Anza&Hacker Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Ludzie spokojnie... już daje jakieś fotki Hackera - no musiałam na spacer z pieskiem wyjść, ale już wróciłam z nowymi portrecikami :loveu: ...u nas we Wrocławu ciągle pada i chmury deszczowe non stop ponad głowami, ale na spacerze zaskoczyło nas chociaż na pare minut mile widziane słoneczko i w końcu mam prawdziwe lipcowe ujęcia :grins: Nawet w przypływie dobrego nastroju pieskowi pozwoliłam poogryzać troche patyczka pomimo, że z reguły mu nie pozwlalam, bo niszczą się od tego dziąsełka i ząbki... :roll: Hacker cieszył się pełnią życia, każdą chwilą spędzoną wśród zieleni na słońcu :cool1: ...a na koniec postanowił pokazać wszystkim język ale... :eviltong: ...ale się zreflektował, że to nie ładnie i pomachał Wam łapką :grins: ...pochwale się jeszcze, że powoli zaczynam już kumać swój aparat :evil_lol: Quote
monia&Tofi Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 http://img112.imageshack.us/img112/1117/lipiec031ud7.jpg ale piękne zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: Fotki są rzeczywiście coraz lepsze, ale myślę, że musisz dużo więcej ćwiczyć na Hackerku :evil_lol: Quote
Marta i Wika Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Śliczne fotki Hackera - piękne kolory :-) Anza, napisz coś więcej o Gai i koniecznie więcej fotek! Jak dogaduje się z Hackerem? A skąd wytrzasnęłaś szczurcie? Ja właśnie się rozglądam za jakąś, do towarzystwa dla naszej, samotnej... APSA ma samych facetów :eviltong: Quote
Anza&Hacker Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 monia&Tofi - przejrzałam Twoje niecne zamiary! Wcale nie musze ćwiczyć więcej na Hackerze... tylko Wy chcecie więcej zdjęć... - wiedziałam, że moja edukacja Was nie interesuje! (:placz:) :diabloti: Marta i Wika napisał(a):Śliczne fotki Hackera - piękne kolory :-) Kolorki zawdzięczam opcji zmiany balansu bieli na coś ciekawszego niż 'AUTO' :cool3: Marta i Wika napisał(a): Anza, napisz coś więcej o Gai i koniecznie więcej fotek! Jak dogaduje się z Hackerem? Fotki wstawie, ale wieczorem, albo jutro bo teraz musze już lecieć ją wyprowadzić... tak samo z opisem - mam nawet nagrane kilka filmików ze spaceru to co ciekawsze fragmenty wrzuce do neta, żeby je omówić :lol: ...a dziś już o 19:00 właściciele ją zabierają, będe tęsknić :-( Tymczasem Gaja wcale nie mieszka ze mną tylko u innych znajomych, któży do psów mówią słowami typu wypier***, więc ja generalnie się nią zajmowałam (karmiłam, wyprowadzałam, czesałam, sprzątałam po niej, spryskiwałam lekarstwem etc.), a Hacker zapałał do niej tak silną miłością, że nie jest w stanie koło niej ustać 5 sek. bez totalnego amoku, ślinotoku oraz chęci dokonania gwałtu :shake: Marta i Wika napisał(a): A skąd wytrzasnęłaś szczurcie? Ja właśnie się rozglądam za jakąś, do towarzystwa dla naszej, samotnej... APSA ma samych facetów :eviltong: Szczurcie są z Warszawy - z interwencji TOZ'u i Straży Miejskiem, w której z jednego mieszkania odłowiono poraz 300 szczurków! Sto od razu uśpiono (oseski, strasznie stare, schorowane etc.), a dla ponad 200 szukano domów i nadal zostało jeszcze na pewno ich całkiem sporo. Najbardziej domy potrzebne są dla albinosów bo kolorowe łatwo schodzą, a z wacikami są problemy :roll: Tutaj masz o nich więcej: http://forum.szczury.org/forumdisplay.php?fid=124 Quote
APSA Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Anza żyje :multi: i nawet powiększyła zwierzyniec :lol: Ja poproszę więcej szczurków :loweu: . Quote
