Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iza w moj boksio tez bral sterydy i tez jest alergikiem bral okolo 2,5 roku!! zaczol brac jak mial rok i teraz jest duzy i umiesniony !! teraz juz mu ta alergia tak nie dokucza chodz od czasu do czasu musimy pojechac do weta na zastrzyk bo sa momenty kiedy zaczyna sie drapac itp !! psiak masz slodkiego!! wyglaszcz go on nas:)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Gdzie piękny Fidelio:loveu:

ach dzieki za komplementy :jumpie: :jumpie: :jumpie:

Troche meczymy sie z upalami,ale jeszcze nie jest zle.W domu mamy 26st.C i Fidel lezy poki co jeszcze na dechach,choc niedaleko jest zimna terakota.Widocznie jeszcze nie jest mu tak bardzo goraco.

Calymi dniami lezy tak:

a czasem tak:

w sobote bylismy na zastrzyku.Fidel ma imie pasujace do swego charakteru.Kompletnie nic nie daje przy sobie zrobic:angryy: U wetow rozebral sie z szelek i kaganca,a jeden zastrzyk trzeba bylo zrobic na 2x bo igle wygial.Wiecie ,to jest troche problem....
Fidziu dostal zastrzyk dzialajacy 5 dni.Po tym czasie jak bedzie zle,to bedzie musial brac tabletki.Apetytu za bardzo nie ma -napewno przez upaly.A jak Wy sobie radzicie z temperatura?

Posted

:loveu::loveu::loveu:śliczności

Ozzy dzisiaj wyladował w wannie / na siłe,bo dobrowolnie tam nie wchodzi:razz:/i dopiero sie ozywił .Co do apetytu to w ciągu dni znikomy a teraz po kąpieli sępi moją kolację :razz:

Posted

Iza mi zamówiła, u tych ludzi, co ona też brała na allegro:p :p
No niedługo, to nie zobaczę boksera w obroży, wszystkie będą w szelkach śmigać:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Z temperaturą sobie zupełnie nie radzę. Rybki w akwarium maja 31 stopni:crazyeye: Zawsze mamy po 25 a tu nic nie da sie zrobic, woda sie ciągle nagrzewa. Dobrze, że Kana już konczy cieczkę, właściwie już jej nie ma, bo chyba wyglądałaby jak patyczek. Na dodatek, że gorąco, to jeszcze hormony u niej latały. W sobotę tez jej sparwiłam chłodniejszą kapiel. Faktycznie po tym lepiej jadła.

Może wreszcie coś się ochłodzi.

P.S. Jaki kolor szeleczek zamówiłyście????

Posted

ładnie się tak nad biednym pieskiem pastwić!?!

a wogóle, to gdzieś ty się z tą swoją świetną galerią ukrywała, co??? dopiero dzisiaj do niej trafiłam!!! i jeszcze na dodatek mogłam zobaczyć Medorka!!! pieję z zachwytu nad waszymi boksiami :sweetCyb:

Posted

leemonca napisał(a):

ładnie się tak nad biednym pieskiem pastwić!?!

a wogóle, to gdzieś ty się z tą swoją świetną galerią ukrywała, co??? dopiero dzisiaj do niej trafiłam!!! i jeszcze na dodatek mogłam zobaczyć Medorka!!! pieję z zachwytu nad waszymi boksiami :sweetCyb:

Fidel sepi wszystko.To jest WGP (Wiecznie Glodny Pies).Dzis przynioslam wiadro wisni to wyzeral mi z pestkami z wiadra!! Kto by pomyslal,ze on taki glodomor.Zeberka bez dotykania mozna mu policzyc.
Qrcze,moja ,tzn galeria Fidzia jest od dawna,to Ty gdzies tam bladzisz:evil_lol:
Wazne,ze juz tu jestes:)

Zaraz przyjdzie Madzia i odziejemy nasze bestie w szelki.Pojdziemy na krotki spacer,cykniemy pare fotek.Nie wiem czy dzis ,ale wkrotce fotki tu wkleje.Zagladajcie !!

Majoka,kolor szelek dla Fidzia wybrala Madzia :)
No,a Medor jest najlepszym i jedynym kolega Fidzia i teaz musi miec taki sam kolor szelek :)

Posted

Agga napisał(a):
Uuuuuuuuuu jedzenie na stole. Czy znikneło ze stołu w paszczy tego nie winnego psa?

:nono: nieee,Fidzio nic nie sciaga ze stolu,przynajmniej podczas naszej obecnosci.Jakos sie tak dobrze wychowal:) Kiedys bywalo tak,ze pozeral ze stolu wszystkie owoce,gdy wyszlismy z domu.

Dzis Medor zostalby sprzedany za...jednego nalesnika :lol: Az sie Madzia na niego obrazila.Nie chcial wyjsc ode mnie !! Nie dawal nawet Fidelowi podejsc do mnie!! Chyba mnie kocha :loveu:
Fotki sa ,ale jeszcze w aparacie.Ja ide piec ciasto,a fotki w szeleczkach wstawie jutro.

No to do jutra!! Chlodnej nocki Wam i psom zycze-niech zlapia troche oddechu.

Posted

majoka napisał(a):
Co Wy z tym niebieskim:)Kana jako baba będzie w czarnych :loveu: Wiadomo kobieta, nie może nosic tego co wszyscy.:evil_lol:

Bo ja lubię niebieski:cool3: :cool3: :cool3:
Ale czarne tez są ładne, nawet bardzo, szczególnie na bokserkach;)

Posted

leemonca napisał(a):
już jest "jutro", czekam na fotki z szeleczkami. Też się przymierzam do kupienia, tylko nie wiem jakie

z
Leemonca polecam dla Twego psiaka te szeleczki co my kupilysmy.Sa swietne,dosc latwo sie zakladaja i kosztuja umiarkowanie.Magda wczoraj z przesylka(za pobraniem) zaplacila 35zl.No i po zalozeniu ich Medziowi stwierdzila,ze "niebo a ziemia" w prowadzeniu psa na szelkach a na obrozy.

Zdjecia robia sie,ale nie wyszly zbyt dobrze.Psy biegaly,zapadal zmierzch,a moj aparat jest cienki w takich warunkach:(

Czekamy na Medzia

Tyłeczki :evil_lol:

Ide,bo cos nie za dobrze sie dzis czuje.Dopadl mnie chyba jakis rotawirus:angryy: :placz:

Pozdrowki dla Was!! Pogoda sie naprawila,mozna oddech zlapac,wiec nadrabiajcie spacerki.Nie zapomnijcie jednak zagladac do nas :)

Posted

a my nasze szeleczki dostaniemy dopiero w przyszłym tygodniu:placz: bo czekają na dostawę, ja się już nie mogę doczekać jak słyszę tyle pochlebnych opinii o szeleczkach.... boksie wyglądają w nich ekstra:lol:

Posted

super wyglądają i widzę, że nie mają bezpośredniego kontaktu z pachami. Poprzednie nasze szelki właśnie je bardzo obtarły! I dlatego chodzimy z obróżką, ale to nie to! W szeleczkach jest łarwiej. Możesz mi podać stronę sklepu? czy one są regulowane?

Posted

żołteczki tyłeczki jak marzenie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

a nietoperek wywalony

bez komantarza

rozpłynełam sie i mnie nie ma