Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam u Budrysa...
Zachowuje się jak szalony szczenior. Biega, skacze... utaplał się w błocie, bo strasznie leje. Mnie też :)
Na zabieranie karmy nie reaguje. A jak już to zdziwieniem. Kabanoski z ręki bierze dość łabczywie, ale palców nie odgryza.
Wzięłam ze sobą syna (całkiem sporego), Budrys dał się wymiziać młodemu.
Gdybym nie słyszała o jego przezłości nigdy bym nie pomyślała, że bywał agresywny.

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Evelynko błagam wybacz mi, jutro zacznę rozsyłać wątek, czasu mi brak, a jeszcze TZ mnie zabije, bo przyniósł masę grzybów, które muszę obrobić.
Taygo, czy szukacie mu domku, czy chcecie wsparcie na utrzymanie, czy to i to?

Posted

Kapsel napisał(a):
Taygo, czy szukacie mu domku, czy chcecie wsparcie na utrzymanie, czy to i to?

Domku szukamy, bo Budrys tutaj nie moze długo zostać. Karmę dostanie od boksiowej skarpety. Muszę mu kupić jeszcze smycz i obrożę... ale są 3 bazarki dla wariata.

Posted

[quote name='Kapsel']Tayga wybierz coś co najbardziej by mu odpowiadało, są smycze http://www.dogomania.pl/threads/192454-Kto-podo%C5%82a-To%C5%BC-to-Hilton-dooko%C5%82a!-Smycze-zabawki-i-obcinaki-dla-Homera-do-15.09 ja zapłacę, chyba że to za długo potrwa ....
Kochana! Ta sliczna zeberkowata smyczka jest za delikatna, a na automatyczną szkoda kasy.
Właściwie to pilniejsza jest obroża, ale zapinana klasycznie na sprzączkę, bo te na zatrzask plastikowy się rozpinają gdy psiak szarpnie. Smycz do wyprowadzania taką awaryjną mam, zostawiłam przy kojcach, bo Rysiu spaceruje z psiakami. Smycz będzie potrzebna na ewentualny wyjazd.

Posted

No niestety.. dogomania to jes świetne forum ale w większości ludzie tutaj są zapsieni zakoceni i inne zwierzeta mają...
Trzeba wymyśleć jaką alternatywe gdzie ludzie wchodząjako potencjalni właściciele...

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
No niestety.. dogomania to jes świetne forum ale w większości ludzie tutaj są zapsieni zakoceni i inne zwierzeta mają...
Trzeba wymyśleć jaką alternatywe gdzie ludzie wchodząjako potencjalni właściciele...

Bardzo dobry pomysł, albo takie forum gdzie po stracie swojego psiaka, mogliby się wyżalić i pokazać, jaki pies ich był piękny, najważniejszy dla nich i wtedy po żałobie szukają psiaka dla siebie.... aby ukoić swój ból..

Posted

Tekst i ogłoszenia już zamówione na bazarku, teraz byłabym wdzięczna za osobę która potrafi wystawiać ładne allegro....przydałoby się takie. Bo tamte ogłoszenia allegra chyba nie obejmują.

Posted

Dziewczyny, piekny jest Budrys!
Macie piekne fotki moze kupcie na bazarku szablon indywidualny:
http://www.dogomania.pl/threads/192579-Indywidualne-aukcje-allegro-dla-psa-na-kundelkow%C4%85-skarbonk%C4%99-do-11.X.-do-24.oo

raz sie placi a potem juz tylko odnawia aukcje :)
Evelynkaa, czytam ze zamowilas ogloszenia na bazarku, mozesz podeslac mi link?
Szukam takiego bazarku dla naszych psiakow i qrcze nie moge odnalezc a mamy sponsorow na 3 pakiety.
Z gory dziekuje za podpowiedz :)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Dziewczyny, piekny jest Budrys!
Macie piekne fotki moze kupcie na bazarku szablon indywidualny:
http://www.dogomania.pl/threads/192579-Indywidualne-aukcje-allegro-dla-psa-na-kundelkow%C4%85-skarbonk%C4%99-do-11.X.-do-24.oo

raz sie placi a potem juz tylko odnawia aukcje :)
Evelynkaa, czytam ze zamowilas ogloszenia na bazarku, mozesz podeslac mi link?
Szukam takiego bazarku dla naszych psiakow i qrcze nie moge odnalezc a mamy sponsorow na 3 pakiety.
Z gory dziekuje za podpowiedz :)

http://www.dogomania.pl/threads/192416-Pakiet-30-og%C5%82osze%C5%84-za-5-z%C5%82!!!-na-Jag%C4%99-Bub%C4%99-i-Zefira-z-sosnowieckiego-schr.-do-30.09
:D

Posted

sosnowieckie schronisko napisał(a):
Zabiję:mad:
Bo ja już ogłoszenia zrobiłam z tamtymi zdjeciami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale pisałam w zamówieniu że mam inne fotki jeszcze :diabloti: