Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja tak zupełnie z innej beczki, zaproszę Was na bazarek fotograficzny, super sprawa, kto chce zgłosić zdjęcie swojego psiaka to może to zrobić za opłatą 10zł, później odbywa się darmowe głosowanie, kto wygra ten wybiera na którego potrzebującego psiaka ma iść cała zebrana suma :)
http://www.dogomania.pl/threads/205996-Bazarek-fotograficzny-V-WIOSENNA-EDYCJA-DO-01.05-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-)?p=16688518&viewfull=1#post16688518

Posted

ahedok napisał(a):
tak, ale z czasem wspomnienia się zacierają, a ja mam na świeżo :D

Hehehja tez ma na świezo ;) Wciąż się ucze i mam styczność "z nauczycielami":)

Posted

wiesz, nauczyciele to mają przerabane na starcie, kiedys sie mówiło ponoć "obys cudze dzieci uczył" - taka forma klątwy :niewiem:

mają przerąbane, to fakt ale to nie powód, żeby mówić do dzieci takie teksty:

"A żebyś miała córke gorszą 30000000 razy od siebie . Życzę ci tego ! "

O nauczycielach każdy cos wie. Każdy chodził do szkoły:smile: I na pewno każdy natrafił na nauczyciela bez powołania.

to tez prawda
ale akurat mam okazje poobserwować w pracy jak sie zachowuje młodzież w stosunku do nauczycieli i powiem Wam, że ja sobie nie wyobrażam żebym mogła sie tak zachować, no cóz, te 15-17 lat temu młodzież trochę inne podejście miała i więcej szacunku do nauczycieli bylo a teraz wszystko stoi na głowie :shake:

Saththa
Kinga- dziekuje

tu nie ma za co dziekować
ja po prostu doskonale wiem co czujesz :sad:

Posted

ahedok napisał(a):
tak, ale z czasem wspomnienia się zacierają, a ja mam na świeżo :D

uwierz mi, choć szkołe mam dawno za sobą, pewne wspomnienia sie nie zacierają...

Fides79 napisał(a):
no cóz, te 15-17 lat temu młodzież trochę inne podejście miała i więcej szacunku do nauczycieli bylo a teraz wszystko stoi na głowie :shake:

oj staruszko... mamy te same wspomnienia :megagrin:

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Piękna! Wszystkie sznaucery średnie jakie widziałam u nas w mieście to beczki na chudych łapkach, w porównaniu do twojej suni :)

Bardzo mi przykro... :( [']

:evil_lol: Tazz to pies i to olbrzym :razz:

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Piękna! Wszystkie sznaucery średnie jakie widziałam u nas w mieście to beczki na chudych łapkach, w porównaniu do twojej suni :)

Witamy :)
greatmadwomen napisał(a):
:evil_lol: Tazz to pies i to olbrzym :razz:

Tak to jest jak się nawet pierwszej strony nie czyta :lol:

ahedok napisał(a):
ta zniewaga krwi wymaga :D

:mad::mad::mad::mad::mad: PRAWDA!! :mad::mad::mad::mad: :evil_lol:
Misia&Ruby napisał(a):
Przepraszam za pomyłkę, mam nadzieję, że Tazz wybaczy :oops: :D

Tazzman sie zastanowi :razz:

myślę że jeśli Saththa Tazzowi nie przeczyta coś napisała to Tazz się nie obrazi, lecz nie wiem jak Saththa...

A dlaczegoż to ja bym się obrazić miała;) Mi tez sie pomyłki zdarzają.... co prawda az tak to sie jeszcze nie pomyliłam ale co tam :)

A ostatnio na wybiegu pewna miła Pani która była z mixem sznupka średniego wg mnie zapytała mnie się:
Pani: a co to za rasa jest? wskazując na Tazza.
Ja: Sznaucer
Pani: Oooo jakis taki duży... :o
Ja: Bo to olbrzym :D

Pozdrawiamy sobotnie :)

Posted

Saththa napisał(a):
A ostatnio na wybiegu pewna miła Pani która była z mixem sznupka średniego wg mnie zapytała mnie się:
Pani: a co to za rasa jest? wskazując na Tazza.
Ja: Sznaucer
Pani: Oooo jakis taki duży... :o
Ja: Bo to olbrzym :D

Pozdrawiamy sobotnie :)

ło to ten mix był chyba mocno zmixowany, skoro właścicielka kuzynka nie poznała :D

pozdrawiamy :)

Posted

:roflt::roflt::roflt: no to nieźle, trzeba było się jej też spytać co za rasy ma psiaka :eviltong:

Spytałam :) Tj poniekąd bo stwierdziłam, ze ma mixa średniaka a Pani, ze tak :) Z huskym... :razz:

Posted

ooo.... to niezły mixik... jestem ciekawa jak wyglądał...

ahedok napisał(a):
o łał, średniak z huskym? dobre :D

No jak dla mnie to czarno srebrny z pieprzowym hmmm ale też takie conajmniej piata woda po kisielu...