jambi Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 malawaszka napisał(a):mam wyniki Bibi - odbierała moja siostra i nie wzięła wyników z moczu - mam nadzieję, że zostały zrobione :roll: w poniedziałek pojedziemy ustalić jakies leczenie bo ja tu widzę, że wcale tak dobrze to nie jest :shake: http://img193.imageshack.us/img193/2987/dsc0004en.jpg http://img442.imageshack.us/img442/9670/dsc0005cqf.jpg ee tam, przesadzasz, mocznik troche wysoki, ale kreatynina dobrze! gdyby oba te współczynniki były mosno wysokie byłyby podstawy do obaw, a póki co - uwierz wetce Quote
jambi Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Wasiu.... lepiej za nisko niż za wysoko Quote
zerduszko Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 jambi_ napisał(a):Wasiu.... Wasia nam kiedy głowy poobrywa ;) Ja się na tych wynikach nie znam, ale mam nadzieję, ze te "przekroczenia" to nic poważnego. Quote
jambi Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 zerduszko napisał(a):Wasi nam kiedy głowy poobrywa?. ja tam sie nie boję :p ale do Ciebie ma bliżej :cool3: Quote
malawaszka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 wsiędę w moją niebieską strzałę to i do stolycy się dotelepię :diabloti: Quote
Blisss Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 malawaszka napisał(a):wsiędę w moją niebieską strzałę to i do stolycy się dotelepię :diabloti: jedź dogomaniacko - transportem łączonym! :diabloti: Quote
jambi Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 malawaszka napisał(a):wsiędę w moją niebieską strzałę to i do stolycy się dotelepię :diabloti: w te niebieskom co mnie po Sosnowcu woziłaś? buahahahahaha :roflt:jestem więc bezpieczna :p Blisss napisał(a):jedź dogomaniacko - transportem łączonym! :diabloti: Blissssku a Ty sie tak nie ciesz bo Ty niejako na trasie mieszkasz :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 jambi_ napisał(a):w te niebieskom co mnie po Sosnowcu woziłaś? buahahahahaha :roflt:jestem więc bezpieczna :p /> phi! :obrazic: Quote
Blisss Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 jambi_ napisał(a):w te niebieskom co mnie po Sosnowcu woziłaś? buahahahahaha :roflt:jestem więc bezpieczna :p Blissssku a Ty sie tak nie ciesz bo Ty niejako na trasie mieszkasz :diabloti: a cieszem, cieszem że po drodze - podrzucę ją :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 lalunia kochana :loveu: dziś mamy dobry dzień i było bieganko :) nie mylić z biegunką :lol: jakem sznupa tak sznupię :lol: Quote
malawaszka Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 dupka w górze :lol: patrzcie jaki galop :) Quote
malawaszka Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 aaa tracę nad tym kontrolę Quote
weszka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Cóż za wyścigowa babcia! Fajnie, że się tak rozkręciła :) A te uszy jej to mnie normalnie powalają. Jakiś konował miał chyba miarkę z dobermana. Quote
malawaszka Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 weszka napisał(a):Cóż za wyścigowa babcia! Fajnie, że się tak rozkręciła :) A te uszy jej to mnie normalnie powalają. Jakiś konował miał chyba miarkę z dobermana. no dokładnie :lol: do taaakich uszu musimy wyhodować dłuuuugą brodę :loveu: Quote
Paulina87 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Aż się wzruszyłam... wiedziałam, że u Ciebie wyjdzie na "ludzi" a to dopiero początek. Quote
malawaszka Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 oj mnie też wzrusza jak jest taka radosna - jak jutro dam radę to pojadę na konsultację w kierunku Zespołu Cushinga bo niestety ale wyniki z krwi mogą (choć nie muszą) wskazywać na tą chorobę - ale to zależy jak będę miała w pracy :/ ona tym bieganiem mi jeszcze bardziej Bolutka przypomina :loveu: mojego skarbusia najukochańszego :( Quote
jambi Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 zerduszko napisał(a):Nie kracz! Będzie wsio dobrze :) no co Ty! przecież Waszka ma na drugie OPTYMISTKA! ... gdzieś czytałam... :hmmmm: malawaszka napisał(a): aaa tracę nad tym kontrolę nie sądziłam, że dozyję chwili gdy takie słowa ze strony Waszki Małej padną... Quote
malawaszka Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 jambi_ napisał(a):no co Ty! przecież Waszka ma na drugie OPTYMISTKA! ... gdzieś czytałam... :hmmmm: nie sądziłam, że dozyję chwili gdy takie słowa ze strony Waszki Małej padną... no przecież - ja się NIGDY NICZYM nie zamartwiam :grins: a te słowa, które zacytowałaś to nie były moje słowa tylko słowa Bibi :diabloti: Quote
jambi Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 malawaszka napisał(a):no przecież - ja się NIGDY NICZYM nie zamartwiam :grins: nie no jasne :grins: ............... niiigdy..... :megagrin: malawaszka napisał(a): a te słowa, które zacytowałaś to nie były moje słowa tylko słowa Bibi :diabloti: ta? :splat:no i dlatego wydawało mi się to dziwne :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 jeszcze troszkę rozbieganej bibi :loveu: ona jest bardzo kochana - taka delikatna i krucha, bardzo wrażliwa, nie wiem czy nie obrywała czasem bo zdarza się, że jak podchodzę do niej z wyciągniętą ręką żeby pogłaskać to ona się mocno uchyla i kilka razy zaczęła uciekać wręcz :shake: ale bawimy się też w berka :lol: ze mną i z kotami też się bawi w berka :lol: z jedzeniem jest :hmmmm: różnie - kilka razy było tak, ze rano zjadła śniadanie i po kilku godzinach po napiciu się wody zwraca :niewiem: muszę bardzo ostrożnie jej dawkować bo jak jest za dużo to potem się "ulewa" a ona je szybko i to też nie pomaga w zatrzymaniu jedzonka w brzuszku,,, kocham tego okruszka :loveu: sznupy trzy :lol: Quote
malawaszka Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 a nas jak zwykle nikt nie odwiedza :( ot stare baby to i nieciekawe... :( Quote
Recommended Posts