Anza&Hacker Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Akadna']http://i28.tinypic.com/4hpnvd.jpg chciałabym tak z Vectem :loveu: Wszystko jest do zrobienia! - tylko kup sobie prawdziwe, psie frisbee - poczytaj potem wypowiedzi na różnych forach osób, które startują w zawodach, albo podpytaj ich co i jak, a Wam też się uda! :cool3: [quote name='Akadna']ps. wpadnij Anza na szkoleniowe, do naszego tematu we "Frisbee" - dałam kilka fotek. [oczywiście jak masz czas i chec] Byłam, widziałam ;) Quote
Tepes Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 http://i28.tinypic.com/j64ygj.jpg Tu:D Ziewający potwór:P no może nie zmęczony :P Quote
Anza&Hacker Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Acctiually - tak też myślałam... on tutaj jest znudzony tym siedzeniem i fot pstrykaniem - chciał pobiegać, a nie pozować i bynajmniej nie był zmęczony! :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Anza&Hacker'] Betty - Ci nic nie powiem bo nas uciszasz :obrazic: ja? :lol: ja tylko nie chcialam zebyscie prowokowaly jakas ostrzejsza wymiane zdan :lol: http://i28.tinypic.com/4hpnvd.jpg swietne! Quote
Anza&Hacker Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Betty - dobra, dobra... Ty się tu nie tłumacz tylko kolejne etapy Hackerka daj! :diabloti: Quote
betty_labrador Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Anza&Hacker']Betty - dobra, dobra... Ty się tu nie tłumacz tylko kolejne etapy Hackerka daj! :diabloti: dzis nie mialam weny :obrazic: Quote
Akadna Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ok ;) A polecisz jakieś nam? Takie dla początkujących? bo ja się nie znam :oops: Quote
Anza&Hacker Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Chwilowo zawieszam moją działalność w galerii - jestem paskudnie chora, a nie moge nawet chwile odpocząć/pospać/spokojnie się wykąpać, wszystko przez H.!:shake: Otóż owe H. od jakiegoś czasu regularnie rozwala sobie bardziej rane, którą zadał w ucho mu jakiś kundelek, nad którym jego wł. nie panowała - a puściła go luzem i poszarpał H-owi. ucho! :angryy: Ponadto dzisiaj jak nie było mnie w domu - siostra do mnie dzwoniła, że pies ma paskudnie pazur rozwalony - okazało się, że jest bardzo zmasakrowany - 2/3 (już z miazgą) porozwarstwiane i odgięte o 90 stopni w bok, a żeby było fajniej Hacker ma jeszcze zapalenie ucha (szczęście, że nie tego poszarpanego) i wieczorem jeszcze zrobił sobie dziure w głowie (w domu) Nie wiem jak tego dokonał! :-o Wydałam stówe na leczonko tego wszystkiego i mama teraz jest nastawiona na "nie" do następnego psa przez to! SIC! :angryy: Teraz musze pilnować, żeby cały czas miał na łbie codofix i nie trzepał głową - co prubował robić co chwile przez prawie 3 godziny ostatnie (kilkadziesiąt razy chyba musiałam z powrotem ucho pod to wsadzać - a i tak je sobie rozkrwawił znowu:shake:) - ja już nie wyrabiam z nim dzisiaj ...i jeszcze tak się martwię o to jego leczenie bo kiepsko to wygląda, a on nie współpracuje :-( Quote
betty_labrador Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 ojejku :( Aniu! jestesmy z Toba i trzymamy kciuki za szybkie polepszenie stanu Hackera i Twojego zdrowka ... jakie nieszczescia naraz Ci sie trafily.. przykre. Trzymaj sie cieplo! buziaki. Quote
ewka i haker Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 straszne:( szybkiego powrotu do zdrowia będziemy trzymać kciuki Quote
APSA Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Ojej :( Punia sobie kiedyś regularnie rozwalała pazury od 'kciuka', też wyglądało to nieciekawie. Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia, za Was oboje :) Quote
LadyK Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Trzymamy kciuki za zdrowie Hakerka. Będzie dobrze. Quote
ewka i haker Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 boze:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
betty_labrador Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 cos zle? :D bo sie natrudzilam przy tej szyi i tak nie do konca wyszlo jak chcialam :roll: Quote
Anza&Hacker Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Superowy jest - tełko chce takie jakie jest moje ulubione, czyli jeden kolorek - tylko w różnej tonacji - takie coś jak na fotkach co mają dobry zoom i tło jest wtedy rozmazane... a kolor sama wybierz ;) Quote
Mudik Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Swietna robota(dzieło) Betty!:multi::multi::loveu: Quote
betty_labrador Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Anza&Hacker napisał(a):Superowy jest - tełko chce takie jakie jest moje ulubione, czyli jeden kolorek - tylko w różnej tonacji - takie coś jak na fotkach co mają dobry zoom i tło jest wtedy rozmazane... a kolor sama wybierz ;) dobrze wybiore cos ^^ :diabloti: Mudik napisał(a):Swietna robota(dzieło) Betty!:multi::multi::loveu: dziekuje :multi: Quote
Luzia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Właśnie mnie zatkało z podziwu :-o Piękny rysunek Betty zazdroszczę talentu :loveu: Mizianko dla modela :loveu: Quote
klaudia&Manta Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Wy byliscie u nas , to my odwiedzamy was ;) hacker jest baaardzo fajny ! Pozdrawiamy. Quote
Recommended Posts