Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba Szarikowi rtg zrobić stawów, bioder i kręgosłupa. Zaczyna niedomagać na tylną część. Musimy wiedzieć z czym będziemy miały do czynienia. Wiem to znowu koszty. Ile razy skarpeta owczarkowa wspomogła Szarika? Może by poprosić o wsparcie a rtg? 

Ja na razie założę na to badanie bo nie chce już czekać.

może na rtg ? zrobione ale trzeba zwrócić Lilu,

Lilu ile kosztowała wizyta?

Posted

Moge zgłosić Szarika do skarpety im.Talcott. Tylko muszę napisać konkretnie na co potrzebne są pieniądze.

może na rtg ? zrobione ale trzeba zwrócić Lilu,

Lilu ile kosztowała wizyta?

Wizyta 162 zł - jeszcze nie zapłaciłam. Jak już będzie wiadomo na kogo wystawić fakturę to zapłacę. Czekam też na opis.

maksymalne wsparcie Skarpety to 120 zł, zostałoby jeszcze do uzbierania z innego źródła 42 zł, Olena co Ty na to?

Posted

Moge zgłosić Szarika do skarpety im.Talcott. Tylko muszę napisać konkretnie na co potrzebne są pieniądze.

Super, pokryjemy resztę z zapasów Szarika, starczy i na hotel we wrześniu, ale bazar juz muszę robić na październik;/

bakusiowa zgłosisz?  :iloveyou:

Posted

Jest zgoda chyba na skarpecie owczarkowej, można by boprosić o wsparcie na hotel  a  z talkot na badanie z lekką dopłatą. Jeśli talkott to proszę o info na jakiej podstawie wypłacają pieniążki - czy chcą fakktury na siebie?

Posted

możesz wziąć fakturę na siebie, skan dobrze by było umieścić na wątku Szarika, procedura jest taka:

- cioteczka bakusiowa zgłasza,

- zarząd rozpatruje (min 2 osoby),

- po ewentualnym zatwierdzeniu wniosku przesyłasz w ciągu tygodnia nr konta do skarbnika Skarpety czyli asikowskiej,

- skarbnik przekazuje pieniążki,

- robisz potwierdzenie na wątku Skarpety i na wątku Szarika, że kasa dotarła, kwota musi się znaleźć w rozliczeniowym poście

(w razie co - wejście przez moją sygnaturę)

Posted

jak jeszcze Cie olenko trzyma to ja też bęcki pewnie dostane bo długo mnie u nie było.....a to nowe dogo..na razie ble..trzeba sie oswoić.. :nonono2:

Nie, Tobie wybaczam ;)

Posted

Deklaracje stałe:
tula - 20 zł - I-XII 2012r., I - XII 2013r., 2014: (I, II, III, IV, V,VI, VII, VIII
Akrum - 20 zł - I- XII 2012r., I - XII 2013r., 2014r.: (I, II,III,IV, V, VI, VII
Olena84 - 10 zł - I - XII 2012r., I - XII 2013r.,2014: (I, II,III, IV, V, VI, VII, VIII, IX
martini77 - 10 zł - I - XII 2012r., I - XII 2013r., 2014: (I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X
israel - 10 zł - I - XII 2012r., I-XII 2013r., 2014: ( I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII
magda222- 20 zł - I - XII 2012r., I - XII 2013r., 2014: (I, II, III, IV, V, VI, VII
Lida- 30 zł - I - XII 2012r., I - XII 2013r., 2014: (I, II, III, IV,V, VI, VII, VIII, IX
Mama Oleny84
- 50zł - II - XII 2013r., 2014: (I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX
pucka69 - 10zł - X - XII 2013r., 2014: (I, II, III, IV,V, VI, VII, VIII, IX
Elisabeta - 20zł - 2014: (V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII)

razem: 200 zł

Posted

Bardzo proszę o zagłosowanie w konkursie krakvetu na fundację Nero z Sochaczewa. Do walki o karmę podchodzą już po raz trzeci. Może teraz uda się dzięki Waszej pomocy. Nero nie jest bogatą fundacją a ma wielu podopiecznych którym trzeba napełnić brzuszki.

Po zalogowaniu trzeba napisać jeden post. Może być w dziale powitalnym.Po zagłosowaniu przyjdzie kod weryfikacyjny który należy wpisać. Dopiero wtedy głos bedzie ważny.

Link do głosowania

http://www.krakvet.p...wforum.php?f=18