Iza i Fidel Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Ano mam wiesci o Leonku. Napisalam dzis esa i dostalam taka odpowiedz: "Leonek czuje sie dobrze,lobuzuje i ma dobry apetyt". Czyli jak zawsze :P Quote
Medorowa Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Iza i Fidel napisał(a):Ano mam wiesci o Leonku. Napisalam dzis esa i dostalam taka odpowiedz: "Leonek czuje sie dobrze,lobuzuje i ma dobry apetyt". Czyli jak zawsze :P To dobrze:p :p Quote
Iza i Fidel Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Sprzatanie w kompie i nowe (stare) fotki: Zając? juz biegne,biegne !! Profil Cos to chodzi teraz jak krew z nosa...Reszte fotek wstawie kiedy indziej,co? I jak Fidelek,zmienil sie przez ponad rok? Quote
Imbirka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 wow, zając jest kapitalny:evil_lol:, szkoda, że tych porządków nie zaczeliście wcześniej:cool3::evil_lol: Quote
Iza i Fidel Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Imbir1 napisał(a):wow, zając jest kapitalny:evil_lol:, szkoda, że tych porządków nie zaczeliście wcześniej:cool3::evil_lol: Teraz to jest mus.To trzeba pilnie to ni ma:( Quote
Imbirka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 no tak:roll: a może jeszcze znaleźliście coś ciekawego?:evil_lol: Quote
Iza i Fidel Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Imbir1 napisał(a):no tak:roll: a może jeszcze znaleźliście coś ciekawego?:evil_lol: o tak ! Kilka ciekawych fotek jest jeszcze ,ale net chodzi jakby chcial ,a nie mogl i nie mam cierpliwosci,aby je dzis wstawiac. Ale spoko,beda...kiedys ;) Quote
Imbirka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 to ja czekam na to kiedyś, byle nie za długo:cool3::evil_lol: Quote
Iza i Fidel Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Magda,a ty gdzie sie szwedasz,ha? Caly dzien do ciebie wydzwaniam ! Quote
Medorowa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Iza i Fidel napisał(a):Magda,a ty gdzie sie szwedasz,ha? Caly dzien do ciebie wydzwaniam ! :siara: :siara: :siara: :evil_lol: A tak poważnie, to siedze cały dzień w pracy, a dzisaj co mnie widziałaś, to się akurat na trochę wyrwałam, żeby pozbierać te petycje <byłam na dole w zoologu>:p Potem wróciłam zjadłam obiad i z Medorkiem w długą:cool3: :p Quote
Iza i Fidel Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='madzia i medor']:siara: :siara: :siara: :evil_lol: A tak poważnie, to siedze cały dzień w pracy, a dzisaj co mnie widziałaś, to się akurat na trochę wyrwałam, żeby pozbierać te petycje <byłam na dole w zoologu>:p Potem wróciłam zjadłam obiad i z Medorkiem w długą:cool3: :p To,ze zbieralas petycje to wiem,bo jezdzilam za Toba :evil_lol: "przed chwila byly dwie dziewczyny...". Zbieraj ,zbieraj,bo czas wysylac.Wiesz ile podpisow mial wet? 16....Petycja lezala pod lawa,zakopana... ok,czas na fotke:) Jedna niestety,bo moj tz wraca juz do domu,trza mu obiad dac :) Tak Fidel kladzie swoj lepek na kocie.Udalo mi sie przed chwila uchwycic. Kot zyje,ale ledwo co ;) Quote
Imbirka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 no nie:evil_lol:, toż to koci dusiciel:evil_lol:;) Quote
Medorowa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Iza i Fidel']To,ze zbieralas petycje to wiem,bo jezdzilam za Toba :evil_lol: "przed chwila byly dwie dziewczyny...". Zbieraj ,zbieraj,bo czas wysylac.Wiesz ile podpisow mial wet? 16....Petycja lezala pod lawa,zakopana... Ładnie to tak śledzić:mad: :mad: :evil_lol: A Pani wet G. miałą 17, z czego branych pod uwagę może 9:roll: No cóż... :roll: :roll: Bojjku Mila czy Ty żyjesz:crazyeye: Izka sprawdź Ty lepiej jeszcze raz:shake: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 prawidłowo :diabloti: sierściuchy trzeba eliminować z łóżka, bo za bardzo się rozpychają i boksie mają mało miejsca :evil_lol: Quote
