jambi Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 zerduszko napisał(a):Jambi to fajne masz psy :) . ja nie wiem czy to fajne - bo w sumie żeby one szły to i Ty musisz łazić ;) no, dla mnie to nie problem, ale czasem sie zagadam a one wtedy zamiast wykorzystać i sie poszlajać to leża na chodniku... no czy to jest normalne?! Quote
Doginka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 jambi napisał(a):...a ja mam Pola Mokotowskie - toże wybieg, ino nie ogrodzony i zasadniczo ogólno dostępny, ale na szczęście sa jakby 2 części - jedna z alejkami dla ludzów, a druga sama traaaawaaaa - niepisanym prawem przypisana psiolubom :) ... ...hehe no i wyszło szydło z worka, następna co nie czyta ;) Ja też mam wybieg - w całym Parku Skaryszewskim psy latają luzem, SM jeździ i nikt nikogo nie spisuje ;-) Czytam, czytam, ale coś widać mi umknęło, bo najczęściej czytam w nocy jak już padam na r..yj:mdleje: Quote
jambi Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Doginka napisał(a):Ja też mam wybieg - w całym Parku Skaryszewskim psy latają luzem, SM jeździ i nikt nikogo nie spisuje ;-) na Polach tez jeżdzą, ale do psów na tej trawiastej części sie nie czepiają - z reguły, no chyba, że jakaś konkretna afera wynika ale to baaardzo rzaaaadko ;) Quote
Saththa Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 deer_1987 http://i1020.photobucket.com/albums/...g/DSCN1121.jpg widzialam na fb, fajne :loveu: Tutaj też było dodane :razz: Fides79 a tu ciągle o tym wybiegu hi hi az sie skusiłąm i poszperałam czy u nas takowy jest i podobno jest, ale dosc daleko ode mnie :roll: A tylko jeden macie? jest taka strona www.psi-wybieg.pl bodajże i jest mapa całej Polski i sa zaznaczone wybiegi tak oficjalne jak i nie oficjalne :) Tekla64 ja sie nie chwale ale mam wybiegi i ogrodzone i nie ogrodzone ino poza moimi zdnych innych psow nie mam hihihi Takiej to dobrze :loveu::loveu::loveu: jambi a ja mam Pola Mokotowskie - toże wybieg, ino nie ogrodzony i zasadniczo ogólno dostępny, ale na szczęście sa jakby 2 części - jedna z alejkami dla ludzów, a druga sama traaaawaaaa - niepisanym prawem przypisana psiolubom :smile: W szcecinie w park ukasprowicza tez jest taka "psia łączka" ale w razie najazdu SM mandaty raczej murowane :roll: jambi Kiedy to zdjęcie jest naprawde fantastyczne! :smile: taki rajd miodzio - sama bym sie wybrała... niestety, jak usłyszałam o Dogtrekkingu to moje juz było za stare... Zdjęcie ciesze, się ze sie podoba. A to rajd dla ludzi jest. A Tazz przy okazji ;) jambi no moje pewnie to samo :niewiem: wystarczy, że sie zatrzymam na spacerze, żeby z kims pogadac, a te juz siadają koło mnie i sie durno patrzą...\\Tazz na wybiegu też najczęściej koło mnie;) zerduszko Jambi to fajne masz psy :smile: Moje to wystarczy, że wyciągnę telefon i już wiedzą, że wielki brat nie patrzy :/ A szczególnie ta łachudra kudłata, tylko czeka aż gębę otworzę, żeby dać dyla. Liz za to w spokoju może wyżreć wszystkie gooowna namierzone kiedy "oko" widziało.... Hmmm tych koop to nie zazdroszczę :shake: jambi ja nie wiem czy to fajne - bo w sumie żeby one szły to i Ty musisz łazić ;-) no, dla mnie to nie problem, ale czasem sie zagadam a one wtedy zamiast wykorzystać i sie poszlajać to leża na chodniku... no czy to jest normalne?! Normalne poniekąd :) Gdzie one będa łazić jak można Pani popilnować) Doginka Ja też mam wybieg - w całym Parku Skaryszewskim psy latają luzem, SM jeździ i nikt nikogo nie spisuje ;-) Czytam, czytam, ale coś widać mi umknęło, bo najczęściej czytam w nocy jak już padam na r..yj:mdleje: To SM w porządku:) Mi tez wiele rzeczy umyka;) jambi na Polach tez jeżdzą, ale do psów na tej trawiastej części sie nie czepiają - z reguły, no chyba, że jakaś konkretna afera wynika ale to baaardzo rzaaaadko ;-) Nawet teraz jak im zabrali radary? Do mnie na wybieg często podjeżdzają czy SM czy Policja. Policja sprawdza czy młodzi nie piją bo takie 3 budki mamy zadaszone na wypadek deszczu i często ktoś w nich siedzi i pije jak cieplo jest:) A SM sprawdza czy psy jak wychodzoną czy wchodza na wybieg to czy na smyczach :cool3: Quote
