Anza&Hacker Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 O galerii pamiętamy - tylko... ja w ogóle nie wchodziłam przez dłuuugi czas na psie strony - z kompletnego braku czasu :shake: ...i długo pewnie jeszcze nie będę wchodzić regularnie - a brakuje mi tego :-( W każdym razie - skoro już jestem na chwilkę - to jakieś fotki z wakacji: Jedyne nasze zdjęcie z wyjazdu - u podnóża góry Chełmiec - nie mamy więcej z dworu bo ciągle lało i jest to też pierwsze nasze foto, na którym jest uwieczniony nasz sprzęt canicross'owy ;) Większość czasu spędziliśmy w ośrodku resocjalizacyjnym, gdzie Hacker rozkochał w sobie większość wychowanków (te małe dzieci są gośćmi, nie wychowankami) :p (łysa plama na tyłku to uczulenie od pcheł, które już mu schodzi na szczęście) Oczywiście nie obyło się bez dogoterapii, a w każdym razie jej namiastki :cool1: Pierwszy raz w życiu spotkałam człowieka, którego Hacker po prostu pokochał - przytulał się do niego, garnął się jak nie wiem co - było to naprawdę coś niesamowitego ponieważ Hacker nie przepada generalnie za głaskaniem, nie wspominając już w ogóle o przytulaniu - a z tym przesympatycznym człowiekiem miał lepszy kontakt niż ze mną - super się patrzyło na nich razem :loveu: ...aż chciałam temu ludziowi ze zdjęcia mego psa podrzucić na dłużej :evil_lol: No i ostatnie ze mną w korytarzu, gdzie spędziłam większość wyjazdu siedząc z Hackerem na podłodze i obserwując życie ośrodka "z boku" jak to psy lubią robić :grins: Wiem, że zdjęcia kiepskie, ale taki też był wiekowy aparat znajomego, który je robił (mi się niestety na wstępie rozładowały baterie, a nie wzięłam ze sobą ładowarki) :roll: Quote
ewka i haker Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 super ze razem byliscie i Hacker sie spisal w roli dogo terapeuty Quote
Anza&Hacker Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 To jeszcze wspominając nasz poprzedni pobyt w Boguszowie Gorcach: Ćwiczenie balansu ciała - ta ławeczka jest malutka jak z resztą widać :p Buszujący w zbożach :cool3: ...i baraszkujący w lesie: Przeciąganka ciąg dalszy :lol: ...i na razie - na jakiś czas... niestety znikamy :-( Quote
ewka i haker Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 super zdjecia niezła równowaga nie opuszczaj nas Quote
Tośka_m Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Wpadajcie częściej, bo was brak w tej dgm. Quote
Kinia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 O nareszcie jakieś fotki pięknego goldka;) Super! Ale nie zostawiajcie nas na długo Quote
Bartiśkowa_ Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 :loveu:on jest przepiękny :loveu: ten jego odcień Quote
Viz Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Hacker jest przepiękny :loveu: Jak długo już canicrossujecie? :cool3: Quote
Anza&Hacker Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Viz napisał(a):Hacker jest przepiękny :loveu: Dziękuję w imieniu Hackera :p Viz napisał(a): Jak długo już canicrossujecie? :cool3: Wcale bo wakacje Hacker głównie przekulał, a wcześniej nie miałam smyczy z amortyzatorem i pasa dla mnie - a poza tym mój golduś preferuje bieganie ze smyczą w zębach ...ale może pewnego dnia nauczymy się profesjonalnie canicross'ować - skoro sprzęt już jest :lol: Teraz na razie stopniowo staram się wrócić mojego psa do jakiejś przyzwoitej kondycji i może coś też pobiegamy w tym celu, ale mój zapał do tego zmniejsza się wprost proporcjonalnie do spadku temperatury na dworze (łatwo się przeziębiam przy bieganiu) :shake: Dzisiaj Hackera wykąpałam i wytrymowałam - może jutro zrobię jakieś zdjęcia jeżeli będzie ładna pogoda :) Quote
betty_labrador Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 czesc :loveu::loveu::loveu: ale swietne fotki! te w gorach i jak sie rpzeciagacie patyczkiem i inne :loveu: super Aniu :) czym trymowalas Hackera? ja dzis z grubsza przetrymowalam i przestrzyglam Tsoce ale ona sie wierci i nie umiem dobrze tego robic :roll: :/ Quote
Mudik Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Fajnie razem wyszliscie, śliczna fotka:loveu::loveu: http://img388.imageshack.us/img388/4587/dscf2734bb4.jpg Quote
Anza&Hacker Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Betty - trymowałam trymerem Karlie Groom Star z 18'stoma zębami ;) Mudik - dziękuję! :Rose: Pogoda nie była dziś specjalnie ładna, ale też i nie jakoś szczególnie brzydka - więc trochę zdjęć jest :lol: Zapraszamy na wydanie Hackera - "Jesień 2008": :cool1: Oczywiście nawet jako grzeczny model musi być choć trochę roztrzepany: :evil_lol: Z kolorowymi krzaczorami w tle: :p Nad naszym ściekowym (:shake:) stawem: ...i na koniec jeszcze - oczywiście - z głupią miną: :diabloti: Quote
Eriu Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Anza, a jak tam na zootechnice? Nie wiem, czy kojarzysz Anię, która była ze mną na obozie, ale ostatnio mówiła, że rzuciło się jej w oczy Twoje nazwisko na liście :). Hakier jak zwykle ładny :). Ostatnio tyle oglądam białych goldenów, że aż zatęskniłam za jakimś bardziej rudym. Quote
APSA Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Piękne jesienne fotki, uwielbiam takie światło :loveu: Model też niczego sobie :razz: Ostatnie zdjęcie cudne :lol: . Quote
ewka i haker Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 http://i37.tinypic.com/6iws3n.jpg super:loveu::lol: Quote
Kinia Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 http://i37.tinypic.com/6iws3n.jpg Jaka minka;) :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 http://i37.tinypic.com/6iws3n.jpg Hackerek jest taki piękny że łoh :loveu::loveu: Z jakiej jest hodowli ?? Quote
Anza&Hacker Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Klaudia, APSA, ewka - dziękujemy :lol: Eriu - na zootechnice masakra - nauka, nauka i jeszcze czasem dla odmiany wkuwanie :shake: Kinia - no minki to on potrafi strzelać :grins: anitaaa - niestety Hacker nie jest z hodowli - nie polecam takich źródeł! :roll: Ja się ucze - dzisiaj kolokwium z botaniki (dobrze poszło! :multi:), a jutro z zoologi :shake: Tymczasem biedny psiak w rozpaczy rozgryza mi kapcie: (bądź to co z nich jeszcze zostało :diabloti:) ...i strzela bardzo smutne minki - a ja nie mogę się nim na dłużej zająć (wkuwanie) :-( Pomyśleć, że kiedyś wyglądał tak: Quote
Kinia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 O robi całkiem podobne miny do mojego... uczenie się mnie dobija bo dla psa mniej czasu:( Quote
Bartiśkowa_ Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Kurcze szkoda bo Hacker to jeden z niewielu takich rzeczywistych złotych goldenków :loveu::loveu: Większośc spotykanych to białe albo kremowe :roll: Quote
betty_labrador Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 czesc Aneczko! :diabloti: witam Was kochani :loveu: http://img114.imageshack.us/img114/7503/dscf7427xf3.jpg on ma tu mne bo go zdominowałaś wsadzając do klatki, i on wie ze źle robi gryząc tego kapcia. :evil_lol: tak to opisaliby behawiorysci :eviltong: http://i35.tinypic.com/2zywoyd.jpg WwufF WwufF :cool3: Quote
Recommended Posts