Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']To trzeba sobie psa tak wychować, żeby nie szarpał :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Ewentualnie, jak mu się zachce, to na jedno nasze "n" musi wrosnąć w ziemię :B-fly:

nasz jeszcze w trakcie wychowania

[quote name='malawaszka']nawet nożyczkami - od tyłu głowy obcinaj po troszku aż będzie dobrze wyglądało :lol: jestem miszczem w tłumaczeniu takich rzeczy :D

chodzi o ścieniowanie?

[quote name='weszka']kiedyś miałam wam wkleić link do łańcuszków z blaszką - proszę http://www.ipo-sklep.pl/index.php?p441,lancuszek-chrom-dlugie-ogniwo-50cm-kod-hs5150105002

już się zawołałam sama ale tam z blaszką to tylko takie z dużymi ogniwami a ja chcę takie jak u Tazzika

Sandra jak egzamin?

jak ja bym chciala aby nasz był taki łysy

Posted

Nie mam maszynki :(

No zobacze czy mi wyjdzie jak się zbiore bo się troszku boje, ze mu grzywkę całkiem ciachnę a ja mam takie zapędy przy wyrównywaniu :lol:

A oto i niespodzianka z dzisiejszego pobytu Neski u Tazzia ;)

Darth Vader VS Warkot a w roli głownej szarpaczek ;)
Czyli

Nesia vs Tazz p odwóch stronach szarpaczka :lol:

głośniki mile widziane, mimo gadania pod koniec o psich walkach i rodezjanach :lol:

[video=youtube;K4jUd5XMyVw]http://www.youtube.com/watch?v=K4jUd5XMyVw[/video]

Posted

zerduszko napisał(a):
Jaki on ma ogon :lol: Zabawa bardzo ładna, taka przemyślana, wywazona. Bawiły się kiedyś szarpakiem już razem? <mam świra na pkcie relacji pies-pies>

Kiedyś przez 5 sekund na wybiegu złapały sznurek ale taki krótki. Chwilkę powarczały i Tazz puscił bo t oNeski sznurek był;) Tutaj już trwało to jakieś 30 minut :lol:
greatmadwomen napisał(a):
hahaha Neska niewzruszona, a Tazz się wścieka, świetna scena :D

Nesia Dartha Vadera uskuteczniała;) Momentami słychać:lol:
wilczy zew napisał(a):
świetne metody: Tazzik skraca dystans a Neska bierze na przetrzymanie przeciwnika

Bo Nesia ejst bardzo cierpliwa;)

Posted

malawaszka napisał(a):
haha ja póki co tylko obejrzałam bez dźwięku bo jakby tak moje wiesniaki usłyszały... jak im jakieś obce psy warczą w domu :errrr: nikt by juz nie spał :D

Hehehehehhe

Posted

[quote name='zerduszko']Bardzo mi się zachowanie Tazzia podoba. Młody a widać, że ogarnięty już. Ty go wykastrowałaś?

NIeeeee.... weterynarz :)

Ciesze się, ze zachowanie Tazza się podoba :) On Nessie bardzo lubi;) Zreszta na wybiegu stworzyli bandę... nesia warczy Tazz odgania :lol: Smiesznie to wygląda ale wogle m isię to nie podoba;)

Posted

Cianiara, sama dałbyś radę. Kiedyś była taka metoda, że się związywało jajka żyłką... i odpadały :evil_lol:

Ale ogólnie, to jestem pod jego wrażeniem. Szkod, że mieszkasz tak daleko, bo bym z Kluska na re-socjal wpadała na wybieg :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Cianiara, sama dałbyś radę. Kiedyś była taka metoda, że się związywało jajka żyłką... i odpadały :evil_lol:

Ale ogólnie, to jestem pod jego wrażeniem. Szkod, że mieszkasz tak daleko, bo bym z Kluska na re-socjal wpadała na wybieg :lol:

Hmm może ta stara metoda nie byłaby taka zła;)
Ale to jest fakt, że kastrat. A dlaczego pytasz?
Na wybiegu róznie niesttey bywa ehh

wilczy zew zapomniałam odpowiedzieć;)

Na egzaminie 20/30 punktów :mdleje: czyli Trzy heh 3.

Masakra nastawiłam się zupełnie na cos innego :(

Posted

zerduszko napisał(a):
O kastrację pytam z ciekawości. Ja ma suki, to nie mam porównania ;)

Napisz coś więcej o egzaminie, bo chyba przeoczyłam temat.

No egzamina miałam dzisiaj na tej mojej techniku weterynarii z chowu zwierząt. prowadząca przedmiot skupiła się przez cały semestr na zwierzętach gospodarkich heh i te powtórzyłam a na egzaminie 5-7 pyt z gospodarskich i Norki, owady, pszczoły ryby sumy!! chomiki... króliki świńki morskie:o I Genetyka :shake:

A jak z ciekawości to tak Tazzio odjajczony.