Jump to content
Dogomania

Hacker - sportowy golden! Nowy sprzęt!!! x] Fuji FinePix S5600

Recommended Posts

Posted

Rauni - moje hopki niestety nie są zrzucalne - coś pomyśle nad jakimś mechanizmem do zrobienia możliwości zrzucalnych.... anyway dzięki za wskazówki :Rose:

Rybka - z agilitowymi fotami gorzej, bo u mnie ciągle pada :shake:

BBeta - Dziękuję :oops: i zapraszamy częściej :cool3:

Madzika - skocznych więcej nie mam, ale jak pogoda sie nie poprawi to normalnie :mad:

Marta - tak! :cool1: (tylko rurki ciełam razem z tatą, bo jedno trzymało, a drugie ciachało), zrobione są według przepisu z naszej strony klikerowej :p

....a za czasów, kiedy jeszcze nie padało całymi dniami.... byłam z Hackerem i APARATEM nad Odrą:

- głupia mina = słonko przygrzewa! :evil_lol::

Portrecikowo - białe ząbki... :loveu:

Niezbędny zestaw spacerowy - kieszonkowe/składane stacjonaty, frisbee, piłeczki, rękawiczki (nieprzemakalne, anty-ślina), woda, miska i PIES! :cool3:

Takie strachaidło spotkaliśmy pod wiaduktem...

...i frontalnie na koniec

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anza&Hacker']
Rauni - zostałaś wywołana do głosu - wytłumacz mi jak mam działać z tymi hopkami (mam 3 takie do dyspozycji, na razie skaczemy przez dwie)... nie prowadzisz zajęć i leżysz w domu do góry brzuchem to chociaż daj porade :eviltong:

hehe uprzejmie donosze ze wyzej wspomniana osoba byla widziaana wczoraj na spacerku nad takim bajorkiem i nasłala na mnie szalonego pyrka za pomoca piłki pod moj rower... a do tego mnie nie poznała :diabloti: ( pewnie dlatego ze Birnik przebiegł to miejsce z predkoscia swiatla i zostala neizauwazona, a wiadomo, ze wszyscy po psach sie poznaja :eviltong: )

pozdrawiam

Posted

BBeta napisał(a):
Zdarza się, ja ostatnio zapomniałam zabrać psa z samochodu, stoje, wyciągam klucze, otwieram drzwi do mieszkania i czuje, że mi czegoś brakuje :diabloti:

http://img174.imageshack.us/img174/2603/rne010pw6.jpg
:turn-l:

Ja kiedyś Sabrę zostawiłam przed sklepem w pozycji siad zostań.
Zrobiłam zakupy zadowolona wyszłam ze sklepu i sobie idę.....
Nagle się opamiętałam że suki nie ma bidusia siedziała nadal w pozycji nie zerwała.Wróciłam po nią i poszłyśmy do domu.

Posted

Rybka - pies na ostatnim miejscu wymieniony bo jego w "zestaw spacerowy" tak do końca nie wiedziałam, czy wliczać bo nie uważam w końcu go za rzecz, ale jednak na spacer jest niezbędny, więc wpisałam go co prawda na końcu, ale za to wielkimi literami! :razz:

Shangri - no taaaaak... ja też po psach często poznaje, a Ciebie to widuje i poznaje i bez psa, ale zawsze gdzieś śmigasz tym swoim rowerem - to nie chce mi się drzeć i Ciebie zatrzymywać - a swoją drogą... może umuwilibyście się na jakiś spacerek socjalizacyjno-szkoleniowy? :p

Marta i Wika - Rób, rób hopki na pewno Wika się ucieszy! No to rozkładanie jest właśnie ich największą zaletą i jeszcze są takie leciutkie! :loveu:

Tośka, Werka, madzia i medor, Sznaucerka-Balbina, Marta_Ares - dziękujemy! :oops:

BBeta - ładnie to się tak śmiać?! :mad:

BBeta, BeataSabra - No wiecie co?! Ja psa nie zapominam! :obrazic:

Bonusowa fotka dla wszystkich gości! :cool1:

Posted

Anza&Hacker napisał(a):

Shangri - no taaaaak... ja też po psach często poznaje, a Ciebie to widuje i poznaje i bez psa, ale zawsze gdzieś śmigasz tym swoim rowerem - to nie chce mi się drzeć i Ciebie zatrzymywać - a swoją drogą... może umuwilibyście się na jakiś spacerek socjalizacyjno-szkoleniowy? :p

no jasne. a pasuje ci na tych wałach koło zoo ? bo chodzi o to z emusze tam rowerem dojechac z psem. ja bardzo chetnie tylko keidy ? w tygodniu mam czas a co z weekendami to niewiem bo kurcze teraz frisbee a nastepny to wystawa. tam na bank sie spotkamy, a w takim razie proponuje jakos w tygodniu lub czy ty moze nadal wpadasz do Artemisa na zajecia weekendowe z unytka? daj znac :lol: acha numer mi sie zmienil to ci zaraz na PW przesle nowy kom w razie czego

pozdrawiam

Posted

shangri - dzięki za wpsólny spacer... mam nadzieje, że to dobry początek wspólnych wypadów :cool3:

Marina i Ula - wpadajcie częściej to będzie nam miło - złotka duuużo mam w zapasie :p

*luthien* - już daje, już daje spokojnie nie pchać się... :evil_lol:

Portrecik Biry (Gończy Słowacki - Kopov) będącej w posiadaniu Juli (shangri_la) :loveu:

Wspólne "siad zostań!" :diabloti:

Moje złoto portretowo :razz:

Mój wariat - patykowy retriever - na zdjęciu w galopie :stupid:

...to ptak?!, nie - to samolot?!, nie - to Loto-Bir !!! :evil_lol:

Posted

Nie wiem czemu ten portret mojego bzidala Wam się podoba - ale skoro
takie zachwyty wzbudza to daje drugi z tej samej seri bonusowo :cool3:

...mi się tak nie podobają aż bardzo bo są szumy w tle :shake:

W przeciwieństwie do portretów Birjusza, która nie siadała tak wrednie na tle zacienionych krzaczorów :diabloti:

...specjalnie dla Shangri bo... - z głupią miną :evil_lol:

Posted

Anza, mnie tam szumy nie przeszkadzają :cool3: a kolory Hakerka są urzekające:loveu:

[quote name='shangri_la']o matko czemu moje psisko na kazdym zdjeciu robi mine głupola :evil_lol: :stupid:Ona ma tylko bystry wyraz pyska, a to chyba pożądane w rasie, nie :evil_lol: