andegawenka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Masz możliwość wstawienia zdjęć:bigcool::Cool!: Quote
malawaszka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Blisss napisał(a): a gdzie ją trzymasz? nie są wszystkie razem? andegawenka napisał(a):Masz możliwość wstawienia zdjęć:bigcool::Cool!: hahaha nie no - razem są - tylko moje ganiają bez smyczy więc są wiecznie gdzieś czymś bardzo zajęte, Bibi na smyczy więc jak - będąc na jednym wspólnym spacerze - się spotka z innymi psami to się z nimi wita :lol: i się cieszy kikutkiem :lol: daje radę - jest coraz ruchliwsza - dzisiaj znowu z nią biegałam bo ona chciał za psami, a ja się boję ją puścić bo nie słyszy i jak to potem wołać? :niewiem: slepego miałam, głuchego nie - to teraz mam dwa :grins: ale Sonia się pilnuje a Bibi jest sznupem i ma swoje wazne sprawy i jest sznupim uparciuszkiem - jak nie chce gdzieś iść to się zapiera i koniec :lol: Quote
malawaszka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 andegawenka napisał(a):Masz możliwość wstawienia zdjęć:bigcool::Cool!: nie wiem co mi się z tym durnym dogo dzieje wrrrr zdjęcia wstawię jak zrobię - ostatnio jakoś nie miałam weny :oops: Quote
andegawenka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 malawaszka napisał(a):nie wiem co mi się z tym durnym dogo dzieje wrrrr zdjęcia wstawię jak zrobię - ostatnio jakoś nie miałam weny :oops: ...nie, jak tylko tak nieśmiało:oops: Quote
malawaszka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 mam wyniki Bibi - odbierała moja siostra i nie wzięła wyników z moczu - mam nadzieję, że zostały zrobione :roll: w poniedziałek pojedziemy ustalić jakies leczenie bo ja tu widzę, że wcale tak dobrze to nie jest :shake: http://img193.imageshack.us/img193/2987/dsc0004en.jpg http://img442.imageshack.us/img442/9670/dsc0005cqf.jpg Quote
Blisss Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 jak to niedobrze? możesz tak wiesz - drukowanymi dla opóźnionych - bo ja nic z tego nie rozumiem :shake: niech ona nie choruje no :placz: Quote
andegawenka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Nie wszystko jest w normie ale czy to coś złego ozacza oceni lekarz. Nie martwmy się na zapas. Quote
malawaszka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 wetka mówi, ze tragedii nie ma, ale no mocznik podwyższony, kreatynina za niska - to już jest niedobrze bo nerki słabe, a dodatkowo próby wątrobowe są podwyższone - więc trzeba będzie pewnie karmę wet, ale to nie problem bo dostałam od znajomego Elitesse dużo próbek karm - póki co bibi je karmę na ustabilizowanie trawienia, ale zaraz poszukam czy nie ma tam na nerki i tą jej będę podawać, wątroba to nie problem bo się regeneruje, ale nerki się nie regenerują i będzie trzeba wspomagać pewnie - wysłałam wyniki do wetki z esznaucerów z prośbą o interpretację i jakieś wskazówki czego mam chcieć od wetów tutaj no i dzisiaj Bibi boli brzuszek - taka skurczona jest i jak za szybko zjadła rozmoczoną karmę to zwróciła i zjadła jeszcze raz - już spokojniej nie wiem co mi się dzieje z dogo - nie widać w moich postach enterów, nie mogę wstawiać zdjęć i emotikonki tylko ręcznie wpisywane i mam jakieś głupie znaczki w oknie podpowiedzi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ****! Quote
malawaszka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 spróbuję wstawić zdjęcia przez inna przegladarkę Quote
malawaszka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 bez ciągnącej się smyczy lalunia zdecydowanie bardziej zadowolona Quote
