jambi Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 malawaszka napisał(a):ale jesteście CIOTKI :obrazic: żadna nie trzymała kciuków :obrazic: ej, no weź! ja trzymałam cały czas za Gustawa! a mam tylko dwa... a jeszcze pracować trzeba.... i bazarków pilnować... a wogóle to jak mi powiedziałaś że to sekcja to za co miałam trzymać? Quote
jambi Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 jessu, dopiero doczytałam - 150 zet za to wszystko?! :shock: taki full serwis za takie grosze? ja sie przeprowadzam! Quote
malawaszka Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 jambi_ napisał(a):jessu, dopiero doczytałam - 150 zet za to wszystko?! :shock: taki full serwis za takie grosze? ja sie przeprowadzam! noo taki kochany wecik dał nam zniżkę :loveu: a jeszcze jakbyście go zobaczyły :cool3::diabloti: Quote
jambi Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 malawaszka napisał(a):noo taki kochany wecik dał nam zniżkę :loveu: a jeszcze jakbyście go zobaczyły :cool3::diabloti: no ja rozumiem, że chodzi Ci wyłącznie o fachowośc przy pracy :cool3: no wiesz... Jaroslav...:evil_lol: Quote
zerduszko Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 malawaszka napisał(a):TU pisałam, a dziś u Gustawa :lol: Tydzień temu, miej litość dla mojej sklerozy :oops: Quote
malawaszka Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Jaroslav Jaroslav :roll: :diabloti: mam litość :lol: a bibi już coraz lepiej - byłyśmy na dworku i już po swojemu chciała mi uciekać :lol: ona tak stoi, stoi, myśli, myśli i nagle sruuu w długą :lol: Quote
AnkaG Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Noo czekaj już ci Jaroslav wybije doktorka z głowencji :P Bibi maleńka :) Quote
jambi Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 to ja już wiem dlaczego Ty masz tylko geriatrie i niemowlaki... "normalne" nie potrzebują tak częstych wizyt u weta :diabloti: Quote
ULKA12 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='malawaszka']noo taki kochany wecik dał nam zniżkę :loveu: a jeszcze jakbyście go zobaczyły :cool3::diabloti:[/QUOTE] Ja chciałam tylko niektórym Ciotkom uświadomić, że pan doktor posiada bardzo miłą żonę i dwie wspaniałe córeczek. Ale to oczywiście taki off jest:eviltong::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='ULKA12']Ja chciałam tylko niektórym Ciotkom uświadomić, że pan doktor posiada bardzo miłą żonę i dwie wspaniałe córeczek. Ale to oczywiście taki off jest:eviltong::evil_lol:[/QUOTE] hahaha wiem wiem, tak sobie tylko żartuję no :evil_lol: zreszta Pani Żona była kiedyś w lecznicy też jak byłam ;) Quote
malawaszka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 po narkozie wygrzewamy się na słonku - tzn Bibi po narkozie, Pepa nie Bibi vel Frankenstein uszko i jeszcze jeden na brzuszku był usuwany Quote
jambi Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Bibuś :loveu: [quote name='malawaszka']po narkozie wygrzewamy się na słonku - tzn Bibi po narkozie, Pepa nie http://lh6.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TK3GakuKnAI/AAAAAAAAHF0/gSH6AwN7mQI/s576/DSC_0007.JPG zdjęcie sugeruje coś zupełnie innego :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Bibi - mistrz drugiego planu :lol: mam nadzieję, że niedługo i za patykami pobiega :loveu: Quote
malawaszka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='ULKA12']Zaczęła normalnie jeść?[/QUOTE] jeszcze jej nie dawałam twardego - niech się dziąsełka pogoją bo podrażnione miała od tego kamienia Quote
malawaszka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 teraz spróbowałam i dałam jej jedno ziarno josery - josera ma duże te kawałki więc pies musi pogryźć i Bibi pogryzła :loveu: póki co jeszcze będę jej moczyć żeby siędziąsełka pogoiły ale jest nadzieja huraaaa :) Quote
malawaszka Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 to jest niesamowite :loveu: Bibi wsuwa już suchą karmę - duże granulki są i ona chrupie bez bólu :bigcool: Quote
ULKA12 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Jak to czasem niewiele trzeba aby kogoś uszczęśliwić, wystarczy psu wyczyścić zęby :-) Quote
malawaszka Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 tak niewiele a znaczy tak wiele :loveu: Bibi bez bólu ząbków jest zupełnie inna - nawet moja mama zauważyła, że nawet oczka są inne - już nie takie "zbolałe" a wiecie co Bibi teraz robi?????? wsuwa kurzą rapkę!!!!!!!!!! :sweetCyb::laugh2_2: Quote
Blisss Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='malawaszka']tak niewiele a znaczy tak wiele :loveu: Bibi bez bólu ząbków jest zupełnie inna - nawet moja mama zauważyła, że nawet oczka są inne - już nie takie "zbolałe" a wiecie co Bibi teraz robi?????? wsuwa kurzą rapkę!!!!!!!!!! :sweetCyb::laugh2_2:[/QUOTE] suuuper :loveu: Quote
jambi Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 prosze, prosze, Wasia osiągnęła wyższy stopień szczęśliwości, już nie kupa ją cieszy ale kurza... zaraz... kurze co?! [quote name='malawaszka']a wiecie co Bibi teraz robi?????? wsuwa kurzą rapkę!!!!!!!!!! :sweetCyb::laugh2_2:[/QUOTE] :roflt: .... ofkorz żartuję ;) cieszę się niezmiernie!!! :) Quote
Recommended Posts