Jump to content
Dogomania

Mała Joy, ok. 5miesięczna sunia mix pinczer miniaturowy - już ma domek stały!

Recommended Posts

Posted

Zdrowe w takim sensie,że nie wydzwaniałam za każdym razem po schronisko aby odłowiło psa itp. po 3 niebezpiecznych sytuacjach ludzie wiedzą,że nie życzę sobie bezpośrednich kontaktów z napotkanymi luzem psami.

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 napisał(a):
Lady - co z tym domkiem co już miał być? zrezygnował? czy cuś? pytam, bo nie nadązam w tej chwili czytać od deski do deski:(

Pani jest w szpitalu... Szukamy od nowa,niestety. A zgłaszają się same jakieś takie... bezmyślne domki...

Basia Z. napisał(a):
Czy ona na pewno ma 5 miesiecy ?

Na pewno to nikt nie wie, w schronisku utrzymywali, że ma 2 miesiące - ale ona ma już stałe ząbki. A czemu pytasz?

Posted

Basia Z. napisał(a):
ona jest taka pulchniutka jak mały szczeniak i mała bardzo chyba a miniaturowe pieski osiagaja pełny wzrost na dość długo nieraz przed ukończeniem roku...

To wrażenie, ona nie jest pulchna - spadła o 20 dag podczas choroby, teraz jest szczuplutka i nabiera ciałka. Ale zęby na pewno ma stałe, bo gryzie kostki i nic się nie dzieje. Pan wet też powiedział, ze ona ma ok. 5-6 miesiecy. Po prostu będzie malutka :)

Posted

Tez mi się wydaje,że ona wiele nie urośnie, zachowuje się jak szczeniak, ale zęby ma stałe. Jest też bardzo sprawna co u młodziutkiego szczeniaka jest raczej rzadkością.

Posted

Ta bestia przestraszyła psa z mojego avatara, nie wiem o co chodzi,ale ucieka przed nią, mam nadzieję,że to nie jest efekt wczorajszego spotkania z bernardynem.
Drugi pies 21kg. patrzy ze zdziwieniem co to za stworzenie,a ona go goni:evil_lol:
Na kota nie zwróciła uwagi, pewnie dlatego,że siedziała w miejscu i też nie rozumiała co to za dziwna myszka.
Wszędzie jej pełno, wszystko chce mieć. W autobusie jechała grzecznie ani razu nie zaszczekała:crazyeye:
Teraz walczy zajadle ze swoim odbiciem w lustrze:crazyeye: szczeka i warczy przy tym zajadle.

Posted

MaDi napisał(a):
Ta bestia przestraszyła psa z mojego avatara, nie wiem o co chodzi,ale ucieka przed nią, mam nadzieję,że to nie jest efekt wczorajszego spotkania z bernardynem.
Drugi pies 21kg. patrzy ze zdziwieniem co to za stworzenie,a ona go goni:evil_lol:
Na kota nie zwróciła uwagi, pewnie dlatego,że siedziała w miejscu i też nie rozumiała co to za dziwna myszka.
Wszędzie jej pełno, wszystko chce mieć. W autobusie jechała grzecznie ani razu nie zaszczekała:crazyeye:
Teraz walczy zajadle ze swoim odbiciem w lustrze:crazyeye: szczeka i warczy przy tym zajadle.

No to Ci dałam podopieczną:evil_lol: W ogóle to bardzo dziękuję za pomoc, bo bez Ciebie byśmy się z tym wszystkim nie ogarnęli...

Posted

Zmiana planów. Zgłosił się domek z Płocka, chętny na Joy. Ankieta przedadopcyjna wypełniona bardzo dobrze, domek ma konto na dogo zresztą, ale rzadko bywa ;) Tutaj też wypatrzył sunię. Domek z kręgu przygarniających bidy. Wizyta jutro wieczorem. Trzymajcie kciuki

Posted

MaDi napisał(a):
Trzymam kciuki z całych sił, oby ten mały wszędobylski psiak znalazł jak najlepszy dom.

No właśnie, a jak się Wam żyje? Wszystko dobrze?

Posted

Wręcz wspaniale, czuje się jakby mieszkała u mnie od zawsze. Jest strasznie sprytna wie gdzie jest schowane jedzenie i ciągle go szuka. Nie sikała jeszcze, kupy też nie było... ona tak ma? Chyba,że mam gdzieś niespodziewajkę zostawioną:evil_lol: Najgorsze,że mój pies nadal się jej boi, strasznie mnie to martwi bo on zawsze kochał wszystko i wszystkich.

Posted

No, kupa była wczoraj wieczorem, ale ona robi tak po 3 - 4 posiłkach. Siku robiła rano, przed wyjściem, ale teraz też robi rzadziej - trzy razy dziennie być powinno. A pije normalnie? Sprytna to ona jest, wczoraj nam weszła tyłem do szafki z koszem na śmieci ;) Może Ci psa przestraszyła choroba jedna?