Ewanka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 ladySwallow napisał(a):Zmiana planów. Zgłosił się domek z Płocka, chętny na Joy. Ankieta przedadopcyjna wypełniona bardzo dobrze, domek ma konto na dogo zresztą, ale rzadko bywa ;) Tutaj też wypatrzył sunię. Domek z kręgu przygarniających bidy. Wizyta jutro wieczorem. Trzymajcie kciuki Wspaniała wiadomość, że sunia ma już (prawie) domek .... śliczna malutka :) ... a kto na DGM jest z Płocka? Quote
LadyS Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Ewanka napisał(a):Wspaniała wiadomość, że sunia ma już (prawie) domek .... śliczna malutka :) ... a kto na DGM jest z Płocka? Ja mam sprawdzony kontakt do alfabii, ona jest z okolic Płocka - robiła mi wizytację domku dla dominującego jamnika Mańka, Maniek trafił przednio, więc mam pewność, że alfabia wizyty robi bardzo dobre :) MaDi napisał(a):Piła bardzo mało, ale ona też jest bardzo mała:evil_lol: Czekaj czekaj, przyjdzie noc, to zobaczysz, jak Ci głowę na szyi położy - i będziesz spać na baczność :evil_lol: Quote
Ewanka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 ladySwallow napisał(a):Ja mam sprawdzony kontakt do alfabii, ona jest z okolic Płocka - robiła mi wizytację domku dla dominującego jamnika Mańka, Maniek trafił przednio, więc mam pewność, że alfabia wizyty robi bardzo dobre :lol: Tak, to z pewnością :) .... chodziło mi o cos innego ;) ... długo szukałam, kto jest z okolic Płocka, bo nie mogłam znależć dobrego weta dla dziewczyn (diagnostyka, badania krwi itp.) ... kazali mi jechać do Warszawy i dlatego szukałam kogoś z Płocka :) Quote
LadyS Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Ewanka napisał(a):Tak, to z pewnością :) .... chodziło mi o cos innego ;) ... długo szukałam, kto jest z okolic Płocka, bo nie mogłam znależć dobrego weta dla dziewczyn (diagnostyka, badania krwi itp.) ... kazali mi jechać do Warszawy i dlatego szukałam kogoś z Płocka :) A widzisz, trzeba było krzyczeć :evil_lol: Quote
LadyS Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 MaDi napisał(a):Poległa... Hahaha :evil_lol: Co, mały szczeniaczek, słodziutki i w ogóle? :lol: Quote
MaDi Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Jest jak aniołek...kiedy śpi:evil_lol: oczywiście pod kołderką, moja banda obraziła się za "chomika" w domu. Quote
Servet Cetin Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 No i sprawa się wyjaśniła - Joy jutro jedzie do nowego domu w Płocku :) Quote
LadyS Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Ech, potwierdza się zasada, że jak pies bezpieczny i ma dom, to nikogo na wątku nie ma... Joy jutro jedzie z TŻtem elmiry z Lublina do Płocka - płacę za to 200 zł z bazarkowej kasy, którą ubierałyśmy z piranią jeszcze z Froda. Ale może ktoś jest skłonny dołożyć parę zł, choćby po to, aby zostały jakieś pieniądze dla kolejnych bid, które być może przyjadą do mnie i Cetina na DT...? Quote
moni12 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Super wiadomość ,że mała jedzie do domku. Co do pieniążków to trochę rozesłałam psim bidom ostatnio i mogę tylko trzymać kciuki narazie, żeby wszystko wypaliło. Quote
MaDi Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Lady nie bij... zapomniałam zapakować szelek i smyczki:oops: Quote
LadyS Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 MaDi napisał(a):Lady nie bij... zapomniałam zapakować szelek i smyczki:oops: Wiem, widzę:evil_lol: Mała i tak jedzie pewnie w transporterku, wiec spoko ;) Przy okazji mi dasz :) Quote
MaDi Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Zawsze można schować ją w kieszeń, oddam obiecuję bo moim to mogę je na nos założyć:evil_lol: Quote
LadyS Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 MaDi napisał(a):Zawsze można schować ją w kieszeń, oddam obiecuję bo moim to mogę je na nos założyć:evil_lol: No, jak ją kierowca w kieszeń schowa, to raczej daleko nie zajedzie :evil_lol: Nawet na kota nie wejdą? :lol: Quote
LadyS Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Mała pojechała właśnie do DS. Nawet się nie rozpłakałam. Jeszcze... :evil_lol: Quote
MaDi Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 ladySwallow napisał(a):Mała pojechała właśnie do DS. Nawet się nie rozpłakałam. Jeszcze... :evil_lol: Dobrze,że długo nie czekała. Nie płacz...chcesz nowego tymczasa? Quote
LadyS Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 MaDi napisał(a):Dobrze,że długo nie czekała. Nie płacz...chcesz nowego tymczasa? Pewka :evil_lol: Ale jeszcze nie teraz, do rodziców jadę ;) Quote
MaDi Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 ladySwallow napisał(a):Pewka :evil_lol: Ale jeszcze nie teraz, do rodziców jadę ;) Daj znać kiedy wracasz, a zostawię Wam prezent pod drzwiami:diabloti: Quote
LadyS Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 MaDi napisał(a):Daj znać kiedy wracasz, a zostawię Wam prezent pod drzwiami:diabloti: Ooo, to nie powiem :evil_lol: A masz coś ciekawego? Quote
MaDi Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Same ciekawostki, tylko nie spełniają waszych wymagań niestety:eviltong:. Quote
LadyS Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 MaDi napisał(a):Same ciekawostki, tylko nie spełniają waszych wymagań niestety:eviltong:. Czyli co, malamuty zamiast ratlerków? :lol: Quote
MaDi Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 ladySwallow napisał(a):Czyli co, malamuty zamiast ratlerków? :lol: Nie...husky:evil_lol: Quote
Tola Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Gratuluję domu dla malutkiej, zycze jej szczęscia i duzo miłosci Quote
Recommended Posts