baster i lusi Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 odpowiedni pies w odpowiednim domku.chciało by się więcej takich domków. Quote
brazowa1 Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 bardzo nieelegancko siedzi,a to młoda dama przecież!hehehehhe Quote
izabella_k Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Mała tak siedzi jak już jest zmęczona po całym dniu, przed samym spaniem. :evil_lol: Ale popracujemy nad stylem eleganckim ;) Ostatnio odkryła w sobie psa stróżującego: siedzi w oknie i pilnuje podwórka naszego i sąsiadów :lol: Quote
ania z poznania Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 brazowa1 napisał(a):bardzo nieelegancko siedzi,a to młoda dama przecież!hehehehhe Młoda to na pewno ale czy dama :niewiem::evil_lol:.....?? Quote
izabella_k Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Do damy to jeszcze brakuje bo przechodzimy szczeniakowe lata, w ogóle to mała jest bardzo śmieszna. Na jednym ze spacerów poszłyśmy do kolegi owczarka Brutusa (od pierwszego dnia w domu najwierniejszy przyjaciel przez płot) nie mam pojęcia co jej strzeliło do głowy podleciała do kupki igliwia z modrzewia (chyba to gubi igły na zimę) chwyciła w pysk i poleciała do płotu z całym pyskiem oblepionym w igliwię, pokazała się zadowolona jaką to ona ma brodę :lol: Brutus spojrzał i się chyba bardzo zdziwił. Później było plucie i wyciąganie z pyska, krzywdy sobie nie zrobiła bo igiełki były miękki. Do dziś jak to wspominam to śmiać mi się chce. No i takich chwilach nie ma aparatu pod ręką. Dziś patrzę a z Truflowej miski wyjada właścicielka i kotek Majka :multi: zaprzyjaźniły się. Quote
chita Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 wspaniałe wiadomosci, a rzeczywiscie aparatu nigdy nie ma jak jest najbardziej potrzebny:evil_lol: Ciesze sie ze z kotem trzyma sztame;) moja arina niestety do dzis nie zrozumiala ze koteckow sie nie je:mad: Quote
ania z poznania Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 chita napisał(a): Ciesze sie ze z kotem trzyma sztame;) moja arina niestety do dzis nie zrozumiala ze koteckow sie nie je:mad: Moja Czika (nawiasem mówiąc identyczna jak Arina) też nie może tego pojąć :cool3::mad: Quote
baster i lusi Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 chita napisał(a):wspaniałe wiadomosci, a rzeczywiscie aparatu nigdy nie ma jak jest najbardziej potrzebny:evil_lol: Ciesze sie ze z kotem trzyma sztame;) moja arina niestety do dzis nie zrozumiala ze koteckow sie nie je:mad: moje tez nie lubią kotów:shake: Quote
chita Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 ania z poznania napisał(a):Moja Czika (nawiasem mówiąc identyczna jak Arina) też nie może tego pojąć :cool3::mad: nie wierze, to moja bestia ma klona:razz:!pokaż:loveu: a chciałam dodac ze Trufli na ostatnim zdjeciu to jej tylko puszki piwa i pilota brakuje:evil_lol: Quote
izabella_k Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Taki był zamiar ale baliśmy się że opieka społeczna zabierze nam dziecko ;) Quote
izabella_k Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Zginął nam pies !!!!! Tu się znalazł.... A to współlokatorzy Trufli Ruda - Majka (8 lat), Maciek (13 lat) Ogólnie to się tolerują, czasem ze sobą śpią, mijają się w drzwiach lub razem sępią jedzenie Quote
ania z poznania Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Przepiękna jest Majka! Całe życie marzę o rudym kocie...... Quote
brazowa1 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 ania z poznania napisał(a):Przepiękna jest Majka! Całe życie marzę o rudym kocie...... żaden kłopot,nawet moja koleznka własnie tymczasuje takiego rudzielca. Kocha psy,wychowany ze zgraja bokserów i jednym pitbullem ;) Quote
