Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jambi_ napisał(a):

napewno trafisz, a jak sie zgubisz to zqwsze możesz zadzwonić... a jakby wyleciało na Ciebie takie rozwiane w kapciach to sie nie przejmuj, to Waszka będzie ;)

HA HA :evil_lol:

zerduszko napisał(a):
Ja tam tego boiska nie widziałam ;)

bo pewnie wcześniej "wyleciało na Ciebie takie rozwiane w kapciach" i potem już nic nie widziałaś :lol:

jambi_ napisał(a):
no ja też nie, ale Wasia twierdziła że to boisko ;)

to STADION! :errrr: a teraz jak go odpicowali :mdleje: niemalże jak Orlik :lol:

Posted

Tym starym to palma odbija - u mnie też Esta stara doopa ciągle siedzi w kuchni i patrzy i patrzy - daaaaj jeść. Głucha więc można sobie gadać do niej ...
A za młodu to był niejadek ...

Posted

Drops ma przywileje bo wskakuje do łóżka tak, że się nie budzę :lol: jak kot leciutko i na paluszkach :lol: budzę się rano a ten rozwalony na plecach np między nami :lol: reszta nie chce spać nami to śpią u siebie - Luna przychodzi rano od czasu do czasu, Pepa czasem śpi koło mnie ale tylko na kanapie jak tv oglądam czy cóś, Sonia i bibi też tylko czasem się pakują na pieszczotki

• 2 weeks later...
Posted

malawaszka napisał(a):
szukam szukam - możliwe nawet że mam już, ale musimy poczekać :cry: a mnie będzie coraz trudniej

znaczy że Bibi już PRAWIE w nowym domu? :cool3:

Posted

musi czekać aż Państwo zakończą sprawy związane z kupnem domu

a co u Bibi - jest mega słodziakiem :loveu: bryka po śniegu jak sarenka :lol: ona ma taki dziwny chód - lekko jakby defiladowy i to tak śmiesznie wygląda jak ona się cieszy i bryka na dworze :lol: kręci młynki i biega w kółko jak się cieszy :lol: