Maalwi Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Jakie boskie zdjecia! a ten 2 filmik troszkę groźnie wygladał według mnei :D to zdjęcie cudne!: Quote
zerduszko Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 jambi napisał(a):ja tam takie marszobiegi uwielbiam i dalekie wędrówki :loveu: i też zwykle chadzałam sama :lol: pisze "chadzałam' bo teraz nie chadzam ;) ja bym poszła, ale towarzystwo psie mi sie nieco stawia i kroku nie dotrzymuje ... zwłaszcza jeden ;) A myślałam, że to potomek Cię spowalnia ;) Quote
jambi Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 zerduszko napisał(a):A myślałam, że to potomek Cię spowalnia ;) eee gdzie tam! jak jeszcze psy chciały (zwłaszcza jeden) to potomek był w takim wieku, że go do wózka pakowałam i leciałam :) teraz on większy, więc w razie czego mógłby się stawiać, ale jak dotąd okazji nie mieliśmy ... no kurde, Aron choć jakby lepiej ostatnio to jednak tempo ma takie, że nie zdążamy przejść przez pasy na zielonym świetle... Quote
eria Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/DSCN1121.jpg ale Tazzio tu przesłodko wyszedł !!! A tego wybiegu trochę zazdroszczę :) Super jest! Co do bohaterek drugiego planu. U nas na polach odwrotnie - są dwie takie staruszki (jedna ma cockerka ,druga sznupka mini) i one są takie zawodniczki ,że ja i pani maskoty hihihi wymiękamy !! One robią trasę większą i dłuższą niż my :) Bardzo pozytywne starsze panie! Quote
zuzolandia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Doberek... my to se lazikujemy po lesnych ściezkach ...bo Zuzol jakos nie wykazuje chęci truchtania hiihihi rozkreca sie jedynie przy rzucaniu pileczki bądz patyków ;-) Fruzia z kolei ma swój chaszczowy świat i tam se buszuje w ciagu całego 2-3 godz dreptania hihihihi miziankoo dla Czarnego;-) Quote
Saththa Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 widze, ze nie potrzebnie wstawiłam tyle zdjęć bo i tak z tego jednego byście były zadowolone :evil_lol: No to prosze raz jeszcze: Ja to się denerwuje jak ktoś mnie zapraszam na spacer szybkim tempem a potem krzyczy na mnie, ze na spacerze jest a nie na przebieżce... A już niedługo będę na 18km spacerze:) Na rajd z TZtem się wybieramy do kalisza pomorskiego 16 kwietnia :) Mam nadzieję, ze się nie zgubimy w tym lesie bo to rajd na orientację :evil_lol: a TZ mój to orientację ma ale w mieście a i to nie zawsze:D Ja jakoś problemów nie mam ale nie wiem czy bedzie mi się chciało spierać z nim w która stronę iść mamy :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 eee byle pogoda byla to bedziecie najwyzej zamiast 18 troche wiecej na licznikach ale jaka radocha bedzie !!!! a spierac sie nie spieraj ino miej radoche !!!! Tazikowy ryjek cudny ryjek i oczetak jakie mundre piekny jest Quote
Saththa Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Tekla64 napisał(a):eee byle pogoda byla to bedziecie najwyzej zamiast 18 troche wiecej na licznikach ale jaka radocha bedzie !!!! a spierac sie nie spieraj ino miej radoche !!!! Tazikowy ryjek cudny ryjek i oczetak jakie mundre piekny jest Radoche zawsze mam jak na grzyby idziemy :) Jak TZ wraca do samochoduu idąc w druga stronę :lol: A Tazzio oczywiście idzie z nami:) Quote
Tekla64 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 to najwyzej wykorzystasz go jako psa tropiacego a w najgorszym wypadku wykorzystasz to do poczatkow nauki sladu hihihi zawsze sa pozytywne aspekty trza ino tylko je dostrzegac Quote
Saththa Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Tekla64 napisał(a):to najwyzej wykorzystasz go jako psa tropiacego a w najgorszym wypadku wykorzystasz to do poczatkow nauki sladu hihihi zawsze sa pozytywne aspekty trza ino tylko je dostrzegac Oczywiście \ale ja nie narzekam teraz tylko się śmieję;) Quote
malawaszka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Saththa napisał(a): A co do takich indywiduuuuuf (:D) to też się cozywiście zdarzają. Jak zima było i śniego to ludzi psy na wybieg wpuszczali a sami w autach siedzieli :shake: buuhahahha a to dobre :roflt: już widzę jakby moje psy pobiegły sie bawić - podrapały by mi samochód jak nic :lol: Quote
Tekla64 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 a moje w wiekszosci by se polataly i mialy gdzies samochod , no Tekla moze by w ogole nie wysiadla hihihi ale po jakims nie za wdlugim czasie by podeszly sie mnie zapytac i co dalej??? juz wiemy co tu bylo i gdzie a teraz idziemy na spacer hihihi Quote
