Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jezus Maria usuń tego linka zanim Iza zobaczy :lol:. Jedno psisko nam wystarczy, chociaż z tego co słyszałem Ati od czasu do czasu delikatnie namawia na wzięcie drugiej bestii. Mamy niestety jeszcze dużo do zrobienia, żeby ułożyć Felę, więc na razie na pewno darujemy sobie rodzeństwo. No i Truflę w razie naszego wyjazdu możemy zostawić pod opieką mojej mamy, a z dwoma raczej sobie nie da rady.

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nasi znajomi już na nas się dziwnie patrzą - u nich praca, dzieci itd. a u nas Fela, Trufla itd. Obawiam się, że nie pomożemy. Rano Iza jak tu zajrzy to może kogoś wymyśli, ale może być ciężko.

Posted

grzechu_k napisał(a):
Filmik z wczoraj - ulubiona zabawa Trufli, w którą wciągnęła kolegę. Ona nie popuści prawie żadnemu patykowi, a jeśli jakaś roślinka ją zahaczy to na 99% jest wyrwana.

http://www.youtube.com/watch?v=XkMO60R0gCk

hahaha od takich niewinnych patyczkow sie zaczyna:evil_lol: [SIZE="1"]a konczy czasem na lozkach i materacach albo drzwiach:diabloti:

Posted

Mam pytanko, pytam amstafowych właścicieli, jakie zabawki kupujecie dla swoich psiaków, chodzi mi o takie mocne, bo ostatnio rozpracowanie piłeczki zajęło jej 5 minut :crazyeye:, żyrafa przeżyła w stanie nienaruszonym z dwie godziny po czym straciła oczy i uszy (kosztowała 20 zł) a sznurek do przeciągania świetnie nadaje się do cerowania skarpet (kupiony bardzo gruby żeby przeżył), została nam jeszcze kość - bardzo duża- ale nie chcę jej dawać za często i patyk gruby (gałąź jakiegoś drzewa z ogrodu) ale i ten robi się już chudziutki.
Może poradzicie mi coś w rozsądnych cenach
Z góry dziękuję

Posted

nie wiem czy w rozsadnych ale na razie szesc psow nie zniszczylo: kong ze specjalnej gumy kauczukowej i takaz kanciasta pileczka- jutro moge ci pokazac

Posted

izabella_k napisał(a):
Mam pytanko, pytam amstafowych właścicieli, jakie zabawki kupujecie dla swoich psiaków, chodzi mi o takie mocne, bo ostatnio rozpracowanie piłeczki zajęło jej 5 minut :crazyeye:, żyrafa przeżyła w stanie nienaruszonym z dwie godziny po czym straciła oczy i uszy (kosztowała 20 zł) a sznurek do przeciągania świetnie nadaje się do cerowania skarpet (kupiony bardzo gruby żeby przeżył), została nam jeszcze kość - bardzo duża- ale nie chcę jej dawać za często i patyk gruby (gałąź jakiegoś drzewa z ogrodu) ale i ten robi się już chudziutki.
Może poradzicie mi coś w rozsądnych cenach
Z góry dziękuję

na piłki wydałam dużo ,przetrwały 5 min.teraz dostały boomer ball i jaka rozpacz bo nie można ugryść.Fakt dość drogi z przesyłką 162 zł ale na piłki też wydałam dużo.co się psisko namęczy ale ugryść się nie da.

Posted

zapraszam serdecznie na bazarki na niebieskim forum, które zrobiła
dona dla naszego marsa :smile:
na bazarkach można kupić unikalne taśmy, z których los-ferros zrobi obróżkę specjalnie dla waszego psiaka!
przykładowe obróżki:

bazarki:

http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=67&t=5793
http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=67&t=5792
http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=67&t=5585

jeśli ktoś nie jest zarejestrowany na tamtym forum a chciałby obróżkę, mogę pomóc jako pośrednik ;-)

ZAPRASZAM, NAPRAWDĘ WARTO!

Posted

Dzięki za polecenie zabawek, wiem że są drogie bo już oglądałam te kong, może na zajączka kupimy.
Obróżki faktycznie fajne, kupiliśmy niedawno większą bo ta co miała na początku już ciasna, urósł maleństwu kark :evil_lol:
Ogólnie cała urosła, chyba już ma 19 kg bo tyłeczek ciężki :evil_lol:
Trufelek rośnie, tyje, psoci i w ogóle jest prze kochana. Charakterek ma niezły.

Takie ma sztywne łapy jak śpi (tylko wtedy jak już lepiej być nie może :loveu:)

Mam troszkę ciążę urojoną

Posted

Ostatnio u nas dużo nowości:

Nowa zabawka - dętka od taczki :lol: o dziwo dość wytrzymała.

Nowy sposób na zmęczenie pasa - rower.

Na rowerze potrzebowała ok. 100m żeby zakumać o co chodzi, ale jeszcze zdarza jej się podbiegać do innego psa i zatrzymywać gdy jest przypięta - trzeba uważać.

Posted

A dzięki, dzięki. Przyda się bo jedziemy trochę "na wariata". Wczoraj nas naszło i dalej psa pod siodełko (na szelkach, żeby się nie powiesiła) i jazda. No i jeszcze zdjęcie, żeby było widać, że posłanko jest wykorzystywane.

• 1 month later...