Anza&Hacker Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Jejku ilu gości - a ja tak zaniedbuje galerie :oops: wiq - dzięki za kciuki ustne zdałam i wsyzstkie pisemne też już za mną :multi: ewka i haker - nie było źle...w miare bezstersowo poszło na "tych maturach" :roll: betty, Mi. - no już, już... cierpliwości... dajcie odetchnąć po egzaminach ;) aneta_zyleta, Naikari - Witamy w naszych skromnych progach i zapraszamy ponownie! Kwiatuszki dla Was! :Rose: anetta - nie żartuje, te chusty to kapitlana sprawa na tego typu imperzy :p Polna - no wiadomo! To jest miszczunio min, patrz chociażby pierwsza fota w tym poście :evil_lol: My po obozie nie byliśmy jeszcze w klubie - wszystko przez te matury:shake:, ale zatęskniliśmy za agility - więc pohopkowaliśmy w parku, do którego wyciągnełam brata, żeby coś pocykał dla Was! No już pańcia! Zaczynamy! No choć, ile będe czekał?! :evil_lol: ...no to: hooop siuuup :cool1: Pańcia, nie zgub się! No gdzie Ty jesteś? :diabloti: Brawurowe wykonanie komendy "cik" (czyli ciasne zawracanie po skoku w lewo) :cool3: Tym razem skręt w prawo ;) Jeśli będą oglądacze... - c.d.n. Quote
Rybka_39 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Uwielbiam fotki Hackera, szczególnie w ruchu! Na 1 fotce ma uszy jak psiak z reklamy chappi.:lol: Ja zazdroszczę takiego parku! U nas pies musi mieć kaganiec i smycz..a w miejscach niepublicznych mozna puszczac male psy w kagancu:-o( przepis w Katowicach)..ale ja się do tego nie stosuję.:oops: Quote
betty_labrador Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 wow superkowe zdjecia i Hackerek jak zwykle uroczy :) Quote
Anza&Hacker Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Rybka - nie ma czego zazdrościć. Park jest bardzo mały. Psów mnuuuustwo - a prawie nikt nie sprząta kup! Co do przepisów zaś - to u nas wszedzie pies gabarytów Hackera musi być ZAWSZE na smyczy i w kagańcu - jak widać na załączonych obrazkach :evil_lol: ...ale tak serio - jeśli ktoś nie zauważy zbliżającego się patrolu i nie zdąży w pore psa zapiąć na smycz to mandaty lecą :shake: Betty - mam nadzieję, że przez jakiś czas nie będziesz nam już jękać, że pusto u nas :lol: "Co dalej Pańcia?" "Jeszcze, jeszcze, jeszcze! Ja chce hopać!" :evil_lol: ehhh... ten piesek - ciągle się na mnie patrzy :loveu: ...a to moje ulubione! Ja pedze, a Hacker jak zwykle super łapie kontakt! :grins: Gotowy, do skoku, i... no właśnie - fal start migawki :evil_lol: c.d.n. Quote
ewka i haker Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 super zdjecia:loveu::loveu: wiecej wiecej:lol: Quote
Rybka_39 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Fajna bluzeczka!:loveu::evil_lol: Zazdroszczę, że macie taki dobry kontakt.:cool3: Quote
Anza&Hacker Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 ewka - miło Was u nas gościć, już daje ostatnią porcyjke z hopek ;) Rybka - dzięki :evil_lol: No tym razem to już nie powiem, ze nie ma czego zazdrościć. Kontakt jest super - w końcu 4 lata pozytywnej pracy na niego charowałam to efekt musi być! :loveu: To już ostatnia hopka uwieczniona na zdjęciu :-( Po treningu piesek wesoły :cool3: No, dla takich widoków warto chwile pobiegać - czyli ZMĘCZONY! pies :loveu: Quote
Rybka_39 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 No, ale wysiłek się opłacił.;) Ważne, że robicie z Hackerem coś co obu Wam sprawia przyjemność, z resztą po hackerze widać, że on kocha skakać...no może nie tak jak frisbee:diabloti::loveu: Quote
Ewa3 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 oo super :multi:agilitowe zdjecia:multi: a ja czekam na zalegle z obozu;) Quote
