Medorowa Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Iza i Fidel napisał(a):eee,a to za co?? . To są trzymane kciuki za zdrowie kociaków;) :razz: Iza, gdzie w L-cy jest ul.wrocławska:roll: Kurcez, myślałam, ze fidekk jednak plubi się z kociakkami:roll: Quote
Iza i Fidel Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Nikt do nas nie zaglada,nie domaga sie zdjec...:-( Kotki raczej zostana u nas.Na dwa nie ma chetnych,a rozdzielac ich raczej nie mozna.Mala duzo sie uczy od brata.On ja maltretuje,ale ona da sobie rade.Fidel juz nie mysli o kotach jako posilku:multi: Teraz tylko przy kazdej sposobnosci probuje polozyc glowe na nich.Nie wiecie co to znaczy? Dominacja? Na noc zamykam jednak kotki,bo chyba bym spac nie mogla. Poza tym cala trojca je ze swoich misek,ktore nagle zrobily sie wspolne:lol: Dodam,ze to koty zarzadzily taka wspolnote. Fidel nie wyjada juz z kuwety,bo zakupilam kryta :P Koty juz sa po pierwszym szczepieniu.Za miesiac powtorka.Na poczatek jest spory wydatek na te koty,tak jak przyz kazdym zwierzeciu zreszta. Moj maz przestal lubic koty.Jak ich nie bylo u nas to chcial kota,a teraz nie lubi.Myslal,ze kot,to miauczace futerko do glaskania,a tymczasem,ono ma jeszcze mozg i pazurki :crazyeye: ;) Leonek upatrzyl sobie mnie.Jest moim adoratorem:loveu: Tylko patrzy,zeby Fidel mu nie przeszkodzil i zaraz wskakuje do mnie na rece,po pieszczoty.Taki slodki lobuz z niego. Koty szybko nauczyly sie od Fidela,ze w lodowce jest jedzenie i jak ja otwieram lodowke,to cala trojca stoi z zadartymi lebkami zebrzac miauczeniem i piszczeniem.Komicznie to wyglada :evil_lol: To tyle w skrocie od nas. Chcecie zdjecia? Quote
Imbirka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 CHCEMY!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: (no nareszcie:cool3: ) Quote
Iza i Fidel Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Mialam wstawione juz z 6 zdjec z opisami i wszystko mi sie zamknelo ,grrrr!!! Jeszcze raz probuje... Opisy beda troche ubozsze,bo juz mi sie nie chce i koty przeszkadzaja. 1.Poczatek.Fidel obserwuje koty przez szybe. 2.Bardzo meczace to zajecie... 3.Bez kaganca sie nie dalo !! Ocieplenie stosunkow:) Na koniec zdjecie Fidelka wygrzewajacego sie w jesiennym sloneczku Przepraszam za kiepska jakosc zdjec,ale wiekszosc z nich byla robiona komorka,gdyz ta zawsze pod reka. Quote
Bodziulka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 A to Fidelek przez pomyłkę nie pomylił miski z kotkiem :evil_lol: ale fajną żabę na podłodze zrobił :lol: Quote
Iza i Fidel Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Bodziulka napisał(a):A to Fidelek przez pomyłkę nie pomylił miski z kotkiem :evil_lol: ale fajną żabę na podłodze zrobił :lol: Nie daj Boze,Bodziulka ! Koty dopadaja jego misek,a on nic ! Nawet nie warknie ! Nie chce chwalic dnia....,ale ja chyba mam aniolka w domu. Fidel robil "zabe" i czolgal sie do kota.Komedia z dreszczykiem ! Quote
Bodziulka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Box też kota nie ruszy, w najgorszym wypadku (dla kota) będzie chciał go zalizać :evil_lol: Quote
leemonca Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 ale się cieszę, że Fidelek nie robi krzywdy maluchom, jescze trochę i będą się razem wygrzewać na słoneczku :multi: Quote
bonita Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Moja Merol całe zycie była wrogiem nr.1 wszystkich kotków, a teraz jest ich przyjaciółką :), nawet broni kicię przed innymi psami. Więc wszystko jest możliwe :) Quote
Imbirka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Fajnie, że się dogadali, jeszcze będzie z tego niezła przyjaźń:lol: Ja poproszę jeszcze foteczki, nadal czuję niedosyt po tak długiej przerwie:evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Ale się stęskniłam za tą koffffaaniutką mordunią:loveu: :loveu: :loveu: Iza przekaż buziaka Fidelkowi, no i oczywiście również kociaczkom:loveu: Quote
Iza i Fidel Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 [quote name='madzia i medor']Ale się stęskniłam za tą koffffaaniutką mordunią:loveu: :loveu: :loveu: Iza przekaż buziaka Fidelkowi, no i oczywiście również kociaczkom:loveu: Magda,z checia przekaze:) Leonek jednak dzis pojechal do nowego domku,do Legnicy. Cholernie boli mnie glowa,wiec pisze tylko tyle.Leonek trafil na dobrych,kochajacych i wyczekujacych go ludzi. Zostala z nami Mila i oczywiscie Fidelek:loveu: Quote