Rybc!a Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Fidel jest boski, Izuniu, pozazdrościć psiaka. Uwielbiam fafluny! Quote
Iza i Fidel Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='Bodziulka']prawidłowo :diabloti: sierściuchy trzeba eliminować z łóżka, bo za bardzo się rozpychają i boksie mają mało miejsca :evil_lol: Bodziulka ,bo padne :evil_lol: :evil_lol: Z lozka,z podlogi.... Rybcia,dzieki za komplementy:cool3: A jaki cudny napisik zrobilas Fidelkowi:loveu: Madzia,kita zyje,a jakze! Oto dowod: Quote
Bodziulka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Kicia ma jakiś taki :hmmmm: odgnieciony wykrzyw pyszczka :evil_lol: czyżby siła ciążenia Fidela? Quote
Iza i Fidel Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Bodziulka napisał(a):Kicia ma jakiś taki :hmmmm: odgnieciony wykrzyw pyszczka :evil_lol: czyżby siła ciążenia Fidela? Bodziulka,bo to od razu jak udalo sie jej wyslizgnac spod pyska.Teraz pyszczek wyglada normalnie :D Quote
Iza i Fidel Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 A to na dobranoc: Na tym zdjeciu Fidel spi.Lezy na grzbiecie i komicznie wyglada,wiec cykalam mu fotki.No i oczy otworzyl...:lol: Quote
Medorowa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Ale świetna ta ostatnia fotka:multi: :multi: :p Dobra Izka kiedy na spcer ruszamy z naszymi cielaczkami:cool3: Quote
Iza i Fidel Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 madzia i medor napisał(a):Ale świetna ta ostatnia fotka:multi: :multi: :p Dobra Izka kiedy na spcer ruszamy z naszymi cielaczkami:cool3: Ja ide zaraz.Fidel o tej porze wychodzi luzem.Odpryska sie ,wykupka,pobiega po polu i wraca ssapany. Co do spaceru w dzien to ciezko powiedziec,bo od jutra praca....:( W sobote byc moze pojedziemy z Zuzia na turniej do Berlina.Jeszcze nic pewnego,bo tam jest ponoc pogrom straszny,kategorie od 10lat wzwyz,a ona ma dopiero 7....Dostalaby baty i nie wiem jak by to przyjela. A mowilam Ci,ze ostatnio na Mistrzostwach Ziemi Legnickiej zajela I miejsce w kata w kategorii dziewczat do lat 11.:multi: :multi: Corka karateka,pies boxer-zgrana rodzinka nie:cool3: Quote
e.v.a Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Iza i Fidel']A to na dobranoc: Na tym zdjeciu Fidel spi.Lezy na grzbiecie i komicznie wyglada,wiec cykalam mu fotki.No i oczy otworzyl...:lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: co tak maloo:mad: Quote
Medorowa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Iza i Fidel napisał(a):Ja ide zaraz.Fidel o tej porze wychodzi luzem.Odpryska sie ,wykupka,pobiega po polu i wraca ssapany. Co do spaceru w dzien to ciezko powiedziec,bo od jutra praca....:( W sobote byc moze pojedziemy z Zuzia na turniej do Berlina.Jeszcze nic pewnego,bo tam jest ponoc pogrom straszny,kategorie od 10lat wzwyz,a ona ma dopiero 7....Dostalaby baty i nie wiem jak by to przyjela. A mowilam Ci,ze ostatnio na Mistrzostwach Ziemi Legnickiej zajela I miejsce w kata w kategorii dziewczat do lat 11.:multi: :multi: Corka karateka,pies boxer-zgrana rodzinka nie:cool3: No to proszę jej pogratulować:multi: :multi: U mnie spacer w rachubę też wchodzi tylko sobota, niedziela:roll: Tzn. my chodzimy codziennie, ale nigdy nie jestem pewna, o której, bo zdarza się, że wcześniej wyjdę z pracy, której mam już serdecznie dość:placz: :evil_lol: Nie wiem co Ci doradzić z tym Berlinem, najlepiej zapytaj Zuzię, czy chce pojechać:roll: Dobra ja lecę spać, bo o 5:30 pobudka:placz: :placz: :angryy: pzdr:p Quote
anuleq Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Iza, skoro corka karateka a pies boxer to może zapisz się na jakiś kickboxing? :P A Boksio piękny :))) Quote
Recommended Posts