Jump to content
Dogomania

Hacker - sportowy golden! Nowy sprzęt!!! x] Fuji FinePix S5600

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku ilu gości - a ja tak zaniedbuje galerie :oops:

wiq - dzięki za kciuki ustne zdałam i wsyzstkie pisemne też już za mną :multi:

ewka i haker - nie było źle...w miare bezstersowo poszło na "tych maturach" :roll:

betty, Mi. - no już, już... cierpliwości... dajcie odetchnąć po egzaminach ;)

aneta_zyleta, Naikari - Witamy w naszych skromnych progach i zapraszamy ponownie! Kwiatuszki dla Was! :Rose:

anetta - nie żartuje, te chusty to kapitlana sprawa na tego typu imperzy :p

Polna - no wiadomo! To jest miszczunio min, patrz chociażby pierwsza fota w tym poście :evil_lol:

My po obozie nie byliśmy jeszcze w klubie - wszystko przez te matury:shake:, ale zatęskniliśmy za agility - więc pohopkowaliśmy w parku, do którego wyciągnełam brata, żeby coś pocykał dla Was!

No już pańcia! Zaczynamy! No choć, ile będe czekał?! :evil_lol:

...no to: hooop siuuup :cool1:

Pańcia, nie zgub się! No gdzie Ty jesteś? :diabloti:

Brawurowe wykonanie komendy "cik" (czyli ciasne zawracanie po skoku w lewo) :cool3:

Tym razem skręt w prawo ;)

Jeśli będą oglądacze... - c.d.n.

Posted

Uwielbiam fotki Hackera, szczególnie w ruchu!
Na 1 fotce ma uszy jak psiak z reklamy chappi.:lol:
Ja zazdroszczę takiego parku!
U nas pies musi mieć kaganiec i smycz..a w miejscach niepublicznych mozna puszczac male psy w kagancu:-o( przepis w Katowicach)..ale ja się do tego nie stosuję.:oops:

Posted

Rybka - nie ma czego zazdrościć. Park jest bardzo mały. Psów mnuuuustwo - a prawie nikt nie sprząta kup! Co do przepisów zaś - to u nas wszedzie pies gabarytów Hackera musi być ZAWSZE na smyczy i w kagańcu - jak widać na załączonych obrazkach :evil_lol: ...ale tak serio - jeśli ktoś nie zauważy zbliżającego się patrolu i nie zdąży w pore psa zapiąć na smycz to mandaty lecą :shake:

Betty - mam nadzieję, że przez jakiś czas nie będziesz nam już jękać, że pusto u nas :lol:

"Co dalej Pańcia?"

"Jeszcze, jeszcze, jeszcze! Ja chce hopać!" :evil_lol:

ehhh... ten piesek - ciągle się na mnie patrzy :loveu:

...a to moje ulubione! Ja pedze, a Hacker jak zwykle super łapie kontakt! :grins:

Gotowy, do skoku, i... no właśnie - fal start migawki :evil_lol:

c.d.n.

Posted

ewka - miło Was u nas gościć, już daje ostatnią porcyjke z hopek ;)

Rybka - dzięki :evil_lol: No tym razem to już nie powiem, ze nie ma czego zazdrościć. Kontakt jest super - w końcu 4 lata pozytywnej pracy na niego charowałam to efekt musi być! :loveu:

To już ostatnia hopka uwieczniona na zdjęciu :-(

Po treningu piesek wesoły :cool3:

No, dla takich widoków warto chwile pobiegać - czyli ZMĘCZONY! pies :loveu:

Posted

No, ale wysiłek się opłacił.;)
Ważne, że robicie z Hackerem coś co obu Wam sprawia przyjemność, z resztą po hackerze widać, że on kocha skakać...no może nie tak jak frisbee:diabloti::loveu:

Posted

Rybka - wysiłek zawsze się opłaca! :p
...a co do jego pasji - to odpowiednia doza nagród i dobieranie kryteri sprawiły, że Hacker już za agility szaleje mniej więcej na równi z dyskami!!! KOCHAM GO! :loveu:

Ewa3 - jeszcze troche poczekasz, bo nie wiem czy zdąże przed wyjazdem :roll:

Na koniec pare fotek zmęczonych, acz szczęśliwych agilitowców :cool3:

Masz coś do mojego psa? To zadzierasz ze mną! :diabloti:

Portrecik... a co mi tam - pochwale się! - łapke na bluzce sama zrobiłam :p

...and... The End :cool1:

(p.s. nie patrzcie na moją fryzure - deszczowy dzień, bieganie z psem - sami wiecie jak to jest)

Posted

Anza&Hacker napisał(a):
Jejku ilu gości - a ja tak zaniedbuje galerie :oops:

dzięki za kciuki ustne zdałam i wsyzstkie pisemne też już za mną :multi:

Gratulacje! Wiedziałam, że zdasz :)
Super są te latające uszy Hackera!

Posted

Dziękuję za gratki po-maturalne... :oops:

Klaudia - przekaże Hackerowi, że jest śliczny - ciekawe co on na to(?) :evil_lol:

Moniasek - no mi też się podobają te ucholce, fruwają jak trzeba :loveu:

Ula_czarnuszka - na pytanie: "co dalej?". Powiem tak, że praca, praca, praca i za zarobione pieniążki o ile dogadam się z mamą - malutki pyreczek! :multi:
Wyprost na hopkach może i marzenie - ale ten zwrot głowy w moją stronę to już gorzej - bo Hacker zamiast patrzeć co robi patrzy na mnie i...
...taranuje przeszkody! :evil_lol:

Posted

Anza&Hacker napisał(a):

Ula_czarnuszka - na pytanie: "co dalej?". Powiem tak, że praca, praca, praca i za zarobione pieniążki o ile dogadam się z mamą - malutki pyreczek!
:multi:
powodzenia w negocjacjach:p A tak edukacyjnie?:razz:

