Iza i Fidel Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Imbir1 napisał(a):hehe:evil_lol: na 5 zdjęć chyba można głosować, w pierwszym poście wszystko jest napisane:lol: qrde,bo ja juz na 3 oddalam glosy! Ide sprawdzic gdzie jest Imbirek. Jak na 5 zdjec to Imbirek i moj glos ma.Czyz on nie jest podobny do Fidelka?:loveu: Dzieki serdeczne za glosy !!! Madzia,daj tam Medora jak lezy u mnie na trawie !!!! Z tym sepieniem,to Magda bedzie jeszcze gorzej,bo teraz jak bedziemy jesc to Fidel bedzie musial wyjsc.Widzialas ta sline na Wladka spodniach? Jak ide do pracy,ubrana jak czlowiek :) to nie chce na sobie zadnej sliny. Przeczytaj w galerii Gryfika i Dandisia Oktawii o kastracji.Temat,ktory nas interesuje.Gryfik musi byc wykastrowany :( Quote
dbsst Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Iza i Fidel'] Nie dadza... Poprosze łapką.. DALI !!! :-o toż to słodycz i to nie na łyżeczce :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: sempidełko do schrupania :loveu: :loveu: :loveu: GRATULUJEMY lokaty :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Imbirka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Iza faktycznie Fidel jest podobny do Imbira, zwłaszcza z tymi minkami:loveu: Dziękujemy za głos:multi: Quote
Medorowa Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Iza i Fidel']Madzia,daj tam Medora jak lezy u mnie na trawie !!!! Z tym sepieniem,to Magda bedzie jeszcze gorzej,bo teraz jak bedziemy jesc to Fidel bedzie musial wyjsc.Widzialas ta sline na Wladka spodniach? Jak ide do pracy,ubrana jak czlowiek :) to nie chce na sobie zadnej sliny. Przeczytaj w galerii Gryfika i Dandisia Oktawii o kastracji.Temat,ktory nas interesuje.Gryfik musi byc wykastrowany :( Które zdjęcie????:roll: :roll: Podaj mi link do galerii Oktawii:roll: Jem teraz loda, zgadnijcie co robi Medor:evil_lol: <Powinnam raczej napisać jemy loda.> Quote
Iza i Fidel Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='leemonca']Fidelku, ale masz piękne "bąbki" ! one tworza sie w mgnieniu oka :D Jak szykuje mu gotowane zarelko,tzn nakladam do miski+arthoflex,to troche trwa,wlasciwie trwa z 1min.Oprocz jekow,mam jeszcze zalana slina podloge :evil_lol: Musze sie wiec spieszyc. Bokser jak w morde,100% :evil_lol: :loveu: A wiesz na co sie slini?? Na sucha karme :-D Madzia,ja wiem,ze Medziu jest tez sepem niesamowitym.Dalas mu loda ? Nie patyczek tylko loda !!:mad: Quote
tygra Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 jak sądzę Madzia dała loda a patyczek sama oblizała - boksiowemu sępieniu najtwardszy się nie opsze Quote
Alicja Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu:cudeńko śliniaczek:loveu::loveu::loveu::loveu: Jeszcze pamiętam takie akcje :razz: Quote
Iza i Fidel Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 Ciesze sie,ze Wam sie moj pomarszczeniec podoba :) Musze wobec tego dorzucic Wam troche zdjec.Postaram sie dzis. Upal znow niemilosierny.Fidel juz lezy pod sciana jajkiem do gory.Lezy tak zawsze jak mu goraco.Bidak.... Ewkaa,stwierdzeniem,ze "bokser to nie rasa dla kazdego" przywolala moje wspomnienia.Nie najmilsze...Napisze Wam kiedys o tym.Choc to nie jest latwe,bo strace w Waszych oczach,ale coz-powinnyscie wiedziec. Qrcze,jakis dzien szczerosci mnie naszedl. Ide zaslaniac rolety,bo sie usmazymy we wlasnym pocie !!! Quote
leemonca Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 chyba jakieś zdjęcia miałaś wrzucić? umiem czytać? :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 :razz::razz::razz::razz:co foty się szykują ...jednojajeczne ;)/Harley też miał 1 jojko:razz:/ Quote
leemonca Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz::razz::razz::razz:co foty się szykują ...jednojajeczne ;)/Harley też miał 1 jojko:razz:/ nie zeszło mu drugie? i coś z tym robiłaś? bo moja znajoma czeka na operację swojego psiuli Quote
Iza i Fidel Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz::razz::razz::razz:co foty się szykują ...jednojajeczne ;)/Harley też miał 1 jojko:razz:/ Zapomnialam o tych fotkach :oops: :oops: Fakt,mialy byc-jednojajeczne.Juz je "robie". Jestem.Fidel stwierdzil,ze TAKICH zdjec nie moge pokazac !! Wobec tego maly fotomontaz:) tak sie zaczyna: a tak sie konczy... Alicja,przykro mi z powodu Harleya... A co on mial z jelitami? Quote
