shangri_la Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 łaaaaadne :loveu: [quote name='Anza&Hacker']29 kwietnia to ja już będe na obozie klikerowym z moim bydlakiem :cool3: ehh czyli pozostaje mi szybciutko migiem powrócic z wystawy 22go ehhh ciekawe czy sie uda :eviltong: [quote name='Anza&Hacker'] Do Stobnicy baaardzo bym chciała się jakoś wkręcić, z góry thx za pomoc! :loveu: dam znac dam znac ;) [quote name='Anza&Hacker'] ...a jeśli chodzi o agresje - to wszystko zależy od tego, jakiego ma się psa - ile psiaków tyle metod pracy. No, ale jak coś to jak sie spotkamy możemy dłużej o tym pogadać :p to SE pogadamy przy jakiejsc okazji mam nadzieje :evil_lol: pozdrowienia Quote
Carolcia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ladne fotki roslinek :p :p :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Tylko gdzie jest Hackerek?????:mad: :mad: Quote
Jupi Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 uff trochę nadrobiłam zaległości w twojej galerii super filmiki:cool3: :lol: śliczna fotka ślicznego psa:-) fajne fotki z treningu psów ratowniczych super pieski, zwłaszcza Goliat:loveu: Quote
Jureja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Anza&Hacker']Moje zwierzęta to tak kolejno: Hacker - Golden Retriever - go znacie:lol: Zuzia - kotka (europejska krótkowłosa:roll:) Pusia - królik domowy Raven - szczur domowy Mori - szczur domowy Szajbus - Brachypelma vagans* Poison - Pterinochilu murinus* Trampek - Psalmopeus irminia* Masa mączniaków młynarków (takie chrząszcze) i innych owadów karmowych (pinki, larwy much etc.) *to sa gatunki ptaszników (czyli takich kudłatych, mięciutkich i milusich pająków) Podsumowując mam 8 kudłaczy i kilkadziesiąt owadów:lol: No a jak miała bym wymienić wszystko co hodowałam to cały ekran by wam zajeło:eviltong: :crazyeye: Niezły zwierzyniec:lol: .A te ptaszniki to rozmnażasz? Quote
Rybka_39 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Piekne zwierzaki, też mam male zoo w domu, Hacker piękny, dla mnie jest najpiękniejszym SPORTOWYM goldenem :cool3: Quote
Madzika Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 No nie wierze czlowiek sie troche opuszcza na dgm a tu tyle fotek :crazyeye: No ale ja i dla swoich fanow mam niespodzianke wiec wpadnij kiedys Quote
Anza&Hacker Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 gogunia, Jupi, *luthien*, Carolcia - dzię-ku-je-my! :Rose: Kamcia - ptaszniki były moją wielką pasją przez pewien czas... pisałam o nich prace badawczą - wyszła mi dosyć gruba, bodajże 56 stron, a i tak nie opisałam wszystkiego co miało się w niej zmieścić, ale czasu zabrakło :shake: Teraz zeszły troche na plan boczny i ograniczam się do podstawowych czynności przy nich (jak zwilżanie podłoża, karmienie co kilka dni i pilnowanie odpowiedniej temperatury), ze względu na to w jakim stopniu Hacker absorbuje mój czas :roll: Rybka_39, Jureja - już nie ma takiego "ZOO" - teraz mam już tylko szczurcie, dwa ptaszniki (nie rozmnażam - jeszcze nie dorosły do tego :eviltong:) i wstrętnego Hackera :diabloti: shangri_la - daj znać co ze Stobnicą! :loveu: A teraz dla wszystkich wieeelki powrót poobozowy, czyli fotki z: "VII Majowego Obozu Klikerowego Piła-Płotki 2007" ...ahhh te pociągi - kagańce trza nosić :evil_lol: łapądź :cool1: nad jeziorkiem pierwszej klasy czystości :cool3: "straszna" Ula :diabloti: Wikusiak dogomaniackiej organizatorki :eviltong: Quote
Anza&Hacker Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Ula wcale nie taka straszna jak ją malują :p Kochany, malutki, dzielny Ozzy w wieeelkim lesie! :cool3: ...nawet problemowe psiaki pięknie ćwiczyły! :cool3: Kajtek - wspaniały piesek - SZUKA DOMU! - tutaj jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64241 Dla mnie najbardziej fotogeniczny pies obozu - Gimli :loveu: Quote
monia&Tofi Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ale piękne fotki :loveu: Napisz coś więcej na temat obozu :mad: Jak było? Dużo było ludków z dogo? ;) Quote
Punia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Fajne fotki :) Mam Ozzulca w dokładnie tej samej pozie :lol: Czekamy na więcej. Pozdrawiam, alter ego :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='monia&Tofi']Napisz coś więcej na temat obozu :mad: Jak było? Dużo było ludków z dogo? ;) Z dogo była: Marta od Wiki, Martyna od Ozzy'ego (Tośka), Asia z Punią i Sabą (czyli APSA teraz widniejąca jako Punia), Beata z Sabrą, Jureja z Risą, ToB - nie wiem kto to, ale ma daje zdjęcia obozu^^' ...no i ja z Hackerem i pewnie jeszcze ktoś, tylko ja nie wiem, że bywa na dogo :roll: Dla mnie obóz był nie koniecznie miłym wyjazdem :shake: - byłam na granicy depresji i kompletnego załamania nerwowego przez problemy jakie ma mój pies i przede wszystkim numer, który wywinoł na pierwszych zajęciach, a w polowie jeszcze się rozchorował ...cały obóz spędziłam w wątpliwym humorze i załamując się stanem mojego zwierzaka, więc nie chce o nim pisać :-( [SIZE=2]Punia - no widze tak się zbanowałaś, że teraz musisz nick zmieniać - Twoje alter ego niech sobie da upust i wsadzi więcej mojego potwora :evil_lol: No to teraz ciąg dalszy zdjęć - a w zasadzie jego kawalątek: :eviltong: Gimlasiowy Calming Signal na zajęciach :p ...z Elviskiem :cool1: portrecik ślicznej Risy od Jureji :loveu: ...zieeeeeew... Quote
