Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paniMysza napisał(a):
juz kiedys wstawiałam tutaj ogłoszenie o tym psiaku. wysyłałam do właścicielki maila, w którym poprosiłam, zeby podesłała zdjęcie i wiecej informacji o psiaku i pomoge w szukaniu domu właśnie na dogo. ale nikt mi nie odpisał.

Też napisałam do ogloszeniodawcy i też czekam....

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

AnkaW napisał(a):
nieee zdrowe, zadbane, ale.....właściciel zmienia kraj zamieszkania.

tak w temacie powodów pozbywania sie psiaka: http://opole.gazeta.pl/opole/1,35086,9389535,Najglupsze_wymowki_oddajacych_psa_do_schorniska.html

franię (przed wyrzuceniem) właściciele chcieli sprzedać. w ogłoszeniu tez cos było o wyjeździe zagranicznym.
moja koleżanka przeprowadziła sie jakis czas temu do hiszpanii. zamiast leciec wygodnie samolotem, tłukli sie z mężem autem, bo zabierali ze soba ich labradora. widocznie można. ale trzeba chcieć.

Posted

z tego co mi się wydaje jest wątek transportowy na dogo (może na psach w potrzebie?). tam zapytajcie. myśle, że jeśli to transport płatny, ktos pewnie zabierze psiaka. powodzenia!

Posted

Sprawdzony. Zadzwonili do mnie wczoraj znajomi którzy jakiś czas temu stracili swojego psiaka (rak), że chcieliby przygarnąć jakąś mała suczkę, najlepiej włochatą. Nie mam akurat takiej do adopcji a często zaglądam na puchatki więc...

Posted

Bardzo się cieszę. O przyczynach pozbywania się psów nie będę się wypowiadać bo się we mnie gotuje. Ja wiem że mogą się przytrafić różne sytuacje i nieraz trzeba, ale w tym przypadku cieszę się że niunia będzie miała kogoś kochanego i odpowiedzialnego. Kogoś dla kogo nie będzie balastem.

• 2 weeks later...
Posted

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/oddane-dwa-grzywacze-chinskie-czekaja-na-nowy-dom-ogl3668811.html

PIESKI ZOSTALY PODRZUCONE W SCHRONISKU KOSZALINSKIM,TERAZ CZEKAJA NA NOWEGO WLASCICIELA KTORY OTOCZY JE CIEPLEM I DOBRYM SERCEM.

PIESKI NIE MOGA BYC ROZDZIELONE GDYZ TO WYRZADZILOBY IM WIELKA KRZYWDE PSYCHICZNA (PIESKI SA Z JEDNEGO JOTU I PRAWDOPODOBNIE WYCHOWALY SIE RAZEM)

PIESEK(WOJTEK) I SUCZKA(KAMA) DOBRZE REAGUJA NA KOTY I DZIECI.DOSKONALE DLA ALERGIKOW!ZNAJDUJA SIE POD STALA KONTROLA WETERYNARYJNA!
MOZLIWOSC TRANSPORTU!!!!!!!!!!

dane kontaktowe:

alicja
E-mail: [email protected] Miasto: koszalin Tel./fax: 607581755

Posted

a dlatego, że jak się je traktuje jak laleczki, rozpuści, to później trudno sobie z nimi poradzić, są z nimi wielkie problemy, potrafią agresją wymusić to co chcą.