Medorowa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Ale mu się zabaweczka spodobała:cool3: :lol: :lol: :lol: Quote
tygra Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='madzia i medor']Ale mu się zabaweczka spodobała:cool3: :lol: :lol: :lol: super wreszcie fotki!:multi: Quote
bonita Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 evaxon napisał(a):Sliczny :D ale mało:placz: No właśnie więcej fotek Fidelka :cool3: Quote
Medorowa Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 bonita napisał(a):No właśnie więcej fotek Fidelka :cool3: Iza teraz nad morzem odpoczywa:cool3: :p Quote
bonita Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='madzia i medor']Iza teraz nad morzem odpoczywa:cool3: :p Ups:oops: . To jak przyjedzie zdjeć będzie pewno maaasa :) Quote
Medorowa Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='bonita']Ups:oops: . To jak przyjedzie zdjeć będzie pewno maaasa :) Iza niestety nie mogła ze sobą zabrać Fidzia:shake: :shake: :shake: Ale jak przyjedzie, to ja ją już osobiście pomęcze o jakieś fottki:evil_lol: Quote
leemonca Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 madzia i medor napisał(a):Iza niestety nie mogła ze sobą zabrać Fidzia:shake: :shake: :shake: Ale jak przyjedzie, to ja ją już osobiście pomęcze o jakieś fottki:evil_lol: biedny Fidelek musiał zostać bez swojej pańci :-( Quote
Iza i Fidel Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 leemonca napisał(a):biedny Fidelek musiał zostać bez swojej pańci :-( A biedna pancia musiala jechac bez Fidelka:-( :-( Ale juz nic nas nie rozdzieli ! Wrocilam,a wczoraj bylo takie powitanie,ze o maly wlos okularow nie stracilam! Mialam wylizana twarz i uszy-uwielbiam to :loveu: Fotek jakis poszukam na dniach,bo teraz musze chate odgruzowac-urzedowalo tu 3 facetow z lewymi rekoma:moj TZ,syn i Fidzio. Ciesze sie,ze jestem w domu i znow z Wami !! Quote
Medorowa Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Witaj Izo:multi: :multi: :multi: Ucałuj Fidzia, bo dawno Go nie widziałam:loveu: Quote
Imbirka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Cześć Iza:multi: ja to już sobie wyobrazam jakie było szalone przywitanie:evil_lol:, fafluny umią się cieszyć:loveu: Quote
mar....ka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Dołączam sie do powitań. Chatę to najpierw odgruzwać, potem pograbic, a potem przeprowadzić dezynfekcję....Ja tak robie, jak mąż sam w domu pozostaje...... Quote
Iza i Fidel Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Konkurs oczywiscie na zdjecie sierpnia.Glosuje sie na priva do Behemot piszac autora,modela,tytul zdjecia oraz liczbe pkt(chyba od 1-5). Oto nasze fotki: Ma Fidel chwyt ,no nie ? :) Mielismy gosci,a Fidel niezla radoche.Na poczatku goscie sie go bali i chowali po katach,a potem byla zabawa na calego !!:evil_lol: Ehh,te boksery...:loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Iza a już myślałam, że zapomnieliście o nas:lol: Zdjęcia Fidelka ekstra już lecę głosować:lol: Quote
Iza i Fidel Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Imbir1 napisał(a):Iza a już myślałam, że zapomnieliście o nas:lol: Zdjęcia Fidelka ekstra już lecę głosować:lol: Dzieki za glos :) A Wy dajecie jakies zdjecie(a)? Quote
Bodziulka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 :lol: :lol: o jej, ale on ma pomysły :evil_lol: Quote
Imbirka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Iza i Fidel napisał(a): A Wy dajecie jakies zdjecie(a)? w tym miesiącu nie Quote
Medorowa Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 No, no Fidzio co za chwyt:multi: :multi: :multi: :eviltong: Quote
tygra Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 madzia i medor napisał(a):No, no Fidzio co za chwyt:multi: :multi: :multi: :eviltong: a jaka klata:cool3: Quote
Iza i Fidel Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Nie zapominajcie o nas,plissss. Jak sie zluzuje u nas ,to pokazemy co u nas slychac :) Quote
Imbirka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Iza, ale nas zaniedbujesz:shake:, może jakaś foteczka jedna na otarcie łez?:lol: Quote
leemonca Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Iza i Fidel napisał(a):Nie zapominajcie o nas,plissss. Jak sie zluzuje u nas ,to pokazemy co u nas slychac :) nie zapominamy :eviltong: Quote
Iza i Fidel Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Imbir1 napisał(a):Iza, ale nas zaniedbujesz:shake:, może jakaś foteczka jedna na otarcie łez?:lol: Julcia,litosci ! Juz ledwo zipie ,bo Akcja Emira pochlania moj caly i zajety czas. Na dodatek noga mi troche spuchla,bo duzo chodze. Mam nadzieje,ze jutro noga bedzie OK,bo mam znow duzo chodzenia. Ja wiem,ze album Fidelka podupadl nieco,ale spoko-nadrobimy ...jak sie Akcja skonczy:) Quote
Imbirka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 A taką miałam nadzieję, że cię na litość i pod włos wezmę, a ty nic, twarda sztuka jesteś:evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Iza, kobieto, zlituj się i wstaw jakieś foteczki Fidela:cool3: Quote
Recommended Posts