Jump to content
Dogomania

Hacker - sportowy golden! Nowy sprzęt!!! x] Fuji FinePix S5600

Recommended Posts

Posted

Mudik, Betty - rezydent wcale nie taki biedny. Na łańcuchu spędza może z 1/3 doby i to też głównie dlatego, że jest "zboczeńcem" i napastuje wszystkich do okoła, więc w te godzinny kiedy najwięcej się chodzi jest zapięty :evil_lol: Poza tym psiaczek jest zadbany, dobrze nakarmiony, ma ocieploną styropianem budę, prawdziwe psie legowisko w niej, kochających ludzi do okoła - więc myśle, że mimo wszystko mu dobrze - pozory czasem mylą ;)

Hacker niesie Wam stateczek w podzięce za odwiedziny :bigcool:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejka,
miło czytać, że żyjecie:loveu:
Przykro, że Hackerek znów uszkodzony.. Zdrówka futrzastemu i opiekunce :cool3:
A stateczek jakiemuś dziecku wyłowił? Może sprawność "ratownika" na wakacjach zdobyć chce?:evil_lol:

Posted

betty - stateczek pływał sobie w tym oczku wodnym pełnym traszek z resztą (:loveu:) ...pewnie zostawiły go dzieci sąsiadów ośrodka... a Hacker go pogryzł :oops:

Ula_czarnuszka - nam też miło widzieć, że żyjecie! :multi:
Hacker na stopień ratownika musiał by jeszcze nauczyć sie pływać :evil_lol:

Mudik - jedna tylko fotka była bo internet mi coś się strasznie zacinał :roll:

Kinia - z łapką coraz lepiej - już tylko troszeczke ją odciąża, ale na zawody nie pojedziemy, żeby nie było nawrotu kontuzji - najważniejsze, że piesek zdrowy! ;)

łapeczek - też miałam takie skojarzenie, jak bobasek z gumową kwaczuszką :cool3:

ewka i haker, Infortune - witamy i dziękujemy za odwiedziny! :Rose:

W Boguszowie miałam ambitne plany zrobić jakieś makro - to jedne z pierwszych moich prób w tej dziedzinie, więc nie bijcie ...miejta litość ludzkości :oops:

...łapeczka

...i mordeczka:

Posted

[quote name='Anza&Hacker']
Ula_czarnuszka - nam też miło widzieć, że żyjecie!
:-( W poniedziałek 04.08.08 Ula odeszła, na moich rękach.. serduszko odmówiło pracy.. Dołączyła za TM do Sabry i Rudie, klikerowych koleżanek z Płotek..

Posted

[quote name='Ula_czarnuszka']:-( W poniedziałek 04.08.08 Ula odeszła, na moich rękach.. serduszko odmówiło pracy.. Dołączyła za TM do Sabry i Rudie, klikerowych koleżanek z Płotek..
BARDZO NAM PRZYKRO! :placz:

Dla Uli ['] ... niech płomyk jej serca nigdy nie zagaśnie w Twoim! :candle:

Posted

Ula_czarnuszka napisał(a):
:-( W poniedziałek 04.08.08 Ula odeszła, na moich rękach.. serduszko odmówiło pracy.. Dołączyła za TM do Sabry i Rudie, klikerowych koleżanek z Płotek..

ojejku ;[
wspolczucia ;]
trzymaj sie kochana jestesmy z toba ;*
a dla Uli

• :placz:

• Posted

Ula_czarnuszka napisał(a):

jak pisalam tu wczesniej to nie bylo twojego postu i moj wpis wskoczyl zaraz za twoim, kurcze... ['] brdzo mi przykro ehh a ja chyba nawet od was ankiete dostalam zywieniowa wypelniona :-(

pozdrawiam

• 2 weeks later...
    • 4 weeks later...
    • 2 weeks later...
    Posted

A tu cicho.. gorzej niż w mojej galerii :diabloti:. Mam taki kiepskawy filmik z Beza i frisbee, pozwolę sobie dziś wrzucić na jutuba i uśmiechnę się o jakiś komentarz (same rollery - niektóre zwiewało ;)).