Anza&Hacker Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Madzik :p - super ludzik ze świetnym psiejstwem, świetną rodziną i jeszcze robi super świetne zdjęcia - można zobaczyć leprze od moich fotki z obozu w galeriach na jej stronie: http://www.dogs.gd.pl/psiejstwo/ Flat Coated Retriever imieniem Tosca :cool1: Super szczyl... troche gamoniowaty, ale niewyobrażalnie przeuroczy, czyli Charlie! :loveu: ...no i nic nowego, czyli dwa kolejne Gimlasy :roll: Gimlo-szczekacz gotowy na pozycji! :evil_lol: Quote
monia&Tofi Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Jak pech to pech, co? :shake: Ale zdjęcia pikne ;) Quote
Anza&Hacker Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 No mi to akurat w życiu pecha naprawde nie barkuje :shake: Portret Indiany :p Indiana (Amant Pogłaskaj :evil_lol:) Mój prywatny pies "morderca" :diabloti: Poważny jakiś się zrobił :crazyeye: Risa dogomaniackiej Jureji - cuuudna jest! :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Asiu - Twoje psice mi niestety wybitnie nie powychodziły na zdjęciach :-( Coś jeszcze na pewno jednak się znajdzie :razz: ...na razie masz Sabe, która wygląda jak bardzo zabiedzony pies :roll: Quote
Moniasek Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Anza&Hacker'] Super szczyl... troche gamoniowaty, ale niewyobrażalnie przeuroczy, czyli Charlie! :loveu: Gamoniowaty, bo wczoraj dopiero 7 m-cy skonczyl :) Ale mysle, ze wyrosnie z niego bardzo mądre psisko! Quote
Tośka_m Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Piękne zdjęcia moja droga Anzo popełniłaś :loveu: Mój rudziak przesłodki :loveu: Miło nam było poznać was, pogadać, pospacerować i poklikać wspólnie ;) Quote
tangerine74 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ło matko ;) ile tu moich Gimlasów :D a jakie śliczne wszystkie :D Dzięki Tobie galerię na dogo mamy już załatwioną ;) Pięknie dziękujemy i uprzejmie dopraszamy się o jakiegoś Gimlasia na własność (na priw) - może być z Twoim autorskim podpisem :) Quote
betty_labrador Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Z dogo była: Marta od Wiki, Martyna od Ozzy'ego (Tośka), Asia z Punią i Sabą (czyli APSA teraz widniejąca jako Punia), Beata z Sabrą, Jureja z Risą, ToB - nie wiem kto to, ale ma daje zdjęcia obozu^^' ...no i ja z Hackerem i pewnie jeszcze ktoś, tylko ja nie wiem, że bywa na dogo Betty_labrador byla tez ;) ta od Tosci. a ToB to ten kolega co ze mna sie krecil :) ja tez wspominam bardzo milo oboz, i ludzi oraz psy tam bedace-bylo przesympatycznie :) no i na szczescie nie padalo... Tosca pozdrawia swojego adorata Gimliego ;)) Quote
BeataSabra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Anza a foty mojej psoty ?? Hmmmmmmmm Możesz mi je na email przesłać. Ps: Sabra go polubiła ja też Quote
Anza&Hacker Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Monia - no wiem, że gamoniowatość mu z wiekiem przejdzie ...a puki co jedynie dokłada mu słodyczy :loveu: Jureja - dziękujemy :p ...i prosimy o odrobine cierpliwości, strasznie długo zdjęcia mi się do netu wgrywają :shake: Tośka - nam również było bardzo miło poznać się w real'u i dziękuje za uznanie moich dopiero raczkujących zdjęć :oops: Tangerine - ooo ja nawet nie wiedziałam, że tylu obozowiczów jest na dgm :roll: Co rozumiesz poprzez zdjęcie na własność? Wyrażam zgode na kopiowanie w inne miejsca w niezmienionej formie moich zdjęć - jedyny warunek - dać mi o tym wiadomość i linka do miejsca, gdzie się je umieściło :diabloti: Gdyby natomiast ktoś chciał zdjęcie: inaczej obrobione, bez podpisu, w większej rozdzielcozści, bądź cokolwiek innego - niech się skontaktuje na priv, gadu-gadu, albo mailowo, ew. w realu :cool1: Teraz pare następnych zdjęć: ahhh te cziorne psy na słońcu :shake: czyli Nobel: Kolejny Gimli :grins: Pastelowi też ćwiczyli razem z nami - http://www.szkolapastel.pl/ :p Na zdjęciu instruktorka owej szkółki i jej Buźka - polecam ludzia :cool1: Kolejny gamoń :loveu: Będe Wam tak dawkować, bo te wredne serwery nie pozwalają mi na wrzucanie większych ilości zdjęć na raz - musze pojedyńczo :angryy: Quote
Recommended Posts