BBeta Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 http://img159.imageshack.us/img159/1402/dscf2765zw1.jpg Piękne oczy :loveu::loveu::loveu: Quote
BooBC Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 http://img146.imageshack.us/img146/5170/dscf2772qd6.jpg To jest świetne, a te szumy to może ISO? Nie znam się ale ... :oops: Pozdrawiam. Quote
Klaudia :-) Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 cudne foteczki,a jeśli chodzi o te szumy w tle to może masz ustawione w opcjach łapanie ostrości w centrum zdjęcia,a nie na całym? Quote
Anecioreczek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 http://img161.imageshack.us/img161/5240/dscf2770zw0.jpg Bombowe:loveu: ale dawno fotek nie było! dzisiaj już 1.10!!!:mad: Quote
Rybka_39 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Cześć Anzulku!!:loveu: Mowisz że Cie mało osób odwiedza, a gdzie foteczki jakies nowe?:mad::evil_lol: Quote
Madzika Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Azulka robi to samo co a jedna transza na miesiąc :D Quote
Anza&Hacker Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Marta i Wika - może jutro wstawie więcej Birów :p Ula czarnuszka - taaa kolory Hackera - chyba opcja balansu bieli :evil_lol: Sznaucerka-Balbina, Marta_Ares, Rybka, Likaa - dzięki :oops: Figa - a co takiego "szczególnego" w moich fotach? :eviltong: Tośka - jakie ładne stwierdzenie - ostatnio masz do takich talent! :loveu: BBeta - też tak o nich myśle :grins: palma - to nie iso tylko przesłona, albo migawka - nie pamiętam ustawień do tej fotki - ale z takim zacienionym tłem psa na słońcu mając do dyspozycji całkiem przeciętniacki aparat - po prostu nie moge zrobić zdjęcia dobrego bez szumu - żeby było ładne tło mój (jasny) pies musiał by być prześwietlony :roll: Klaudia - ciekawe z tą ostrością - może ma jakiś wpływ chociaż wątpie, żeby to coś faktycznie zmieniło w takim przypadku - po prostu mam słaby aparat ;) Anecioreczek - dziękuje, a fotek nie ma bo chorowałam i teraz duuużo do nadrobienia :shake: Madzika - przepraszam, obiecuje poprawe! :placz: Werka - dawaj mundurek! :mad: Teraz nie mam czasu, ale... - pokazy na międzynarodówce Wrocławskiej: Jasper :loveu: ...nie mam niestety nastroju na fotki, bo właśnie się dowiedziałam, że ultrasonograf wykrył brak szczeniaczków w brzuchu Noun (po Bakim) - dla niewtajemniczonych miałam zamówioną psinke z tego miotu (owczarki pirenejskie) - a powtórka z "rozrywki", czyli ponowne krycie będzie dopiero za rok! :placz: Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Co w nich szczególnego? Maja w sobie to coś ;) A to coś każe mi tu wracać i wracać... :loveu: Świetna fotka :klacz: Co do poczwarków pirenejskich.. nieciekawie :( Będziesz czekać na ten miot, czy poszukasz innej hodowli? A może imporcik :cool3: [przemilczmy koszty :lol:] Quote
Anza&Hacker Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Dzięki :oops: Co do pirenejczyków - to w tej rasie nie będe szukać innego miotu - to i tak miał być import, z Węgier :diabloti: ...a w Polsce nigdy nie było miotu pyrków - jest tylko jedna suka i za jakiś czas będzie miała maluchy - ale ja z niej nie chce, bo ona Czeska :roll: Będe czekać do następnego roku - chyba, że w między czasie pojawi się jakiś naprawde świetny miot border collie (tej rasy też chce psiaka, ale na pewno nie wezme sobie dwóch młodziaków na raz) - ale baaardzo wątpie w takie cuda :p Quote
shangri_la Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 szkoda, ze sie nei udało :roll: ale nie martw sie przynajmniej bedziesz miec wiecej czasu na zdobywanie psiego doswiadczenia :cool3: pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Shangri - wiem... myśle, że ma to swoje bardzo liczne plusy! - martwie się tylko, czy będe mogła wziąć psa za rok? Zaczne studia, nie wiem czy będe mieszkać dalej z rodzicami, nie wiem jak z kasą będzie itp. :roll: Nowe fotki... :cool3: ...chyba się całkiem nieźle ucze je robić :lol: Happy Dog - realy, realy! :loveu: Think with me! :cool1: ...i w całej okazałości na jesiennie przystrojonym trawniku :p p.s. w końcu oczy mojego psa mi wyszły ładnie na zdjęciach! :multi: Quote
