Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:turn-l: :turn-l:

A propo loda, to zjedliśmy (prawie) równiutko na pół:diabloti:
Mój bidak już od dwóch dni nie był na długim spacerze, bo wczoraj nie mogłam, a dziś wróciłam z nad jeziora i jestem... chora:angryy:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agga']

listeczek no no...Poprosimy o więcej:evil_lol:

wiecej zdjec listeczkowo-kwiatkowych nie ma:(
Poki co nic sie u nas nie dzieje.Caly dzien Fidel lezy do gory jajkiem przy scianie-chlodzi sie.Wieczorem chleje wode ze zraszacza,ale to juz widzialyscie.Wykoncza nas te upaly...:placz:

Posted

Iza, jak długo czekałyście na szeleczki? Bo moje coś nie mogą dojechać z Niemiec i jak tak dalej pójdzie to chyba zrezygnuję. Za 2 tygodnie jedziemy z Imbirkiem nad morze i nie wiem co mam robić

Posted

napisałam do nich i czekam, jak nie było dziś w dostawie moich szelek to rezygnuję i chyba te jeansowe wybiore. Na ich aukcji napisali, że dostawa też z Niemiec i może potrwać do 2 tygodni, dlatego pytam jak długo czekałyście bo następnych 2 tygodni nie zniose:mad:

Posted

Qrcze z tymi fotkami bedzie problem ,bo teraz zaczynam prace i bede miala malo czasu na foty.Na dodatek moj brat pojutrze przyjedza z jukejowa,wiec naprawde bede miala malo czasu...Ale fotki beda,kiedys...;)

Mariolka,fajne te szelki,nie?

Posted

no nie, nic się nie dzieje....:shake:

To ja zacznę. Macie trzecie miejsce w konkursie zdjęcie lipca:multi::multi::multi::multi: chyba trzeba to oblać:evil_lol::drinking::cunao::BIG::laola::beerchug:

Posted

Dzieki Julka za dobre wiesci:):multi: :multi: :multi:

Chyba Behemot zle odrobila zadanie domowe,bo po prawdzie nie pamietam ile komu pkt dalam,ale pamietam,ze glosowalam jeszcze na Lalusia Sylwii,a nie ma ich w podsumowaniu....

U nas ,w albumie nic sie nie dzieje,bom zapracowana i zmeczona...
Musialam w pracy sprezyc sie niesamowicie,aby wyrobic sie wczesniej z praca,bo chce miec juz wolne.Przyjechal z UK moj brat i chcialabym troche czasu z nim spedzic.Poza tym 11 lub 12go sierpnia jade z corka nad morze!!!:multi: :multi: :multi:
Fidziu zostaje pod opieka moich mezczyzn,czyli syna i meza.Bede tesknic za nim,ale codziennie bedziemy rozmawiac przez telefon:) To tylko 3-4 dni rozlaki,chyba nie bedzie tak zle?

Posted

Imbir1 napisał(a):
Iza my też w tym terminie jedziemy nad morze:lol: A do jakiej miejscowości dziewczyny jedziecie? Szkoda, że bez Fidzia bo jedziemy z naszymi faflunami:lol:

Naprawde?!! Fajnie byloby sie spotkac:)
My jedziemy do Pogorzelicy.Jade z corka autobusem,dlatego bez Fidzia.No i my bedziemy w osrodku razem z grupa karatekow,ktorzy cwicza z moja Zuzia.Jedziemy,aby Zuzia(7lat) zintegrowala sie z grupa ,zobaczyla jak wyglada zycie obozowe,bo na drugi rok pojedzie sama,bez mamy.
Mam zamiar ja tam ,w osrodku zostawic i znikac na cale dnie.Nie mam pojecia co bede sama robic.Byloby super ,gdybyscie tam byli!!
My jedziemy na krotko,bo 16tego wracamy z autobusem z karatekami.

Posted

My będziemy na Wolinie, niby nie daleko ale jednak kawałek jest do Pogorzelicy. Chyba, że będziecie chciały sobie zrobić wycieczkę to serdecznie zapraszamy, miło będzie się spotkać:lol:

Posted

[quote name='Imbir1']My będziemy na Wolinie, niby nie daleko ale jednak kawałek jest do Pogorzelicy. Chyba, że będziecie chciały sobie zrobić wycieczkę to serdecznie zapraszamy, miło będzie się spotkać:lol:

Julcia,my niestety do Was niedotrzemy,bo my niezmotoryzowane.Jedziemy autobusem i Zuzia bedzie tam jakby na obozie:pod opieka ktoregos sensei'a.Ja bede sie pewnie wloczyc po plazy i odpoczywac.

No to przed moim wyjazdem pokaze Wam kilka fotek Fidzia.

Wrocilam z wystawy psow i jak zwykle cos mam :)