Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iza i Fidel napisał(a):

Madzia ,a wazysz juz 20kg ?:crazyeye::evil_lol:
Widzialam dzis Medzia uwiazanego do kraty kolo sklepu.Nawet go zawolalam(przejezdzalam autem),a Medziu mnie chyba poznal !!
Madzia moje dzieci wyjezdzaja!! Ufff :) W niedziele,jak nikt nam sie nie zapowie z wizyta ,to mozemy isc z psiarnia na spacerek !!:multi:
Co Ty na to?

To niemożliwe, byś widziała Medorka:loveu::loveu::loveu:, bo ja go nigdy nie zostawiam pod sklepem, a wychodzę z nim tylko ja, zresztą wiesz;)
Fajnie,ze wypoczynek się udał:p:p:p

Co do spaceru, ja jestem zawsze zwarta i gotowa, bo i tak codziennie spacerujemy :roll:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co za przystojny brunet? chyba, że to tylko tak z daleka-ale z daleka bardzo ładnie wygląda-to Twój synal?Izo?
dawno tutaj nie było-a i fajnie, że do nas zajrzałaś-:multi:

Posted

[quote name='oktawia6']
co za przystojny brunet? chyba, że to tylko tak z daleka-ale z daleka bardzo ładnie wygląda-to Twój synal?Izo?
dawno tutaj nie było-a i fajnie, że do nas zajrzałaś-:multi:

kochana,ten przystojny brunet z uwieszonym na nodze Fidziem to moj maz :cool3: Obok niego niego moj tato.
Moj syn tez jest przystojny i podobny do swego taty :)

Posted

no moja droga Izo-gust masz:evil_lol: to Twój TZ jednym słowem-o cholerka-z jakiejś gazety czy katalogu go wysortowałaś:razz: chyba,że w zbliżeniu na twarz jest inaczej:evil_lol: bo totak z daleka a je resztę sobie dopowiadam.

Posted

Witankoooo;-) urlopowiczko;-) .......no prosze Tunezji jej sie zachciało heheh .my bylismy tam 2 lata temu ...w HAMMAMET YASMIN ....było fajnie ale musze przyznac ze mentalnosc tubylców troszku mnie przerazała eheheh ....jestem typem indywidualistki a ta ich upierdliwosc strasznie mnie meczyła .na obiekcie hotelowym było oki ale poza duzo gorzej;-)
Co do SAHARY to faktycznie niesamowite przezycie ale dla ludzi lubiacych ekstrema;-).ja osobiscie mam mieszane uczucia eheheheh
Niemniej wspomnienia sa i fotki .ktore od czasu do czasu sobie przeglądam;-)
buziole

Posted

zuzolandia napisał(a):
Witankoooo;-) urlopowiczko;-) .......no prosze Tunezji jej sie zachciało heheh .my bylismy tam 2 lata temu ...w HAMMAMET YASMIN ....było fajnie ale musze przyznac ze mentalnosc tubylców troszku mnie przerazała eheheh
Hejka kochane ! To fakt,ze upierdliwosc Tunezyjczykow jest nie do zniesienia.Z tego powodu tylko raz wybralismy sie do Mediny.Zakupy zrobilismy w Sousse w duzym domu towarowym,gdzie nie trzeba sie targowac,bo ceny sa stale i dosc atrakcyjne nawet.Nie wiem czy pisalam,ze moj kochany mezus kupil mi tam fajny skorzany plaszczyk? Cena atrakcyjna,bo 280DT (1DT=2,20zl).Wlasnie moj maz chce na nastepne wakacje jechac do Hammametu.Dosc sporo ludzi jezdzi do Yasmin wlasnie.Jak bede sie wybierac do zerkne na oceny i opinie.Mnie tam dobrze bylo w Dimessie,ale jedzenie bylo koszmarne!Niby AL,ale chyba chodzilo tylko o napoje .Oktawio,jaki masz piekny avatarek !! Co do mojego meza,to owszem jest przystojny :) Troche brzuszka w wiekiem nabral,ale mnie sie podoba :).A czemu Ty swego nie pokazesz, ha? U nas pogoda jesienna.Spacerek z Fidziem to tylko szybka qpka i siq.Musze dzis zadzwonic do weta,bo Fidel ma wyciek z siura i nie wiem co robic.Wczoraj cyknelam zdjecie Fidziowi i Kici jak spali na sofie.Wybaczcie,ale nie chce mi sie teraz ich wstawiac...Potem....

