izabella_k Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Chyba już czas przenieść nas do innego działu na Dogomanii, Brązowa czy możesz to zrobić? Dziękuję Quote
brazowa1 Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 jasne,chociaż nienawidzę tego robić :( :( :( Quote
izabella_k Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Dziękuję za przeniesienie wątku. Znalazłam parę fajnych fotek, na tym koniec na razie. Potrzebuję czasu żeby je wkleić. To jest takie trudne. Nie ma chwili żebym o niej nie myślała. Wniosła w nasze życie tyle radości, mieliśmy dużo planów, właśnie zaczęła chodzić do szkoły, chciałam brać udział w szkoleniu agility tak dla nas. Czekała na nas trzecia lekcja. Trufla bardzo szybko się uczyła. Niestety ktoś miał inne plany. Cieszę się że była u nas chociaż te niecałe dwa lata. Quote
agaga21 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 boże, dopiero teraz przeczytałam :(:(:( strasznie współczuję. co to za okropne choróbsko malutką dopadło? Quote
izabella_k Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Na 99 procent przewlekła niewydolność nerek, potwierdzona przez 3 weterynarzy, jak daje objawy to niestety... Weszłam tu bo nie mogę się pozbierać, dzisiaj mijają 3 tygodnie jak odeszła na moich rękach. Quote
agaga21 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 izabella_k napisał(a):Na 99 procent przewlekła niewydolność nerek, potwierdzona przez 3 weterynarzy, jak daje objawy to niestety... Weszłam tu bo nie mogę się pozbierać, dzisiaj mijają 3 tygodnie jak odeszła na moich rękach. straszne :( była taka młoda, ech, jakie to smutne :( ....nie wiem czy nie za wcześnie ale może nowy psiak pomoże ukoić ból choć w pewnym stopniu...? Quote
izabella_k Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Nie chcę innego psiaka, trochę nam się zmieniła sytuacja w domu i nie miałby kto się nim zająć. Nie zostawię starszej osoby w domu z amstaffem i dwoma kotami na kilka ładnych godzin. Trufla była uczona do pozostania w domku, z resztą ona bardzo kochała babcię, dostawała od niej jeść. Mam nadzieję że powoli przestanie boleć Quote
agaga21 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 izabella_k napisał(a):Nie chcę innego psiaka, trochę nam się zmieniła sytuacja w domu i nie miałby kto się nim zająć. Nie zostawię starszej osoby w domu z amstaffem i dwoma kotami na kilka ładnych godzin. Trufla była uczona do pozostania w domku, z resztą ona bardzo kochała babcię, dostawała od niej jeść. rozumiem...trzymajcie się jakoś.... Quote
izabella_k Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Dzięki Może kiedyś zdecydujemy się ale tylko na asta Quote
brazowa1 Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Ciężko mi tu cokolwiek pisac,jakbym chciała zaklinac rzeczywistość i nie przyjąć do wiadomości,że tej wesołej,rozbrykanej astusi juz nie ma. Gdy tu zaglądałam,myslałam,że sa nowe fotki z wakacji... Nie potrafię Was pocieszyć,bo wiem,że sie nie da,tylko czas jakoś tam goi rany,ale tylko trochę i potrzeba na to wiele lat :( Byliście wymarzonym domem dla niej, każdy pies jaki do Was trafi będzie szcześciarzem. Quote
chita Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 weszlam bo myslalam ze beda nowe fotki, troche mnie nie bylo na dogo.... nie wiem co mam napisac bo becze jak wol, widac bylo ze byliscie dla siebie stworzeni, tak strasznie mi przykro i bardzo mocno Wam wspolczuje...:( Trufelko...:( (*) Quote
andzia69 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 strasznie mi przykro:(:(:( trzymajcie się!!! Quote
izabella_k Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Dokładnie dwa lata temu pojechaliśmy po naszą Myszkę do Sopotu Zawsze będziemy pamiętać :-( Quote
izabella_k Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Dla wszystkich dogomaniaków i ich psiaków Zdrowych Spokojnych pełnych miłości Świąt Bożego Narodzenia a tym psiaczkom bez domków aby jak najszybciej grzały tyłeczki w ciepełku, i żeby trafił im się najlepszy na świecie domek Trufelka chyba taki miała tęsknimy za nią bardzo :-( Quote
izabella_k Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 To już rok jak małej myszki nie ma z nami, tęsknimy za nią bardzo, nie ma dnia żebyśmy jej nie wspominali. :-( Quote
brazowa1 Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 Szybko mineło...Straszny żal,że tak krótko była z Wami. Quote
izabella_k Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Trusina była naszym małym słoneczkiem, każdy kocha swojego psiaka ponad wszystkie inne. Idąc za głosem serca, bo ja psia babka jestem, wzięłam do domku kolejnego psiaka tym razem padło na pit bullkę red nosą, akurat ta potrzebowała domku. Rodzina wściekła, bo żadnego psa, mają suczkę ;) Żeby tego było mało doświadczeni przeżyciami zrobiliśmy komplet badań i od marca bujamy się z dysplazją nerek. Póki co cieszymy się życiem i jako takim zdrówkiem. Ale i tak wspominamy co dzień, że Trufla to i tamto a Zuzka to już inaczej itd. Quote
brazowa1 Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 Bardzo sie ciesze z tej decyzji :) :) :) pokażesz nam małą? Quote
izabella_k Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Podaję linka do galerii Zuzki Rozrabiarki :)[URL="https://www.facebook.com/iza.kozikowska/media_set?set=a.618554558173107.1073741828.100000557060616&type=3"] https://www.facebook.com/iza.kozikowska/media_set?set=a.618554558173107.1073741828.100000557060616&type=3[/URL] Quote
brazowa1 Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 Piękna sunia,chociaz zupełnie inna. Trufla miała taką słodycz niuni w sobie,Zuza kojarzy mi sie z psem-sportowcem. Quote
izabella_k Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Jak mnie tu dawno nie było. Nie ma dnia żebyśmy nie wspomnieli o Trufli, nawet dzisiaj rozmawiałam z wetem o niej, dochodzimy do wniosku że ktoś ją otruł. Możecie wierzyć lub nie ale po jej odejściu nie mogłam spać przez pół roku, cały czas miałam przed sobą jej agonię. Dopiero od niedawna mogę o tym mówić. Zuzka nie zajęła jej miejsca, PNN to wstrętna choroba ale my sobie radzimy. Zuzia jest inna, większa wariatka ;) dzisiaj wyprowadziła mnie trzy razy na spacer (ok 30-40 min biegania skakania i inne takie) mam nadzieję że padła na pysk ;) poszła do babci bo tam cicho i może coś się skapnie koło kuchni. Quote
Recommended Posts