Anza&Hacker napisał(a):
Wyprost na hopkach może i marzenie - ale ten zwrot głowy w moją stronę to już gorzej - bo Hacker zamiast patrzeć co robi patrzy na mnie i...
...taranuje przeszkody! :evil_lol:

Ale jak jest na Tobie skupiony :eviltong: Niektórzy daliby się za to pokroić :diabloti:

Posted

Ula_czarnuszka napisał(a):
:multi:
powodzenia w negocjacjach:p A tak edukacyjnie?:razz:

Tak edukacjynjie to wieczorowo fotografia - by ładne foty pieskom pstrykać. Tak specjalnie wybrałam wieczorową szkołe, żeby mieć czas dla nowego psa - cały dzień praktycznie będe z piesami, a jak będe szła na zajęcia to już reszta rodzinki będzie w domu po swoich uczelniach/pracy, więc młody pyrek nie będzie skazany na zostawanie samemu dopuki się nie przyzwyczai :cool3:

Ula_czarnuszka napisał(a):
Ale jak jest na Tobie skupiony :eviltong: Niektórzy daliby się za to pokroić :diabloti:

Ta... na mnie. On wie, że ja mam gdzieś tą piłke, za którą on dał by się pokroić :evil_lol:

Posted

betty_labrador napisał(a):
to sprytny planik obmyslilas :) powodzenia wiec we wszystkim zycze :)

Dziękujemy - mam nadzieje, że w końcu ten pyreczek będzie, ale to nigdy nie wiadomo - w końcu miałam zarezerwowanego w zeszłym roku już i krycie nie wyszło, potem sprawa z kasą się posypała - różnie to w życiu bywa :roll:

wlasnie- jak ta łapke zrobilas? :)

Zrobiłam sobie wzór na kartce, wyciełam łapke, przyłożyłam do bluzki i...
wypełniałam wybielaczem nabieranym na patyczek do czyszczenia uszu :evil_lol:

ps super zdjecia :)

Dziękuję w imieniu brata (czyli autora fotografi) i aparatu (robił na opcji AUTO) :cool1:

Posted

Anza&Hacker napisał(a):
Dziękujemy - mam nadzieje, że w końcu ten pyreczek będzie, ale to nigdy nie wiadomo - w końcu miałam zarezerwowanego w zeszłym roku już i krycie nie wyszło, potem sprawa z kasą się posypała - różnie to w życiu bywa :roll:

Zrobiłam sobie wzór na kartce, wyciełam łapke, przyłożyłam do bluzki i...
wypełniałam wybielaczem nabieranym na patyczek do czyszczenia uszu :evil_lol:

Dziękuję w imieniu brata (czyli autora fotografi) i aparatu (robił na opcji AUTO) :cool1:

no ale kciuki zawsze sie przydadza :) zeb sie udalo tym razem :) Nadzieja umiera ostatnia- albo nigdy ;)

to masz niezle pomysly :) ja bym nie wpadla na taki baalny- a jakze oryginalny pomysl :) :multi:

hehe no tak- u mnie w domu jak ktos robi zdjecia oprocz mnie to tez woli na AUTO nie wiem czemu :P moj tata mowi ze dla niego za bardzo skomplikowane te wszystkie funkcje(jasne , akurat-skoro kiedys poslugiwal sie ZENITEM :roll: :eviltong: )

Posted

Świetne zdjęcia! :razz:
Co ja bym dała za psa tak nakręconego na piłkę jak Hacker :loveu:

Życzę powodzenia w negocjacjach z mamą i zakupienia swojego wymarzonego pyrka. Marzenia się spełniają, wiem z własnego doświadczenia. :razz:

Posted

no ale kciuki zawsze sie przydadza :) zeb sie udalo tym razem :) Nadzieja umiera ostatnia- albo nigdy ;)

No pewnie - ja tam myśle, że się uda... o ile będą mioty - a jak nie to i tak będzie to już tylko kwestia czasu, bo kase na pewno odłoże! :p

sunprince napisał(a):
Świetne zdjęcia! :razz:

Dziękujemy! :roll:

sunprince napisał(a):
Co ja bym dała za psa tak nakręconego na piłkę jak Hacker :loveu:

Oj... pomyśl - Ty masz aussie! - one się łatwo nakrecają! Chociaż co Hacker to Hacker - nie wiem czy jeszcze trafi mi się tak zabawkowy psiak jak on - Hacker dla mnie jest SUPER! :cool1:

sunprince napisał(a):
Życzę powodzenia w negocjacjach z mamą i zakupienia swojego wymarzonego pyrka. Marzenia się spełniają, wiem z własnego doświadczenia. :razz:

Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze! Tak niedawno zainteresowałaś się szkoleniem, agility itp. - a już masz swojego wymaroznego szczylka - jeszcze raz gratulacje! i niech Ci zdrowo rośnie! :lol:

W bonusie dla Was obozowiczek - Ja z Hackerkiem po powrocie z wyjazdu: :grins:

Posted

Cześć obozowa koleżanko ;) Liczę na to, że z tym pyrkiem przyjedziesz na przyszłoroczny obóz, bo bardzo fajne organizatorki będą :cool3:.

Wygłaszcz Hakera ode mnie :).

Posted

Eriu - no zobaczymy, zobaczymy czy przyjedziemy, ale jeżeli ten pyrek będzie to bym chciała przyjechać - bo obóz to świetne miejsce do ćwiczeń i socjlaizacji, gdzie nie musze się obawiać, że ktoś nam coś schrzani np. wlezieniem mi na pieska :p

Już ide miziać Hackera, a dla Ciebie jego portrecik po agilitowaniu :cool1: