malawaszka Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 zerduszko napisał(a):Skoro tak twierdzisz ;) to z grzeczności nie będziesz zaprzeczać? :evil_lol: Quote
zerduszko Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 malawaszka napisał(a):to z grzeczności nie będziesz zaprzeczać? :evil_lol: Cóż Ci mam odpowiedzieć? ;) Quote
ULKA12 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Od razu zapomnieli, po prostu ludek zapracowany okrutnie to i czasu brakuje dla takich słodkich psiaczków jak Bibi, ale Ty na pewno jej to wynagrodzisz :-) A co z tą Panią zainteresowaną adopcją Bibi? Quote
jambi Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 malawaszka napisał(a):wszyscy o Bibi zapomnieli... no wiesz?! jakie "zapomnieli" ?! nie zapomnieli, nie zapomnieli... ta chwilowa absencja u Bibi, to przez ... Bibi... ;) a właśnie właśnie, Bibka miała się pakować, i co? Quote
malawaszka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 jeszcze nic bo chorowałam i nie byłam z nią na badaniach, a w międzyczasie zaczęła kaszleć, brała antybiotyk i dostała znowu na robale i qrde znowu były! :mdleje: co za cholerstwo! Quote
jambi Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ty mi robakami tylka nie zawracaj tylko mów: i...???? Quote
malawaszka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 no nie wiem - na razie pani się nie odzywała, ale nie panikuję bo jak zwykle najmniej czasu na myślenie mam dla zwierzów które są u mnie, bo te w schronach pilniejsze :( nie będę pisać co jeszcze u bibi mnie martwi bo już całkiem mnie w kaftan wpakujecie :roll: Quote
Margi Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 A co tu mówić,przecież Malawaszka będzie miała tysiąc powodów i przeszkód ,żeby maleńkiej nie oddać.Przecież gdzie jej będzie najlepiej jak nie u Waszki. Quote
malawaszka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Margi napisał(a):A co tu mówić,przecież Malawaszka będzie miała tysiąc powodów i przeszkód ,żeby maleńkiej nie oddać.Przecież gdzie jej będzie najlepiej jak nie u Waszki. oj nie nie - Bibi jest jak najbardziej adopcyjna! Quote
malawaszka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Margi napisał(a):A co tu mówić,przecież Malawaszka będzie miała tysiąc powodów i przeszkód ,żeby maleńkiej nie oddać.Przecież gdzie jej będzie najlepiej jak nie u Waszki. Ona!!!!!!!!!! Quote
jambi Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 iiii tam... podpuszcza Cię ;) ... a i tak wszyscy wiemy jak jest 8) Quote
malawaszka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 paskudy z Was i tyle :obrazic: Quote
Margi Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 A swoją drogą to Malawaszko poproszę o adres na pw,bo mam dla Bibi lub innego sznupa śliczne nowe czerwone ubranko.Na moją sznaucerkę okazało się za małe,a szkoda żeby leżało w szafie. Quote
jambi Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Margi napisał(a):A swoją drogą to Malawaszko poproszę o adres na pw,. ja znam! ja znam! między Katowicami a Częstochową na światłach w lewo, potem długo prosto, w prawo obok boiska i za wielkim drzewem prosto drugi dom na prawo - poczta trafia, sama widziałam :p Quote
malawaszka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Margi napisał(a):A swoją drogą to Malawaszko poproszę o adres na pw,bo mam dla Bibi lub innego sznupa śliczne nowe czerwone ubranko.Na moją sznaucerkę okazało się za małe,a szkoda żeby leżało w szafie. ooo super - już posyłam :Rose: jambi_ napisał(a):ja znam! ja znam! między Katowicami a Częstochową na światłach w lewo, potem długo prosto, w prawo obok boiska i za wielkim drzewem prosto drugi dom na prawo - poczta trafia, sama widziałam :p ale nie napisałaś czy w lewo jadąc od K do Cz czy odwrotnie :D Quote
jambi Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 malawaszka napisał(a):ale nie napisałaś czy w lewo jadąc od K do Cz czy odwrotnie :D no fakt... ;) no to od K w lewo od Cz w prawo dalej tak samo Margi napisał(a):Super napewno z paczką trafię :lol: napewno trafisz, a jak sie zgubisz to zqwsze możesz zadzwonić... a jakby wyleciało na Ciebie takie rozwiane w kapciach to sie nie przejmuj, to Waszka będzie ;) Quote
jambi Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 no ja też nie, ale Wasia twierdziła że to boisko ;) Quote
Recommended Posts