Posted

Witaj Izuś :)

Cieszę się , że wakacje się udały. Z jedzeniem do przewidzenia było, że kiepsko. Cóż - inny klimat, inna kuchnia...
Co do Sachary, to tak jak Zuzolka napisała - zależy co kto lubi... Mnie tam się np nie podoba to, że szumnie nazwane safari po Sacharze w rzeczywistości jest wejściem na próg pustyni... to tak jakby ktos będac nad morzem zamoczył stopy, a potem się chwalił, że pływał w morzu... A cena stosunkowo droga jak za taką przyjemność. Jedynie co fajne to przejażdżka na wielbłądach.

Posted

Czesc dziewczynki !

Musze zamiescic zdjecia ,bo mnie przestaniecie lubic...
A wracajac do wakacji to ja jestem zachwycona Tunezja.Za rok znow jade,ale chyba tylko z Zuzia,bo moj maz woli gdzies w Europie wypoczywac.
On z synem pojada wiec gdzies do Wloch np,a ja i Zuzia polecimy do Tunezji.
Najgorszy tylko ten samolot....Brrrr,nie cierpie latac :mdleje::mdleje:

A czy ja wam pisalam,ze mozecie nasze filmiki obejrzec na youtube?
hmmm,podaje link ,gdyby ktoras miala ochote nas poogladac:
http://pl.youtube.com/mmarusia

Tak sobie czasem spia moje zwierzaki :loveu:

Madzia juz wie,ze niedawno mielismy nie lada problem.Otoz ktos na moim osiedlu popodrzucal kociaki.Nam sie "trafil" sliczny szaraczek ,jak z reklamy:loveu:
Niestety ani Kicia ani Fidel nie mieli ochoty przygarnac braciszka :-(
Nakarmilam malucha i niestety musielismy go podrzucic :oops: Wybralismy dobry dom.Dluga to byla historia,ale wierzcie,ze nie mielismy innego wyjscia.Przed tym jednak malec niezle podrapal Fidzia pod oczami:( Qrcze,jaki bojowy :diabloti:
Fidel sie wsciekl i gdyby nie moj tato to odgryzlby malemu glowe !!!:smhair2:
Fidelowi wszystko sie pieknie goilo jak "na psie":cool3: Przemywalam kwasem bornym i smarowalam atecortinem.Wet powiedzial,ze koty pod pazurkami maja cos takiego,ze przy udrapaniu moze dojsc u podrapanego (zwierza chyba) do choroby kociego pazura.Przerazilam sie troche:eek:

Posted

Hej Izus :)

Poogladalam filmiki i przypomnialy mi sie ubiegloroczne wakacje :loveu: oj jak tesknie za Tunezja :placz:
Muzyczki - do tych samych my bawilismy sie w zeszlym roku :multi: Ram zam zam i przyspieszanie :)
A Zamma Zamma tez puszczali? Moja ulubiona :) Przywiezlismy plytke z tymi nagraniami Mini Disco, i pol osiedla sluchalo z nami nagran z Tunis.

A pokoj - wypisz wymaluj jak nasz - dokladnie taki sam uklad, lozko podwojne po jednej, pojedyncze po drugiej, lustro na tej samej scianie co szafa, nawet kibelek w tym samym miejscu za drzwiami :evil_lol:

Posted

Fajne filmiki ;-) ja tam jednak osobiscie obstaje za europa eheheheh ;-) jesli jednak tam kochana pojedziesz to zamowie u Ciebie łyzeczke ;-) z Tunezji ;-)....przywoze sobie z roznych krajow taka włąsnie pamiatke a z Tunezji nie mam ......kupiłam ale gdzies zgubiłam .... o czym przekonałam sie dopiero podczas pakowania do domu niestty nie było szans na zakup drugiej buuuuu
mizianko dla slicznych spioszków ;-)

Posted

Specjalne dla Kasi :
http://www.youtube.com/watch?v=m_J1imJr_gA

Jasne ,ze puszczali Zama Zama :)
A to znasz:
http://www.youtube.com/watch?v=EfXTfjM5_-U
moje ulubione:)

"jesli jednak tam kochana pojedziesz to zamowie u Ciebie łyzeczke ;-) z Tunezji ;-)....przywoze sobie z roznych krajow taka włąsnie pamiatke a z Tunezji nie mam ....."

Kochana,a jaka lyzeczke??? Chcialabym zobaczyc Twoj zbior lyzeczek:)
Na drugi rok przywioze Ci z Tunezji.Zuzia powiedziala ,ze stawia wyjazd,bo bedzie miala Komunie i "dostanie duzo kasy" :) Takie dzieci maja pojecie nt.Komunii...

