Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Budrys kiedy był w Tychach na odwiedzinach biegał spuszczony oddalał się trochę ale pilnował się. Szalał jednak z psem który był zapięty, no i Budrys kocha pływać, kocha wode...Miał z nią kontakt chyba poraz pierwszy bo bardzo sie jej na początku dziwił, ale wszedł za Baskim i potem to już było czyste szaleństwo...Wiadomo teraz jest już na kąpiele za zimno, ale może ktoś będzie szukał psa i do tańca i do różańca...a on jest az nadaktywny chyba ;P
Ciągle trzymam za niego kciuki! ;)

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zgłasza się bazarek szablonowy :)
tu [FONT=Georgia]aukcja Budrysa[/FONT] , tak będzie wyglądać , jak jest ok , to wystawię po wpłacie na konto :) chyba że macie kogoś z kontem na allegro na wątku to wyślę kod , po opłaceniu bazarku :)

Posted

[quote name='lilk_a']zgłasza się bazarek szablonowy :)
tu [FONT=Georgia]aukcja Budrysa[/FONT] , tak będzie wyglądać , jak jest ok , to wystawię po wpłacie na konto :) chyba że macie kogoś z kontem na allegro na wątku to wyślę kod , po opłaceniu bazarku :)
Piękna aukcja!!!!
Mogę wystawić u siebie, ale potrzebuję instrukcji jak użyć kodu, bo ja wirtualny tępak jestem :)

[quote name='wykrywka']Tayga masz ważne PW :crazyeye:
Dziękuję!!!! Nie wiem co bym zrobiła bez Ciebie :)

Posted

Lilk_a bardzo ładnie powiedz mi tylko czy nie można jeszcze dopisać wiadomości gdzie dokładnie pies przebywa i że jest wykastrowany? Może na samym dole przed danymi kontaktowymi.
I jak Tayga chcesz wystawić go ze swojego konta? Ja płacę za szablon a koszty wystawienia też się jakoś pokryje, jeszcze wystawię te rzeczy na bazarek co nie poszły.

Posted

I moze jeszcze należy usunąć te 5 zł za przesyłkę listem poleconym :)
Jeśli będę umiała to wystawię z własnego konta. Mam nadzieję, że dostanę instrukcję "jak krowie na rowie" :)

Posted

Evelynkaa napisał(a):
Lilk_a bardzo ładnie powiedz mi tylko czy nie można jeszcze dopisać wiadomości gdzie dokładnie pies przebywa i że jest wykastrowany? Może na samym dole przed danymi kontaktowymi.
I jak Tayga chcesz wystawić go ze swojego konta? Ja płacę za szablon a koszty wystawienia też się jakoś pokryje, jeszcze wystawię te rzeczy na bazarek co nie poszły.

dopiszę :)

tayga napisał(a):
I moze jeszcze należy usunąć te 5 zł za przesyłkę listem poleconym :)
Jeśli będę umiała to wystawię z własnego konta. Mam nadzieję, że dostanę instrukcję "jak krowie na rowie" :)

no tak , ten list polecony to niedopatrzenie , pisałam na innej aukcji i taka pozostałość to jest :)
dostaniesz instrukcję , to nie jest trudne :)
wyślę kod , który wkleisz po prostu w opis aukcji , a resztę pozaznaczasz jak chcesz , ilość dni , tytuł , wyróżnienia itp

Posted

Wariat!! No szalony wariat!!!
Nie wytrzymałam, pusciłam Budrysa luzem. Nie miał zamiaru wiać, ale takie kółka wokół mnie robił, ze tej prędkości nie mogłam złapac na fotce

Po godzinie takiego sprintu zmęczył sie i postanowił wracać sam, ogladał się czy tez idę...

i takie miał mocne postanowienie powrotu, ze się zaklinował :) A ja zamiast ratować Budrysa dostałam ataku śmiechu.

Potem pochodził po ogrodzonym terenie, pozwiedzał, pozaznaczał

i znowu się zaklinował, tym razem w pogoni za kotem

Brzuch mnie ze śmiechu boli.
Budrys bedzie wielką pociechą właścicieli jak znajdzie domek. Trzeba tylko zaznaczyć, że to musi być dom bez kota.

Posted

Ale on jest rewelacyjny, dopiero teraz widać jego naturę :)
Pierwszy raz widziałam go takiego szczęśliwego :)
Karmę od SOS Bokserom wcina ze smakiem, zmienia sierść. Próbowałam go czesać, ale nie miał czasu na głupoty.

Posted

Dostał głupawki totalnej :) Ale to było całkiem fajne. Ósemki wokół drzew, dookoła mnie... szaleniec.
Moze to dlatego, ze do tej pory tylko na smyczy.
Najważniejsze, ze się nie oddala.

Posted

Agnezia napisał(a):
Widać, że to wariat!! Tayga gratuluję, że udało Ci się go złapać na zdjęciach ;)

Dziękuję :)
Udało się, bo był już tak zmęczony, ze raczył się zatrzymać na moment.
Muszę wziąć kiedyś kogoś z dobrą lustrzanką, bo mój kilkuletni aparat nie daje rady dobrze uchwycić psa w locie :) Na 50 zrobionych na jednej fotce widać psa, na innych biała plama :)
Budrys to wspaniały pies.