Medorowa Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 :turn-l: :turn-l: A propo loda, to zjedliśmy (prawie) równiutko na pół:diabloti: Mój bidak już od dwóch dni nie był na długim spacerze, bo wczoraj nie mogłam, a dziś wróciłam z nad jeziora i jestem... chora:angryy: Quote
Iza i Fidel Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='Agga'] listeczek no no...Poprosimy o więcej:evil_lol: wiecej zdjec listeczkowo-kwiatkowych nie ma:( Poki co nic sie u nas nie dzieje.Caly dzien Fidel lezy do gory jajkiem przy scianie-chlodzi sie.Wieczorem chleje wode ze zraszacza,ale to juz widzialyscie.Wykoncza nas te upaly...:placz: Quote
Imbirka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Iza, jak długo czekałyście na szeleczki? Bo moje coś nie mogą dojechać z Niemiec i jak tak dalej pójdzie to chyba zrezygnuję. Za 2 tygodnie jedziemy z Imbirkiem nad morze i nie wiem co mam robić Quote
Medorowa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Jejku Julia jeszcze ich nie masz:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: My czekałayśmy, o ile dobrze pamiętam, coś w granicach 4-5 dni:razz: Quote
Imbirka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Kurcze, mówie wam, szlak już mnie trafia:angryy: dzisiaj miała być dostawa ale jak narazie cisza:shake: Quote
Medorowa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Ja na Twoim miejscu już bym nie wytrzymała, spróbowałabym gdzie indziej:roll: :roll: Quote
Imbirka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 napisałam do nich i czekam, jak nie było dziś w dostawie moich szelek to rezygnuję i chyba te jeansowe wybiore. Na ich aukcji napisali, że dostawa też z Niemiec i może potrwać do 2 tygodni, dlatego pytam jak długo czekałyście bo następnych 2 tygodni nie zniose:mad: Quote
Iza i Fidel Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Tak jak Madzia mowi-czekalysmy krotko...Julka napisz do nich !! Quote
mar....ka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 A gdzie nowe foty Fidelka:mad: Na swoje szelki troche poczekałam, ale może kolorku nie mieli.Madzia chyba póxniej ode mnie zamówiła i szybciej miała..... Quote
Iza i Fidel Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Qrcze z tymi fotkami bedzie problem ,bo teraz zaczynam prace i bede miala malo czasu na foty.Na dodatek moj brat pojutrze przyjedza z jukejowa,wiec naprawde bede miala malo czasu...Ale fotki beda,kiedys...;) Mariolka,fajne te szelki,nie? Quote
Imbirka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 no nie, nic się nie dzieje....:shake: To ja zacznę. Macie trzecie miejsce w konkursie zdjęcie lipca:multi::multi::multi::multi: chyba trzeba to oblać:evil_lol::drinking::cunao::BIG::laola::beerchug: Quote
Iza i Fidel Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Dzieki Julka za dobre wiesci:):multi: :multi: :multi: Chyba Behemot zle odrobila zadanie domowe,bo po prawdzie nie pamietam ile komu pkt dalam,ale pamietam,ze glosowalam jeszcze na Lalusia Sylwii,a nie ma ich w podsumowaniu.... U nas ,w albumie nic sie nie dzieje,bom zapracowana i zmeczona... Musialam w pracy sprezyc sie niesamowicie,aby wyrobic sie wczesniej z praca,bo chce miec juz wolne.Przyjechal z UK moj brat i chcialabym troche czasu z nim spedzic.Poza tym 11 lub 12go sierpnia jade z corka nad morze!!!:multi: :multi: :multi: Fidziu zostaje pod opieka moich mezczyzn,czyli syna i meza.Bede tesknic za nim,ale codziennie bedziemy rozmawiac przez telefon:) To tylko 3-4 dni rozlaki,chyba nie bedzie tak zle? Quote
Imbirka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Iza my też w tym terminie jedziemy nad morze:lol: A do jakiej miejscowości dziewczyny jedziecie? Szkoda, że bez Fidzia bo jedziemy z naszymi faflunami:lol: Quote
Iza i Fidel Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Imbir1 napisał(a):Iza my też w tym terminie jedziemy nad morze:lol: A do jakiej miejscowości dziewczyny jedziecie? Szkoda, że bez Fidzia bo jedziemy z naszymi faflunami:lol: Naprawde?!! Fajnie byloby sie spotkac:) My jedziemy do Pogorzelicy.Jade z corka autobusem,dlatego bez Fidzia.No i my bedziemy w osrodku razem z grupa karatekow,ktorzy cwicza z moja Zuzia.Jedziemy,aby Zuzia(7lat) zintegrowala sie z grupa ,zobaczyla jak wyglada zycie obozowe,bo na drugi rok pojedzie sama,bez mamy. Mam zamiar ja tam ,w osrodku zostawic i znikac na cale dnie.Nie mam pojecia co bede sama robic.Byloby super ,gdybyscie tam byli!! My jedziemy na krotko,bo 16tego wracamy z autobusem z karatekami. Quote
Imbirka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 My będziemy na Wolinie, niby nie daleko ale jednak kawałek jest do Pogorzelicy. Chyba, że będziecie chciały sobie zrobić wycieczkę to serdecznie zapraszamy, miło będzie się spotkać:lol: Quote
leemonca Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 ale macie fajnie!!! a my musimy zostać w mieście.:shake: Quote
tygra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 evaxon napisał(a):co tak malo foteczek :-( :mad: jak to mało ja tam od pewnego czasu wcale foteczek nie widzę :placz: Quote
Iza i Fidel Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='Imbir1']My będziemy na Wolinie, niby nie daleko ale jednak kawałek jest do Pogorzelicy. Chyba, że będziecie chciały sobie zrobić wycieczkę to serdecznie zapraszamy, miło będzie się spotkać:lol: Julcia,my niestety do Was niedotrzemy,bo my niezmotoryzowane.Jedziemy autobusem i Zuzia bedzie tam jakby na obozie:pod opieka ktoregos sensei'a.Ja bede sie pewnie wloczyc po plazy i odpoczywac. No to przed moim wyjazdem pokaze Wam kilka fotek Fidzia. Wrocilam z wystawy psow i jak zwykle cos mam :) Quote
Recommended Posts