Alicja Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Harleyowi nie zeszło jajeczko :razz:...ale do operacji nie doszło , odszedł po operacji jelit 2 lata temu w wieku 4 latek:-(/miał w nich nowotwór/ Quote
leemonca Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 0 Boże!!!, przepraszam, tak mi przykro!:oops: Quote
Imbirka Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 No proszę, zdjęcia z figowym listkiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kochany Fidzio:loveu: (Iza, gdzieś sobie coś przeczytałam:shake:, rozumiem, dobrze, że skończyło się tak, a nie inaczej:lol:) Quote
Alicja Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany dopiero dopatrzyłam się tych ,,kwiecistych fotek'';) Quote
mar....ka Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Nawet mu do "twarzy:diabloti:" z kwiatkiem w tym miejscu!!! Quote
Iza i Fidel Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Wiecie,mielismy dzis pojechac w gory,do Karpacza.Jednakze zadzwonilam do rodzinki,ktora tam wczoraj byla i oni powiedzieli,ze tam jest temp.28st.C,goraco i duzo ludzi.:(( A taka sobie fajna wycieczke zaplanowalismy... Na dodatek gaz mi sie skonczyl....Wody wczoraj nie bylo... Dobrze,ze zlapalismy troche wody,ale o kapaniu sie nie bylo mowy-chyba,ze w zimnej wodzie(brak gazu). Cale szczescie ,ze Fidziu je sucha karme,wiec jemu w sumie gaz nie potrzebny.Polak jednak potrafi i wyszukalismy butle z jednym palnikiem,taka turystyczna i na niej zrobilam obiad:) Wakacje,co nie? Pojechalismy troche na kryta plywalnie,ale Fidziu niestety dzien jak codzien-czyli domek i ogrodek. Mordeczka atakuje mi ta butle gazowa i o malo sobie wasow nie spalil ,osiolek jeden !!:angryy: Musze go pilnowac jak gotuje gorzej niz male dziecko. Juz raz widzialam poparzonego goldena....brrr!! A jak Wam mija niedziela? Acha,bylismy jeszcze na frape u szwagierki.Ogladalismy tam ich zdjecia z ub.roku z Grecji(jej maz jest Grekiem).I wiecie co widzialam? Kota na sznurku przy domu!!!:angryy: :angryy: :angryy: Co za ludzie!!!Szwagierka mowi,ze to u jakiejs rodziny jej meza i ,ze niby przywiazali go,aby nie uciekl.Co za glupota,toz nie od dzis wiadomo,ze kot chadza wlasnymi drogami...! Quote
leemonca Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 no proszę, taka cenzura mi się podoba!:diabloti: :diabloti: :diabloti: kot na sznurku!!!!????!!!!! Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 :shake:o matko kot na uwięzi ......egzotyka:angryy: My spędzamy dzionek w domu , na zewnątrz parówa , Ozzy tylko szuka w miare chłodnych miejsc w domu o co bardzo trudno:angryy: a w TV mówili ,że nadal upały:placz::placz::placz: Quote
mar....ka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 A my bylismy na spacerku w nowych szelkach-faktycznie rewelacja w prowadzeniu suczy. Foty już wrzuciłam. Mieliśmy jechac nad Czochę - nad jezioro, ale po pierwsze tak upał, że nie chce mi się ładowac do auta, a po drugie kobieca dolegliwośc - w pierwszdsy dzień źle znoszę:))))Sucz dyszy pod stołem po spacerze, a ja mam jeszcze ogórki do zakiszenia i muszę się zebrac. Quote
Iza i Fidel Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Ogolnie to kazdy sie dzis meczyl ;) Przez te upaly...U nas ma dzis padac!!! 0,2 mm...Ile to jest w kroplach? ;) Faktycznie kot byl na sznurku:mad: :mad: Chcialam nawet zgrac to zdjecie,ale pendriva (czy jak sie to pisze) nie wzielismy.Co za porabani ludzie !!!:angryy: :angryy: Ide poogladac fotki Kany w szelkach. Quote
tygra Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='Iza i Fidel']Zapomnialam o tych fotkach :oops: :oops: Fakt,mialy byc-jednojajeczne.Juz je "robie". Jestem.Fidel stwierdzil,ze TAKICH zdjec nie moge pokazac !! Wobec tego maly fotomontaz:) tak sie zaczyna: z listkiem jak na faceta przystało :evil_lol: - lepiej niż z kwiatami Quote
Ewkaa Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Iza ale jak taki duży listek to znaczy że Fidel ma interes że hoho:evil_lol: Świetny pomysł na cenzurę, zapytam Imbira co o tym myśli....:diabloti: Quote
Recommended Posts