Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tygra napisał(a):
W jakim wieku jest Fidelek?

Fidel ma 1,5 roku.Musze przyznac,ze zle sie skonczyla da niego ta kapiel,bo na drugi dzien byly caly wysypany:( Wet powiedzial,ze moze mu siersc wypasc(ale nie musi i nie na stale).Polecil psa jaknajszybciej wykapac i obserwowac.Gdyby cos bylo nie tak,to mielismy przyjechac.
Wczoraj Fidel faktycznie wygladal kiepsko : prawie caly dzien lezal i nic go nie ruszalo.Dzis jednak jest juz normalnie :multi:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majoka napisał(a):
Weszłam na moment, a tu co......biedny Fidelek. Dobrze, że wszystko juz ok. Co za czasy:crazyeye: , wszystko zanieczyszczone i brudne.....

Ano...Nawet pies nie ma sie gdzie wykapac :placz: I jak on ma sie nauczyc plywac pytam? Tam gdzie ludzie nie moze,tam gdzie ryby-skazona woda...Przyjdzie mi chyba mu basen wybudowac :cool3:

Posted

majoka napisał(a):
To ja tez na basen sie piszę:evil_lol:

Sasiedzi przede wszystkim :lol:
Przez moment oczyma wyobrazni zobaczylam Fidela,Medora i Kane pluskajacych sie w basenie :megagrin:

Posted

Nikt sie nie upomina...:-(
Ale wklejam :)

Pani przyniosla miesko...

proszacy wzrok

Mam wspaniala wielka kosc !!

Najpierw ja wylize

No to tyle zdjec z koscia od golonki.
Dajecie czasem jakas kosc swoim psiakom?

Posted

Ale się wczuł:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Mój Medor nie dostaje kości, głównie dlatego, że on połyka duże kawałki, a tak poza tym, to jakie kości można dawać, z tego co wiem, to wołowe i wieprzowe, tak:roll:

Posted

Ja czasem daje Fidelowi ta najwieksza kosc od golonki lub wlasnie wolowa.Kiedys nie dawalam,ale jak ktos nam wrzucil kosci dla Fidzia przez ogrodzenie i pies polknal z lapczywosci,to postanowilam dac mu czasem kosc-zeby nie byl taki pies na kosci :D
Fidzio te duze kosci celebruje!! Najpierw zabierze,wacha,oblizuje,skubie miesko,a potem pol dnia je kosc:)

Posted

Juz Madzia wstawie kilka dzisiejszych fotek z kolejnego spotkania Medzia i Fidzia:)
Jedno Medzia mi sie bardzo podoba,ale je zostawie na deser :P

Medor stateczny-Fidel przy nim jak zawsze w biegu.

Magda dokarmia prosiaczki:

Medor usmiecha sie do mnie :)

Medor sie czolga ,a Fidel patrzy zdziwiony:)

Starczy na dzis-ide zaraz spac.Zapraszam jutro na cd i DESER !!

Posted

no nie ktoś tu dostanie :mad::mad::mad::mad::mad: za takie teksty, najpierw długo jej nie ma, a później mówi, że jutro:mad::mad::mad::evil_lol:
Dobra ja zaczekam, ale jak nie bedzie....

Posted

[quote name='Imbir1']no nie ktoś tu dostanie :mad::mad::mad::mad::mad: za takie teksty, najpierw długo jej nie ma, a później mówi, że jutro:mad::mad::mad::evil_lol:
Dobra ja zaczekam, ale jak nie bedzie....

Luudzie,dobra,nie bijcie ! Dzis ,w niedziele,w swoje urodziny zreszta nastawilam budzik i wstawiam te zdjecia.A co-slowna jestem :P

Cd.popisow Medora.Fidel,jak przyjdzie Medor to kompletnie gluchnie na moj glos,w nosie ma pokazanie czegokolwiek.Medorowi natomiast ja i moj dom kojarze sie chyba z jedzeniem.Zawsze przyjdzie,gdy go zawolam,a jak wpadnie do domu,to od razu do kuchni:) Pocieszny jest :loveu:

Medorowi u nas najbardziej podobaja sie Fidelowe zabawki.A Fidelowi-Medor :)

Zabawy z moja Zuzia

Ok,chyba wystarczy na tydzien ,nie ;)

Deser potem ...Tzn.dla mnie deser,ciekawe czy dla Was tez.

Posted

ale bokserkowa ekipa:lol: takie zachowanie boksi jest typowe, w towarzystwie innych boksi głuchną na głosy z otoczenia, no a przecież kuchnia to najwazniejsze miejsce w domu:evil_lol:

Posted

Znam jeszcze jednego fajnego boksia w Zlotoryi.To Lewis,brat Medora.Jest sliczny i tak samo przyjazny jak Medor.Szkoda,ze Fidel go nie lubi :( Fajnie byloby w wiekszej grupce boksi....
Julka,Fidel jest gluchym przy Medorze,ale Medor przy Fidelu nie !! On zawsze slyszy jak sie go wola,zawsze obserwuje katem oka otoczenie.To taki przyczajony tygrys ,ukryty smok :D
A Fidzio -stefek burczymucha :D "Ja niczego sie nie boje...."ale jak Medor zaszczeka to przykucam ze strachu :DD
Lubie je obserwowac:)

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
On zawsze slyszy jak sie go wola,zawsze obserwuje katem oka otoczenie.To taki przyczajony tygrys ,ukryty smok :D

:megagrin: :megagrin:

Ta słyszy, jak wie, że będzie miał z tego korzyści;) :evil_lol:

Posted

A tak wogóle, to
"STO LAT, STO LAT... "
:laola: :laola: :laola: :laola: :tort: :tort: :tort: :tort: :BIG: :BIG: :bday: :bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
Nikt sie nie upomina...:-(
Ale wklejam :)

Pani przyniosla miesko...

proszacy wzrok

Mam wspaniala wielka kosc !!

Najpierw ja wylize

No to tyle zdjec z koscia od golonki.
Dajecie czasem jakas kosc swoim psiakom?

cudnie się pastwi nad kostka:evil_lol:

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
Juz Madzia wstawie kilka dzisiejszych fotek z kolejnego spotkania Medzia i Fidzia:)
Jedno Medzia mi sie bardzo podoba,ale je zostawie na deser :P

Medor stateczny-Fidel przy nim jak zawsze w biegu.

Magda dokarmia prosiaczki:

Medor usmiecha sie do mnie :)

Medor sie czolga ,a Fidel patrzy zdziwiony:)

Starczy na dzis-ide zaraz spac.Zapraszam jutro na cd i DESER !!

Medorek taki grzeczny- super
a jaka męska przyjaźń:cool3:

Posted

Moje ulubione zdjecie z wczoraj-Medor jakby mowil"Jak mi doobrze...":lol:

Bylam dzis z rodzinka w Legnicy na imprezie z okazji Dni Legnicy.
Byl pokaz tresury (nie szkolenia!!) psow.Byl jeden boksio-3 letni Sinus.
Wiecie co on robil? Wskakiwal wlascicielowi na rece,tak jak sie trzyma dziecko!! To bylo niesamowite !! qrcze,aparatu nie wzielam...:(

Posted

madzia i medor napisał(a):
A tak wogóle, to
"STO LAT, STO LAT... "
:laola: :laola: :laola: :laola: :tort: :tort: :tort: :tort: :BIG: :BIG: :bday: :bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:

Jej,Madzia dziekuje bardzo !!:loveu: