kizimizi Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Marta wrzucilabys jakies foty z waszych (sniegowych) wypraw. Quote
Kapsel Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 ZAPRASZAMY DO KUPNA KALENDARZA NA 2011 ROK! Fundacja wydała w tym roku specjalny naścienny kalendarz. Jest on o seniorach i dla seniorów. Karty poszczególnych miesięcy, z nielicznymi wyjątkami, zdobią portety starszych bokserów. W rzeczywistości najwięcej właśnie ich trafia pod naszą opiekę - schorowanych, bezradnych, kompletnie zdezorientowanych. Tylko nieliczni spośród nich znajdują potem domy, bo przygarnięcie psa, który będzie z nami krótko, za to wymaga szczególnej troski, często kosztownego leczenia i specjalnej diety, jest dużym wyzwaniem. Dlatego zapraszamy do kupna kalendarza - dzięki dochodom z jego sprzedaży będziemy mogli utrzymać staruszki, które są pod naszą opieką i pomóc kolejnym !!! Fundacja przyjmuje zamówienia na kalendarze pod adresem mailowym: [email protected] Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. Koszt kalendarza: 25 zł + koszty wysyłki Wysyłkę rozpoczniemu po 10 grudnia 2010 Quote
kizimizi Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 zapraszam na watek psiakow z dolnego slaska, ktore sa w wielkiej potrzebie: http://www.dogomania.pl/threads/197214-Gromada-psów-i-krowy-w-makabrycznych-warunkach-!!!-Pilnie-potrzebne-DT! Quote
marta0731 Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 kizimizi napisał(a):Marta wrzucilabys jakies foty z waszych (sniegowych) wypraw. Skakać przez zaspy z aparatem w ręce może być ciężko:roll::razz::razz::razz: Muszę fotografa dodatkowego załatwić;) Zaraz spacerek wieczorny z Montkiem, mimo że śpiąca - lubię je najbardziej, cisza i spokój na dworze, bez biegających psów, będziemy dziś chyba "orzełki" robić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lubimy się tarzać:lol::lol::lol: Byle nie w quuupach:p Quote
yoko100 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Bardzo prosimy o pomoc psiakom z Pszczyńskiego Punktu w czwartek na 100% jest wywóz do Mysłowic, psy błagają o ratunek !!! http://www.dogomania.pl/threads/1965...-jedyna-szansa... http://www.dogomania.pl/threads/1954...tem-Mysłowice. http://www.dogomania.pl/threads/1959...moc-!!!/page17 Quote
Mysza2 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='marta0731']Skakać przez zaspy z aparatem w ręce może być ciężko:roll::razz::razz::razz: Muszę fotografa dodatkowego załatwić;) Zaraz spacerek wieczorny z Montkiem, mimo że śpiąca - lubię je najbardziej, cisza i spokój na dworze, bez biegających psów, będziemy dziś chyba "orzełki" robić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lubimy się tarzać:lol::lol::lol: Byle nie w quuupach:p Tarzajcię się pomiędzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Martusiu i boksiowe cioteczki zajrzyjcie proszę na bazarek nowy (dla Puśki) tam też są 3 sztuki Chmielewskiej :) http://www.dogomania.pl/threads/197244-Kosmetyki-ksi%C4%85%C5%BCki-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Pu%C5%9Bki-do-08.12.2010-godz-22-00?p=15840509#post15840509 Quote
marta0731 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Mysza2 napisał(a):Tarzajcię się pomiędzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: O żeby to było takie proste................. Te quuupy się pod śniegiem chowają:crazyeye::mad: Trzeba będzie częściej w totka grać i tyle:evil_lol: Quote
marta0731 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Doszła wreszcie kupiona w krakvecie karma...............:mad: Chyba nie będę im szkodzić, bo nic [B]mi [/B]złego w sumie nie zrobili, ale lepiej żebym komentarza do zakupu nie wystawiała... :angryy: Najpierw zamiast Royal [U]Maxi[/U] Mature przyszła... Mini Potem tydzień czekałam na wysłanie tej dobrej (nie będę się kłócić, pogoda na transporty dla spedycji dpd niezbyt wymarzona) ale... w nowej przesyłce worek rozerwany na dole i wysypana karma w kartonie... Czym ja zawiniłam takiego pecha u nich................................... Quote
marta0731 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Może to nie zdjęcie szaleństw Montka w śniegu, które uwielbia, bo się bez fotografa nie da, trzymając z całych sił smycz, jak biegnie naprzód, nieważne gdzie..., byle szybko...:cool3::cool3::cool3: ale chociaż zobaczcie chłopaka w kubraku w pierwsze śniegi i mrozy:loveu: [IMG]http://images45.fotosik.pl/449/496c18465b2b2d3cgen.jpg[/IMG] Quote
marta0731 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [IMG]http://images45.fotosik.pl/449/79c94d1bcd53f20bgen.jpg[/IMG] Quote
Mysza2 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Przystojniak:) I jak mu się trafiło biedakowi:) Quote
Kapsel Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Cudnie wygląda w tym kubraku :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed: Ja tez tak chcę :placz::placz:dlaczego mój TZ nie chce kubraków dla boksi :shake: Muszę mu pokazac jak pięknie Montuś wygląda, może się zgodzi :roll::roll::roll: Quote
Jagoda1 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Kapsel']Cudnie wygląda w tym kubraku :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed: Ja tez tak chcę :placz::placz:dlaczego mój TZ nie chce kubraków dla boksi :shake: Muszę mu pokazac jak pięknie Montuś wygląda, może się zgodzi :roll::roll::roll:[/QUOTE] Cudnie i cieplutko... Moja też ma kubraczek. Quote
Kapsel Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Zapraszamy po pierniki prosto z Pardubic [url]http://www.dogomania.pl/threads/197857-Bazarek-pierniczkowy-na-boksia-Fifka-Pabla-oraz-innych-podopiecznych-SOS-Bokserom!!!?p=15889408#post15889408[/url] Quote
andegawenka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Marteczko ile taki futerał na boksia kosztuje? Quote
marta0731 Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='andegawenka']Marteczko ile taki futerał na boksia kosztuje?[/QUOTE] Nie mam pojęcia, bo od taty dostałam....... :) Dziś już pewnie śpi, ale jutro mogę zadzwonić spytać Nie wiecie ile Emhokr ma zapłacić? A na allegro popatrzeć? Quote
mira_c Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Cudny chłopak :) I szczęściarz :) Pozdrowionka. Quote
marta0731 Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='mira_c']Cudny chłopak :) I szczęściarz :) Pozdrowionka.[/QUOTE] No proszę, i Mircia nam wróciła wreszcie na dogo :):loveu: Jak tam nauka? Pozdrawiamy również serdecznie!!! Quote
mira_c Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='marta0731']No proszę, i Mircia nam wróciła wreszcie na dogo :):loveu: Jak tam nauka? Pozdrawiamy również serdecznie!!![/QUOTE] Marto mnie dogo nie lubi i często czytam bez logowania; tylko mało piszę :) Dziś wreszcie postanowiłam uzupełnić wątek Lakiego i jak już udało mi się zalogować to i tu skrobnęłam słówko. Nauka - hm, zaraz styczeń i sesja. Wcale mi się to nie podoba :( Ale dam radę :) Konicznie przytulasków mnóstwo ode mnie dla chłopaka :) Quote
marta0731 Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='mira_c']Marto mnie dogo nie lubi i często czytam bez logowania; tylko mało piszę :) Dziś wreszcie postanowiłam uzupełnić wątek Lakiego i jak już udało mi się zalogować to i tu skrobnęłam słówko. Nauka - hm, zaraz styczeń i sesja. Wcale mi się to nie podoba :( Ale dam radę :) Konicznie przytulasków mnóstwo ode mnie dla chłopaka :)[/QUOTE] Jakieś głupie to dogo, Ciebie nie lubieć :crazyeye:;) Z sesją dasz radę, co to dla Ciebie:cool3::cool3::cool3: Monciołek się oczywiście odwdzięcza:calus: Quote
kora78 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 ten kubrak to chyba jeszcze ode mnie. jak pracowala w kakadu, kupilam dla Kory :) Quote
Alicja Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='marta0731']Doszła wreszcie kupiona w krakvecie karma...............:mad: Chyba nie będę im szkodzić, bo nic [B]mi [/B]złego w sumie nie zrobili, ale lepiej żebym komentarza do zakupu nie wystawiała... :angryy: Najpierw zamiast Royal [U]Maxi[/U] Mature przyszła... Mini Potem tydzień czekałam na wysłanie tej dobrej (nie będę się kłócić, pogoda na transporty dla spedycji dpd niezbyt wymarzona) ale... w nowej przesyłce worek rozerwany na dole i wysypana karma w kartonie... Czym ja zawiniłam takiego pecha u nich...................................[/QUOTE] ja w Krakwecie już od dawna nie kupuje własnie przez to ich niedbalstwo Cudnie wygląda w kubraczku Quote
marta0731 Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 [quote name='Alicja']ja w Krakwecie już od dawna nie kupuje własnie przez to ich niedbalstwo [/QUOTE] A gdzie? Bo narazie kupiłam 4kg, żeby sprawdzić jak Montkowi bedzie smakować, no i wcina aż się uszy trzęsą ;) a będę musiała zamówić duży worek niedługo Quote
marta0731 Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 [quote name='kora78']ten kubrak to chyba jeszcze ode mnie. jak pracowala w kakadu, kupilam dla Kory :)[/QUOTE] Kora raczej chudzinka była i Montek się mieści?:crazyeye::lol: Quote
Recommended Posts