betty_labrador Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 powiększenie i eksperyment- zdjecie bez lampy :evil_lol: aha i w rzeczywistosci te kolory na psie nie sa az tak bardzo poodzielane- lampa tez robi swoje :roll: moze na dworze sprobuje zrobic zdjecie jutro... Quote
Mudik Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 PIęKNE!!!!!!!!!!!!!!!:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Quote
aneta_zyleta Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 pięknie:mdleje::mdleje::mdleje: a Bono jak na zdjęciu:cool3: Quote
Anza&Hacker Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [CENTER] :mdleje: :loveu: ! E X T R A ! :loveu: :mdleje: [/CENTER] Quote
shangri_la Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 osz kurde ale pieeekne :crazyeye: :loveu: pozdrawiam Quote
betty_labrador Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 aneta_zyleta napisał(a):pięknie:mdleje::mdleje::mdleje: a Bono jak na zdjęciu:cool3: jaki Bono? :cool3: dzieki wszystkim :) Quote
Anza&Hacker Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 betty_labrador napisał(a):jaki Bono? :cool3: Pewnie się jej goldeny pomyliły - bo jest też fotoblog golda o imieniu Bono :cool3: ...ale Hacker jest od niego fajniejszy - bardziej goldeniasty, czyli złoty! :diabloti: Quote
Tepes Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Na pewno się jej pomyliło z moim Bonem a ja sądze że mój Bono jest fajniejszy bo bardziej lubie goldy jasne niż złote:D Quote
betty_labrador Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 no tak wlasnie myslalam o tym Twoim Bono Acctiually, obydwa Wasze psy sa fajne i cicho sza :P Quote
Anza&Hacker Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Acctiually - ...i każdy ma co chce i mu pasuje, a tak właśnie powinno być - ja np. świra bym dostała z taką prawie białą, "ciepłą kluchą" jaką masz :evil_lol: Hacker, który tu już był, ale ja szukam sobie podpisu do zdjęć (i nadal nie mam żadnego dobrego), ale fotkę taką obrobiłam to wstawiam, bo u nas ciiiisza ostatnio :roll: Quote
Mudik Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Anza&Hacker napisał(a):Pewnie się jej goldeny pomyliły - bo jest też fotoblog golda o imieniu Bono :cool3: ...ale Hacker jest od niego fajniejszy - bardziej goldeniasty, czyli złoty! :diabloti: Dokładnie niektóre "goldeny" to są właściwie białe:eviltong::eviltong::eviltong:. Powinny się nazywać white retriever:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Choć niby jest białe złoto, ale ja też jestem za złotymi goldenami:loveu::loveu: Quote
ewka i haker Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 fajna fotka kiedy nowe?? Anza bedziesz na zawodach w sobote?/ Quote
Anza&Hacker Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Mudik - te wszystkie "białe" goldeny są niewzorcowe - tylko jakoś nie widziałam, żeby je za to dyskwalifikowano na ringach, a wręcz przeciwnie jest tendencja na coraz bielsze - mi się to nie podoba :shake: Ewka - Nie wiem, kiedy fotki będą - zobaczymy :p Betty - Ci nic nie powiem bo nas uciszasz :obrazic: [quote name='ewka i haker']Anza bedziesz na zawodach w sobote?/ Jakich zawodach, gdzie, w którą sobotę? Ja chyba nic o nich nie wiem :roll: Aczkolwiek, w soboty to ja nigdy nie chadzam na zawody, tudzież inne imprezy - dla mnie sobota to Szabat, dzień święty i mam go na inne rzeczy przeznaczonego - coś trzeba w życiu wybrać, a Bóg dla mnie jest ważniejszy od oglądania piesków! ;) Quote
Mudik Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Anza&Hacker']Mudik - te wszystkie "białe" goldeny są niewzorcowe - tylko jakoś nie widziałam, żeby je za to dyskwalifikowano na ringach, a wręcz przeciwnie jest tendencja na coraz bielsze - mi się to nie podoba :shake: Mi też się to nie podoba,ale to nie jedyna rasa i rzecz nie wzorcowa ,której sędziowie "nie widzą":shake::shake: Quote
ewka i haker Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 w ta sobote szkoda myslam ze sie spotkamy podziwiam za wytrwalos Quote
Anza&Hacker Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 ewka - ale jakie to są zawody i gdzie? No weź powiedz! nie bądź taka! :lol: Quote
Anza&Hacker Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 hehehe... ja i tak na obedience nie chodzę - to nawet nie żałuję, że nie moge z tym terminem ;) Szkoda tylko, że Was nie zobaczę - a może zostaniecie we Wrocławiu na niedziele? Ja zapraszam na wspólny trening agility - ja ćwiczę rano sama, zanim wstanie i przyjedzie instruktor, więc mogli byście przyjść z nami i nikt by się nie czepił :grins: Quote
Tepes Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 No tak każdy ma inne gusty:):) No widać że Hacker zmęczony:P Quote
Anza&Hacker Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Acctiually']No widać że Hacker zmęczony:P Gdzie Ty tego zmęczonego Hackera widzisz? :hmmmm: Na razie fot Hackera nie będzie bo obrabiam fotki z frisbee: - Paula i Wena (1 miejsce w Young Dog'ach :grins: ): Quote
ewka i haker Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Anza&Hacker napisał(a):hehehe... ja i tak na obedience nie chodzę - to nawet nie żałuję, że nie moge z tym terminem ;) Szkoda tylko, że Was nie zobaczę - a może zostaniecie we Wrocławiu na niedziele? Ja zapraszam na wspólny trening agility - ja ćwiczę rano sama, zanim wstanie i przyjedzie instruktor, więc mogli byście przyjść z nami i nikt by się nie czepił :grins: naprawde sie nic nie da zrobic zebyscie przyszli?? to nie zalezy odemnie ja jeszcze do końca nie wiem czy jade:roll: jak bede jechac to ze znajomymi bo oni chca zwiedzić wroclaw a mnie zastawia na zawodach mowili cos zeby zostac na noc i jesli bym mogla na noc zostac to chetnie bym przyszla zobaczyc wasz trening;) Quote
Anza&Hacker Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 ewka i haker napisał(a):naprawde sie nic nie da zrobic zebyscie przyszli?? Tak, naprawdę nic nie da się zrobić. Ja przykazań przestrzegam ;) ewka i haker napisał(a):mowili cos zeby zostac na noc i jesli bym mogla na noc zostac to chetnie bym przyszla zobaczyc wasz trening;) Czekaj kurcze - to w TEN weekend jest? To ja będę niedostępna kurcze (na trening też nie pojedziemy) :( Quote
Akadna Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 http://i28.tinypic.com/4hpnvd.jpg chciałabym tak z Vectem :loveu: ps. wpadnij Anza na szkoleniowe, do naszego tematu we "Frisbee" - dałam kilka fotek. [oczywiście jak masz czas i chec] Quote
Recommended Posts