marcusleonus Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Fajne fotki :) Porter miałby fajna towarzyszke do zabawy :) Quote
brazowa1 Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 oczywiscie bardziej podobna do pana ;) Quote
Ati Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 pan zalozyl koszulke pod kolor, musi jeszcze sobie taka piaskowa kupic, to juz bedzie calkiem dopasowanie;) Quote
grzechu_k Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Jeszcze nikt mi nie powiedział, że jestem podobny do amstafa :crazyeye: Nie wiem czy traktować to jak komplement czy wręcz przeciwnie... ;) A koszulka powinna być pieskowa a nie piaskowa. Quote
brazowa1 Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 czysty komplement. Trufla ma bardzo miły pyszczek . Quote
grzechu_k Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Czyli idąc drogą dedukcji również mam bardzo miły pyszczek... Niech no tylko Iza to przeczyta :evil_lol: Quote
izabella_k Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Z okazji ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA wszystkim zwierzaczkom adoptowanym życzymy dużo miłości od właścicieli, tym w schroniskach szybkiej adopcji żeby trafiły do kochających domków. Szczególne życzenia kierujemy do Pań ze schroniska w Sopocie bo dzięki nim mamy wspaniałą Trufelkę :multi: a także wielkie podziękowania dla Ati za pomoc kiedy jej najbardziej potrzebowaliśmy Wszystkim forumowiczom i ich zwierzaczkom (nie tylko pieskom) życzymy WESOŁYCH ŚWIĄT :loveu: Quote
grzechu_k Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Kilka świątecznych zdjęć: Na początek porządki przedświąteczne (po co nam niszczarka do dokumentów?): Nie lubię reniferów: Wieczerzę jemy dopiero gdy zobaczymy pierwszą gwiazdkę (przed chwilą zakopała coś w kuwecie kotów - szary nosek): Nasza gwiazdeczka na łańcuchu (ale nie przy budzie): Hurrra prezenty (każdy sam sobie rozpakował): Po całym dniu wrażeń przytulaki na dobranoc: Quote
ania z poznania Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 http://img143.imageshack.us/img143/3668/przytulaki.jpg Piękna jest! Quote
brazowa1 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Bardzo przytulasta,az miło jak psy i ludzie tak sie odnajdą. Moim zdaniem ona jest idealnie wpasowana w Wasze stadko. Quote
izabella_k Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Truliś w ogóle jest bardzo przytulankowa codziennie mamy małe mizianko obowiązkowo. Bardzo spragniona jest miłości:loveu: Quote
grzechu_k Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Już jakiś czas mamy kurteczkę. Dopiero dzisiaj zrobiliśmy zdjęcie: Quote
brazowa1 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Slicznie sie prezentuje-fajnie,ze ma odblaski! Quote
izabella_k Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Dawno nic nie pisaliśmy bo w zasadzie nic u nas nowego się nie wydarzyło. Znalazłam jedną fotkę jak mała patrzy głęboko w oczy przy sępieniu jedzenia Jedyne czego boi się Truliś to koń (taki duży pies :lol: ) akurat niedaleko nas mieszka i czasem go widujemy jak pan powozi. Jak koń nas mija to jest ok ale raz zatrzymał się niedaleko nas (miał sprawę do załatwienia - pan) i wtedy to była akcja :crazyeye:. Mała zeszła do parteru choć było mokro a ona się brzydzi mokrego, wycofała się po cichu za moje nogi, to szczegół że stałyśmy na chodniku a koło nas ani trawki, drzewka, niczego, i powoli pokazała, że czas po cichu zmykać do domku. Niedługo to bym umarła ze śmiechu :evil_lol: ten pies niczego się nie boi a co zdziwi może Brązową to Trufla jest postrachem na osiedlu, inne psy boją się jej lub cicho siedzą za płotem jak przechodzimy. Tak wyrósł ten mały zgaszony astek :evil_lol: Trochę ma powiększone didi bo niedawno skończyła się jej cieczka właściwa (pełno psów nas odwiedzało) i wet powiedział, że tak może mieć ale już się zmniejszyły. U poprzedniej suczki nie było widać czegoś takiego bo miała długie futro. Quote
ania z poznania Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 A nie ma przypadkiem ciąży urojonej??? Quote
izabella_k Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Nie ma bo nic nie wskazuje na to, żadnych innych objawów, zachowuje się normalnie, może przy poprzednich psach nie zauważyliśmy tego bo miały trochę sierści. Weterynarz wymacał i powiedział żeby obserwować, ale zaczęły się zmniejszać i teraz są prawie w normie. Po prostu dziewczyna ze szczeniaka zmienia się w dorosłego psa. Quote
brazowa1 Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Izabela,masz super awatar-kopiowana Trufla ;) Quote
grzechu_k Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Dawno już nic nie wrzucaliśmy, więc 3 zdjęcia z tego tygodnia: Zabawa z kolegą: I takie minki: Quote
ania z poznania Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 To chyba radość ze słońca :) http://img834.imageshack.us/img834/5207/minkagf.jpg Quote
baster i lusi Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 cudna minka http://img834.imageshack.us/img834/5207/minkagf.jpg Quote
brazowa1 Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Słodziutka :) mam nadzieje,ze juz zapomniała o dawnym zyciu. Quote
grzechu_k Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Jeśli nie zapomniała, to uważa, że każdy pies tak ma. Najpierw mała włóczęga, potem schronisko i kochający domek. Zaaklimatyzowała się u nas w 100%, jest trochę szalona i ma dziwne pomysły gdy jej się nudzi, ale za to ją kochamy. Ma tylko dziwne podejście do ludzi: niektórych zalizałaby na śmierć i prawie poszłaby z kimś obcym, a niektórych do domu nie wpuści i nie pozwoli do nas podejść ewentualnie oszczeka ostro na ulicy. Może wyczuwa charakter człowieka, bo nie zależy to od płci lub wieku (no poza dziećmi - wszystkie uwielbia). Zresztą tak samo jest z innymi psami - niektóre są prawie przyjaciółmi, a do innych startuje... Quote
fioneczka Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 widzę ze z Trufelki też niezła "Pamela" ;) jak z mojej Mony nie przewidujecie braciszka dla niuni? mamy 8 miesięcznego chłopaka który pojedzie na giełdę http://www.dogomania.pl/threads/202111-ZGORZELEC-dolnośląskie-...-8-miesięczny-TTB-...-ma-mało-czasu-...-potrzebny-DT Quote
Recommended Posts