Blisss Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 malawaszka napisał(a):wetka mówi, ze tragedii nie ma, ale no mocznik podwyższony, kreatynina za niska - to już jest niedobrze bo nerki słabe, a dodatkowo próby wątrobowe są podwyższone - więc trzeba będzie pewnie karmę wet, ale to nie problem bo dostałam od znajomego Elitesse dużo próbek karm - póki co bibi je karmę na ustabilizowanie trawienia, ale zaraz poszukam czy nie ma tam na nerki i tą jej będę podawać, wątroba to nie problem bo się regeneruje, ale nerki się nie regenerują i będzie trzeba wspomagać pewnie - wysłałam wyniki do wetki z esznaucerów z prośbą o interpretację i jakieś wskazówki czego mam chcieć od wetów tutaj no i dzisiaj Bibi boli brzuszek - taka skurczona jest i jak za szybko zjadła rozmoczoną karmę to zwróciła i zjadła jeszcze raz - już spokojniej nie wiem co mi się dzieje z dogo - nie widać w moich postach enterów, nie mogę wstawiać zdjęć i emotikonki tylko ręcznie wpisywane i mam jakieś głupie znaczki w oknie podpowiedzi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ****! tego się będziemy trzymać! a może gotowane niech je? zawsze to łatwiej strawić i pogryźć ... mi dogo działa normalnie ... Quote
malawaszka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Blisss napisał(a):tego się będziemy trzymać! a może gotowane niech je? zawsze to łatwiej strawić i pogryźć ... mi dogo działa normalnie ... coś mi się firefox chyba spirniczył - wczoraj się uaktualniał i wygląda na to, ze to dlatego coś nei tak jest wrrr gotowane jadła to dostała zatwardzenia, ona je papkę - rozmaczam jej ta karmę - to karma wet dla psów np które miały operacje na jelitach itp - bardzo delikatna i lekko strawna - kupy są ładne Quote
andegawenka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 malawaszka napisał(a):coś mi się firefox chyba spirniczył - wczoraj się uaktualniał i wygląda na to, ze to dlatego coś nei tak jest wrrr gotowane jadła to dostała zatwardzenia, ona je papkę - rozmaczam jej ta karmę - to karma wet dla psów np które miały operacje na jelitach itp - bardzo delikatna i lekko strawna - kupy są ładne chyba wszyscy mieliśmy aktualizację. U mnie się nic nie dzieje. To jest tak cały czas? bo jak nie to wyłącz PC i włącz. Czasami coś nie zaskoczy. Śliczna kózka:loveu: Quote
malawaszka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 andegawenka napisał(a):chyba wszyscy mieliśmy aktualizację. U mnie się nic nie dzieje. To jest tak cały czas? bo jak nie to wyłącz PC i włącz. Czasami coś nie zaskoczy. Śliczna kózka:loveu: no cały czas tak mam Quote
Blisss Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 malawaszka napisał(a):no cały czas tak mam a może masz coś włączone - może adblock? albo jakies inne foxowe dodatki? Quote
malawaszka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 mam adblock, ale to już od dawna i było ok Quote
Blisss Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 malawaszka napisał(a):mam adblock, ale to już od dawna i było ok to może wyłącz blokowanie do dogo - może ci się włączyło po aktualizacji? Quote
malawaszka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Blisss napisał(a):to może wyłącz blokowanie do dogo - może ci się włączyło po aktualizacji? pytanie - czy potrafię to zrobić? :lol: sznupa morderca zaprasza na nowy wątek: http://www.dogomania.pl/threads/192974 Quote
Blisss Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 potrafisz :p w górnym prawym rogu masz znaczek w kształcie sześciokąta z literkami ABP - kliknij na niego i wybierz wyłącz blokowanie na tej stronie czy coś w tym rodzaju ... może pomoże Quote
malawaszka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Blisss napisał(a):potrafisz :p w górnym prawym rogu masz znaczek w kształcie sześciokąta z literkami ABP - kliknij na niego i wybierz wyłącz blokowanie na tej stronie czy coś w tym rodzaju ... może pomoże zrobiłam to, ale dalej są jakieś dziwne znaczki i emotki nie działają aaaaaaaaaaaaaaaaaa qrwa :/ Quote
Blisss Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 malawaszka napisał(a):zrobiłam to, ale dalej są jakieś dziwne znaczki i emotki nie działają aaaaaaaaaaaaaaaaaa qrwa :/ :-(:-( no to nie wiem już ... a wirusa nie masz jakiegoś? Quote
andegawenka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 malawaszka napisał(a):pytanie - czy potrafię to zrobić? :lol: sznupa morderca zaprasza na nowy wątek: http://www.dogomania.pl/threads/192974 Zawiozałaś do Uleńki:multi::Cool!: Quote
Recommended Posts