izabella_k Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Majka to prezent od znajomych zmiksowany persik, niestety jest dużym łakomczuchem i nie ma szans na odchudzenie (jak jest na diecie to udaje że zdycha i bardzo głośno dopomina się jedzenia) a poza tym to jest zwinna jak na swoją tuszę bo mamy zawsze dużo myszek i wróbelków w prezencie :evil_lol:, Maciuś zwykły dachowiec wyrzucony przez kotkę i wykarmiony strzykawką też mu się trochę wyrosło, od kiedy mamy Maję nauczył się mruczeć :lol: Taka to u nas zgraja mała a do tego dołączyła Truflisia Quote
ania z poznania Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 brazowa1 napisał(a): Kocha psy,wychowany ze zgraja bokserów i jednym pitbullem ;) Mój pitek też nie ma nic przeciwko kotom, za to amstaffka.............. owszem, lubi ale tylko w sosie własnym :mad:. Była na bank szczuta przez poprzedniego właściciela na koty, bo na słowo KOT, rzucone nawet w rozmowie, nawet z głębokiego snu w ułamek sekundy przechodzi do gotowości bojowej :roll: Quote
izabella_k Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Trochę się baliśmy wziąć Truflę do domu bo nie wiedzieliśmy jak zareaguje ale raz kozie śmierć, w końcu taki kawał ją wieźliśmy więc musiała się nauczyć. Z resztą nasze koty bardzo dziwiły się nowemu przybyszowi bo od 1,5 roku nie mieliśmy pieska. Teraz już jest dobrze, staraliśmy się nauczyć Truflę, że koty są w domu ważniejsze. Maja szybko nauczyła posłuszeństwa :mad: :diabloti:, Maciuś schodzi z drogi ale jak im zimno na kanapie to się przytulą. Po prostu zrozumiały, że już muszą żyć razem. :lol: Quote
sowillo Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 oj wielka szkoda, że Trufelka nie z Łodzi, coś czuje że z Putinkiem by sobie poszalały :diabloti: Quote
grzechu_k Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 W Putinie miała by godnego partnera do zabawy. Uwielbia przewracać inne psy, a z nim miała by problem :evil_lol: Zdjęcia z zimowych szaleństw: [URL="http://img600.imageshack.us/i/zima1m.jpg/"][IMG]http://img600.imageshack.us/img600/4918/zima1m.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://img257.imageshack.us/i/zima20.jpg/"][IMG]http://img257.imageshack.us/img257/884/zima20.jpg[/IMG][/URL] Po zabawie trzeba umyć łapki: [URL="http://img704.imageshack.us/i/myjemylapki.jpg/"][IMG]http://img704.imageshack.us/img704/7131/myjemylapki.jpg[/IMG][/URL] A tak wyglądała zabawa (pan gonił z łopatą psa ;)): [URL]http://www.youtube.com/watch?v=9Ct9utHfd6s[/URL] [I]Edit:[/I] Niestety musiałem zmienić muzykę w filmiku - Last Christmas naruszało prawa autorskie. Wybrałem jakieś dzwoneczki. Quote
izabella_k Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Parę foteczek Mały pudzian rośnie:lmaa: Już nam weszła na głowę:loveu: sama Piesio pana :loveu: A tu pani :loveu: Tak już urosłam że mi łóżka brakuje :lol: Quote
izabella_k Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Oj zmężniała ma już prawie 17 kg i dużo urosła, jest normalnej wielkości amstaffem, jak ją zabieraliśmy ze schroniska to była po prostu wychudzona i dlatego wydawała się malutka. Rośnie jak na drożdżach. Pozdrowienia i całuski dla cioci Ati od całej rodzinki Quote
brazowa1 Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Ona jest do Was bardzo podobna,wiecie kolorystycznie i jakos tak ;) Quote
grzechu_k Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Jak może nie być do nas podobna skoro jest nasza? Poza tym nie wiem w którą to stronę działa, ale właściciel upodabnia się do swojego psa lub pies do właściciela. A do kogo bardziej podobna? ;) Quote
Recommended Posts