Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślicie że mąż nie zauważy?Ostatnio kupiłam sporego kwiatka w doniczce, postawiłam mu przed nosem prawie i nie zwrócił uwagi.Więc może brykających mini sznupków z kotem na czele też nie zauważy.

Posted

WATACHA napisał(a):
Myślicie że mąż nie zauważy?Ostatnio kupiłam sporego kwiatka w doniczce, postawiłam mu przed nosem prawie i nie zwrócił uwagi.Więc może brykających mini sznupków z kotem na czele też nie zauważy.

no to można śmiało nawet dwa koty :p

Posted

Ostatnio pytałam się go czy możemy wziąć, kota bo u mnie w pracy znaleźli maluszka.Niestety się nie zgodził.Zresztą nie wiem jak ja sobie to wyobrażałam, niezła by była rozpierducha.Duży uwielbia ganiać koteczki, ale krzywdy nie robi.A mały...właściwie o nim to już nie wspomnę, bo ma lekkie braki wychowawcze.

Posted

Chciałam zakomunikować, że od ubiegłego czwartku młody Pan Ptyś raczył znacznie przybrać na wadze ! Konkretnie osiągnął wynik 6 kg - przytył u nas 0,7 kg ! Już mu tak nie sterczy żałośnie kręgosłupek , tudzież chuda dupinka

Nie wiem, jak on to robi, bo lata po dworze prawie cały dzień jak najęty . Mają ze Szlufką takie fazy na dzikie gonitwy wokół domu i po całym podwórku - to jedyny pies, który za Szlufką -pędziwiatrem nadążą ! Mniejsza Spinka siada zrezygnowana i patrzy na tych dwoje jak na wariatów

Ptychol jest także nieustraszonym stróżem podwórka - zagrzewa suczki do walki...a ostatnią ofiarą zbiorowego ataku padł pan z cyfrowego polsatu ,który w sposób co najmniej nieprzemyślany bronił się tupaniem i teczką . Portki całe, ale z biznesu nici

Wczoraj wieczorem było kąpanko całego stada sznaucerów - bo towarzycho zwiedzało płytę obornikową . Ptyś pozwalał sobie łaskawie wycinać nożyczkami jakieś ostatnie małe dredziki na brzuszku. Z pielęgnacją "szaty" tego kolesia zatem najmniejszych kłopocików .

Posted

:Dog_run::Dog_run::Dog_run:

... i tak w kółko :D

Właśnie pisałam Ani, że takie stadko to najlepsze zabezpieczenie przed sprzedawcami obnośno-obwoźnymi .

SZNUREK ? No to mamy psy pasmanteryjne - he, he...

Posted

Sąąą ! :D:D:D

Wczoraj ostatni raz wyskoczyliśmy na podwórko o północy. Dzisiaj rano o 6-tej ...i kałuży w domu nie było ! Hurrra!

Poza tym Ptychu dostał nowe czerwone szelki i zadaje szyku - najpiękniejszy chłopak w całej wsi :kciuki:

Posted

Zarejestrowałam Ptyśka w bazie czipów www.safe-animal.pl !!!

Teraz ten czip ma sens. Póki co, Ptyś figuruje jako nasz rezydent, ale przyszły właściciel w każdej chwili może zmienić dane. Nie poniosłam żadnych kosztów - cała operacja rejestracji trwała 2 minuty i została wykonana przez telefon :D:D:D