Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSCN1103.jpg
ajjjjjjjjjj ale przystojniak w zieleniiii !!!!!

Dziekujemy :loveu::loveu: To bardzo prosze dzisiejsze wybiegowe zdjęcia Tazzia w zieleni :cool3:

Jak zwykle patrzymy wszędzie tylko nie na mnie:evil_lol:

Spotkalismy ONke Sońke :multi:

I Neske :loveu: to ta po lewej :)

Ogólnie pewnien pies za Sońką troszku przeszkadzał (Sońka po cieczce iwidac jeszcze pachnie)

Latające uszy :loveu::loveu:

C.d.n za chwilę;)

Posted

[quote name='malawaszka']ostatnie bombowe :loveu:

Dziekujemy :)

[quote name='zuzolandia']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/DSCN1114.jpg

pozbywamy sie brody hihihihhi

witamy po jakiejs tam przerwie ;-) hihiihhi

Witamy równiez ponownie :) Sonka pomaga brode rozczesać :lol:
[quote name='klaudusia0219']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/DSCN1121.jpg piękne ! :loveu: a jakie łoczyska :D

W końcu je widac od razu :lol:

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
Shark to nie w tej galerii :diabloti: ale można porównać :D

Byłam u Was, ale jakoś nie miałam weny do gadki:oops:, więc tylko poczytałam i zwiałam;-)

Posted

loj jakie pikene foty i wasiska latajace i broda tyz i oczyska i lapska i dlugasnych nochal no super pikne zdjecia a widzisz opitolonego sie lepiej foci hihihi

porownaj ile bylo kudlacza ai le juz jest pieknego zrobionego chlopaka hihihi

Posted

Heheh czy ja wiem, że się lepiej foci, mi to w sumie obojetne chociaz teraz oczy widac :) A skoro widać to wrzucam :) Cobyscie potem nie mówiły, że on oczu nie ma- będe miała dużo dowodów że jednak ma :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ostatnie bombowe :loveu:

sie przyłączam :loveu:

[quote name='Saththa']Ogólnie pewnien pies za Sońką troszku przeszkadzał (Sońka po cieczce iwidac jeszcze pachnie)

i Tazzio tak nic? kompletnie? to ja Ci powiem, że jestem pod wrażeniem, bo Aron nigdy nie pozwalał, na takie spoufalanie sie obcych amantów do "jego" dziewczyn - nie ważne czy te dziewczyny były własne czy obce, jak były z Aronem były JEGO ;)

musze powiedziec, że tu mi sie podobaja bohaterowie drugiego planu... Panie wyszły z pieskami na spacer :lol: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/DSCN1125.jpg

na Pola Mokotowskie kiedys codziennie o tej samej porze co ja przyjeżdzał taki facet samochodem, wypuszczał psa, brał gazete i siedział w aucie ją czytając, a pies albo krążył po prakingu albo leżał obok samochodu... i tak godzinke albo dłużej, ale to sie nazywa że pies codziennie na Polach był...:roll:

Posted

Jambi ja mysle ze to pan byl na mokotowskich i w spokoju mogl poczytac
a pies.... no coz zajecia wlasne.

moi wszyscy do dzis nie chodza ze mna na spacery bo i rodzina i znajomi nazywaja to marszobiegi i nie sa chetni
oj ostatnio moja meza chodzi na ranne regularnie ale poszlismy na kompromis ja troche zwolnilam a on troche przyspieszyl i wyszedl taki spaceromarsz ranny

Posted

[quote name='deer_1987']tak z ciekawosci pytalam bo wlasnie na ogromny wyglada :cool3:

No tak jest duzy:)
[quote name='jambi']sie przyłączam :loveu:

i Tazzio tak nic? kompletnie? to ja Ci powiem, że jestem pod wrażeniem, bo Aron nigdy nie pozwalał, na takie spoufalanie sie obcych amantów do "jego" dziewczyn - nie ważne czy te dziewczyny były własne czy obce, jak były z Aronem były JEGO ;)

musze powiedziec, że tu mi sie podobaja bohaterowie drugiego planu... Panie wyszły z pieskami na spacer :lol: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/DSCN1125.jpg

na Pola Mokotowskie kiedys codziennie o tej samej porze co ja przyjeżdzał taki facet samochodem, wypuszczał psa, brał gazete i siedział w aucie ją czytając, a pies albo krążył po prakingu albo leżał obok samochodu... i tak godzinke albo dłużej, ale to sie nazywa że pies codziennie na Polach był...:roll:

A dziekujemy :)
I Tazzio nic:) Tazzio za to wczoraj usilnie bronił mojego plecaka w którym byly ciasteczka watróbkowe :roll: Aż musiałam je do samochodu zaniesc bo się zaczeł orobic nie fajnie :shake:
A co do Pań ze zdjęcia to jedna z nich to właścicielka Sońki jest. A druga właścicielka tego pieska co to przy nich stoi starszego juz mocno nie biegającego. Przychodzi dla towarzystwa Pani od Sońki.

A co do takich indywiduuuuuf (:D) to też się cozywiście zdarzają. Jak zima było i śniego to ludzi psy na wybieg wpuszczali a sami w autach siedzieli :shake:

[quote name='Fides79']jakie psie zebranie :p
http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/DSCN1121.jpg :loveu: piękny jest ;)

Dziekujemy :loveu:

[quote name='Tekla64']Jambi ja mysle ze to pan byl na mokotowskich i w spokoju mogl poczytac
a pies.... no coz zajecia wlasne.

moi wszyscy do dzis nie chodza ze mna na spacery bo i rodzina i znajomi nazywaja to marszobiegi i nie sa chetni
oj ostatnio moja meza chodzi na ranne regularnie ale poszlismy na kompromis ja troche zwolnilam a on troche przyspieszyl i wyszedl taki spaceromarsz ranny

Oooo ja lubie takie szybkie spacery:)
Jak mnie kto do lasu wyciąga na szybki spacer to jestem przeszczęsliwa :) Ale potem się okazuje ze moje szybko tempo jest za szybkie i krzyczą na mnie :(

Posted

no ja jestem starej szkoly i mnie wmawiano ze pies jest szczesliwy jak sie truchcikiem porusza, znaczy w klusie mu najlepiej wiec cale zycie staram sie uszczesliwic te moje psiska a ze inni nie nadazaja to juz nie moja wina i dla nich spacery to jak kondukt pogrzebowy masakra dla mnie
a jeszcze jedno strasznie dlugo mi siedzialo w srodku.... strasznie dlugo mialam braki w rekach jak smyczy nie mialam, torebka nie zastepowala tego i wiecie co rekawiczki torebki i wszystkie inne dodatki czesto gubialam ale nigdy w zyciu nie zgubialam smyczy

Posted

ja tam takie marszobiegi uwielbiam i dalekie wędrówki :loveu: i też zwykle chadzałam sama :lol: pisze "chadzałam' bo teraz nie chadzam ;) ja bym poszła, ale towarzystwo psie mi sie nieco stawia i kroku nie dotrzymuje ... zwłaszcza jeden ;)