Marta i Wika Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 No ja właśnie też chciałam scuru stamtąd, pisałam do nich, nawet się odezwali, że będą szukać transportu do Poznania... i od tej pory cisza. Pisałam jeszcze raz, cisza. Nie chcą mi dać szczurka czy co? :hmmmm: A nasza szczurcia już głupieje w samotności. Jest wypuszczana, przytulana, no ale to za mało... Quote
Anza&Hacker Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Marta - Najlepiej po prostu poszukaj kogoś, kto ma samiczke i poszukaj transportu do poznania - jak znajdziesz te dwie rzeczy to na pewno dostaniesz! :lol: Apsa - żyje, żyje... szczurkom zrobie więcej zdjęć jak będzie ładna pogoda - wezme je na spacerek, bo w domu ja nie mam światła do zdjęć, a fleszem nie będe im pstrykać po ślipkach... :p Quote
Marta_Ares Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 piekny pies:loveu: :loveu: :loveu: ostatnie fotki sliczne:loveu: dlaczego ja tu wczesniej nie trafilam:roll: Quote
Rybka_39 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Jaki z Hakerka przystojniak:loveu:, fajnie Ci fotki wyszły i Gaja piekna dziewzyna:loveu: Quote
shangri_la Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 nie no Anza ale ty fotki teraz robisz :crazyeye: http://img112.imageshack.us/img112/1117/lipiec031ud7.jpg piękne, tzn nie to zeby tpoprzednie byly nieladne ale teraz dopiero widac ze lepiej wykorzystujesz funkcje swojego new aparatu :cool3: super Gaja jest śliczna sunka, szkoda ze ja juz zabieraja, ale bedziesz miala z nia kontakt jeszcze ? szkoelniowy? :cool3: pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Marta_Ares - witamy w naszych skromnych progach i zparaszamy częściej... fotki próbuje robić jak najlepiej potrafie, ale większość zależy od pogody bo aparat do najleprzych niestety nie należy (szczęście do najgorszych też nie), ale ja się staram i jakoś idzie :p Rybka_39 - thx :Rose: palma - dzięki :oops: shangri - tak jak już pisałam... najwięcej zależy od pogody, ale ja też wykminiam coraz więcej ustawień, dzięki którym jest lepiej i w końcu nawet ja jestem zadowolona ze swoich zdjęć :grins: [quote name='shangri_la']Gaja jest śliczna sunka, szkoda ze ja juz zabieraja, ale bedziesz miala z nia kontakt jeszcze ? szkoleniowy? :cool3: Tak - dziś będe pokazywać kol. jak naprowadzić siad, leżeć i jak uczyć zostawania na Hackerze :lol: Nie wiadomo jeszcze, czy będzie klikana bo Marta by ją chętnie poklikała, ale ona z nią za wiele przebywać nie będzie ponieważ to pies jej faceta, Grześka, który no cuż, wychował się na wsi i jest przyzwyczajony do typowo wiejskiego stylu wychowania psa (nogroda, kara) i nie wiadomo, czy na kliker da się namówić :roll: ehhh... te jej uśmiechy :loveu: Quote
Akadna Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Witamy Hacerka i jego pańcie;) zapraszamy do nas:) Quote
olifka Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Witamy:multi: Jakie piękne fotki i piękny goldek:loveu: Uroczy:loveu: Pozdrawiamy Oliwia&Balbina Quote
Rybka_39 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Witamy, sprzęt drogo to i fotki ładne:evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Dziś mam dobry humor to dam każdemu po bonusowej fotce za odwiedziny :diabloti: Werka - już Was odwiedzałam, musisz kurcze wstawiać więcej zdjęć! :mad: For Werka: :cool3: Sznaucerka-Balbina - tylko czemu mi ten bydlak się tak nie podoba? :hmmmm: Dla Balbisiowatych: :eviltong: Rybka_39 - jaki drogi?! właśnie sprzęt wcale nie jest najwyższych lotów i się trzeba baaardzo namordować, żeby dorbe foto zrobić :roll: Masz Sylwiuś & enjoy! :evil_lol: Quote
