Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
mam wyniki Bibi - odbierała moja siostra i nie wzięła wyników z moczu - mam nadzieję, że zostały zrobione :roll: w poniedziałek pojedziemy ustalić jakies leczenie bo ja tu widzę, że wcale tak dobrze to nie jest :shake: http://img193.imageshack.us/img193/2987/dsc0004en.jpg http://img442.imageshack.us/img442/9670/dsc0005cqf.jpg

ee tam, przesadzasz, mocznik troche wysoki, ale kreatynina dobrze! gdyby oba te współczynniki były mosno wysokie byłyby podstawy do obaw, a póki co - uwierz wetce

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
wsiędę w moją niebieską strzałę to i do stolycy się dotelepię :diabloti:

w te niebieskom co mnie po Sosnowcu woziłaś? buahahahahaha :roflt:jestem więc bezpieczna :p

Blisss napisał(a):
jedź dogomaniacko - transportem łączonym! :diabloti:

Blissssku a Ty sie tak nie ciesz bo Ty niejako na trasie mieszkasz :diabloti:

Posted

jambi_ napisał(a):
w te niebieskom co mnie po Sosnowcu woziłaś? buahahahahaha :roflt:jestem więc bezpieczna :p

Blissssku a Ty sie tak nie ciesz bo Ty niejako na trasie mieszkasz :diabloti:

a cieszem, cieszem że po drodze - podrzucę ją :diabloti:

Posted

weszka napisał(a):
Cóż za wyścigowa babcia! Fajnie, że się tak rozkręciła :)
A te uszy jej to mnie normalnie powalają. Jakiś konował miał chyba miarkę z dobermana.

no dokładnie :lol: do taaakich uszu musimy wyhodować dłuuuugą brodę :loveu:

Posted

oj mnie też wzrusza jak jest taka radosna - jak jutro dam radę to pojadę na konsultację w kierunku Zespołu Cushinga bo niestety ale wyniki z krwi mogą (choć nie muszą) wskazywać na tą chorobę - ale to zależy jak będę miała w pracy :/ ona tym bieganiem mi jeszcze bardziej Bolutka przypomina :loveu: mojego skarbusia najukochańszego :(

Posted

zerduszko napisał(a):
Nie kracz! Będzie wsio dobrze :)

no co Ty! przecież Waszka ma na drugie OPTYMISTKA! ... gdzieś czytałam... :hmmmm:

malawaszka napisał(a):
aaa tracę nad tym kontrolę

nie sądziłam, że dozyję chwili gdy takie słowa ze strony Waszki Małej padną...

Posted

jambi_ napisał(a):
no co Ty! przecież Waszka ma na drugie OPTYMISTKA! ... gdzieś czytałam... :hmmmm:

nie sądziłam, że dozyję chwili gdy takie słowa ze strony Waszki Małej padną...

no przecież - ja się NIGDY NICZYM nie zamartwiam :grins: a te słowa, które zacytowałaś to nie były moje słowa tylko słowa Bibi :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
no przecież - ja się NIGDY NICZYM nie zamartwiam :grins:

nie no jasne :grins: ............... niiigdy..... :megagrin:

malawaszka napisał(a):
a te słowa, które zacytowałaś to nie były moje słowa tylko słowa Bibi :diabloti:

ta? :splat:no i dlatego wydawało mi się to dziwne :evil_lol:

Posted

jeszcze troszkę rozbieganej bibi :loveu: ona jest bardzo kochana - taka delikatna i krucha, bardzo wrażliwa, nie wiem czy nie obrywała czasem bo zdarza się, że jak podchodzę do niej z wyciągniętą ręką żeby pogłaskać to ona się mocno uchyla i kilka razy zaczęła uciekać wręcz :shake: ale bawimy się też w berka :lol: ze mną i z kotami też się bawi w berka :lol: z jedzeniem jest :hmmmm: różnie - kilka razy było tak, ze rano zjadła śniadanie i po kilku godzinach po napiciu się wody zwraca :niewiem: muszę bardzo ostrożnie jej dawkować bo jak jest za dużo to potem się "ulewa" a ona je szybko i to też nie pomaga w zatrzymaniu jedzonka w brzuszku,,, kocham tego okruszka :loveu:

sznupy trzy :lol: