malawaszka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Chłopak zabrany ze schroniska w wielkopolsce, wykastrowany, zdrowy i fajny :loveu: Szukamy najlepszego domku - kolejnego najlepszego ;) Farmerka63 poobserwuje chłopaka i będziemy uzupełniać informacje - na gorąco jest taki: [quote name='"farmerka63"']Generalnie chudzieńki jestem, ale apetycik mam, i owszem :smile: , więc odpasienie nie potrwa długo :smile: Znakomicie jeżdżę samochodem Smycz budzi we mnie jakieś nieuzasadnione opory...za to na rączkach można mnie transportować do upojenia :-D Akceptuję suczki. Kotów na razie nie widzę...nawet tego, co leżał bezczelnie w koszyku ;-) Psiak przebywa w okolicach Poznania - no kilkadziesiąt km od Poznania z adoptowaną sznupcią Farmerki :loveu: Quote
malawaszka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 i z dwiema przygarniętymi sznupkami Farmerki :loveu: ależ nam się Farmerka zasznupsiła :loveu: cukiereczek - odpicować i na wystawę! Quote
Blisss Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 cuuudniasty :loveu: śmiesznie uszki ,,stawia" Quote
farmerka63 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Jesteśmy już umówieni na wizytę u fryzjera - u niezawodnej jak zwykle Justynki . Jutro o 16-tej dobiorą mi się do dredów ! Quote
Jaaga Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Malawaszko, Erka powiedziała, że ma telefonowe szaleństwo o Azę. Ma juz kilka wypisanych ciekawych telefonów. Może poprosicie Ją o przekazywanie telefonu w sprawie tego sznupka? Quote
malawaszka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Jaaga napisał(a):Malawaszko, Erka powiedziała, że ma telefonowe szaleństwo o Azę. Ma juz kilka wypisanych ciekawych telefonów. Może poprosicie Ją o przekazywanie telefonu w sprawie tego sznupka? ojoj trzymam :kciuki: za Azutka i zaraz się skontaktuję z Erką - dzięki :Rose: bo od poniedziałki będzie jeszcze jedna sznupcia z Katowic tylko sterylka najpierw będzie Quote
WATACHA Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Przepiękny, prawie jak mój.Mój minimalnie ładniejszy ;P Zaraz go ktoś "capnie" Quote
AnkaG Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 No śliczniutki chłopaczek. :) Nio farmerka poczuła miętę do sznupów :) Buziaki farmerko za DT. No i teraz mogę twoje sznupcie zobaczyć :) Quote
farmerka63 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Cała przyjemność po mojej stronie :D Ptyś już po kąpieli - stał w wannie jak zaczarowany ani myśląc o zdylowaniu . Po wytarciu nastąpiła 1/2 godzinna sesja radosnego tarzania się po naszym małżeńskim łożu . Suczki-rezydentki patrzyły na niego jak na zielonego skołtunionego słonika - ODBIŁO CI, MAŁY ???!! Wasiu - niestety z ocalenia brody chyba nici , bo kołtun na kołtunie , i to na całym wątłym ciałku . No ale Justynka to złota dziewczyna - jak mały nie będzie fikał to może choć troszkę poprawi mu image . Już się uspokoił i teraz spróbuję go choć ciut podczesać albo i wyciąć największe dredy. Nasza Szlufka ( ta z czerwoną obróżką) też przyszła ze schroniska ( ale innego) taka dokładnie splątana - pierwsze strzyżenie było zatem totalne - brody została ledwo żałosna reszteczka . Na faflach miała identyczne kluchy jak mały Ptyś. P.S. Czy on może być Ptysiem ? :D Quote
malawaszka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 pewnie, że może być Ptysiem :loveu: Quote
jambi Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 PTYŚ - o jak cudnie!!!! Jak juz miałam Balbine i zastanawiałam się nad drugim mini, to była propozycja że chłopak i wtedy miał byc Ptyś - wiecie: Gąska Balbyna i Ptyś ;) a ten Ptyśio cudny - piękny maluch! a tak sobie czytam... Wasia piszę w 1 poście : malawaszka napisał(a): z adoptowaną sznupcią Farmerki :loveu: w 2 poście pisze: malawaszka napisał(a):i z dwiema przygarniętymi sznupkami Farmerki aż się bałam zajrzeć do trzeciego posta.... Quote
malawaszka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 jambi_ napisał(a): aż się bałam zajrzeć do trzeciego posta.... hahahahha :roflt: zaraz nam farmerka napisze: "słuchajcie on jest tak cudowny, że chyba u mnie zostanie, ale to już naprawdę OSTATNI" :roflt: Quote
jambi Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 no jak napisze, że "naprawdę" to chyba wypadałoby w to uwierzyć Quote
farmerka63 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Apage, satanas ! Rodzona matka mi ubliża, że zmierzam prostą w kierunku Wioletty W.:evil_lol: No, nie am mamuśce tej satysfakcji ;) Imię Ptyś tak się nam podoba, że zastanawiamy się nad przechrzczeniem Spinki na Balbynę :loveu: Quote
malawaszka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 farmerka63 napisał(a): Imię Ptyś tak się nam podoba, że zastanawiamy się nad przechrzczeniem Spinki na Balbynę :loveu: buuuahhahaha a wtedy już Ptyś będzie musiał zostac :roflt: o której SPA? bo ja nie mogę sie doczekać :loveu: Quote
AnkaG Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 No biorąc pod uwagę, że u farmerki jeszcze dwa ON-ki to niezła będzie ferajna :) Quote
malawaszka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 AnkaG napisał(a):No biorąc pod uwagę, że u farmerki jeszcze dwa ON-ki to niezła będzie ferajna :) jakie dwa ONki?????? :Crazy: Quote
AnkaG Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 No u farnmerki nie tylko sznupy - oj chyba nie zdradziałam jakieś tajemnicy .... Quote
malawaszka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 no ja wiem, ze nie tylko sznupy, ale o ONkach nie wiem :lol: Quote
farmerka63 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Ściślej biorąc jeden kundel, co udaje ONka i omal-labradorka ( też ze schronu ). Więc juz naprawdę dość tej ferajny. Acha - i 5 kotów - małe przegęszczonko... SPA o 16-tej - jak tylko mój Farmer wróci z Chodzieży i odda samochód . Quote
malawaszka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 farmerka63 napisał(a):Ściślej biorąc jeden kundel, co udaje ONka i omal-labradorka ( też ze schronu ). Więc juz naprawdę dość tej ferajny. Acha - i 5 kotów - małe przegęszczonko... SPA o 16-tej - jak tylko mój Farmer wróci z Chodzieży i odda samochód . noo :lol: tam zaraz przegęszczonko - miejsca dużo to się rozłazi :lol: Quote
jambi Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 farmerka, a czy ja mogłabym mieć taką maluśką malusieńką maciupcią prośbeńkę do Ciebie? przedstawiłabys gdzieś jakoś całe to swoje stadko coooo? ploseeeeeeee aa, i bardzo mi się podoba słowo "przegąszczonko" zaraz dam do przeczytania na głoś moim portugalczykom :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 jambi_ napisał(a): aa, i bardzo mi się podoba słowo "przegąszczonko" zaraz dam do przeczytania na głoś moim portugalczykom :evil_lol: hahahaha nagraj to nagraj plizzzz :modla: Quote
jambi Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 malawaszka napisał(a):hahahaha nagraj to nagraj plizzzz :modla: niestety nie znalazłam żadnego jelenia...:stop: odmawiają współpracy Quote
Recommended Posts