mar....ka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Super wygladają w tych szeleczkach. Moje zostały dzisiaj wysłane, więc pewnie dojdą w poniedziałek:))))) Quote
Iza i Fidel Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='dbsst']żołteczki tyłeczki jak marzenie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a nietoperek wywalony bez komantarza rozpłynełam sie i mnie nie ma a ktos mi mowil wtedy,zebym piescila ten goly brzuszek,bo szybko zarosnie.Mmmm,mniamusny byl-taki golasek:loveu: Quote
mar....ka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Iza spraw sobie drugiego małego bokserka, to będzie nowy brzuszek. A jak nie, to nie masz wyjścia i musisz się mężem zadowolic:) Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 nie mogłam się oprzeć :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Quote
Iza i Fidel Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 majoka napisał(a):Iza spraw sobie drugiego małego bokserka, to będzie nowy brzuszek. A jak nie, to nie masz wyjścia i musisz się mężem zadowolic:) Poki co musi mi Fidel tylko pozostac :placz: Mariolka,moj maz nie ma takiego slicznego brzuszka :eviltong: Quote
mar....ka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Iza, "z braku laku i ...........":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Iza i Fidel Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='dbsst'] nie mogłam się oprzeć :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :crazyeye: Przez chwile zastanawialam sie skad masz zdjecie mojego malego Fidzia....:lol: Slicznosci :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Iza i Fidel Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 majoka napisał(a):Iza, "z braku laku i ...........":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hehehe,najwyzej oczy zamkne :eviltong: Quote
mar....ka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Widzisz zawsze jest jakiejś wyjście, gorzej jak to mąż przeczyta:diabloti: Quote
Iza i Fidel Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 majoka napisał(a):Widzisz zawsze jest jakiejś wyjście, gorzej jak to mąż przeczyta:diabloti: Nic mu nie bedzie,on i tak wie,ze Fidel to moj ulubieniec :eviltong: Quote
Alicja Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Iza i Fidel']Poki co musi mi Fidel tylko pozostac :placz: Mariolka,moj maz nie ma takiego slicznego brzuszka :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:padłam....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Iza i Fidel napisał(a)::crazyeye: Przez chwile zastanawialam sie skad masz zdjecie mojego malego Fidzia....:lol: Slicznosci :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: hehehhehehe ja miałam to samoodczucie widząc maluszka Fidzia :lol: Quote
mar....ka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 A gdzie nowe foty?????Starczy przerabiania wiśni, za fotografowanie się zabrac:mad: Quote
Iza i Fidel Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 majoka napisał(a):A gdzie nowe foty?????Starczy przerabiania wiśni, za fotografowanie się zabrac:mad: Te,Mariola bic mnie bedziesz???:mad: :mad: :mad: :mad: O wisniach zapomnialam juz.teraz mam ogorki ,ktore sie mocza i prosza(cholera,zapomnialam o nich!!) Bylam dzis w Legnicy sprawdzac domek dla suni z Lublina.Troche zajmuje mnie ta sprawa,wiec bedzie przestoj w fotach-przepraszam wszystkich zainteresowanych. Foty sa w...aparacie:) Musze je zrzucic ,zmniejszyc i wstawic. Na dniach,kochane-cierpliwosci,prooosze ! Quote
Iza i Fidel Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Jemy lody.Fidel jak zwykle sępi.On nawet o ogorka kiszonego sepi!! Skad on zna te miny??:crazyeye: Efekt jest taki,ze czlowiek gloduje,psu oddajac swoje zarcie. Serce po prostu nie wytrzymuje :evil_lol: Zaczynamy. Najpierw hipnoza:smatri mienia w glaza. Nie dadza... Zaraz usne... Poprosze łapką.. DALI !!! Spadajcy kawalek loda-Fidel lap go!! Czy ja Wam sie chwalilam,ze zajelismy 10 msce w konkursie na foto czerwca? Zachecilo to mnie i znow cykamy:) Oto zdjecie,ktore wysle jako pierwsze (moze i jedyne) Tytuł:"Za mamusię,za tatusia...." Jak Wam sie podoba to prosimy o glosy do Behemot ! Quote
Bodziulka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Iza i Fidel'] DALI !!! :loveu: KROWA!! Quote
Medorowa Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Iza:mad: Wstydź się:mad: Do takiego stanu doprowadzić psa, przecież to prawie skrajene wycieńczenie:evil_lol: <Jeden głos już masz ;) > Quote
Imbirka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Hehe nasz głos też:lol: (my też startujemy w konkursie:evil_lol:;)) Quote
Medorowa Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 A ile głosów można oddać:roll: :roll: :roll: Bo będe mieć dylemat:cool3: <Teraz możecie zacząć mnie przkupować:evil_lol: :evil_lol: > Quote
Imbirka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 hehe:evil_lol: na 5 zdjęć chyba można głosować, w pierwszym poście wszystko jest napisane:lol: Quote
Medorowa Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Imbir1 napisał(a):hehe:evil_lol: na 5 zdjęć chyba można głosować, w pierwszym poście wszystko jest napisane:lol: No to w takim razie Julia też masz mój głos:cool3: :cool3: Quote
Medorowa Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Imbir1 napisał(a):a wielkie dzięki:sweetCyb: Ach Julia nie ma za co;) ;) ;) Jakbym mogła odmówić mojemu ulubieńcowi :loveu: Quote
Recommended Posts