Saththa Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 malawaszka napisał(a):buuhahahha a to dobre :roflt: już widzę jakby moje psy pobiegły sie bawić - podrapały by mi samochód jak nic :lol: Nie mozesz wjechac samochodem na wybieg :D Mnie osobiście bardzo to denerwowało bo jak włąsciciel siedzący w aucie przed wybiegiem może zapanować nad psem w razie "w" Tekla64 napisał(a):a moje w wiekszosci by se polataly i mialy gdzies samochod , no Tekla moze by w ogole nie wysiadla hihihi ale po jakims nie za wdlugim czasie by podeszly sie mnie zapytac i co dalej??? juz wiemy co tu bylo i gdzie a teraz idziemy na spacer hihihi Tazz by stał pod siatką :) On wogule najczęściej przy mnie jest :) Czasem poganie odejdzie (do kałuży się właduje) ale rpzede wszytskim pilnuje coby Pancia innych psów nie głaskała;) Quote
Saththa Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 wilczy zew napisał(a):Na jakich zasadach działa ten wybieg? Hmmm w sumie zasad jako takich nie ma. Sprzątnąć po psie i w razie czego reagować jak coś siędzieje. Nie bardzo rozumiem o co pytasz:) Quote
wilczy zew Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Czy każdy może korzystać,czy są jakieś opłaty,godziny? Quote
Saththa Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 wilczy zew napisał(a):Czy każdy może korzystać,czy są jakieś opłaty,godziny? Aaaaa, to po kolei:) Każdy może korzystac oczywiście Zadnych opłat żadnych wyznaczonych godzin. Do tego jest oświetlony :) Zdecydowanie prosciej mi odpowiedziec jak mam zadane pytanie :) Quote
Doginka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Kocham to zdjęcie:loveu: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/DSCN1121.jpg A duży ten wybieg?:hmmmm: Quote
Saththa Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Doginka napisał(a):Kocham to zdjęcie:loveu: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/DSCN1121.jpg A duży ten wybieg?:hmmmm: Co do zdjęcia to: Nie tylko Ty :lol: A co do wybiegu to pisałam o tym dwie strony wczesniej, proszę: Saththa napisał(a):Matko nie mam pojęcia wszak duży jest największy w szczecinie hmmm myslę, ze hmmm koło 100 m na 60 jakos tak ale głowy sobie uciąć nie dam w sumie wilczy zew napisał(a):Ale fajnie :D Tez mi się podoba. Wszak zdarzają się głupie sytuację nieokiełznane psy czy tez agresywne i wielu ludzi za to skresla wybiegi. Ale ja uważam, że jestem tak samo narażona na to na spacerach w parku czy tam w lesie. Z jedną różnica, ze mandatu nie dostanę :) Quote
taxelina Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/DSCN1121.jpg widzialam na fb, fajne :loveu: Quote
Fides79 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 a tu ciągle o tym wybiegu hi hi az sie skusiłąm i poszperałam czy u nas takowy jest i podobno jest, ale dosc daleko ode mnie :roll: Quote
Tekla64 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 ja sie nie chwale ale mam wybiegi i ogrodzone i nie ogrodzone ino poza moimi zdnych innych psow nie mam hihihi Quote
jambi Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 a ja mam Pola Mokotowskie - toże wybieg, ino nie ogrodzony i zasadniczo ogólno dostępny, ale na szczęście sa jakby 2 części - jedna z alejkami dla ludzów, a druga sama traaaawaaaa - niepisanym prawem przypisana psiolubom :) Saththa napisał(a):widze, ze nie potrzebnie wstawiłam tyle zdjęć bo i tak z tego jednego byście były zadowolone :evil_lol: No to prosze raz jeszcze: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wybieg/DSCN1121.jpg Ja to się denerwuje jak ktoś mnie zapraszam na spacer szybkim tempem a potem krzyczy na mnie, ze na spacerze jest a nie na przebieżce... A już niedługo będę na 18km spacerze:) Na rajd z TZtem się wybieramy do kalisza pomorskiego 16 kwietnia :) Mam nadzieję, ze się nie zgubimy w tym lesie bo to rajd na orientację :evil_lol: a TZ mój to orientację ma ale w mieście a i to nie zawsze:D Ja jakoś problemów nie mam ale nie wiem czy bedzie mi się chciało spierać z nim w która stronę iść mamy :evil_lol: Kiedy to zdjęcie jest naprawde fantastyczne! :) taki rajd miodzio - sama bym sie wybrała... niestety, jak usłyszałam o Dogtrekkingu to moje juz było za stare... malawaszka napisał(a):buuhahahha a to dobre :roflt: już widzę jakby moje psy pobiegły sie bawić - podrapały by mi samochód jak nic :lol: no moje pewnie to samo :niewiem: wystarczy, że sie zatrzymam na spacerze, żeby z kims pogadac, a te juz siadają koło mnie i sie durno patrzą... Doginka napisał(a):A duży ten wybieg?:hmmmm: hehe no i wyszło szydło z worka, następna co nie czyta ;) Quote
zerduszko Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Jambi to fajne masz psy :) Moje to wystarczy, że wyciągnę telefon i już wiedzą, że wielki brat nie patrzy :/ A szczególnie ta łachudra kudłata, tylko czeka aż gębę otworzę, żeby dać dyla. Liz za to w spokoju może wyżreć wszystkie gooowna namierzone kiedy "oko" widziało.... Quote
Recommended Posts