zerduszko Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Nie bardzo :( A w ogóle znów się zakręciłam, szukałam mojego poprzedniego postu w Twojej galerii ;) Quote
malawaszka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 a u mnie więcej zdjęć :evil_lol: nie tylko bibka :lol: Quote
AnkaG Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Tia nienawiść do dzieci aż z niej bije :cool3::evil_lol: Quote
jambi Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='AnkaG']Tia nienawiść do dzieci aż z niej bije :cool3::evil_lol: no a nie? zobacz tu: http://lh3.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TL2eBXaYtuI/AAAAAAAAHWE/j_INVnK7BuI/DSC_0133.JPG z jaką odrazą się odsuwa... :evil_lol: my też mamy obróżki od Taks :cool3: Quote
malawaszka Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 czemu nikt nie chce Bibi? starsza od niej Marcelinka znalazła dom, a Bibi polecam kazdemu kto dzwoni, ale NIE CHCĄ! BO ŁYSA :shock: o TO dla Was co jej nie chcecie: Quote
zerduszko Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Naciesz się nią jeszcze ;) A jak łysa? Ja chyba nie czytam co Ty piszesz ;) Quote
malawaszka Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 no łysa - jej włosów jest mało i sa cienkie jak piórka, takie prześwity ma, mam nadzieję, że niedługo zacznie zarastać już... oby bo jak ja się nią dłużej będę nacieszac to wiesz... :shock: Quote
zerduszko Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 A po co mówisz, ze łysa? Roman tez był łysy, kle co się dziwić po schronisku? Quote
malawaszka Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 no muszę mówić - nie mam 100% pewności, że zarośnie, a podejrzewam, że dlatego m.in. oddali ją z powrotem do schronu - nie wygląda ciekawie taki golasek Quote
Paulina87 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Będzie cały czas w kubraczku chodzić to łysinki widać nie będzie ;) Quote
malawaszka Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 albo się resztki włosków wytrą i dopiero będzie świecić golizną :lol: Quote
zerduszko Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 malawaszka napisał(a):no muszę mówić - nie mam 100% pewności, że zarośnie, a podejrzewam, że dlatego m.in. oddali ją z powrotem do schronu - nie wygląda ciekawie taki golasek No tak, prawda ans wyzwoli ;) I znów wyszłam na kłamczuchę :( Quote
jambi Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 malawaszka napisał(a):o TO dla Was co jej nie chcecie: no ja ją chce i co z tego? skoro cała tajemnica tkwi w tym, że: ULKA12 napisał(a):A Ci co chcą to nie mogą. malawaszka napisał(a):no łysa - jej włosów jest mało i sa cienkie jak piórka, takie prześwity ma, mam nadzieję, że niedługo zacznie zarastać już... mam nadzieje, że te braki w uwłosieniu, to efekt kiepskiego żarcia, albo tych guzków co ich już nie ma... Aron od jakiegos czasu ma takie właśnie włosy, mało, cienkie, z prześwitami... beznadziejne... łeb zarósł juz po ostatnim strzyżeniu, a grzbiet, boczki i reszta to takie rzadkie piórka, dupa za to łysa prawie... ale u niego to starość Quote
malawaszka Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 u Bibi to hormony - przy niedoczynności tarczycy jest tak właśnie z włosami Quote
ULKA12 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Bo ty ją musisz zacząć ogłaszać jako mix grzywacza chińskiego :-) Quote
malawaszka Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 ULKA12 napisał(a):Bo ty ją musisz zacząć ogłaszać jako mix grzywacza chińskiego :-) bardzo zabawne bardzo :obrazic: :lol: Quote
ULKA12 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 malawaszka napisał(a):bardzo zabawne bardzo :obrazic: :lol: Kurcze, człowiek chce pomóc, doradzić coś a tutaj, ech życie.....:evil_lol: Quote
jambi Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 no właśnie, na potwierdzenie teorii o grzywaczu to nawet będa te braki zębowe... a jeśli u Bibi to tarczyca to u mojego Rondla co? Quote
malawaszka Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 jambi_ napisał(a):no właśnie, na potwierdzenie teorii o grzywaczu to nawet będa te braki zębowe... a jeśli u Bibi to tarczyca to u mojego Rondla co? Bibi nie ma BRAKÓW zębowych! ani jednego nie usuwaliśmy! :grins: były tylko brudne, ale już nie są :loveu: a nie wiem co u twojego rondla - moze tez coś w hormonach na starość się pierdasi :niewiem: Quote
jambi Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 no może, ale to chłop! i do tego kastrat... a patrz... ja bym se rękę dała, że Ona miała usuwane... Quote
malawaszka Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 jambi_ napisał(a):no może, ale to chłop! i do tego kastrat... a patrz... ja bym se rękę dała, że Ona miała usuwane... a chłop i do tego kastrat to nie ma tarczycy czy jak? :lol: może być też u niego taki efekt kastracji - za mało męskich hormonów to i włos rzednie :niewiem: a Bibi zęby miała czyszczone, usuwane były te brodawy okropne :lol: Quote
zerduszko Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Proroku - prosimy o optymistyczne wizje. Nikt nie jest chory, o ;) Quote
malawaszka Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 zerduszko napisał(a):Proroku - prosimy o optymistyczne wizje. Nikt nie jest chory, o ;) nooo :splat: oprócz mnie - na umyśle :errrr: Quote
Recommended Posts