Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Jambi to fajne masz psy :) .

ja nie wiem czy to fajne - bo w sumie żeby one szły to i Ty musisz łazić ;) no, dla mnie to nie problem, ale czasem sie zagadam a one wtedy zamiast wykorzystać i sie poszlajać to leża na chodniku... no czy to jest normalne?!

Posted

jambi napisał(a):
...a ja mam Pola Mokotowskie - toże wybieg, ino nie ogrodzony i zasadniczo ogólno dostępny, ale na szczęście sa jakby 2 części - jedna z alejkami dla ludzów, a druga sama traaaawaaaa - niepisanym prawem przypisana psiolubom :)
...
...hehe no i wyszło szydło z worka, następna co nie czyta ;)

Ja też mam wybieg - w całym Parku Skaryszewskim psy latają luzem, SM jeździ i nikt nikogo nie spisuje ;-)
Czytam, czytam, ale coś widać mi umknęło, bo najczęściej czytam w nocy jak już padam na r..yj:mdleje:

Posted

Doginka napisał(a):
Ja też mam wybieg - w całym Parku Skaryszewskim psy latają luzem, SM jeździ i nikt nikogo nie spisuje ;-)

na Polach tez jeżdzą, ale do psów na tej trawiastej części sie nie czepiają - z reguły, no chyba, że jakaś konkretna afera wynika ale to baaardzo rzaaaadko ;)

Posted

deer_1987

Tutaj też było dodane :razz:

Fides79
a tu ciągle o tym wybiegu hi hi
az sie skusiłąm i poszperałam czy u nas takowy jest i podobno jest, ale dosc daleko ode mnie :roll:

A tylko jeden macie? jest taka strona www.psi-wybieg.pl bodajże i jest mapa całej Polski i sa zaznaczone wybiegi tak oficjalne jak i nie oficjalne :)

Tekla64
ja sie nie chwale ale mam wybiegi i ogrodzone i nie ogrodzone ino poza moimi zdnych innych psow nie mam
hihihi

Takiej to dobrze :loveu::loveu::loveu:

jambi
a ja mam Pola Mokotowskie - toże wybieg, ino nie ogrodzony i zasadniczo ogólno dostępny, ale na szczęście sa jakby 2 części - jedna z alejkami dla ludzów, a druga sama traaaawaaaa - niepisanym prawem przypisana psiolubom :smile:

W szcecinie w park ukasprowicza tez jest taka "psia łączka" ale w razie najazdu SM mandaty raczej murowane :roll:

jambi
Kiedy to zdjęcie jest naprawde fantastyczne! :smile:

taki rajd miodzio - sama bym sie wybrała... niestety, jak usłyszałam o Dogtrekkingu to moje juz było za stare...

Zdjęcie ciesze, się ze sie podoba.
A to rajd dla ludzi jest. A Tazz przy okazji ;)

jambi
no moje pewnie to samo :niewiem: wystarczy, że sie zatrzymam na spacerze, żeby z kims pogadac, a te juz siadają koło mnie i sie durno patrzą...
\\Tazz na wybiegu też najczęściej koło mnie;)

zerduszko
Jambi to fajne masz psy :smile: Moje to wystarczy, że wyciągnę telefon i już wiedzą, że wielki brat nie patrzy :/ A szczególnie ta łachudra kudłata, tylko czeka aż gębę otworzę, żeby dać dyla. Liz za to w spokoju może wyżreć wszystkie gooowna namierzone kiedy "oko" widziało....

Hmmm tych koop to nie zazdroszczę :shake:

jambi
ja nie wiem czy to fajne - bo w sumie żeby one szły to i Ty musisz łazić ;-) no, dla mnie to nie problem, ale czasem sie zagadam a one wtedy zamiast wykorzystać i sie poszlajać to leża na chodniku... no czy to jest normalne?!

