LadyS Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 MaDi napisał(a):Ja chcę mikrusa tylko nie mogę:evil_lol: A tam, skąd wiesz, sprawdzałaś? :evil_lol: Quote
MaDi Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 ladySwallow napisał(a):A tam, skąd wiesz, sprawdzałaś? :evil_lol: Mam niepodlegający dyskusji zakaz przynoszenia czegokolwiek żywego do domu:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Madi bierz myszke do domku:-) Ps. zmiencie Puni imie ja was blagam hihihi no nie pasuje mi takie pospolite imie do suki husky...szkoda ze nie burek kurde....:-P Quote
LadyS Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 MaDi napisał(a):Mam niepodlegający dyskusji zakaz przynoszenia czegokolwiek żywego do domu:evil_lol: No ale jak można myszy nie kochać? :evil_lol: Wszystkich przekona :lol: Quote
LadyS Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Zgłosił się Pan z Warszawy zainteresowany adopcją małej. Jeśli zgodzi się na wizyte oraz warunki adopcji, bedziemy działać. Quote
MaDi Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Zapraszam na wątek Puni:evil_lol: Pomyślimy nad innym imieniem. Proponowałam mamie Joy,ale była nieugięta. Dzisiaj rano miałam traumatyczne przeżycie... zaatakował nas na spacerze bernardyn:shake: Jak pomyślę,że zamiast mnie mogło iść dziecko np. z Joy to słabo mi się robi. Ludzie stali na balkonach i nikt mi nie pomógł, szarpałam się z trzema psami i darłam ile sił aż znalazł się właściciel tego psa i tak uciekł zanim przyjechała policja, nie odpuszczę mu tego. Quote
LadyS Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 MaDi napisał(a):Zapraszam na wątek Puni:evil_lol: Pomyślimy nad innym imieniem. Proponowałam mamie Joy,ale była nieugięta. Dzisiaj rano miałam traumatyczne przeżycie... zaatakował nas na spacerze bernardyn:shake: Jak pomyślę,że zamiast mnie mogło iść dziecko np. z Joy to słabo mi się robi. Ludzie stali na balkonach i nikt mi nie pomógł, szarpałam się z trzema psami i darłam ile sił aż znalazł się właściciel tego psa i tak uciekł zanim przyjechała policja, nie odpuszczę mu tego. No to ładnie... Ludzie sa totalnie bezmyślni... Dawaj link do wątku Puni, mimo że ja tam miło widziana nie jestem :evil_lol: Quote
MaDi Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 ladySwallow napisał(a):No to ładnie... Ludzie sa totalnie bezmyślni... Dawaj link do wątku Puni, mimo że ja tam miło widziana nie jestem :evil_lol: Ja Cię zapraszam serdecznie na ogólny wątek dziewczyn z mojego banerka. Zaraz poszukam wątku Puni ale tam się w sumie nic nie dzieje. Quote
LadyS Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 MaDi napisał(a):Ja Cię zapraszam serdecznie na ogólny wątek dziewczyn z mojego banerka. Zaraz poszukam wątku Puni ale tam się w sumie nic nie dzieje. A na ogólnym jestem, nawet dziś sobie na PW porozmawiałam z Sayrel :evil_lol: Na wiesz jaki temat :evil_lol: Quote
MaDi Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Mam http://www.dogomania.pl/threads/191576-Sunia-husky-szkieletor-!!!! Najgorsze jest to,że ten bernardyn nie miał pokojowych zamiarów i rzucił się na nas. Pojechałam z psami od razu na klinikę na szczęście Mały jest tylko poobijany. Trójnóg Dino dzielnie go bronił i pogryzł mu pysk, nie ma to jak walka 21 kilogramowej kaleki z bernardynem. Quote
LadyS Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 MaDi napisał(a):Mam http://www.dogomania.pl/threads/191576-Sunia-husky-szkieletor-!!!! Najgorsze jest to,że ten bernardyn nie miał pokojowych zamiarów i rzucił się na nas. Pojechałam z psami od razu na klinikę na szczęście Mały jest tylko poobijany. Trójnóg Dino dzielnie go bronił i pogryzł mu pysk, nie ma to jak walka 21 kilogramowej kaleki z bernardynem. Masakra... Może trzeba było na policję dzwonić? Quote
MaDi Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Wezwałam policję, spisali moje dane, zapytali dlaczego moje psy nie miały kagańców:stupid: uświadomiłam ich grzecznie jaki przepisy są w lublinie,że albo smycz albo kaganiec. Stwierdzili,że pewnie pana z pieskiem już nie znajdą i najlepiej mam sie kontaktować z dzielnicowym, szkoda tylko,że ma wyłączony tel. Wiem już orientacyjnie gdzie mieszka ten człowiek, stary dziadek odchodząc spytał "ale o co chodzi'? Wiedział,o policji bo wezwałam ją przy nim więc może się spodziewać konsekwencji. Wybaczcie,że naśmieciłam maleństwu, ale najadłam się dzisiaj strachu. Quote