Anza&Hacker Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Rybka - wysiłek zawsze się opłaca! :p ...a co do jego pasji - to odpowiednia doza nagród i dobieranie kryteri sprawiły, że Hacker już za agility szaleje mniej więcej na równi z dyskami!!! KOCHAM GO! :loveu: Ewa3 - jeszcze troche poczekasz, bo nie wiem czy zdąże przed wyjazdem :roll: Na koniec pare fotek zmęczonych, acz szczęśliwych agilitowców :cool3: Masz coś do mojego psa? To zadzierasz ze mną! :diabloti: Portrecik... a co mi tam - pochwale się! - łapke na bluzce sama zrobiłam :p ...and... The End :cool1: (p.s. nie patrzcie na moją fryzure - deszczowy dzień, bieganie z psem - sami wiecie jak to jest) Quote
Moniasek Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Anza&Hacker napisał(a):Jejku ilu gości - a ja tak zaniedbuje galerie :oops: dzięki za kciuki ustne zdałam i wsyzstkie pisemne też już za mną :multi: Gratulacje! Wiedziałam, że zdasz :) Super są te latające uszy Hackera! Quote
Ula_czarnuszka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Gratki po-maturalne, czułam, że będzie bez problemowo:p I co dalej?:razz: Piękne agilitowe zdjątka. Ten wyprost na hopkach- marzenie:loveu: Quote
Anza&Hacker Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Dziękuję za gratki po-maturalne... :oops: Klaudia - przekaże Hackerowi, że jest śliczny - ciekawe co on na to(?) :evil_lol: Moniasek - no mi też się podobają te ucholce, fruwają jak trzeba :loveu: Ula_czarnuszka - na pytanie: "co dalej?". Powiem tak, że praca, praca, praca i za zarobione pieniążki o ile dogadam się z mamą - malutki pyreczek! :multi: Wyprost na hopkach może i marzenie - ale ten zwrot głowy w moją stronę to już gorzej - bo Hacker zamiast patrzeć co robi patrzy na mnie i... ...taranuje przeszkody! :evil_lol: Quote
Ula_czarnuszka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Anza&Hacker napisał(a): Ula_czarnuszka - na pytanie: "co dalej?". Powiem tak, że praca, praca, praca i za zarobione pieniążki o ile dogadam się z mamą - malutki pyreczek! :multi: powodzenia w negocjacjach:p A tak edukacyjnie?:razz: Anza&Hacker napisał(a):Wyprost na hopkach może i marzenie - ale ten zwrot głowy w moją stronę to już gorzej - bo Hacker zamiast patrzeć co robi patrzy na mnie i... ...taranuje przeszkody! :evil_lol: Ale jak jest na Tobie skupiony :eviltong: Niektórzy daliby się za to pokroić :diabloti: Quote
ewka i haker Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 super zdjecia te po treningu jak zrobilas ta lapke?? Quote
Anza&Hacker Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Ula_czarnuszka napisał(a)::multi: powodzenia w negocjacjach:p A tak edukacyjnie?:razz: Tak edukacjynjie to wieczorowo fotografia - by ładne foty pieskom pstrykać. Tak specjalnie wybrałam wieczorową szkołe, żeby mieć czas dla nowego psa - cały dzień praktycznie będe z piesami, a jak będe szła na zajęcia to już reszta rodzinki będzie w domu po swoich uczelniach/pracy, więc młody pyrek nie będzie skazany na zostawanie samemu dopuki się nie przyzwyczai :cool3: Ula_czarnuszka napisał(a): Ale jak jest na Tobie skupiony :eviltong: Niektórzy daliby się za to pokroić :diabloti: Ta... na mnie. On wie, że ja mam gdzieś tą piłke, za którą on dał by się pokroić :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 to sprytny planik obmyslilas :) powodzenia wiec we wszystkim zycze :) wlasnie- jak ta łapke zrobilas? :) pozdrowka. ps super zdjecia :) Quote