APSA Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Jaki on ma piękny kolor :loveu: Uwielbiam zdjęcia w takim świetle :) do Hackera szczególnie pasuje :) . Quote
drzalka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Witamy.. jesteśmy chyba pierwszy raz, ale już nam się podoba :loveu: Agilitujecie ?? ( w banerze zauważyłam hopke :eviltong:) my mamy zamiar zacząc :p Hacker śliczny, będziemy odweedzac was :lol: Quote
Anza&Hacker Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 APSA - też mi się on strasznie podoba w tym kolorku! - na tapete nawet sobie dałam - ciesze się, że przynajmniej na zdjęciach bywa ładny :p drzalka - WITAMY! :loveu: Owszem agilitujemy sobie - niestety nie mam zdjęć na prawdziwych przeszkodach, ale na takich ćwiczymy oczywiście, w klubie Agility Extreme Dog we Wrocławiu :cool1: Niestety aktualnie nasze zajęcia pod czujnym okiem forumowej Rauni zostały zawieszone ze względu na nowego członka jej rodziny ;) Agility bardzo polecam, ale UWAGA - wciąga! :diabloti: Quote
Bewarka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Witam!:D http://i20.tinypic.com/243f402.jpg O ja...ale świetne zdjęcie! :loveu: Pewnie pisałaś to dopiero co, ale jaki masz ten nowy sprzęcior? :lol: Quote
Pimpek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 http://i20.tinypic.com/1zcpbug.jpg Prze słodkie :loveu: Przykro mi z powodu tych szczeniaczków co ich nie ma :shake: A czemu te "krycie" następne będzie dopiero za rok ? Quote
Akadna Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Pimpek']http://i20.tinypic.com/1zcpbug.jpg Prze słodkie :loveu: Przykro mi z powodu tych szczeniaczków co ich nie ma :shake: A czemu te "krycie" następne będzie dopiero za rok ? bo suka nie może mieć non-stop krycia i szczeniaków Cześć Anza! (Ania?) Fajne foty:) Quote
Marta i Wika Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Śliczne złote fotki. Szkoda, że Twój pyreczek się "nie udał"... Ale może następnym razem! Quote
Anza&Hacker Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Teraz będzie dla tych co chcą spojrzeć na życie psów z bardziej naukowego punktu widzenia - fotki niektóre prześwietlone troszke, ale nie o to tu chodziło ;) Autorką zdjęć z Artemis'u jest Kasia Budkiewicz: :Rose: Psami do socjalizacji są: Juka (akita amerykańska) i Ergi (border collie): Ergi był już w mojej galerii na zdjęciach z treningu ratownictwa :razz: Mój "wieśniak" w kagańcu - chodzi z łbem nisko, robi "biedne oczka", udaje "sierote" itp. :diabloti: ...a teraz do rzeczy - Hacker ze względu na problemy w relacjach z psami, a konkretnie borderkami przychodzi ze mną do: Klubu Sportowej Kynologi Artemis... na wstępie wygląda tak - zobaczył przed chwilą Jaspera, czyli klasycznego BC - więc od razu przyjmuje ostrzegawczą postawe: sygnały ostrzegawcze - ogon do góry, uszy lekko postawione, wzmorzona czujnść... Jednocześnie możemy zobaczyć CS'y (sygnały uspokajające), czyli spowolnione tępo poruszania się, wygięcie ciała w łuk ;) Przywitanie z borderem: Hacker - postawa typowo dominacyjna, ogon wysoko, sztywno trzyma mięśnie, uszy do góry, lekko nastroszona sierść na karku... i chyba 'burczy' :roll: Ergi - postawa bardziej uległa, aczkolwiek ostrzegawcza (drganie warg, oczy skierowane na Hackera) - ma podniesiony ogon tylko do poziomu, lekko przygięte przednie łapy, uszy do tyłu - widać bardzo, że po prostu chce uniknąć konfliktu, ale jak by coś to przyjmie wyzwanie :lol: Obydwa psy utrzymują kontakt wzrokowy - sytuacja jest napięta! Quote
Recommended Posts