Posted

Wychodze przed dom i szukam Fidelka.Chodze,patrze tu,tam i NIE MA GO !!:-o
Ide na tyl domu.JEST !!:multi:
Lezy leniwiec na swojej kanapce:lol:

a teraz pochwale sie moimi kwiatkami:)
To moja duma :)

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Hej Izuś :)

Fidel leniuch jak Gasik ;)

A kwiatuszki ćliczne kolorki mają :cool3:

Kasiu,ale przyznaj ,ze kiedy trzeba to speeda dostaja,hehehe:DFidel ostatnio ma nowe zajecie.Otoz Kicia przynosi podduszone nieco myszki i kreciki.Ona sie nimi pobawi,a potem dokanczaja zywota w pysku Fidzia.Tzn wymemlane,bleee :(((Czy ja juz czasem tu o tym nie pisalam? Oj,starosc nie radosc....;)Na powaznie to wkurza mnie ten moj kot i te jego zabawki !! Nie dosc ,ze ja sie tego boje,to jeszcze musze towarzystwo regularnie odrobaczac :/No i juz wiem skad Kicia taka spasiona ! Ja jej podsuwam co lepsze kaski-RC,Animonda ,a ta morda gdzies sie upasla!! No i juz wiem !!!Otoz kiedys na trawniku znalazlam flaki,tj.flaczki...bleeee .....!! Domyslilam sie ,ze to Kicia wp...mysz.2 dni temu widzialam na wlasne oczy jak wlasnie sie posilala mysza !!! Chcialam jej zabrac toto,ale sie nie udalo...Zalozylam jej obrozke z dzwoneczkiem na szyje z nadzieje,ze to jej uniemozliwi upolowanie czegokolwiek.A gdzie tam !! Dzis znow przyniosla krecika !!! Boszzz,urwanie glowy z ta kotka....!!

Posted

Witajcie:multi: my po urlopie meldujemy się:p

Iza, nasz kot w pracy przyniósł kiedyś upolowanego dzikiego królika i zjadł go za biurkiem od komputera, bleeeee.... nie zapomne, jak słychać było odgłos łamanych kości w jego pyszczku:cool3:, nawet kawałek sierści nie został... chciałyśmy mu to zabrać, ale nie dalo się do niego podejść bo prychał na nas... o przynoszonych myszach, nornicach i ptakach do pokoju już nie wspomne:cool3:

Posted

Iza-torebeczk już wysłałam do Ciebie! ponownie dziękuję w imieniu Saby! dojdzie jutro bo priorytet! tam bakuje jednej takiej zaślepki-przy rączce ale to wniczym nie przeszkada-tylko je dokręcaj w trakcie te pozostałe po się automatycznie luzują-jakoś dziwnie pomyślane-ale jest naprawdę śliczna!

Posted

Imbir1 napisał(a):
Witajcie:multi: my po urlopie meldujemy się:p

Iza, nasz kot w pracy przyniósł kiedyś upolowanego dzikiego królika i zjadł go za biurkiem od komputera, bleeeee.... nie zapomne, jak słychać było odgłos łamanych kości w jego pyszczku:cool3:, nawet kawałek sierści nie został... chciałyśmy mu to zabrać, ale nie dalo się do niego podejść bo prychał na nas... o przynoszonych myszach, nornicach i ptakach do pokoju już nie wspomne:cool3:

No co Ty powiesz Julka ?!!:-o
Nawet krolikiem sie nie podzielil? A to wredny kot:cool3: Wiesz,mysz cz kret to ja dziekuje,ale pasztet z zajaca czy krolika,hmm moglby byc dobry ;) I jakis szaliczek z futerka....;)

Ide zrobic pierogi ,a potem z kawka zasiade do waszego bloga ,bo pewnie fotek tam mnostwo :multi:

Posted

Imbir1 napisał(a):
A pierogi z czym ?:eating::p

z malinami :) zdjecia sa na forum gazeta,w galerii potraw ,w watku cos jakby sliwkowe cudo.Moj nick to mmarusia.Dziewczyny ,mam pilne pytanie.Otoz moje piekne,skorzane jasne buty wczoraj zostaly zniszczone ...!!!Zalozylam je i cos na nie kaplo i za cholere nie da sie tego z nich usunac ! Mialam w tych butach isc za pare dni na wesele....Probowalam czyscic je mlekiem,bardzo dobra pasta i NIC !!Wiecie jak to usunac? Albo zeby chociaz ta plama zbladla nieco....POOOMOOOOCYYY !!!