Anza&Hacker Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 betty_labrador napisał(a):to sprytny planik obmyslilas :) powodzenia wiec we wszystkim zycze :) Dziękujemy - mam nadzieje, że w końcu ten pyreczek będzie, ale to nigdy nie wiadomo - w końcu miałam zarezerwowanego w zeszłym roku już i krycie nie wyszło, potem sprawa z kasą się posypała - różnie to w życiu bywa :roll: betty_labrador napisał(a):wlasnie- jak ta łapke zrobilas? :) Zrobiłam sobie wzór na kartce, wyciełam łapke, przyłożyłam do bluzki i... wypełniałam wybielaczem nabieranym na patyczek do czyszczenia uszu :evil_lol: betty_labrador napisał(a):ps super zdjecia :) Dziękuję w imieniu brata (czyli autora fotografi) i aparatu (robił na opcji AUTO) :cool1: Quote
betty_labrador Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Anza&Hacker napisał(a):Dziękujemy - mam nadzieje, że w końcu ten pyreczek będzie, ale to nigdy nie wiadomo - w końcu miałam zarezerwowanego w zeszłym roku już i krycie nie wyszło, potem sprawa z kasą się posypała - różnie to w życiu bywa :roll: Zrobiłam sobie wzór na kartce, wyciełam łapke, przyłożyłam do bluzki i... wypełniałam wybielaczem nabieranym na patyczek do czyszczenia uszu :evil_lol: Dziękuję w imieniu brata (czyli autora fotografi) i aparatu (robił na opcji AUTO) :cool1: no ale kciuki zawsze sie przydadza :) zeb sie udalo tym razem :) Nadzieja umiera ostatnia- albo nigdy ;) to masz niezle pomysly :) ja bym nie wpadla na taki baalny- a jakze oryginalny pomysl :) :multi: hehe no tak- u mnie w domu jak ktos robi zdjecia oprocz mnie to tez woli na AUTO nie wiem czemu :P moj tata mowi ze dla niego za bardzo skomplikowane te wszystkie funkcje(jasne , akurat-skoro kiedys poslugiwal sie ZENITEM :roll: :eviltong: ) Quote
Ania&Psy Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Świetne zdjęcia! :razz: Co ja bym dała za psa tak nakręconego na piłkę jak Hacker :loveu: Życzę powodzenia w negocjacjach z mamą i zakupienia swojego wymarzonego pyrka. Marzenia się spełniają, wiem z własnego doświadczenia. :razz: Quote
Anza&Hacker Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 betty_labrador napisał(a):no ale kciuki zawsze sie przydadza :) zeb sie udalo tym razem :) Nadzieja umiera ostatnia- albo nigdy ;) No pewnie - ja tam myśle, że się uda... o ile będą mioty - a jak nie to i tak będzie to już tylko kwestia czasu, bo kase na pewno odłoże! :p sunprince napisał(a):Świetne zdjęcia! :razz: Dziękujemy! :roll: sunprince napisał(a): Co ja bym dała za psa tak nakręconego na piłkę jak Hacker :loveu: Oj... pomyśl - Ty masz aussie! - one się łatwo nakrecają! Chociaż co Hacker to Hacker - nie wiem czy jeszcze trafi mi się tak zabawkowy psiak jak on - Hacker dla mnie jest SUPER! :cool1: sunprince napisał(a): Życzę powodzenia w negocjacjach z mamą i zakupienia swojego wymarzonego pyrka. Marzenia się spełniają, wiem z własnego doświadczenia. :razz: Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze! Tak niedawno zainteresowałaś się szkoleniem, agility itp. - a już masz swojego wymaroznego szczylka - jeszcze raz gratulacje! i niech Ci zdrowo rośnie! :lol: W bonusie dla Was obozowiczek - Ja z Hackerkiem po powrocie z wyjazdu: :grins: Quote
Eriu Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Cześć obozowa koleżanko ;) Liczę na to, że z tym pyrkiem przyjedziesz na przyszłoroczny obóz, bo bardzo fajne organizatorki będą :cool3:. Wygłaszcz Hakera ode mnie :). Quote
Anza&Hacker Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Eriu - no zobaczymy, zobaczymy czy przyjedziemy, ale jeżeli ten pyrek będzie to bym chciała przyjechać - bo obóz to świetne miejsce do ćwiczeń i socjlaizacji, gdzie nie musze się obawiać, że ktoś nam coś schrzani np. wlezieniem mi na pieska :p Już ide miziać Hackera, a dla Ciebie jego portrecik po agilitowaniu :cool1: Quote
Recommended Posts