nathaniel Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Anza już znowu nie narzekaj na swój aparat :) Szelki z Manmata? ja się zastanawiam nad guardami, albo sledami, bo zależy mi na takich, w których mógłby biegać [coś na kształt canicrossu] i ciągnąć. I nie wiem Quote
Akadna Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Śliczniasta foteczka! No i zapraszamy do nas bo mamy nowe foteczki;) Quote
Anza&Hacker Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 nathaniel - ale ja tam nie narzekam :grins: ... ale się męcze to nie widzi mi się, żeby ktoś twierdził, że jak mam jakiś tam aparat za ileś kasy to foty same się dobre robią :roll: Co do szelek - moje to guard'y z ManMat'u i je sobie bardzo chwale :loveu: ...kupione specjalnie w myśli o canicross'ie i brykania przy rowerze , no i wspaniale się sprawdzają w tej roli, do której w końcu zostały z resztą stworzone :razz: Bonus dla pierwszego gościa: :cool3: Werka - już Was odwiedziłam... tańca z psem się nie bój - można trenować z KAŻDĄ rasą! :cool3: Quote
nathaniel Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Masz linkę z amortyzatorem czy smycz ? linka przydałaby się do ciągnięcia , więc bardziej uniwersalna jest bo i biegać z nią można, a z drugiej strony smycz, pasa nie mam więc wygodniej trzymałoby się smycz. O kurczę. Dylemat. Quote
Rybka_39 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 No to gratulacj dla dobrego fotografa z przeciętnym sprzętem:evil_lol: A swoja droga to gratki dla Hackera cierpliwości do pozowania...chyba że ty przed sesjami zdjęciowymi najpierw 2h z nim biegasz:evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 nathaniel - nad czym Ty się zastanawiasz?! Kupuj smycz z amortyzatorem bo może robić i za linke i za smycz, linka już nie może robić za smycz bo nie ma rączki, a smycz do pasa da się podpiąć potem jak byś go kupiła :cool3: Rybcia - teraz są upały i mój pies jak słońce tak wali to nie ma siły łazić i się wygłupiać... jeśli jesteśmy nad wodą to owszem: głupawka, gonitwy, full crazy! etc. - ale to jest focone w parku przed domem, gdzie tylko ulice, skwar, non toper smycz - to sobie leży spokojnie bo mu za gorąco i nie ma jak się chłodzić :roll: Quote
olifka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 http://img165.imageshack.us/img165/4536/lipiec027tf4.jpg Ajajaj:loveu: Dziękuje:loveu: Quote
Anza&Hacker Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina'] Ajajaj:loveu: Dziękuje:loveu: ...no to skoro tak ładnie podziękowałaś to masz jeszcze jeden super bonus!: :evil_lol: Teraz jeszcze kilka świeżych fotek ze skwarczącego parku - komenda: "Do mnie!" ...aport piłeczki, bo i w upały trzeba biegać z takim psem! - patrzcie jak się jeszcze śmieje! :diabloti: yyyhmmmm.... :hmmmm: ...zew do słońca?! :stupid: Quote
olifka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 http://img74.imageshack.us/img74/4766/0049rf8.jpg śliczne zdjęcie:loveu:A w czym ma tak umorusany pyszczek:evil_lol:? http://img485.imageshack.us/img485/8804/0014ty6.jpg Ale uśmiech!!:loveu::loveu::loveu: http://img59.imageshack.us/img59/936/0053rh1.jpg Hacker zamienia się w wilka:evil_lol: Pozdrawiamy:loveu: Quote
Recommended Posts