Jump to content
Dogomania

Mała Joy, ok. 5miesięczna sunia mix pinczer miniaturowy - już ma domek stały!

Recommended Posts

Posted

Rany, nie było mnie "przez chwilę" a tu tak natrzaskałyście, że hoho :razz:

ladySwallow napisał(a):
Zapukaj do evl - ona napisała pismo do policji czy gdzieś, ostatnio ją wzywali jako świadka :evil_lol: Z powodu biegających bez właścicieli i zabezpieczeń psów.

Nie :shake: Ja pisałam pismo donosicielskie do wójta :grins: ale w życiu bym nie pomyślała, że potraktuje mnie poważnie i pchnie sprawę dalej - musi im się bardzo nudzić :evil_lol: Niemniej jednak, zostałam przesłuchana (!) po czym poprosiłam pana dzielnicowego, żeby to jakoś załatwił po ludzku, bo ja nie mam czasu po sądach latać :eviltong:

sacred PIRANHA napisał(a):
tak evl to moja ulubiona totumfancka znajoma:smile:

Miło mi, chociaż nie wiem o co cho :lol:

A tak w ogóle to bardzo się cieszę, że pchełka w DS :loveu: Przepraszkam, lady, że byłam nieobecna, ale Ty wiesz... poskramiam przedszkolaki ostatnio wyjątkowo intensywnie :evil_lol:

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ladySwallow napisał(a):
Mała pojechała właśnie do DS. Nawet się nie rozpłakałam. Jeszcze... :evil_lol:

ooo - to super!:)

jak już jesteś wolna to Dyzio prosi o ogłoszonka...bo niestety wraca z adopcji!:(

Posted

Mnie nie ma, bo ja u rodziców w Zamościu ;) Ale sunia ma się ok, zachwyciła państwa, tylko był mały problem z kupami, ale po rozmowie z Panią stwierdziłyśmy, ze to z przejedzenia.

Posted

Kilka zdjęć, które pokazują, jak małej jest trudno zrobić zdjęcie :evil_lol:

Poza tym u Joy wszystko dobrze - lata, szczeka i ogólnie jest fantastyczna :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Parę następnych zdjęć - okazało się, że sunia uwielbia być w centrum uwagi:

Kocha przebieranki, jak każda kobieta...

Po dobrych imprezach śpi jak zabita - obojętnie gdzie ;)

A czasem zamienia się w żabę ;)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Basia Z. napisał(a):
Czy można jeszcze liczyć na jakieś aktualne zdjęcia małej Joy z nowego domku ? najlepiej żeby była cała sesja fotograficzna :)

Zdjęcia były na święta ;) Nie chcę męczyć domku co rusz to nowymi życzeniami, każdy ma swoje życie ;) Ale na pewno koło lutego, po sesji, będę się kontaktować, choćby w sprawie sterylki - wtedy może będzie można liczyć na zdjęcia ;)

• 11 months later...
Posted

Serdecznie prosimy o oddanie głosu na schronisko w Zamościu, w konkursie TESCO: http://www.facebook.com/Eksperci.Tesco?sk=app_293130837399609 W tamtym roku schronisko zajęło trzecie miejsce, dzięki czemu zwierzęta dostały karmę oraz nowe budy, stworzone dzięki funduszom z akcji. Wspomóżcie schronisko, z którego pochodzi nasz podopieczny z tego wątku!

Joy ma się dobrze, ostatnio dostałam od niej i właścicieli życzenia noworoczne :)

• 10 months later...