Jump to content
Dogomania

Hacker - sportowy golden! Nowy sprzęt!!! x] Fuji FinePix S5600

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hacker się leczy - poza poszarpanym uchem(:shake:) wszystko ładnie się goi ;)

Palma - całkiem, prawdopodobne, że tak... ale najbardziej to zależy od tego, czy będę miała możliwość go zaklatkować w Sopocie (bez tego ani rusz!). No i jeżeli będziemy to tylko na niedziele - ale to zawsze coś :cool3:

Posted

Mam nadzieję, że zdrówko już lepiej ... u obojga :cool3:
Kontuzjowane psie ucho to koszmarna sprawa :shake:

Moja rotka miała operowany nowotwór ucha i trzy miesiące gojenia były pasmem udręki dla nas obu.. serdecznie współczuję i trzymam kciuki :calus:

Posted

Dziękuję wszystkim za troskę o mojego psiaka! :oops:

Hacker czuje się dobrze - wszystko poza ucholcem już praktycznie zagojone. :lol:

Tymczasem dzisiaj wyjątkowo będzie troche inna tematyka - ponieważ ostatnie trzy dni bardzo przyjemnie spedziłam w Krotoszynie na "V Ogólnopolskim Festiwalu Kultur Chrześcijańskich" o bardzo przyjemnej nazwie, a mianowicie POZYTYWNE WIBRACJE :cool1:

Byłam na kilku nabożestwach - każdego dnia na innym... w piątek i sobotę w mojej zaprzyjaźnionej Gminie Mesjańskiej, później w sobote był panel ekumeniczny o tematyce "upadków", a w niedziele rano było nabożeństwo charyzmatyczne, na którym swoje kazania wygłaszali goście z Nigeri i Holandi, a później jeszcze nabożeństwo ekumeniczne w kościele katolickim, gdzie Gmina Mesjańska, Kościół Zielonoświątkowy i Kościół Katolicki śpiewali swoje pieśni - na koniec wszyscy RAZEM zaśpiewali Psalm 23 :grins:

...a na koncertach była grupa uwielbienia od Zielonoświątkowców o nazwie "Charisma":

Tabor nawróconych Romów - z resztą bardzo symaptycznych - któży nazywają się "Mrodo Dziweł", co w ich języku oznacza 'Bóg żyje' :cool3:

Następnie jako ostatni w piątek byli hip-hop'owcy w grupie "Merkava" - ta nazwa to model czołgu wojsk Izraelskich - moim zdaniem bardzo ciekawie komponuje się z bezpośrednością ich tekstów :cool3:

...a w sobote pierwszy występował Piotr Sumiński (był to jego debiut) z grupą zaprzyjaźnionych muzyków :cool1:

od lewej Piotr Sumiński (wokal gitara), Paweł Goliński (gitara basowa), Alina Ryba (chórki, grzechotki, tamburyn), Sylwia (?) (wokal) i Łukasz Reising (klawisze) - wszyscy oni są moimi dobrymi znajomymi :grins:

...i na koniec, choć nie był ostatni w sobote i były jeszcze kocerty w niedziele - ale skończyło mi się miejsce na karcie - absolutnie niesamowity i wedle mojej subiektywnej opini najleprzy na całym festiwalu - KOLA :loveu:

Kola śpiewał hip-hop, rapował, opowiadał swoje doświadczenia, czytał Pismo Święte i tłumaczył swoje zrozumienie danego fragmentu, pokazał swoje umiejętności w Beat-Box'ie i jeszcze na dodatek w między czasie wymyślał teksty na bieżąco komentując wszystko co się działo do okoła sceny - mówiąc przy tym o Bogu i oczywiście wszystko brawurowo rymując! No i na dodatek chwile z nim po koncercie rozmawiałam i uważam, że jest bardzo sympatycznym człowiekiem! :bigcool:

Posted

Hackera napadło stado pcheł i bardzo pogryzło - wczoraj zobaczyłam - tragedia :-o

Zapalenie uszka wcale nie chce się szybko zagoić. Z łapą wszystko wydaje się ok. Rana na uchu już o 2/3 mniejsza, ale nadal jeszcze sie nie zagoiła. Za to łeb jest super - zostały tylko malutkie strupeczki z bardzo rozległej rany i nawet sierść już w miare odrosła :multi:

Za to ja jakaś rozkojarzona ostatnio i nie moge sobie miejsca znaleźć :roll: Coś nie umiem wysiedzieć dłużej przy kompie, żeby poczytać jakieś forum, nie moge znaleźć sobie zajęcia - jakaś nie swoja jestem :shake:

Poza tym donoszę - że mimo wszystko (przed samymi egzaminami obóz, chrzest, święta - zero przygotowań, czy myśli o nauce)... zdałam mature - a z angielskiego miałam nawet 92% :sweetCyb:

Ponieważ bardzo małe szanse są na to, że zbierze się grupa chętnych na fotografię wieczorowo (wszyscy chcą zaocznie, a ja w weekendy nie moge) - złożyłam papierki na zootechnike, ale jeszcze nie wiem gdzie pójde :roll:

Posted

czesc Aniu! ladny Hackerek!

z tymi pchlami to prawda? juz je usunelas?
Znam to rozkojarzenie, tez cos takiego ostatnio przechdoze :rol: moze to wina pogody? albo braku nauki :diabloti: (zartuje :eviltong: ;) )

to szkoda ze z ta fotografia moze nie wyjsc. Ale zootechnika jakby co tez fajna :) Gratuluje angielskiego!!