Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
ale jesteście CIOTKI :obrazic: żadna nie trzymała kciuków :obrazic:

ej, no weź! ja trzymałam cały czas za Gustawa! a mam tylko dwa... a jeszcze pracować trzeba.... i bazarków pilnować... a wogóle to jak mi powiedziałaś że to sekcja to za co miałam trzymać?

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jambi_ napisał(a):
jessu, dopiero doczytałam - 150 zet za to wszystko?! :shock: taki full serwis za takie grosze? ja sie przeprowadzam!

noo taki kochany wecik dał nam zniżkę :loveu: a jeszcze jakbyście go zobaczyły :cool3::diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
noo taki kochany wecik dał nam zniżkę :loveu: a jeszcze jakbyście go zobaczyły :cool3::diabloti:

no ja rozumiem, że chodzi Ci wyłącznie o fachowośc przy pracy :cool3: no wiesz... Jaroslav...:evil_lol:

Posted

Jaroslav Jaroslav :roll: :diabloti:

mam litość :lol:

a bibi już coraz lepiej - byłyśmy na dworku i już po swojemu chciała mi uciekać :lol: ona tak stoi, stoi, myśli, myśli i nagle sruuu w długą :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']noo taki kochany wecik dał nam zniżkę :loveu: a jeszcze jakbyście go zobaczyły :cool3::diabloti:[/QUOTE]

Ja chciałam tylko niektórym Ciotkom uświadomić, że pan doktor posiada bardzo miłą żonę i dwie wspaniałe córeczek. Ale to oczywiście taki off jest:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='ULKA12']Ja chciałam tylko niektórym Ciotkom uświadomić, że pan doktor posiada bardzo miłą żonę i dwie wspaniałe córeczek. Ale to oczywiście taki off jest:eviltong::evil_lol:[/QUOTE]

hahaha wiem wiem, tak sobie tylko żartuję no :evil_lol: zreszta Pani Żona była kiedyś w lecznicy też jak byłam ;)

Posted

teraz spróbowałam i dałam jej jedno ziarno josery - josera ma duże te kawałki więc pies musi pogryźć i Bibi pogryzła :loveu: póki co jeszcze będę jej moczyć żeby siędziąsełka pogoiły ale jest nadzieja huraaaa :)

Posted

tak niewiele a znaczy tak wiele :loveu: Bibi bez bólu ząbków jest zupełnie inna - nawet moja mama zauważyła, że nawet oczka są inne - już nie takie "zbolałe"

a wiecie co Bibi teraz robi?????? wsuwa kurzą rapkę!!!!!!!!!! :sweetCyb::laugh2_2:

Posted

[quote name='malawaszka']tak niewiele a znaczy tak wiele :loveu: Bibi bez bólu ząbków jest zupełnie inna - nawet moja mama zauważyła, że nawet oczka są inne - już nie takie "zbolałe"

a wiecie co Bibi teraz robi?????? wsuwa kurzą rapkę!!!!!!!!!! :sweetCyb::laugh2_2:[/QUOTE]

suuuper :loveu:

Posted

prosze, prosze, Wasia osiągnęła wyższy stopień szczęśliwości, już nie kupa ją cieszy ale kurza... zaraz... kurze co?!

[quote name='malawaszka']a wiecie co Bibi teraz robi?????? wsuwa kurzą rapkę!!!!!!!!!! :sweetCyb::laugh2_2:[/QUOTE]

:roflt:

....

ofkorz żartuję ;) cieszę się niezmiernie!!! :)