Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
Ano mam wiesci o Leonku.
Napisalam dzis esa i dostalam taka odpowiedz:
"Leonek czuje sie dobrze,lobuzuje i ma dobry apetyt".
Czyli jak zawsze :P

To dobrze:p :p

Posted

Sprzatanie w kompie i nowe (stare) fotki:

Zając?

juz biegne,biegne !!

Cos to chodzi teraz jak krew z nosa...Reszte fotek wstawie kiedy indziej,co?

I jak Fidelek,zmienil sie przez ponad rok?

Posted

Imbir1 napisał(a):
no tak:roll:
a może jeszcze znaleźliście coś ciekawego?:evil_lol:

o tak ! Kilka ciekawych fotek jest jeszcze ,ale net chodzi jakby chcial ,a nie mogl i nie mam cierpliwosci,aby je dzis wstawiac.
Ale spoko,beda...kiedys ;)

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
Magda,a ty gdzie sie szwedasz,ha? Caly dzien do ciebie wydzwaniam !

:siara: :siara: :siara: :evil_lol:
A tak poważnie, to siedze cały dzień w pracy, a dzisaj co mnie widziałaś, to się akurat na trochę wyrwałam, żeby pozbierać te petycje <byłam na dole w zoologu>:p Potem wróciłam zjadłam obiad i z Medorkiem w długą:cool3: :p

Posted

[quote name='madzia i medor']:siara: :siara: :siara: :evil_lol:
A tak poważnie, to siedze cały dzień w pracy, a dzisaj co mnie widziałaś, to się akurat na trochę wyrwałam, żeby pozbierać te petycje <byłam na dole w zoologu>:p Potem wróciłam zjadłam obiad i z Medorkiem w długą:cool3: :p

To,ze zbieralas petycje to wiem,bo jezdzilam za Toba :evil_lol:
"przed chwila byly dwie dziewczyny...".
Zbieraj ,zbieraj,bo czas wysylac.Wiesz ile podpisow mial wet?
16....Petycja lezala pod lawa,zakopana...

ok,czas na fotke:)
Jedna niestety,bo moj tz wraca juz do domu,trza mu obiad dac :)

Tak Fidel kladzie swoj lepek na kocie.Udalo mi sie przed chwila uchwycic.
Kot zyje,ale ledwo co ;)

Posted

[quote name='Iza i Fidel']To,ze zbieralas petycje to wiem,bo jezdzilam za Toba :evil_lol:
"przed chwila byly dwie dziewczyny...".
Zbieraj ,zbieraj,bo czas wysylac.Wiesz ile podpisow mial wet?
16....Petycja lezala pod lawa,zakopana...

Ładnie to tak śledzić:mad: :mad: :evil_lol:
A Pani wet G. miałą 17, z czego branych pod uwagę może 9:roll: No cóż... :roll: :roll:

Bojjku Mila czy Ty żyjesz:crazyeye: Izka sprawdź Ty lepiej jeszcze raz:shake: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Bodziulka']prawidłowo :diabloti: sierściuchy trzeba eliminować z łóżka, bo za bardzo się rozpychają i boksie mają mało miejsca :evil_lol:

Bodziulka ,bo padne :evil_lol: :evil_lol:
Z lozka,z podlogi....

Rybcia,dzieki za komplementy:cool3: A jaki cudny napisik zrobilas Fidelkowi:loveu:

Madzia,kita zyje,a jakze! Oto dowod:

Posted

Bodziulka napisał(a):
Kicia ma jakiś taki :hmmmm: odgnieciony wykrzyw pyszczka :evil_lol: czyżby siła ciążenia Fidela?

Bodziulka,bo to od razu jak udalo sie jej wyslizgnac spod pyska.Teraz pyszczek wyglada normalnie :D

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ale świetna ta ostatnia fotka:multi: :multi: :p
Dobra Izka kiedy na spcer ruszamy z naszymi cielaczkami:cool3:

Ja ide zaraz.Fidel o tej porze wychodzi luzem.Odpryska sie ,wykupka,pobiega po polu i wraca ssapany.
Co do spaceru w dzien to ciezko powiedziec,bo od jutra praca....:(
W sobote byc moze pojedziemy z Zuzia na turniej do Berlina.Jeszcze nic pewnego,bo tam jest ponoc pogrom straszny,kategorie od 10lat wzwyz,a ona ma dopiero 7....Dostalaby baty i nie wiem jak by to przyjela.
A mowilam Ci,ze ostatnio na Mistrzostwach Ziemi Legnickiej zajela I miejsce w kata w kategorii dziewczat do lat 11.:multi: :multi:
Corka karateka,pies boxer-zgrana rodzinka nie:cool3:

Posted

[quote name='Iza i Fidel']A to na dobranoc:

Na tym zdjeciu Fidel spi.Lezy na grzbiecie i komicznie wyglada,wiec cykalam mu fotki.No i oczy otworzyl...:lol:
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
co tak maloo:mad:

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
Ja ide zaraz.Fidel o tej porze wychodzi luzem.Odpryska sie ,wykupka,pobiega po polu i wraca ssapany.
Co do spaceru w dzien to ciezko powiedziec,bo od jutra praca....:(
W sobote byc moze pojedziemy z Zuzia na turniej do Berlina.Jeszcze nic pewnego,bo tam jest ponoc pogrom straszny,kategorie od 10lat wzwyz,a ona ma dopiero 7....Dostalaby baty i nie wiem jak by to przyjela.
A mowilam Ci,ze ostatnio na Mistrzostwach Ziemi Legnickiej zajela I miejsce w kata w kategorii dziewczat do lat 11.:multi: :multi:
Corka karateka,pies boxer-zgrana rodzinka nie:cool3:

No to proszę jej pogratulować:multi: :multi:
U mnie spacer w rachubę też wchodzi tylko sobota, niedziela:roll: Tzn. my chodzimy codziennie, ale nigdy nie jestem pewna, o której, bo zdarza się, że wcześniej wyjdę z pracy, której mam już serdecznie dość:placz: :evil_lol:
Nie wiem co Ci doradzić z tym Berlinem, najlepiej zapytaj Zuzię, czy chce pojechać:roll:
Dobra ja lecę spać, bo o 5:30 pobudka:placz: :placz: :angryy: pzdr:p