Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Słuchajcie można spokojnie zbierać na psiaka.
Właściciele są skłonni Go oddać, chyba,że będzie możliwość zgarnięcia Go z ulicy to jeszcze lepiej.
Zresztą Oni już mają szczeniaczka...

No i ta patologiczna, pijacka rodzinka juz szykuje gehennę następnemu psu-tym razem szczeniaczkowi ,ktory podzieli los tego doroslego psa : będzie umęczony siedział przy wannie ,bity i kopany na pewno -tym bardziej ,że nieraz nabrudzi im w tej melinie i nasika-to będzie powód ,żeby psu dolozyć ...a i jeść pewnie będzie byle co i rzadko -a jak podrośnie nieco-to będzie szukal sobie jedzenia na śmietnikach -jak ten Onek....
Czy nie można tych podlych ludzi jakoś postraszyć ,aby oddali szczeniaka i nie brali juz żadnego psa ...? Pewnie nie ma na nich silnych -za dobrze znają prawa obywateli ...
Zwyrodnialcy-muszą mieć psa ,by mieć na kim pokazać swoją "wyższość" i wyżywac się.
Nienawidzę takich podlych ludzi a do tego ograniczonych do tego stopnia i cynicznych.
Niech sami się przykują do tej wanny,okladaja się i kopią a także szukają jedzenia na śmietnikach.:angryy:

Posted

olga7 napisał(a):
No i ta patologiczna, pijacka rodzinka juz szykuje gehennę następnemu psu-tym razem szczeniaczkowi ,ktory podzieli los tego doroslego psa : będzie umęczony siedział przy wannie ,bity i kopany na pewno -tym bardziej ,że nieraz nabrudzi im w tej melinie i nasika-to będzie powód ,żeby psu dolozyć ...a i jeść pewnie będzie byle co i rzadko -a jak podrośnie nieco-to będzie szukal sobie jedzenia na śmietnikach -jak ten Onek....
Czy nie można tych podlych ludzi jakoś postraszyć ,aby oddali szczeniaka i nie brali juz żadnego psa ...? Pewnie nie ma na nich silnych -za dobrze znają prawa obywateli ...
Zwyrodnialcy-muszą mieć psa ,by mieć na kim pokazać swoją "wyższość" i wyżywac się.
Nienawidzę takich podlych ludzi a do tego ograniczonych do tego stopnia i cynicznych.
Niech sami się przykują do tej wanny,okladaja się i kopią a także szukają jedzenia na śmietnikach.:angryy:

Myślę tak samo.Tak bardzo szkoda tego szczeniaka.Powinien być zakaz brania cokolwiek żywego przez takich ludzi.

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Słuchajcie można spokojnie zbierać na psiaka.
Właściciele są skłonni Go oddać, chyba,że będzie możliwość zgarnięcia Go z ulicy to jeszcze lepiej.
Zresztą Oni już mają szczeniaczka...

A po co im jakiś psiut potrzebny?..Po co ? Z jakiego powodu?.
To tylko dla nich dodatkowe wydatki i kłopoty..
Trzeba im to wytlumaczyć,że nowy zwierzak to tylko będzie nowy problem dla nich
??Po ci im te problemy?...
Muszą się też dowiedzieć,ze będą mieli
problemy ....o to się postaramy...

Posted

Akrum napisał(a):
ślicznie cioci dziękuję :)
to ja dorzucę swoje 20 zł stałej deklaracji :)

To już mamy w skarpecie stałych deklaracji:
tula - 20 zł
Akrum - 20 zł
yoko100 - 10 zł (przez pół roku)
razem:
50 zł

W skarpiecie deklaracji jednorazowych:
Enigma79 - 30 zł

MOKOJOKOTO - 10 zł
Bjuta - 100 zł

kto się dorzuci jeszcze?? halo, halo cioteczki, wujkowie, trzeba psiaka wyrwać z tej meliny...

ciotki, pomóżcie, dorzucajcie choć po 10 zł deklaracji stałych, inaczej nie ma mowy o tym, żeby psiakowi pomóc.

Musi w końcu zapaść jakaś decyzja, bo nie wiem, czy rezerwować miejsce u Donki5, bo psiakiGabi podała cene 400 zł za miesiąc (już z karmą), czy widzicie inne wyjście, inny hotelik jeszcze?
trzeba podjąć jakąć decyzję, albo ratujemy tego psiaka i przy okazji szczeniaka, czy nie?
czy odbieramy prawnie przy pomocy sosnowieckiegoschroniska, czy co dalej... bo bez takich podstawowych informacji nie można działać dalej.

Posted

Bjuta napisał(a):
Melduję się na wątku. Ze stałą deklaracją to u mnie krucho, ale jednorazowo chciałabym go wspomóc. Stówkę wygrzebię, tylko proszę o nr konta.

Bjutka ślicznie dziękujemy :)
póki co jeszcze konta nie mamy,ale jak tylko zostaną uzbierane deklaracje stałe, zaczniemy wysyłać pw z nr konta :)

Posted

Akrum napisał(a):

tula - 20 zł
Akrum - 20 zł
yoko100 - 10 zł (przez pół roku)
razem:
50 zł

Enigma79 - 30 zł
MOKOJOKOTO - 10 zł
Bjuta - 100 zł
Olena84 - 10 zł
razem: 150 zł :loveu:

kto się dorzuci jeszcze?? halo, halo cioteczki, wujkowie, trzeba psiaka wyrwać z tej meliny...

wszystko uzupełniam na bieżąco :)

Posted

Akrum napisał(a):

tula - 20 zł
Akrum - 20 zł
yoko100 - 10 zł (przez pół roku)Olena84 - 10 zł
razem:
60 zł

Enigma79 - 30 zł
MOKOJOKOTO - 10 zł
Bjuta - 100 zł
razem: 140 zł :loveu:

zmienione :)

Posted

właśnie, mało ludzi przychodzi...
jak możesz to powysyłaj proszę trochę pw do tych, co znasz...
teraz jak nie ma listy użytkowników, to jest to trochę utrudnione.

Posted

ostatnio wysyłałam trochę zaproszeń do znajomych, więc mi tak nie bardzo :( Zresztą nie wiem czemu, ale połowę ludzi com ich miała zapisanych mi poznikało po tych zmianach na dogo :angryy: No ale wstawiłam link na bardzo popularnym bazarku fotograficznym. Może Cioteczki zauważą i przyjdą do tego biedaka :(

Posted

Klaudus_ bardzo Cię proszę, podeślij dokładny adres tych ludzi od psa do sosnowieckie schronisko, ciotka postara się zorganizować pomoc w prawnym odbiciu psa :)