Medorowa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Iza i Fidel napisał(a):Magda,z checia przekaze:) Leonek jednak dzis pojechal do nowego domku,do Legnicy. Cholernie boli mnie glowa,wiec pisze tylko tyle.Leonek trafil na dobrych,kochajacych i wyczekujacych go ludzi. Zostala z nami Mila i oczywiscie Fidelek:loveu: To dobrze, że trafił w dobre ręce:multi: :multi: Choć ja i tak wolałabym, żeby był u Ciebie:eviltong: , no ale nie miałaś wyboru:lol: Quote
mar....ka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Kochana żabka Iza to nie prawda, że nikt nie zagląda. Napisałaś kiedys, że jesteś zajeta adopcjami (nie cytuję dosłownie) - uszanowałyśmy to z Kanulą (czasem też mamy przymusową przerwę od dgm), a teraz Kochana nadrabiaj. Aparacik w domu, więc proszę zasypuj nas zdjeciami Fidelka-czekamy. Poizdrawiamy gorąco Mariola i Kana Quote
Iza i Fidel Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 [quote name='tygra']a czemuż on taki smutno-poważny? skupiony kochana,skupiony :) Pewnie ktos sie pojawil na horyzoncie i rozwaza czy biec i szczekac. Quote
Iza i Fidel Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 majoka napisał(a): Iza to nie prawda, że nikt nie zagląda. Napisałaś kiedys, że jesteś zajeta adopcjami (nie cytuję dosłownie) - uszanowałyśmy to z Kanulą (czasem też mamy przymusową przerwę od dgm), a teraz Kochana nadrabiaj. Aparacik w domu, więc proszę zasypuj nas zdjeciami Fidelka-czekamy. Poizdrawiamy gorąco Mariola i Kana Zajeta bylam akcja Emira,potem przyzwyczajeniem psa do kotow,wczesniej zapisalam sie do szkoly ...Teraz akcja juz wlasciwie skonczona,zostalo pozbieranie formularzy i wysylka,pies juz nie chce zjesc kotka,a ze szkoly zrezygnowalam,bo nie mam czasu... Mam teraz czas na dogo :multi: No,wlasciwie nie do konca ,bo od wtorku znow praca :( Najczesciej zdjecia robie teraz komorka,bo zawsze pod reka i zdjecia nie takie zle wychodza.Zaraz przeszukam zbiory. Quote
Imbirka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Iza, wstawiaj nowe foteczki:mad: tyle przerwy mieć to się nie godzi:cool3: Quote
Iza i Fidel Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 [quote name='Imbir1']Iza, wstawiaj nowe foteczki:mad: tyle przerwy mieć to się nie godzi:cool3: No dobra,cos tam wstawie,choc od paru dni mu fotek nie robilam :oops: jeszcze z Leonkiem Ze spiaca Mila Ja,Zuzia i Fidel jak zawsze musial sie wtrazolic :) Ide teraz do was poogladac. Quote
Imbirka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 No nareszcie:multi: ekstra :lol: a Mila jest śliczna (jak na kota, oczywiście;)) Quote
Iza i Fidel Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Imbir1 napisał(a):No nareszcie:multi: ekstra :lol: a Mila jest śliczna (jak na kota, oczywiście;)) No pewnie,ze sliczna i niech nikt nie wazy sie mowic inaczej :mad: ;) Julka,Ty wiesz,jaki Fidel o nia zazdrosny:diabloti: No i kiedy tylko moze ,to kladzie glowe na niej.Co to moze znaczyc? Jego glowa moze ja zabic :evil_lol: Ona jest kruszynka i musze nadal pilnowac,zeby Fidel przypadkowo juz jej krzywdy nie zrobil.On sobie sprawy nie zdaje,olbrzym jeden :evil_lol: Mila laduje sie do mnie do lozka.Z checia bym z nia spala,ale moglabym ja przydusic,dlatego odnosilam ja do swojego lozeczka.Jeszcze nie wrocilam do siebie,a ona znow byla na moim lozku !! Tak bylo z 7x,az w koncu zanioslam ja do jej pokoju i zamknelam drzwi.Serce mi pekalo,bo ona jest taka malenka,nawet miauczy tak cicho,ze nie slychac...No,ale co mialam zrobic? Musze zajrzec jeszcze na miau. Quote
Imbirka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Nie martw się nie przygnieciesz, one są czujne. Kota miałam tylko w pracy i ogólnie się nie znam, musisz popytać znawców. Nie wiem dlaczego Fidel się tak do niej przytula:cool3: Quote
lula Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Super...przyjaźń kocio-psia:)Fuks traktuje koteczki jako uciekający obiad.....ehhhhhh Quote
Medorowa Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Dobrry:p :p :p Masz jakieś wieści o Leonie:p Quote
Recommended Posts