Jump to content
Dogomania

Hacker - sportowy golden! Nowy sprzęt!!! x] Fuji FinePix S5600

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

shangri_la - a ja na razie to nie mam z czym sie pokazywać, ale dziś się umuwiłam z kol. i jej ON'ką na frisbee. Jak tak dalej pójdzie to może coś zaczne znowu sensownie robić z Hackerem :cool1:

Enchantress* - a i owszem, musiałam się położyć w tej trawce i to z 10-20 metrów dalej, żeby z tym moim nie pierwszej klasy sprzętem taki efekt uzyskać ...ale warto wśród sików czasem sobie poleżeć bo zdjęcia potem są piękne :loveu:

Odwiedziłam Waszego bloga - cudny ten Twój westik! :grins: - gdzie trenujecie, z jakiej miejscowości jesteś? :razz:

Acctiually - Witamy, witamy zagoldenionych :p

Posted

[quote name='Anza&Hacker']
Enchantress* - a i owszem, musiałam się położyć w tej trawce i to z 10-20 metrów dalej, żeby z tym moim nie pierwszej klasy sprzętem taki efekt uzyskać ...ale warto wśród sików czasem sobie poleżeć bo zdjęcia potem są piękne :loveu:

Odwiedziłam Waszego bloga - cudny ten Twój westik! :grins: - gdzie trenujecie, z jakiej miejscowości jesteś? :razz:

Skąd ja znam to przyjmowanie różnych pozycji aby tylko zrobić ładne zdjęcie. Jednak teraz na spacery do lasu, na działkę, nad wodę chodzę tylko w starych rzeczach. Wyglądam jak śmieciarz. :diabloti:
Ale w towarzystwie drzewek i polnych alejek stroić się nie muszę. :diabloti:

A dziękuje bardzo! Zaczęliśmy trenować w Łodzi w ForFunie, jednak tak się składa, że ostatnio co weekend mam tyle zajęć, że nie mogę wybrać się do Łodzi. Warto też dodać, że do Łodzi do klubu mam koło 50 km. Ale czego nie robi się dla psa i agility. :loveu:

Posted

Pisałaś u Betti o tych ręcznie robionych przeszkodach. Możesz mi powiedzieć orientacyjnie jakie wymiary by były na Bezę? Ona na smallach lata, ma ok.30 cm w kłębie.

Qrde, chciałam dziś te talerze zamówić, to nie mogę fastbacków znaleźć ;/

Posted

Eriu napisał(a):

Qrde, chciałam dziś te talerze zamówić, to nie mogę fastbacków znaleźć ;/

To zamów CSy albo Airy :eviltong:

Posted

Moja instruktorka Anza radziła fastbacki :D. A może Competitiony właśnie? A widziałam taką opcję small dla mniejszych psów. Może to dla Bezy by lepsze było? Bo ten talerz to dwa razy większy od jej głowy.

Posted

Najlepiej mieć różne rodzaje talerzy, bo później można sobie wyrobić swoje własne zdanie na ten temat. Dla mnie akurat fastbacki są najgorsze, nie lubię nimi rzucać a jak dostanę takim talerzem po palcach.. to ból straszny :roll:. Najlepiej mi się rzuca CSami, ogolnie dyskami z Hyperflite.

Wielkość zależy od Ciebie ;). Możesz spróbować z mniejszymi, a w razie czego później kupić większe albo na odwrót ;).

Posted

Cimi napisał(a):
Dla mnie akurat fastbacki są najgorsze, nie lubię nimi rzucać a jak dostanę takim talerzem po palcach.. to ból straszny :roll:. Najlepiej mi się rzuca CSami, ogolnie dyskami z Hyperflite.

hehe ja tez nei cierpie fastbackow, ale CS tez nei lubie za to HERO :loveu: wszystkie :cool3:

pozdrawiam

Posted

no owszem, trzeba popróbować...

ja też hero.. hero xtra też.. i jawzy :diabloti:

mam nadzieję, że w niedzielę w coś się bedzie można obłowić :cool3:

Posted

shangri_la napisał(a):
hehe ja tez nei cierpie fastbackow, ale CS tez nei lubie za to HERO :loveu: wszystkie :cool3:

pozdrawiam

Z hero mam tylko air, fajnie się nimi rzuca ale CS to CS :evil_lol:.

Posted

...ale mi tu plotkujecie :evil_lol:

Eriu - jak chcesz to kup Competition'y, a jak coś to moge w niedziele popytać kto ma dyski i wziąć do takiego ludzia jakiś kontakt - moge też spytać o te dla małych psów jak chcesz - tylko daj znać o co się miała bym pytać :cool3:

Posted

Anza a Tosce i mi jakie polecilabys dyski? ona lubi sobie czasem popodgryzac, ale blyskawicznie sie nie nieszcza- z czasem sa tylko takie podziurkowane z lekka i czasem popekane- ja jak narazie mam 3 dyski plastikowe 1 z dog chow i dwa od magdy michalskiej(ale sa w sumie takie same).

Posted

[quote name='betty_labrador']ja jak na razie mam 3 dyski plastikowe 1 z dog chow i dwa od magdy michalskiej(ale sa w sumie takie same).
Jeśli od Magdy masz jeszcze ze Zdworza i Dog Chow'a - to masz same Wham-O Fastback'i i jeśli Ci one pasują to kupuj dalej takie same :cool3:

Eriu - nie pamiętam w którym wątku, ale pytałaś o wysokość hopek dla Twojego szkraba - jeśli ma PONIŻEJ 35 centymetrów w kłębie, przeszkoda powinna mieć: 25-35 cm (klasa Small), a jeżeli ma tak 35-43 cm to powinna skakać hokpi na wysokość 35-45 cm (klasa Medium). Jeśli nie jesteś pewna jej wysokości to zrób na 35cm - obejmuje obie klasy wzrostu :grins:

Posted

[quote name='Anza&Hacker']...ale mi tu plotkujecie :evil_lol:

Eriu - jak chcesz to kup Competition'y, a jak coś to moge w niedziele popytać kto ma dyski i wziąć do takiego ludzia jakiś kontakt - moge też spytać o te dla małych psów jak chcesz - tylko daj znać o co się miała bym pytać :cool3:

Na razie wysłałam zapytanie o 2 Competitiony Pup, bo na stronie widnieje, że są.

I chyba u Ciebie pytałam o te hopki :). Dzięki za info, ona na smallach skacze.

Posted

Betty - ja jestem, zaglądam i czytam - ale rozmowa typu "cześć" - "witaj" w moim odczuciu jest po prostu zbędnym spam'em :shake:

Tymczasem W KOŃCU udało mi się przenieść część fotek i filmików z obozu z laptopa siostry (pożyczyłam od niej jeszcze pentadrive'a i dałam rade!) :cool1:

Tutaj kilka fotek na początek (nie wiem kiedy więcej - bo przez sobotę mnie nie ma, a w niedziele jest frisbee!:loveu:), ale jakoś poniedziałek, wtorek pewnie będę miała czas i szykuje dla Was niespodziankę - więc cierpliwości! :cool3:

Portrecik w pięknym lesie: :p

Obedience - "siad przy nodze" :razz:

Zwróćcie uwagę na to jak ładnie utrzymuje kontakt wzrokowy z "moją twarzą", chociaż ja wcale do niego się nie zwracam/nie patrze w jego stronę, a wręcz przeciwnie - KOCHAM Go za to!!! :bigcool:

Obedience - "warowanie przy nodze" :grins:

...wiatr we włosach :evil_lol:

...ale mieliśmy wspaniałą labe! :loveu: