Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Od razu zapomnieli, po prostu ludek zapracowany okrutnie to i czasu brakuje dla takich słodkich psiaczków jak Bibi, ale Ty na pewno jej to wynagrodzisz :-) A co z tą Panią zainteresowaną adopcją Bibi?

Posted

malawaszka napisał(a):
wszyscy o Bibi zapomnieli...

no wiesz?! jakie "zapomnieli" ?! nie zapomnieli, nie zapomnieli... ta chwilowa absencja u Bibi, to przez ... Bibi... ;)

a właśnie właśnie, Bibka miała się pakować, i co?

Posted

no nie wiem - na razie pani się nie odzywała, ale nie panikuję bo jak zwykle najmniej czasu na myślenie mam dla zwierzów które są u mnie, bo te w schronach pilniejsze :(

nie będę pisać co jeszcze u bibi mnie martwi bo już całkiem mnie w kaftan wpakujecie :roll:

Posted

A co tu mówić,przecież Malawaszka będzie miała tysiąc powodów i przeszkód ,żeby maleńkiej nie oddać.Przecież gdzie jej będzie najlepiej jak nie u Waszki.

Posted

Margi napisał(a):
A co tu mówić,przecież Malawaszka będzie miała tysiąc powodów i przeszkód ,żeby maleńkiej nie oddać.Przecież gdzie jej będzie najlepiej jak nie u Waszki.

oj nie nie - Bibi jest jak najbardziej adopcyjna!

Posted

Margi napisał(a):

Ona!!!!!!!!!!

Posted

A swoją drogą to Malawaszko poproszę o adres na pw,bo mam dla Bibi lub innego sznupa śliczne nowe czerwone ubranko.Na moją sznaucerkę okazało się za małe,a szkoda żeby leżało w szafie.

Posted

Margi napisał(a):
A swoją drogą to Malawaszko poproszę o adres na pw,.

ja znam! ja znam! między Katowicami a Częstochową na światłach w lewo, potem długo prosto, w prawo obok boiska i za wielkim drzewem prosto drugi dom na prawo - poczta trafia, sama widziałam :p

Posted

Margi napisał(a):
A swoją drogą to Malawaszko poproszę o adres na pw,bo mam dla Bibi lub innego sznupa śliczne nowe czerwone ubranko.Na moją sznaucerkę okazało się za małe,a szkoda żeby leżało w szafie.

ooo super - już posyłam :Rose:

jambi_ napisał(a):
ja znam! ja znam! między Katowicami a Częstochową na światłach w lewo, potem długo prosto, w prawo obok boiska i za wielkim drzewem prosto drugi dom na prawo - poczta trafia, sama widziałam :p

ale nie napisałaś czy w lewo jadąc od K do Cz czy odwrotnie :D

Posted

malawaszka napisał(a):
ale nie napisałaś czy w lewo jadąc od K do Cz czy odwrotnie :D

no fakt... ;) no to od K w lewo od Cz w prawo dalej tak samo

Margi napisał(a):
Super napewno z paczką trafię :lol:

napewno trafisz, a jak sie zgubisz to zqwsze możesz zadzwonić... a jakby wyleciało na Ciebie takie rozwiane w kapciach to sie nie przejmuj, to Waszka będzie ;)