Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][B]Post już mi się nie mieści:(, na razie wklejam tutaj

PAŹDZIERNIK 2013r.:

- Akrum - 50zł - IX, X + 10zł jednorazowo - 01.10.13r.
- Israel - 10zł - X - 01.10.13r.
- Olena84 - 15zł X + 5zł jednorazowo - 01.10.13r.

[SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]Razem październik:[SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2] 75zł

Posted

[quote name='Pyrdka']Odwiedzę Szarika :)
Chłopak się zasiedział...pewnie traktuje pobyt u LILUtosi jak mieszkanie w swoim domu, już tak na stałe :shake:[/QUOTE]

No i nie nauczył się do dziś że ze stołu nie można kraść. Dziś znowu ukradł puszkę. Poszłam tylko na chwile zanieść psu tabletki na kojce a tu już puszeczka wylizana w zębach Szariczka.
Dziś został Szarik też odrobaczony, 14 dni temu pierwsza dawka, dziś druga tabletkami Dehinal.

Posted

[quote name='LILUtosi']No i nie nauczył się do dziś że ze stołu nie można kraść. Dziś znowu ukradł puszkę. Poszłam tylko na chwile zanieść psu tabletki na kojce a tu już puszeczka wylizana w zębach Szariczka.
Dziś został Szarik też odrobaczony, 14 dni temu pierwsza dawka, dziś druga tabletkami Dehinal.[/QUOTE]

Jakie koszty się grzecznie pytam :-(

Posted

Szariczku odwiedzam:iloveyou::buzi::buzi:cudny cudny Ty :bye:z przeprosinkami , bo nie bylam tutaj na wateczku b długo....:shake: to przez biedy , których coraz więcej piesku kochany , sciskam ogromnie

Posted

No nie widać. Dzisiaj Szarik czyścił miski wszystkim i jeszcze chciał jeść. Ja go muszę odchudzać już. No i chciała robotnika urąbać jak jechał z taczką a Szarik na drodze leżał ;-)