Normalne poniekąd :) Gdzie one będa łazić jak można Pani popilnować)

Doginka
Czytam, czytam, ale coś widać mi umknęło, bo najczęściej czytam w nocy jak już padam na r..yj:mdleje:

To SM w porządku:) Mi tez wiele rzeczy umyka;)

jambi
na Polach tez jeżdzą, ale do psów na tej trawiastej części sie nie czepiają - z reguły, no chyba, że jakaś konkretna afera wynika ale to baaardzo rzaaaadko ;-)

Nawet teraz jak im zabrali radary?
Do mnie na wybieg często podjeżdzają czy SM czy Policja.
Policja sprawdza czy młodzi nie piją bo takie 3 budki mamy zadaszone na wypadek deszczu i często ktoś w nich siedzi i pije jak cieplo jest:)
A SM sprawdza czy psy jak wychodzoną czy wchodza na wybieg to czy na smyczach :cool3:

Posted

A tylko jeden macie? jest taka strona www.psi-wybieg.pl bodajże i jest mapa całej Polski i sa zaznaczone wybiegi tak oficjalne jak i nie oficjalne :smile:

taaa wedle tej strony to w łódzkim nie ma ani jednego wybiegu :roll::niedowia:

no wiesz takich oficjalnych wybiegów podobno mamy jeden :niewiem:

Posted

Fides79 napisał(a):
taaa wedle tej strony to w łódzkim nie ma ani jednego wybiegu :roll::niedowia:

no wiesz takich oficjalnych wybiegów podobno mamy jeden :niewiem:

A bo ktos musi ten wybieg dodać;)

Posted

Saththa !!! wyrkrakałaś !
Sharki dzisiaj się wytaplał w tej rzece :mad:
chociaż nie byłam na niego zła :D
spodobało mu się i mi :)
ale zanim doszliśmy do domu to wysechł :D

Posted

Fides79 napisał(a):
hi hi a nie ma kto :lol:

Trzeba dodac;) Masz misje :)
Lucky. napisał(a):
kurcze, nie poznałam :loveu:

my własnie rzadko jesteśmy na wybiegu, z powodu dużych psów.
ale czasami można :P

Heheh za 1 razem tez go nie poznałam:)

A nie rozumiem, problemem sa duże psy?
klaudusia0219 napisał(a):
Saththa !!! wyrkrakałaś !
Sharki dzisiaj się wytaplał w tej rzece :mad:
chociaż nie byłam na niego zła :D
spodobało mu się i mi :)
ale zanim doszliśmy do domu to wysechł :D

Heheheh i tak jestem pod wrazeniem ze tyle wytrzymał:D

Posted

deer_1987 napisał(a):
Witam! Jakies plany na dzis masz? :razz:

A co masz jakąś propozycje?:)

Fides79 napisał(a):
hi hi hi nie mam :eviltong: nie dam sie wmanewrować :shake:

Heheheh

Posted

weszłam na tą strone, to jakiś dziwny numer z tymi psimi wybiegami, bo wychodzi mi, że na Mokotowie mamy 4 takie wybiegi - tylko nie wiem niby w jaki sposób? coś mi sie wydaje, że ktoś sobie wpisał trawniczki koło domów, gdzie wychodzi z psami...

Posted

Hmmm wiem, ze jak oficjalny to oficjalny ogrodzony itp. a jak nie oficjalny to np właśnie takie psie łączki. chociaż wydaje mi się, że skoro w szczecinie sa 3 czy 4 oficjalne to w Warszawie powinny być tym bardzoiej :)

Posted

Tekla64 napisał(a):
a ze niby stolyca to pwoinni miec wiecej i lepsze????hihihi

wcale ze nie sa takie naj we wszystkim ..... cale szczescie

No wydaje mi się, że wybiegi powinny być;)
deer_1987 napisał(a):
no mozesz do nas wpasc :razz:

Oj chyba sie dziś nie wyrobię:razz:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Jak sie dzis czujesz?

lepiej)
justyska2 napisał(a):
pozdrawiamy wiosennie :)

Dziekujemy:)
weszka napisał(a):
No jakiś zupełnie inny pies się tu pojawił! Bardzo elegancki :):)

Podmienili mi :evil_lol: