evel Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Rany, nie było mnie "przez chwilę" a tu tak natrzaskałyście, że hoho :razz: ladySwallow napisał(a):Zapukaj do evl - ona napisała pismo do policji czy gdzieś, ostatnio ją wzywali jako świadka :evil_lol: Z powodu biegających bez właścicieli i zabezpieczeń psów. Nie :shake: Ja pisałam pismo donosicielskie do wójta :grins: ale w życiu bym nie pomyślała, że potraktuje mnie poważnie i pchnie sprawę dalej - musi im się bardzo nudzić :evil_lol: Niemniej jednak, zostałam przesłuchana (!) po czym poprosiłam pana dzielnicowego, żeby to jakoś załatwił po ludzku, bo ja nie mam czasu po sądach latać :eviltong: sacred PIRANHA napisał(a):tak evl to moja ulubiona totumfancka znajoma:smile: Miło mi, chociaż nie wiem o co cho :lol: A tak w ogóle to bardzo się cieszę, że pchełka w DS :loveu: Przepraszkam, lady, że byłam nieobecna, ale Ty wiesz... poskramiam przedszkolaki ostatnio wyjątkowo intensywnie :evil_lol: Quote
andzia69 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 ladySwallow napisał(a):Mała pojechała właśnie do DS. Nawet się nie rozpłakałam. Jeszcze... :evil_lol: ooo - to super!:) jak już jesteś wolna to Dyzio prosi o ogłoszonka...bo niestety wraca z adopcji!:( Quote
alfabia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Info z GG: dogo1 18:41:09 tak, dzis dostalam - wszystko ok, mała spała z synkiem pani, jest soba - rozrabia, jest nienażarta ;) Quote
LadyS Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Mnie nie ma, bo ja u rodziców w Zamościu ;) Ale sunia ma się ok, zachwyciła państwa, tylko był mały problem z kupami, ale po rozmowie z Panią stwierdziłyśmy, ze to z przejedzenia. Quote
MaDi Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Trudno się oprzeć jej urokowi i pewnie ją przekarmili. Super,że wszystko dobrze. Quote
LadyS Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Kilka zdjęć, które pokazują, jak małej jest trudno zrobić zdjęcie :evil_lol: Poza tym u Joy wszystko dobrze - lata, szczeka i ogólnie jest fantastyczna :evil_lol: Quote
MaDi Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Cudna jest...szczeka czyli wszystko w porządku:evil_lol: Quote
LadyS Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Parę następnych zdjęć - okazało się, że sunia uwielbia być w centrum uwagi: Kocha przebieranki, jak każda kobieta... Po dobrych imprezach śpi jak zabita - obojętnie gdzie ;) A czasem zamienia się w żabę ;) Quote
LadyS Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Serdeczne życzenia świąteczne od małej i kochanej Joy: Quote
Joodith Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Wszystkiego najlepszego dla uroczej Modnisi :) Quote
LadyS Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Basia Z. napisał(a):Czy można jeszcze liczyć na jakieś aktualne zdjęcia małej Joy z nowego domku ? najlepiej żeby była cała sesja fotograficzna :) Zdjęcia były na święta ;) Nie chcę męczyć domku co rusz to nowymi życzeniami, każdy ma swoje życie ;) Ale na pewno koło lutego, po sesji, będę się kontaktować, choćby w sprawie sterylki - wtedy może będzie można liczyć na zdjęcia ;) Quote
Basia Z. Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Czy można jeszcze liczyć na jakieś aktualne zdjęcia małej Joy z nowego domku ? najlepiej żeby była cała sesja fotograficzna :) Quote
LadyS Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Serdecznie prosimy o oddanie głosu na schronisko w Zamościu, w konkursie TESCO: http://www.facebook.com/Eksperci.Tesco?sk=app_293130837399609 W tamtym roku schronisko zajęło trzecie miejsce, dzięki czemu zwierzęta dostały karmę oraz nowe budy, stworzone dzięki funduszom z akcji. Wspomóżcie schronisko, z którego pochodzi nasz podopieczny z tego wątku! Joy ma się dobrze, ostatnio dostałam od niej i właścicieli życzenia noworoczne :) Quote
LadyS Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 [quote name='MaDi']Zagłosowałam ;)[/QUOTE] Dzięki serdeczne :) Quote
pcheelkaa Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 O matko dokopałam się tematu identyko moja sunia :loveu: Ciekawe jak teraz wygląda Quote
Recommended Posts