AnkaG Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 malawaszka napisał(a):wszyscy o Bibi zapomnieli... czytają, czytają co słychać tylko leniwe nie piszą :) Quote
malawaszka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 jambi_ napisał(a): napewno trafisz, a jak sie zgubisz to zqwsze możesz zadzwonić... a jakby wyleciało na Ciebie takie rozwiane w kapciach to sie nie przejmuj, to Waszka będzie ;) HA HA :evil_lol: zerduszko napisał(a):Ja tam tego boiska nie widziałam ;) bo pewnie wcześniej "wyleciało na Ciebie takie rozwiane w kapciach" i potem już nic nie widziałaś :lol: jambi_ napisał(a):no ja też nie, ale Wasia twierdziła że to boisko ;) to STADION! :errrr: a teraz jak go odpicowali :mdleje: niemalże jak Orlik :lol: Quote
malawaszka Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 ZAPRASZAM na kolejny bazarek dla sznupków: http://www.dogomania.pl/threads/196338-KOSMETYKI-ZABAWKI-zbli%C5%BCa-si%C4%99-MIKO%C5%81AJ-na-sznaucery-do-18.11-g.-20.00 Quote
malawaszka Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Bibi stoi koło mnie i marudzi, że znowu chce jeść :lol: Quote
AnkaG Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Tym starym to palma odbija - u mnie też Esta stara doopa ciągle siedzi w kuchni i patrzy i patrzy - daaaaj jeść. Głucha więc można sobie gadać do niej ... A za młodu to był niejadek ... Quote
malawaszka Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 dzięki Margi :Rose: a ja Bibi dziś przyłapałam na moim łóżku!! :lol: pierwszy raz :lol: to się TZ ucieszy hahaha :turn-l: Quote
malawaszka Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 nie nie nie śpią z nami psy - tylko Drops :lol: i Fifka :lol: Quote
AnkaG Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Drops to nie pies??? I dlaczego on ma przywileje??? No tłumacz się ... Quote
malawaszka Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Drops ma przywileje bo wskakuje do łóżka tak, że się nie budzę :lol: jak kot leciutko i na paluszkach :lol: budzę się rano a ten rozwalony na plecach np między nami :lol: reszta nie chce spać nami to śpią u siebie - Luna przychodzi rano od czasu do czasu, Pepa czasem śpi koło mnie ale tylko na kanapie jak tv oglądam czy cóś, Sonia i bibi też tylko czasem się pakują na pieszczotki Quote
malawaszka Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 dzień dobry Bibi co u ciebie słychać? :lol: Quote
zerduszko Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Nie wiem czy ja się kiedyś doproszę o jakieś zdjęcia. Ale czekam :mad: Quote
malawaszka Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 jeny no jest taka paskudna pogoda, że też nie wiem czy się doprosisz - ona się nic nie zmienia :( Quote
ULKA12 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 A Ty jej w ogóle domu szukasz? Czy ma miejscówkę u Ciebie na stałe? Quote
zerduszko Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 ULKA12 napisał(a):A Ty jej w ogóle domu szukasz? Czy ma miejscówkę u Ciebie na stałe? Ha! Uderzyłaś w czuły punkt :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 ULKA12 napisał(a):A Ty jej w ogóle domu szukasz? Czy ma miejscówkę u Ciebie na stałe? szukam szukam - możliwe nawet że mam już, ale musimy poczekać :cry: a mnie będzie coraz trudniej Quote
zerduszko Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Nie bądź wiśnia! W nagrodę dostanie Swissa na pocieszkę :multi: Quote
jambi Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 malawaszka napisał(a):szukam szukam - możliwe nawet że mam już, ale musimy poczekać :cry: a mnie będzie coraz trudniej znaczy że Bibi już PRAWIE w nowym domu? :cool3: Quote
zerduszko Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Napisałabyś co u niej, coś o niej jeśli... tfu! zanim ja oddasz :eviltong: Quote
AnkaG Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 No właśnie co u Bibi i dlaczego musi czekać??? Quote
malawaszka Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 musi czekać aż Państwo zakończą sprawy związane z kupnem domu a co u Bibi - jest mega słodziakiem :loveu: bryka po śniegu jak sarenka :lol: ona ma taki dziwny chód - lekko jakby defiladowy i to tak śmiesznie wygląda jak ona się cieszy i bryka na dworze :lol: kręci młynki i biega w kółko jak się cieszy :lol: Quote
Recommended Posts