wilczy zew Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='zerduszko']To trzeba sobie psa tak wychować, żeby nie szarpał :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Ewentualnie, jak mu się zachce, to na jedno nasze "n" musi wrosnąć w ziemię :B-fly: nasz jeszcze w trakcie wychowania [quote name='malawaszka']nawet nożyczkami - od tyłu głowy obcinaj po troszku aż będzie dobrze wyglądało :lol: jestem miszczem w tłumaczeniu takich rzeczy :D chodzi o ścieniowanie? [quote name='weszka']kiedyś miałam wam wkleić link do łańcuszków z blaszką - proszę http://www.ipo-sklep.pl/index.php?p441,lancuszek-chrom-dlugie-ogniwo-50cm-kod-hs5150105002 już się zawołałam sama ale tam z blaszką to tylko takie z dużymi ogniwami a ja chcę takie jak u Tazzika Sandra jak egzamin? jak ja bym chciala aby nasz był taki łysy Quote
Saththa Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Nie mam maszynki :( No zobacze czy mi wyjdzie jak się zbiore bo się troszku boje, ze mu grzywkę całkiem ciachnę a ja mam takie zapędy przy wyrównywaniu :lol: A oto i niespodzianka z dzisiejszego pobytu Neski u Tazzia ;) Darth Vader VS Warkot a w roli głownej szarpaczek ;) Czyli Nesia vs Tazz p odwóch stronach szarpaczka :lol: głośniki mile widziane, mimo gadania pod koniec o psich walkach i rodezjanach :lol: [video=youtube;K4jUd5XMyVw]http://www.youtube.com/watch?v=K4jUd5XMyVw[/video] Quote
zerduszko Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Jaki on ma ogon :lol: Zabawa bardzo ładna, taka przemyślana, wywazona. Bawiły się kiedyś szarpakiem już razem? <mam świra na pkcie relacji pies-pies> Quote
Rumi. Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 hahaha Neska niewzruszona, a Tazz się wścieka, świetna scena :D Quote
wilczy zew Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 świetne metody: Tazzik skraca dystans a Neska bierze na przetrzymanie przeciwnika Quote
malawaszka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 haha ja póki co tylko obejrzałam bez dźwięku bo jakby tak moje wiesniaki usłyszały... jak im jakieś obce psy warczą w domu :errrr: nikt by juz nie spał :D Quote
Saththa Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 zerduszko napisał(a):Jaki on ma ogon :lol: Zabawa bardzo ładna, taka przemyślana, wywazona. Bawiły się kiedyś szarpakiem już razem? <mam świra na pkcie relacji pies-pies> Kiedyś przez 5 sekund na wybiegu złapały sznurek ale taki krótki. Chwilkę powarczały i Tazz puscił bo t oNeski sznurek był;) Tutaj już trwało to jakieś 30 minut :lol: greatmadwomen napisał(a):hahaha Neska niewzruszona, a Tazz się wścieka, świetna scena :D Nesia Dartha Vadera uskuteczniała;) Momentami słychać:lol: wilczy zew napisał(a):świetne metody: Tazzik skraca dystans a Neska bierze na przetrzymanie przeciwnika Bo Nesia ejst bardzo cierpliwa;) Quote
Saththa Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 malawaszka napisał(a):haha ja póki co tylko obejrzałam bez dźwięku bo jakby tak moje wiesniaki usłyszały... jak im jakieś obce psy warczą w domu :errrr: nikt by juz nie spał :D Hehehehehhe Quote
zerduszko Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Bardzo mi się zachowanie Tazzia podoba. Młody a widać, że ogarnięty już. Ty go wykastrowałaś? Quote
Saththa Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 [quote name='zerduszko']Bardzo mi się zachowanie Tazzia podoba. Młody a widać, że ogarnięty już. Ty go wykastrowałaś? NIeeeee.... weterynarz :) Ciesze się, ze zachowanie Tazza się podoba :) On Nessie bardzo lubi;) Zreszta na wybiegu stworzyli bandę... nesia warczy Tazz odgania :lol: Smiesznie to wygląda ale wogle m isię to nie podoba;) Quote
zerduszko Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Cianiara, sama dałbyś radę. Kiedyś była taka metoda, że się związywało jajka żyłką... i odpadały :evil_lol: Ale ogólnie, to jestem pod jego wrażeniem. Szkod, że mieszkasz tak daleko, bo bym z Kluska na re-socjal wpadała na wybieg :lol: Quote
Saththa Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 [quote name='zerduszko']Cianiara, sama dałbyś radę. Kiedyś była taka metoda, że się związywało jajka żyłką... i odpadały :evil_lol: Ale ogólnie, to jestem pod jego wrażeniem. Szkod, że mieszkasz tak daleko, bo bym z Kluska na re-socjal wpadała na wybieg :lol: Hmm może ta stara metoda nie byłaby taka zła;) Ale to jest fakt, że kastrat. A dlaczego pytasz? Na wybiegu róznie niesttey bywa ehh wilczy zew zapomniałam odpowiedzieć;) Na egzaminie 20/30 punktów :mdleje: czyli Trzy heh 3. Masakra nastawiłam się zupełnie na cos innego :( Quote
zerduszko Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 O kastrację pytam z ciekawości. Ja ma suki, to nie mam porównania ;) Napisz coś więcej o egzaminie, bo chyba przeoczyłam temat. Quote
Saththa Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 zerduszko napisał(a):O kastrację pytam z ciekawości. Ja ma suki, to nie mam porównania ;) Napisz coś więcej o egzaminie, bo chyba przeoczyłam temat. No egzamina miałam dzisiaj na tej mojej techniku weterynarii z chowu zwierząt. prowadząca przedmiot skupiła się przez cały semestr na zwierzętach gospodarkich heh i te powtórzyłam a na egzaminie 5-7 pyt z gospodarskich i Norki, owady, pszczoły ryby sumy!! chomiki... króliki świńki morskie:o I Genetyka :shake: A jak z ciekawości to tak Tazzio odjajczony. Quote
Saththa Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 zerduszko napisał(a):Ty taka młoda doopa jesteś?? :D Hmmm ćwierćwieczna doopa:lol: Quote
malawaszka Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 zerduszko napisał(a):Ty taka młoda doopa jesteś?? :D staruszka się odezwała :lol: Quote
zerduszko Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Saththa napisał(a):Hmmm ćwierćwieczna doopa:lol: A, to nie taka młoda. Myślałam, że młodsza ;) Quote
Saththa Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 zerduszko napisał(a):Dokładnie! I pifooo :D jakie piwo?:hmmmm: Quote
malawaszka Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Saththa napisał(a):jakie piwo?:hmmmm: to które wczoraj wypiła :roflt: Quote
Saththa Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 malawaszka napisał(a):to które wczoraj wypiła :roflt: Aaaaa no nie wiedziałam, ze zerduszko piła piwo wczoraj :lol::) Quote
Saththa Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 [quote name='zerduszko']Pisałam u Mario :D Piwo dobre na sen ;) :niewiem: nie znam człowieka;) Quote
Recommended Posts