Jump to content
Dogomania

Mała Joy, ok. 5miesięczna sunia mix pinczer miniaturowy - już ma domek stały!

Recommended Posts

Posted

ladySwallow napisał(a):
Zmiana planów. Zgłosił się domek z Płocka, chętny na Joy. Ankieta przedadopcyjna wypełniona bardzo dobrze, domek ma konto na dogo zresztą, ale rzadko bywa ;) Tutaj też wypatrzył sunię. Domek z kręgu przygarniających bidy. Wizyta jutro wieczorem. Trzymajcie kciuki

Wspaniała wiadomość, że sunia ma już (prawie) domek .... śliczna malutka :)

... a kto na DGM jest z Płocka?

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewanka napisał(a):
Wspaniała wiadomość, że sunia ma już (prawie) domek .... śliczna malutka :)

... a kto na DGM jest z Płocka?

Ja mam sprawdzony kontakt do alfabii, ona jest z okolic Płocka - robiła mi wizytację domku dla dominującego jamnika Mańka, Maniek trafił przednio, więc mam pewność, że alfabia wizyty robi bardzo dobre :)

MaDi napisał(a):
Piła bardzo mało, ale ona też jest bardzo mała:evil_lol:

Czekaj czekaj, przyjdzie noc, to zobaczysz, jak Ci głowę na szyi położy - i będziesz spać na baczność :evil_lol:

Posted

ladySwallow napisał(a):
Ja mam sprawdzony kontakt do alfabii, ona jest z okolic Płocka - robiła mi wizytację domku dla dominującego jamnika Mańka, Maniek trafił przednio, więc mam pewność, że alfabia wizyty robi bardzo dobre :lol:

Tak, to z pewnością :) .... chodziło mi o cos innego ;)

... długo szukałam, kto jest z okolic Płocka, bo nie mogłam znależć dobrego weta dla dziewczyn (diagnostyka, badania krwi itp.) ... kazali mi jechać do Warszawy i dlatego szukałam kogoś z Płocka :)

Posted

Ewanka napisał(a):
Tak, to z pewnością :) .... chodziło mi o cos innego ;)

... długo szukałam, kto jest z okolic Płocka, bo nie mogłam znależć dobrego weta dla dziewczyn (diagnostyka, badania krwi itp.) ... kazali mi jechać do Warszawy i dlatego szukałam kogoś z Płocka :)

A widzisz, trzeba było krzyczeć :evil_lol:

Posted

Ech, potwierdza się zasada, że jak pies bezpieczny i ma dom, to nikogo na wątku nie ma... Joy jutro jedzie z TŻtem elmiry z Lublina do Płocka - płacę za to 200 zł z bazarkowej kasy, którą ubierałyśmy z piranią jeszcze z Froda. Ale może ktoś jest skłonny dołożyć parę zł, choćby po to, aby zostały jakieś pieniądze dla kolejnych bid, które być może przyjadą do mnie i Cetina na DT...?

Posted

Super wiadomość ,że mała jedzie do domku. Co do pieniążków to trochę rozesłałam psim bidom ostatnio i mogę tylko trzymać kciuki narazie, żeby wszystko wypaliło.

Posted

MaDi napisał(a):
Lady nie bij... zapomniałam zapakować szelek i smyczki:oops:

Wiem, widzę:evil_lol: Mała i tak jedzie pewnie w transporterku, wiec spoko ;) Przy okazji mi dasz :)

Posted

MaDi napisał(a):
Zawsze można schować ją w kieszeń, oddam obiecuję bo moim to mogę je na nos założyć:evil_lol:

No, jak ją kierowca w kieszeń schowa, to raczej daleko nie zajedzie :evil_lol: Nawet na kota nie wejdą? :lol:

Posted

ladySwallow napisał(a):
Mała pojechała właśnie do DS. Nawet się nie rozpłakałam. Jeszcze... :evil_lol:

Dobrze,że długo nie czekała. Nie płacz...chcesz nowego tymczasa?

Posted

ladySwallow napisał(a):
Pewka :evil_lol: Ale jeszcze nie teraz, do rodziców jadę ;)

Daj znać kiedy wracasz, a zostawię Wam prezent pod drzwiami:diabloti: