Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

byłyśmy u niego no ale cały czas tak samo wygląda, przenieść się go nie da nigdzie. Czego miałyśmy się dowiedzieć. Wiek...faktycznie stary powyżej 10lat, kontaktowy, lubi ludzi, zaćmę ma ale widzi, toleruje psy. Cóż jeszcze. Cały czas leży na tej poduszce.

Posted

cóż, w większości kajów Unii są już chipy,a nasze tatuaże ZAWSZE poprzedza litera-inna dla każdego oddziału ZK. ale tatuaże po latach mogą być mało czytelne-proszę sprawdzcie czy to na 100% jest 5 cyfr? i w jakim miejscu ciała jest tatuaż?

Posted

arielka186 napisał(a):
cóż, w większości kajów Unii są już chipy,a nasze tatuaże ZAWSZE poprzedza litera-inna dla każdego oddziału ZK. ale tatuaże po latach mogą być mało czytelne-proszę sprawdzcie czy to na 100% jest 5 cyfr? i w jakim miejscu ciała jest tatuaż?

chipy niestety też się psują więc nie ma idealnego sposobu weryfikacji niestety :( a on ma tatuaż?

Posted

Ilka21 napisał(a):
chipy niestety też się psują więc nie ma idealnego sposobu weryfikacji niestety :( a on ma tatuaż?

no właśnie , dopiero teraz przeczytałam ,że on ma tatuaż? Da się go odczytać?

Posted

Kudłatka to nie zbyt duża kudłata.
Przyjechała z Aleksandrowa Łódzkiego.
Jest przerażona schroniskiem, ale nie jest agresywna.
W kochającym domu szybko odzyska wiarę w człowieka.
Jest wysterylizowana,posiada mikroczip oraz szczepienia.

Kudlatka1

Kudlatka2

Kudlatka3

Kudlatka4

Kudlatka5

POTRZEBNY DOM TYMCZASOWY PILNIE ŻEBY SUNIECZKĘ OSWOIĆ
506-761-221
www.medor.org

Posted

Poker napisał(a):
no właśnie , dopiero teraz przeczytałam ,że on ma tatuaż? Da się go odczytać?

ja nie mam pojecia bo arielka186 napisała o tatuażu i ja nei wiem o co chodzi stąd moje zdziwienie bo nigdzie tego nie widzę

Posted

wydaje mi się, ze takie rozmawianie o tym psiaku na wątku grzywaczowym niewiele da. modlisza, piechcia, czy któras z was zrobi osobny wątek małemu? czy jest on ogłoszony na wątku kudłaczy i mikrusów?

Posted

juz kiedys wstawiałam tutaj ogłoszenie o tym psiaku. wysyłałam do właścicielki maila, w którym poprosiłam, zeby podesłała zdjęcie i wiecej informacji o psiaku i pomoge w szukaniu domu właśnie na dogo. ale nikt mi nie odpisał.

Posted

Ewanka napisał(a):
Tak, ja to pamiętam ...
pisałam wyżej, czytałam już o tej psinie ....
szkoda, że właścicielka nie nawiązała z Tobą kontaktu.

no dokłądnie. tutaj pewnie szybko by sie jakis domek znalazło dla psiaka. na pewno szybciej niz przez ogłoszenia. no ale nie można nic na siłe.

a na allegro znów roczny psiak (z rodowodem tym razem) za 600zł do negocjacji, sprzedawany, bo własciciel chodzi do pracy i psa nie moze pilnować:| dość osobliwe.