LadyS Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 MaDi napisał(a):Wezwałam policję, spisali moje dane, zapytali dlaczego moje psy nie miały kagańców:stupid: uświadomiłam ich grzecznie jaki przepisy są w lublinie,że albo smycz albo kaganiec. Stwierdzili,że pewnie pana z pieskiem już nie znajdą i najlepiej mam sie kontaktować z dzielnicowym, szkoda tylko,że ma wyłączony tel. Wiem już orientacyjnie gdzie mieszka ten człowiek, stary dziadek odchodząc spytał "ale o co chodzi'? Wiedział,o policji bo wezwałam ją przy nim więc może się spodziewać konsekwencji. Wybaczcie,że naśmieciłam maleństwu, ale najadłam się dzisiaj strachu. Spoko, spoko, przyda się obudzenie tego wątku nieco. Może jest więcej cioteczek, które chciałyby pobawić się w niańki na przestrzeni wtorku i środy? Jutro pomoże nam nieoceniona MaDi - dziękujemy :loveu:, ale we wtorek mamy z Cetinem egzamin i może nas nie być kilka godzin - młoda nie może tak długo zostać sama, musi w tym czasie jeść. Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 no spoko przynajmniej wątek na górze dzięki rozmowom:-) a co do tego bernardyna a raczej jego pana to nei odpuszczaj mu bo kiedys może trafic na jakas małolate z malutkim pieseczkiem i będzie po zawodach... Quote
MaDi Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):no spoko przynajmniej wątek na górze dzięki rozmowom:-) a co do tego bernardyna a raczej jego pana to nei odpuszczaj mu bo kiedys może trafic na jakas małolate z malutkim pieseczkiem i będzie po zawodach... Na dziecko lub np. znów na mnie,a tego typu zabawy czyli " w worek treningowy" mnie nie bawią. Prawda jest taka,że dostanie pewnie tylko mandat, wiem już,że to akcja z jego udziałem. Quote
LadyS Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 MaDi napisał(a):Na dziecko lub np. znów na mnie,a tego typu zabawy czyli " w worek treningowy" mnie nie bawią. Prawda jest taka,że dostanie pewnie tylko mandat, wiem już,że to akcja z jego udziałem. Zapukaj do evl - ona napisała pismo do policji czy gdzieś, ostatnio ją wzywali jako świadka :evil_lol: Z powodu biegających bez właścicieli i zabezpieczeń psów. Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 tak evl to moja ulubiona totumfancka znajoma:-) Quote
LadyS Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):tak evl to moja ulubiona totumfancka znajoma:-) A ja?! A ja?! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
MaDi Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Zawsze "zdrowo" podchodziłam do biegających luzem psów, ale agresywny bernardyn to już przegięcie. Zobaczymy czy dzielnicowy jutro odbierze mój telefon. Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 ladySwallow ty jesteś jak dla mnie za....łagodna:-P Madi ja tam nie mam zdrowego podejścia do psów biegających luzem w mieście...jeśli pies nie jest na tyle wyszkolony aby chodził przyklejony do nogi swego właściciela to powinien chodzić na smyczy. Nie rozumiem tego puszczania psów luzem w mieście, po co są smycze? bo ja myślałam że dla psów:-P Quote
LadyS Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):ladySwallow ty jesteś jak dla mnie za....łagodna:-P Madi ja tam nie mam zdrowego podejścia do psów biegających luzem w mieście...jeśli pies nie jest na tyle wyszkolony aby chodził przyklejony do nogi swego właściciela to powinien chodzić na smyczy. Nie rozumiem tego puszczania psów luzem w mieście, po co są smycze? bo ja myślałam że dla psów:-P To już nie mogę być Twoją znajomą? :placz::placz::placz: Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 nie totumfancką, bo łagodna i tak jestes dla mnie bezużyteczna :-P Quote
LadyS Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Basia Z. napisał(a):Jestem na wątku. Witam :) Witaj :) Miło Cię tutaj widzieć :) Quote
Recommended Posts