Fides79 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 A tylko jeden macie? jest taka strona www.psi-wybieg.pl bodajże i jest mapa całej Polski i sa zaznaczone wybiegi tak oficjalne jak i nie oficjalne :smile: taaa wedle tej strony to w łódzkim nie ma ani jednego wybiegu :roll::niedowia: no wiesz takich oficjalnych wybiegów podobno mamy jeden :niewiem: Quote
Saththa Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Fides79 napisał(a):taaa wedle tej strony to w łódzkim nie ma ani jednego wybiegu :roll::niedowia: no wiesz takich oficjalnych wybiegów podobno mamy jeden :niewiem: A bo ktos musi ten wybieg dodać;) Quote
Fides79 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Saththa napisał(a):A bo ktos musi ten wybieg dodać;) hi hi a nie ma kto :lol: Quote
Lucky. Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 kurcze, nie poznałam :loveu: my własnie rzadko jesteśmy na wybiegu, z powodu dużych psów. ale czasami można :P Quote
Culineo Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Saththa !!! wyrkrakałaś ! Sharki dzisiaj się wytaplał w tej rzece :mad: chociaż nie byłam na niego zła :D spodobało mu się i mi :) ale zanim doszliśmy do domu to wysechł :D Quote
Saththa Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Fides79 napisał(a):hi hi a nie ma kto :lol: Trzeba dodac;) Masz misje :) Lucky. napisał(a):kurcze, nie poznałam :loveu: my własnie rzadko jesteśmy na wybiegu, z powodu dużych psów. ale czasami można :P Heheh za 1 razem tez go nie poznałam:) A nie rozumiem, problemem sa duże psy? klaudusia0219 napisał(a):Saththa !!! wyrkrakałaś ! Sharki dzisiaj się wytaplał w tej rzece :mad: chociaż nie byłam na niego zła :D spodobało mu się i mi :) ale zanim doszliśmy do domu to wysechł :D Heheheh i tak jestem pod wrazeniem ze tyle wytrzymał:D Quote
Fides79 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Trzeba dodac;-) Masz misje :smile: hi hi hi nie mam :eviltong: nie dam sie wmanewrować :shake: Quote
Saththa Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 deer_1987 napisał(a):Witam! Jakies plany na dzis masz? :razz: A co masz jakąś propozycje?:) Fides79 napisał(a):hi hi hi nie mam :eviltong: nie dam sie wmanewrować :shake: Heheheh Quote
jambi Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 weszłam na tą strone, to jakiś dziwny numer z tymi psimi wybiegami, bo wychodzi mi, że na Mokotowie mamy 4 takie wybiegi - tylko nie wiem niby w jaki sposób? coś mi sie wydaje, że ktoś sobie wpisał trawniczki koło domów, gdzie wychodzi z psami... Quote
Saththa Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Hmmm wiem, ze jak oficjalny to oficjalny ogrodzony itp. a jak nie oficjalny to np właśnie takie psie łączki. chociaż wydaje mi się, że skoro w szczecinie sa 3 czy 4 oficjalne to w Warszawie powinny być tym bardzoiej :) Quote
Tekla64 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 a ze niby stolyca to pwoinni miec wiecej i lepsze????hihihi wcale ze nie sa takie naj we wszystkim ..... cale szczescie Quote
Saththa Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Tekla64 napisał(a):a ze niby stolyca to pwoinni miec wiecej i lepsze????hihihi wcale ze nie sa takie naj we wszystkim ..... cale szczescie No wydaje mi się, że wybiegi powinny być;) deer_1987 napisał(a):no mozesz do nas wpasc :razz: Oj chyba sie dziś nie wyrobię:razz: Quote
Saththa Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 A zajęcia mam i jutro i wniedziele a dzisiejszy dzien spedzam skręcając się z bólu:( Coś mi znowu nawala w brzuchu:( Quote
weszka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 No jakiś zupełnie inny pies się tu pojawił! Bardzo elegancki :):) Quote
Saththa Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 deer_1987 napisał(a):Jak sie dzis czujesz? lepiej) justyska2 napisał(a):pozdrawiamy wiosennie :) Dziekujemy:) weszka napisał(a):No jakiś zupełnie inny pies się tu pojawił! Bardzo elegancki :):) Podmienili mi :evil_lol: Quote
Recommended Posts