sosiczka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Psy trzeba odebrać prawnie innej opcji nie widzę w takim razie... Jakby trzeba było pomóc to odezwijcie się. Quote
Olga7 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Klaudus__ napisał(a):Słuchajcie można spokojnie zbierać na psiaka. Właściciele są skłonni Go oddać, chyba,że będzie możliwość zgarnięcia Go z ulicy to jeszcze lepiej. Zresztą Oni już mają szczeniaczka... No i ta patologiczna, pijacka rodzinka juz szykuje gehennę następnemu psu-tym razem szczeniaczkowi ,ktory podzieli los tego doroslego psa : będzie umęczony siedział przy wannie ,bity i kopany na pewno -tym bardziej ,że nieraz nabrudzi im w tej melinie i nasika-to będzie powód ,żeby psu dolozyć ...a i jeść pewnie będzie byle co i rzadko -a jak podrośnie nieco-to będzie szukal sobie jedzenia na śmietnikach -jak ten Onek.... Czy nie można tych podlych ludzi jakoś postraszyć ,aby oddali szczeniaka i nie brali juz żadnego psa ...? Pewnie nie ma na nich silnych -za dobrze znają prawa obywateli ... Zwyrodnialcy-muszą mieć psa ,by mieć na kim pokazać swoją "wyższość" i wyżywac się. Nienawidzę takich podlych ludzi a do tego ograniczonych do tego stopnia i cynicznych. Niech sami się przykują do tej wanny,okladaja się i kopią a także szukają jedzenia na śmietnikach.:angryy: Quote
Bjuta Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Melduję się na wątku. Ze stałą deklaracją to u mnie krucho, ale jednorazowo chciałabym go wspomóc. Stówkę wygrzebię, tylko proszę o nr konta. Quote
Syla Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 olga7 napisał(a):No i ta patologiczna, pijacka rodzinka juz szykuje gehennę następnemu psu-tym razem szczeniaczkowi ,ktory podzieli los tego doroslego psa : będzie umęczony siedział przy wannie ,bity i kopany na pewno -tym bardziej ,że nieraz nabrudzi im w tej melinie i nasika-to będzie powód ,żeby psu dolozyć ...a i jeść pewnie będzie byle co i rzadko -a jak podrośnie nieco-to będzie szukal sobie jedzenia na śmietnikach -jak ten Onek.... Czy nie można tych podlych ludzi jakoś postraszyć ,aby oddali szczeniaka i nie brali juz żadnego psa ...? Pewnie nie ma na nich silnych -za dobrze znają prawa obywateli ... Zwyrodnialcy-muszą mieć psa ,by mieć na kim pokazać swoją "wyższość" i wyżywac się. Nienawidzę takich podlych ludzi a do tego ograniczonych do tego stopnia i cynicznych. Niech sami się przykują do tej wanny,okladaja się i kopią a także szukają jedzenia na śmietnikach.:angryy: Myślę tak samo.Tak bardzo szkoda tego szczeniaka.Powinien być zakaz brania cokolwiek żywego przez takich ludzi. Quote
2010 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Klaudus__ napisał(a):Słuchajcie można spokojnie zbierać na psiaka. Właściciele są skłonni Go oddać, chyba,że będzie możliwość zgarnięcia Go z ulicy to jeszcze lepiej. Zresztą Oni już mają szczeniaczka... A po co im jakiś psiut potrzebny?..Po co ? Z jakiego powodu?. To tylko dla nich dodatkowe wydatki i kłopoty.. Trzeba im to wytlumaczyć,że nowy zwierzak to tylko będzie nowy problem dla nich ??Po ci im te problemy?... Muszą się też dowiedzieć,ze będą mieli problemy ....o to się postaramy... Quote
Akrum Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Akrum napisał(a):ślicznie cioci dziękuję :) to ja dorzucę swoje 20 zł stałej deklaracji :) To już mamy w skarpecie stałych deklaracji: tula - 20 zł Akrum - 20 zł yoko100 - 10 zł (przez pół roku) razem: 50 zł W skarpiecie deklaracji jednorazowych: Enigma79 - 30 zł MOKOJOKOTO - 10 zł Bjuta - 100 zł kto się dorzuci jeszcze?? halo, halo cioteczki, wujkowie, trzeba psiaka wyrwać z tej meliny... ciotki, pomóżcie, dorzucajcie choć po 10 zł deklaracji stałych, inaczej nie ma mowy o tym, żeby psiakowi pomóc. Musi w końcu zapaść jakaś decyzja, bo nie wiem, czy rezerwować miejsce u Donki5, bo psiakiGabi podała cene 400 zł za miesiąc (już z karmą), czy widzicie inne wyjście, inny hotelik jeszcze? trzeba podjąć jakąć decyzję, albo ratujemy tego psiaka i przy okazji szczeniaka, czy nie? czy odbieramy prawnie przy pomocy sosnowieckiegoschroniska, czy co dalej... bo bez takich podstawowych informacji nie można działać dalej. Quote
Akrum Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Bjuta napisał(a):Melduję się na wątku. Ze stałą deklaracją to u mnie krucho, ale jednorazowo chciałabym go wspomóc. Stówkę wygrzebię, tylko proszę o nr konta. Bjutka ślicznie dziękujemy :) póki co jeszcze konta nie mamy,ale jak tylko zostaną uzbierane deklaracje stałe, zaczniemy wysyłać pw z nr konta :) Quote
Olena84 Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Dobrze dam 10zł jednorazowych, ale po prostu wiecej juz nie dam rady:( Quote
Akrum Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Olena84 napisał(a):Dobrze dam 10zł jednorazowych, ale po prostu wiecej juz nie dam rady:( dzięki Olena84, wielkie dzięki :) Quote
Akrum Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Akrum napisał(a):ślicznie cioci dziękuję :) to ja dorzucę swoje 20 zł stałej deklaracji :) To już mamy w skarpecie stałych deklaracji: tula - 20 zł Akrum - 20 zł yoko100 - 10 zł (przez pół roku) razem: 50 zł W skarpiecie deklaracji jednorazowych: Enigma79 - 30 zł MOKOJOKOTO - 10 zł Bjuta - 100 zł Olena84 - 10 zł razem: 150 zł :loveu: kto się dorzuci jeszcze?? halo, halo cioteczki, wujkowie, trzeba psiaka wyrwać z tej meliny... wszystko uzupełniam na bieżąco :) Quote
Akrum Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 ma ktoś może chwilkę,żeby jeszcze do tego http://www.hotelterier.pl/strona02.htm hoteliku zadzwonić i podpytać, czy by nie przyjęli chłopaka i jak cenowo? piszą,że dla psiaków w potrzebie,takich do adopcji konkurencyjne ceny i zniżki. tam już kilka dogomaniackich psiaków jest. jestem w pracy i nie mogę dzwonić... Quote
Olena84 Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Chodzilo mi o stałą wplate;), zle napisalam. Quote
Akrum Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Olena84 napisał(a):Chodzilo mi o stałą wplate;), zle napisalam. jej, to jeszcze lepiej :) zaraz zmieniam :) Quote
Akrum Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Akrum napisał(a):ślicznie cioci dziękuję :) to ja dorzucę swoje 20 zł stałej deklaracji :) To już mamy w skarpecie stałych deklaracji: tula - 20 zł Akrum - 20 zł yoko100 - 10 zł (przez pół roku)Olena84 - 10 zł razem: 60 zł W skarpiecie deklaracji jednorazowych: Enigma79 - 30 zł MOKOJOKOTO - 10 zł Bjuta - 100 zł razem: 140 zł :loveu: kto się dorzuci jeszcze?? halo, halo cioteczki, wujkowie, trzeba psiaka wyrwać z tej meliny... zmienione :) Quote
Kociabanda2 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Melduję się na zaproszenie Akrum :) Niestety nie mogę nic zadeklarować :( Quote
Akrum Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 właśnie, mało ludzi przychodzi... jak możesz to powysyłaj proszę trochę pw do tych, co znasz... teraz jak nie ma listy użytkowników, to jest to trochę utrudnione. Quote
Kociabanda2 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 ostatnio wysyłałam trochę zaproszeń do znajomych, więc mi tak nie bardzo :( Zresztą nie wiem czemu, ale połowę ludzi com ich miała zapisanych mi poznikało po tych zmianach na dogo :angryy: No ale wstawiłam link na bardzo popularnym bazarku fotograficznym. Może Cioteczki zauważą i przyjdą do tego biedaka :( Quote
andegawenka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 :shake:Kociabanda2 napisał(a):Melduję się na zaproszenie Akrum :) Niestety nie mogę nic zadeklarować :( Dziękuję za zaproszenie, ale mam tyle deklaracji:-(:shake: Quote
Akrum Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Klaudus_ bardzo Cię proszę, podeślij dokładny adres tych ludzi od psa do sosnowieckie schronisko, ciotka postara się zorganizować pomoc w prawnym odbiciu psa :) Quote
Akrum Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Kociabanda2, andegawendka - dzięki,że chociaż przyszłyście :) obecność na wątku też potrzebne :) Quote
kakadu Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 tez przydreptalam, ale niewiele moge pomoc... :( Quote
_Aga_ Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Na razie zapiszę sobie.. Biedny psiak... Quote
andegawenka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Akrum napisał(a):Kociabanda2, andegawendka - dzięki,że chociaż przyszłyście :) obecność na wątku też potrzebne :) Pieski nam wsiąkły i deklaracji nie zwalniają:shake: i jest ich coraz więcej... Quote
Recommended Posts