MaDi Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Zdrowe w takim sensie,że nie wydzwaniałam za każdym razem po schronisko aby odłowiło psa itp. po 3 niebezpiecznych sytuacjach ludzie wiedzą,że nie życzę sobie bezpośrednich kontaktów z napotkanymi luzem psami. Quote
LadyS Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Troszkę zdjęć - niezbyt dobrych, bo już światło sztuczne, ale zawsze ;) cesc mój pan poszedł... no co się gapisz... kostka krokodyl Quote
LadyS Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Memlanie Z lampą ;) Skaaaacze! Quote
MaDi Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Kto to widział aby myszka jadła gryzaki dla psów:crazyeye: Quote
andzia69 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Lady - co z tym domkiem co już miał być? zrezygnował? czy cuś? pytam, bo nie nadązam w tej chwili czytać od deski do deski:( Quote
LadyS Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 andzia69 napisał(a):Lady - co z tym domkiem co już miał być? zrezygnował? czy cuś? pytam, bo nie nadązam w tej chwili czytać od deski do deski:( Pani jest w szpitalu... Szukamy od nowa,niestety. A zgłaszają się same jakieś takie... bezmyślne domki... Basia Z. napisał(a):Czy ona na pewno ma 5 miesiecy ? Na pewno to nikt nie wie, w schronisku utrzymywali, że ma 2 miesiące - ale ona ma już stałe ząbki. A czemu pytasz? Quote
andzia69 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 aaa...BasiaZ szuka ratlerki do adopcji:):) Quote
sonia71 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Basia Z. napisał(a):Czy ona na pewno ma 5 miesiecy ? to ta mikruska :) jest starsza od Molly,której jeszcze wypadają mleczaki ?! Quote
Basia Z. Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 ona jest taka pulchniutka jak mały szczeniak i mała bardzo chyba a miniaturowe pieski osiagaja pełny wzrost na dość długo nieraz przed ukończeniem roku... Quote
LadyS Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Basia Z. napisał(a):ona jest taka pulchniutka jak mały szczeniak i mała bardzo chyba a miniaturowe pieski osiagaja pełny wzrost na dość długo nieraz przed ukończeniem roku... To wrażenie, ona nie jest pulchna - spadła o 20 dag podczas choroby, teraz jest szczuplutka i nabiera ciałka. Ale zęby na pewno ma stałe, bo gryzie kostki i nic się nie dzieje. Pan wet też powiedział, ze ona ma ok. 5-6 miesiecy. Po prostu będzie malutka :) Quote
MaDi Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Tez mi się wydaje,że ona wiele nie urośnie, zachowuje się jak szczeniak, ale zęby ma stałe. Jest też bardzo sprawna co u młodziutkiego szczeniaka jest raczej rzadkością. Quote
MaDi Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ta bestia przestraszyła psa z mojego avatara, nie wiem o co chodzi,ale ucieka przed nią, mam nadzieję,że to nie jest efekt wczorajszego spotkania z bernardynem. Drugi pies 21kg. patrzy ze zdziwieniem co to za stworzenie,a ona go goni:evil_lol: Na kota nie zwróciła uwagi, pewnie dlatego,że siedziała w miejscu i też nie rozumiała co to za dziwna myszka. Wszędzie jej pełno, wszystko chce mieć. W autobusie jechała grzecznie ani razu nie zaszczekała:crazyeye: Teraz walczy zajadle ze swoim odbiciem w lustrze:crazyeye: szczeka i warczy przy tym zajadle. Quote
LadyS Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 MaDi napisał(a):Ta bestia przestraszyła psa z mojego avatara, nie wiem o co chodzi,ale ucieka przed nią, mam nadzieję,że to nie jest efekt wczorajszego spotkania z bernardynem. Drugi pies 21kg. patrzy ze zdziwieniem co to za stworzenie,a ona go goni:evil_lol: Na kota nie zwróciła uwagi, pewnie dlatego,że siedziała w miejscu i też nie rozumiała co to za dziwna myszka. Wszędzie jej pełno, wszystko chce mieć. W autobusie jechała grzecznie ani razu nie zaszczekała:crazyeye: Teraz walczy zajadle ze swoim odbiciem w lustrze:crazyeye: szczeka i warczy przy tym zajadle. No to Ci dałam podopieczną:evil_lol: W ogóle to bardzo dziękuję za pomoc, bo bez Ciebie byśmy się z tym wszystkim nie ogarnęli... Quote
LadyS Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Kto ma ochotę pójść ze mną na wizytę przedadopcyjną w Lublinie? We wtorek bądź w środę. Quote
MaDi Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 ladySwallow napisał(a):Kto ma ochotę pójść ze mną na wizytę przedadopcyjną w Lublinie? We wtorek bądź w środę. Dla Joy??? Quote
LadyS Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 MaDi napisał(a):Dla Joy??? Tak, dla małej. Na Nałkowskich. Quote
LadyS Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Zmiana planów. Zgłosił się domek z Płocka, chętny na Joy. Ankieta przedadopcyjna wypełniona bardzo dobrze, domek ma konto na dogo zresztą, ale rzadko bywa ;) Tutaj też wypatrzył sunię. Domek z kręgu przygarniających bidy. Wizyta jutro wieczorem. Trzymajcie kciuki Quote
MaDi Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Trzymam kciuki z całych sił, oby ten mały wszędobylski psiak znalazł jak najlepszy dom. Quote
LadyS Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 MaDi napisał(a):Trzymam kciuki z całych sił, oby ten mały wszędobylski psiak znalazł jak najlepszy dom. No właśnie, a jak się Wam żyje? Wszystko dobrze? Quote
MaDi Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Wręcz wspaniale, czuje się jakby mieszkała u mnie od zawsze. Jest strasznie sprytna wie gdzie jest schowane jedzenie i ciągle go szuka. Nie sikała jeszcze, kupy też nie było... ona tak ma? Chyba,że mam gdzieś niespodziewajkę zostawioną:evil_lol: Najgorsze,że mój pies nadal się jej boi, strasznie mnie to martwi bo on zawsze kochał wszystko i wszystkich. Quote
LadyS Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 No, kupa była wczoraj wieczorem, ale ona robi tak po 3 - 4 posiłkach. Siku robiła rano, przed wyjściem, ale teraz też robi rzadziej - trzy razy dziennie być powinno. A pije normalnie? Sprytna to ona jest, wczoraj nam weszła tyłem do szafki z koszem na śmieci ;) Może Ci psa przestraszyła choroba jedna? Quote
MaDi Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Piła bardzo mało, ale ona też jest bardzo mała:evil_lol: Quote
Recommended Posts