malawaszka Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 są fantastyczni :loveu: kochane uratowane sznupole :loveu: Quote
malawaszka Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Blisss napisał(a):ale fajny :loveu: to jedno portretowe to mogłaś ciotka obrócić bo musze lapkiem machać :diabloti: ale o co ci chodzi? :diabloti: Quote
Blisss Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 malawaszka napisał(a):ale o co ci chodzi? :diabloti: o nic ... tak sobie bredzę ;) Quote
malawaszka Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Blisss napisał(a):o nic ... tak sobie bredzę ;) za dużo wrażeń :roflt: Quote
Blisss Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 malawaszka napisał(a):dobranoc laleczku dobranoc ... laleczko :diabloti: Quote
jambi Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 WATACHA napisał(a):Ja też chcę tyle sznupków.Fajowe. mówisz i masz :diabloti: Quote
WATACHA Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 jambi_ napisał(a):mówisz i masz :diabloti: Mówię, mówię , mówię a ich jak nie było tak nima Quote
malawaszka Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 WATACHA napisał(a):Mówię, mówię , mówię a ich jak nie było tak nima bo adresu nie znamy, a paczuszka już w blokach startowych spakowana czeka :diabloti: Quote
Blisss Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 malawaszka napisał(a):bo adresu nie znamy, a paczuszka już w blokach startowych spakowana czeka :diabloti: kota jakiegoś dorzuć bo sznupy to z kotem musowo :p Quote
WATACHA Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Myślicie że mąż nie zauważy?Ostatnio kupiłam sporego kwiatka w doniczce, postawiłam mu przed nosem prawie i nie zwrócił uwagi.Więc może brykających mini sznupków z kotem na czele też nie zauważy. Quote
malawaszka Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 na peeewno nie zauważy :grins: Quote
Blisss Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 WATACHA napisał(a):Myślicie że mąż nie zauważy?Ostatnio kupiłam sporego kwiatka w doniczce, postawiłam mu przed nosem prawie i nie zwrócił uwagi.Więc może brykających mini sznupków z kotem na czele też nie zauważy. no to można śmiało nawet dwa koty :p Quote
WATACHA Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Ostatnio pytałam się go czy możemy wziąć, kota bo u mnie w pracy znaleźli maluszka.Niestety się nie zgodził.Zresztą nie wiem jak ja sobie to wyobrażałam, niezła by była rozpierducha.Duży uwielbia ganiać koteczki, ale krzywdy nie robi.A mały...właściwie o nim to już nie wspomnę, bo ma lekkie braki wychowawcze. Quote
farmerka63 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Chciałam zakomunikować, że od ubiegłego czwartku młody Pan Ptyś raczył znacznie przybrać na wadze ! Konkretnie osiągnął wynik 6 kg - przytył u nas 0,7 kg ! Już mu tak nie sterczy żałośnie kręgosłupek , tudzież chuda dupinka Nie wiem, jak on to robi, bo lata po dworze prawie cały dzień jak najęty . Mają ze Szlufką takie fazy na dzikie gonitwy wokół domu i po całym podwórku - to jedyny pies, który za Szlufką -pędziwiatrem nadążą ! Mniejsza Spinka siada zrezygnowana i patrzy na tych dwoje jak na wariatów Ptychol jest także nieustraszonym stróżem podwórka - zagrzewa suczki do walki...a ostatnią ofiarą zbiorowego ataku padł pan z cyfrowego polsatu ,który w sposób co najmniej nieprzemyślany bronił się tupaniem i teczką . Portki całe, ale z biznesu nici Wczoraj wieczorem było kąpanko całego stada sznaucerów - bo towarzycho zwiedzało płytę obornikową . Ptyś pozwalał sobie łaskawie wycinać nożyczkami jakieś ostatnie małe dredziki na brzuszku. Z pielęgnacją "szaty" tego kolesia zatem najmniejszych kłopocików . Quote
malawaszka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 i co teraz? będziemy musieli TV Wam zafundować? :lol: Quote
farmerka63 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Iiiiii tam... Na wsi są ciekawsze rzeczy od cyfrowego polsatu ;) Quote
AnkaG Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Dzielne stado :) Przy sznupach nikt po cichutku się nie wtryni na podwórko. Jest Spinka, Szlufka to Ptyś ze swoją wagą chyba Sznurek :) Quote
farmerka63 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 :Dog_run::Dog_run::Dog_run: ... i tak w kółko :D Właśnie pisałam Ani, że takie stadko to najlepsze zabezpieczenie przed sprzedawcami obnośno-obwoźnymi . SZNUREK ? No to mamy psy pasmanteryjne - he, he... Quote
malawaszka Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Farmerko - jak tam sikanie chłopaka? są jakieś postępy? Quote
farmerka63 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Sąąą ! :D:D:D Wczoraj ostatni raz wyskoczyliśmy na podwórko o północy. Dzisiaj rano o 6-tej ...i kałuży w domu nie było ! Hurrra! Poza tym Ptychu dostał nowe czerwone szelki i zadaje szyku - najpiękniejszy chłopak w całej wsi :kciuki: Quote
malawaszka Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 a fotki gdzie? super, że załapał :loveu: Quote
farmerka63 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Zarejestrowałam Ptyśka w bazie czipów www.safe-animal.pl !!! Teraz ten czip ma sens. Póki co, Ptyś figuruje jako nasz rezydent, ale przyszły właściciel w każdej chwili może zmienić dane. Nie poniosłam żadnych kosztów - cała operacja rejestracji trwała 2 minuty i została wykonana przez telefon :D:D:D Quote
Recommended Posts