Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wykrywka']Przelew zrobiony, podziękowania dla p. Rysia.

Dotarło całe 50 zł... pięknie dziękuję :loveu:
Mam dobrą wiadomość - Urząd na razie się odczepi od psiaków. Byłam dzisiaj na długiej rozmowie u władz. Teraz ja z Rysiem mamy zawiązać "spółkę" :)
Mam nadzieję, że szybko zdania nie zmienią.

A tu na dalszą opiekę nad moimi bidami:
http://www.dogomania.pl/threads/193542-Śliczne-posłanie-i-rewelacyjna-transporterówka-na-3-psiaki-do-5.10.-godz-22.00

Posted

Tayga super wiadomość :D fajnie że się z "władzami" dogadałaś. Powiedz mi czy reszta Twoich podopiecznych mają ogłoszenia??Wysłałam skromną kaske z bazarku. Trzeba zacząć je mocno ogłaszać robi się już coraz zimniej. Co prawda hasiorka pewnie nie będzie cierpieć z tego powodu ale reszta pewnie będzie marzła.

Posted

Pieniążki od Evelynki dotarły, dziękuję :)

Rysio dostał kasę i nie wierzy, że to nie ja sama od siebie. Podarowałam równe 100 zł i czteropak Żubra.
Dzisiaj dzwonił ktoś po młodą sunię, z rozmowy fajni. O Budryska nikt nie pytał.

Wykrywko... dziękuję za udział w bazarku. Innym też pokażę fanty:
http://www.dogomania.pl/threads/193542-Transporter-torba-i-posłanie-dla-psa-lub-kota-na-3-psiaki-do-5.10.-godz-22.00

no i trwa jeszcze ten:
http://www.dogomania.pl/threads/193031-AVONowo-BIŻUteryjnie-TANIO-dla-moich-podopiecznych-do-4.10-godz-22.00

Posted

Sporo, Evelynka zamawiała cały pakiet.
A może ja go zgłoszę do Majki do Berlina... Już mi pomagała kiedyś. Teraz zabierała z Krosna 10 bezdomnych kociąt. Bedzie w Gubinie za kilka dni.
Strasznie mi żal Budryska, on tak błagalnie wypatruje z kojca. I taki szczęśliwy po wyprowadzeniu... ze aż żal zamykać znowu.

Posted

Dotarły do mnie pieniążki z bazarków dwóch wspaniałych siostrzyczek (caha i gohah), aż 210 złotych.:iloveyou::iloveyou:
Budrysek dostanie obrożę, mam na paliwo i na inne niezbędne wydatki :)

Posted

Wykastrowany był w Zielonej Górze na koszt schroniska gdzieś na początku sierpnia lub koniec lipca...nie pamiętam dokładnie. A jeszcze te Allegro trzeba zamówić.

Tayga podaj mi jeszcze raz info jakie ogłoszenia mają "Twoje" psiaki znaczy Fuksia i Hasiorek, teraz się skończył bazarek tych ogłoszeń jakie miał Budrys ale mają go odnowić.
Pytanie czy jesteś w stanie wystawić ze swojego konta Allegro Budrysa?? Bo taka też jest możliwość.

Czy ja jestem nie na bieżąco i nie wiem że twoje psiaki mają już domki stałe??

Posted

Hasiorka pojedzie do Żywca, ale jeszcze jest u mnie.
Fuksia jest w DS od poniedziałku.
Przybyła mi cudna Goldenka dzisiaj i mikrosunia wczoraj. Padam na pysk.

Ogłoszenia psiakom ostatnio robiłam na Allegro i alegratce.

Posted

tayga napisał(a):
Hasiorka pojedzie do Żywca, ale jeszcze jest u mnie.
Fuksia jest w DS od poniedziałku.
Przybyła mi cudna Goldenka dzisiaj i mikrosunia wczoraj. Padam na pysk.

Ogłoszenia psiakom ostatnio robiłam na Allegro i alegratce.

No to lala zbieraj się porób foteczki tym swoim psiakom opisik jakiś i robimy ogłoszenia. :)

Posted

Na razie Wam pokażę...

Mikrunia.. 2 kg psa. Dla niej człowiek to straszny stwór:

Goldenka - próbuję odszukać właściciela. To moze być ofiara powodzi.

Posted

On toleruje psiaki, nawet małe. I do ludzi bardzo grzeczny.
Boję się go puścić z linki, a chętnie by poszalał sobie luzem.

Budrys jest biały, wygląda na czystego, ale już ma zapach kojcowego psa. Gdyby kojce były większe...