Jump to content
Dogomania

Hacker - sportowy golden! Nowy sprzęt!!! x] Fuji FinePix S5600

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O galerii pamiętamy - tylko... ja w ogóle nie wchodziłam przez dłuuugi czas na psie strony - z kompletnego braku czasu :shake:

...i długo pewnie jeszcze nie będę wchodzić regularnie - a brakuje mi tego :-(

W każdym razie - skoro już jestem na chwilkę - to jakieś fotki z wakacji:

Jedyne nasze zdjęcie z wyjazdu - u podnóża góry Chełmiec - nie mamy więcej z dworu bo ciągle lało i jest to też pierwsze nasze foto, na którym jest uwieczniony nasz sprzęt canicross'owy ;)

Większość czasu spędziliśmy w ośrodku resocjalizacyjnym, gdzie Hacker rozkochał w sobie większość wychowanków (te małe dzieci są gośćmi, nie wychowankami) :p

(łysa plama na tyłku to uczulenie od pcheł, które już mu schodzi na szczęście)

Oczywiście nie obyło się bez dogoterapii, a w każdym razie jej namiastki :cool1:

Pierwszy raz w życiu spotkałam człowieka, którego Hacker po prostu pokochał - przytulał się do niego, garnął się jak nie wiem co - było to naprawdę coś niesamowitego ponieważ Hacker nie przepada generalnie za głaskaniem, nie wspominając już w ogóle o przytulaniu - a z tym przesympatycznym człowiekiem miał lepszy kontakt niż ze mną - super się patrzyło na nich razem :loveu:
...aż chciałam temu ludziowi ze zdjęcia mego psa podrzucić na dłużej :evil_lol:

No i ostatnie ze mną w korytarzu, gdzie spędziłam większość wyjazdu siedząc z Hackerem na podłodze i obserwując życie ośrodka "z boku" jak to psy lubią robić :grins:

Wiem, że zdjęcia kiepskie, ale taki też był wiekowy aparat znajomego, który je robił (mi się niestety na wstępie rozładowały baterie, a nie wzięłam ze sobą ładowarki) :roll:

Posted

To jeszcze wspominając nasz poprzedni pobyt w Boguszowie Gorcach:

Ćwiczenie balansu ciała - ta ławeczka jest malutka jak z resztą widać :p

Buszujący w zbożach :cool3:

...i baraszkujący w lesie:

Przeciąganka ciąg dalszy :lol:

...i na razie - na jakiś czas... niestety znikamy :-(

• 3 weeks later...
Posted

Viz napisał(a):
Hacker jest przepiękny :loveu:

Dziękuję w imieniu Hackera :p

Viz napisał(a):
Jak długo już canicrossujecie? :cool3:

Wcale bo wakacje Hacker głównie przekulał, a wcześniej nie miałam smyczy z amortyzatorem i pasa dla mnie - a poza tym mój golduś preferuje bieganie ze smyczą w zębach ...ale może pewnego dnia nauczymy się profesjonalnie canicross'ować - skoro sprzęt już jest :lol:

Teraz na razie stopniowo staram się wrócić mojego psa do jakiejś przyzwoitej kondycji i może coś też pobiegamy w tym celu, ale mój zapał do tego zmniejsza się wprost proporcjonalnie do spadku temperatury na dworze (łatwo się przeziębiam przy bieganiu) :shake:

Dzisiaj Hackera wykąpałam i wytrymowałam - może jutro zrobię jakieś zdjęcia jeżeli będzie ładna pogoda :)

Posted

czesc :loveu::loveu::loveu:

ale swietne fotki! te w gorach i jak sie rpzeciagacie patyczkiem i inne :loveu: super Aniu :)

czym trymowalas Hackera? ja dzis z grubsza przetrymowalam i przestrzyglam Tsoce ale ona sie wierci i nie umiem dobrze tego robic :roll: :/

Posted

Betty - trymowałam trymerem Karlie Groom Star z 18'stoma zębami ;)

Mudik - dziękuję! :Rose:

Pogoda nie była dziś specjalnie ładna, ale też i nie jakoś szczególnie brzydka - więc trochę zdjęć jest :lol:

Zapraszamy na wydanie Hackera - "Jesień 2008": :cool1:

Oczywiście nawet jako grzeczny model musi być choć trochę roztrzepany: :evil_lol:

Z kolorowymi krzaczorami w tle: :p

Nad naszym ściekowym (:shake:) stawem:

...i na koniec jeszcze - oczywiście - z głupią miną: :diabloti:

Posted

Anza, a jak tam na zootechnice? Nie wiem, czy kojarzysz Anię, która była ze mną na obozie, ale ostatnio mówiła, że rzuciło się jej w oczy Twoje nazwisko na liście :).
Hakier jak zwykle ładny :). Ostatnio tyle oglądam białych goldenów, że aż zatęskniłam za jakimś bardziej rudym.

Posted

Klaudia, APSA, ewka - dziękujemy :lol:

Eriu - na zootechnice masakra - nauka, nauka i jeszcze czasem dla odmiany wkuwanie :shake:

Kinia - no minki to on potrafi strzelać :grins:

anitaaa - niestety Hacker nie jest z hodowli - nie polecam takich źródeł! :roll:

Ja się ucze - dzisiaj kolokwium z botaniki (dobrze poszło! :multi:), a jutro z zoologi :shake:

Tymczasem biedny psiak w rozpaczy rozgryza mi kapcie: (bądź to co z nich jeszcze zostało :diabloti:)

...i strzela bardzo smutne minki - a ja nie mogę się nim na dłużej zająć (wkuwanie) :-(

Pomyśleć, że kiedyś wyglądał tak: